rok: 2022 - 2021 - 2020 - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

cień róze

linia

Witam. Otrzymałam przesyłkę z różami. Piękne krzaki, bardzo dobrze zabezpieczone. Przyjechały w pomysłowym opakowaniu z otworami wentylacyjnymi. Poprzednią przesyłkę otrzymałam w kwietniu, ładne krzaki z odkrytym korzeniem, z pąkami na łodygach przyjechały z mokrym korzeniem. Bardzo ładnie rosną na rabacie. Wszystkie przesyłki były profesjonalnie zapakowane. Polecam tą szkółkę. Ma bardzo dobrze  opisane na str. internetowej rośliny. To bardzo pomocne. Polecam, Elżbieta Ch., Warszawa, 20.05.2022r. 

linia

Krzaczki róż są bardzo ładne, zdrowe, czekam aż zakwitną bo były z pąkiem. Dotarły w bardzo dobrym stanie. Zamawiam już drugi raz róże u Państwa i po raz drugi jestem bardzo zadowolona. Jolanta F., Kłodzko, 19.05.2022r.

linia

Trochę w biegu, więc odpisuje tędy: Jestem BARDZO zadowolona z zamówienia. Róże przyszły w idealnym stanie. Bardzo umiejętnie zapakowane - tak, by nic im się w podróży nie stało. Są zdrowe i już posadzone. Teraz czekamy na to by, rosły, kwitły i pachniały. Widać, że wkładacie Państwo serce w to, co robicie. Z pewnością jeszcze kupię u Was krzewy i z radością polecę każdemu, kto szuka pięknych zdrowych róż. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie, Katarzyna Pawlikowska https://www.katarzynapawlikowska.com/ 18.05.2022r.

linia

Witam! Otrzymałam przepiękne sadzonki róż, zabezpieczone perfekcyjnie w dużym kartonie. Pomimo przedłużonej dostawy wyłącznie z winy lokalnej firmy kurierskiej, róże mają się wyśmienicie, są duże, wysokie, zdrowe. Kontakt znakomity, dziękuję za pełen profesjonalizm i polecam się na przyszłość. Małgorzata K. 17.05.22r.

linia

Witam serdecznie Obecne zamówienie jest kolejnym, jakie zrealizowaliście dla mnie . Poprzednio zamawiałam róże Fellowship- wszystkie krzaki pięknie się przyjęły i już 3 sezon cieszą moje oczy. Obecne zamówienie dotarło bardzo szybko, zapakowane z ogromną dbałością o bezpieczeństwo zawartości, krzaki są dorodne, już obsypanie pączkami :) czekam na ich rozwój. Dziękuje i Pozdrawiam. Radomiła P. Kłodawa, 18.05.2022r.

linia

Dzień dobry, Absolutnie i zdecydowanie polecam sprzedającego! Kupuję sadzonki róż w szkółce Rozaria od około dziesięciu lat i za każdym razem jestem pod wrażeniem jakości i wielkości sadzonek oraz sposobu zapakowania i zabezpieczenia na czas transportu. W przesyłce, którą bardzo szybko otrzymałam  róże są wyjątkowo dobrze rozrośnięte i już z pączkami kwiatowymi, bardzo ładne i duże i ani jeden listek nie został uszkodzony. No i jeszcze ta instrukcja jak sadzić i pielęgnować róże. Mistrzostwo! Poziom obsługi klienta oceniam jako wyjątkowo wysoki. Tak trzymać! Serdecznie pozdrawiam. Hanka N.- P., Myślenice, 18 maja 2022 r.

linia

Róże bardzo ładne, duże, zdrowe. Dotarły w stanie idealnym. Bardzo polecam szkółkę innym osobom chcącym zakupić róże. Teraz tylko czekam, aż zakwitną. Bardzo dziękuję. Ewa Z., Jelenia Góra, 17.05.2022r.

linia

100 % satysfakcji :) Róże bardzo dobrze zabezpieczone , żadnych uszkodzeń podczas transportu, sadzonka bardzo ładna , teraz tylko trzymać kciuki , żeby także i u mnie pięknie rosła. Polecam sprzedawcę :) Magdalena B., Września, 17.05.2022r.

linia

To już kolejny zakup róż w państwa szkółce. Asortyment i cena nie do przebicia-rewelacyjnie. Róże ,które zakupiłam wcześniej cieszą moje oko od kilku już lat-są piękne. Krzaki zdrowe i ślicznie kwitną. Róże angielskie są nieziemskie. Sadzonki spakowane i zabezpieczone na czas przesyłki bardzo dobrze-szybka dostawa. Na pewno jeszcze powrócę nie raz do państwa szkółki . Serdecznie pozdrawiam, Iwona M., Przeworno, 17.05.2022r.

linia

Znalazłam Państwa stronę w internecie, przy okazji poszukiwania sadzonek róży jadalnej. Od razu bardzo mnie zainteresowała, z powodu dobrze i szczegółowo opisanych okazów, ich przepięknych zdjęć, a także szerokiej oferty. Znalazłam dla siebie i zamówiłam trzy gatunki / sztuki /. Przesyłkę otrzymałam szybko, profesjonalnie i bezpiecznie zapakowaną, a sadzonki były bez zarzutu. Jestem przekonana, że będą też pięknie rosły i kwitły zgodnie z opisem. Wszystko to powoduje, że mogę zdecydowanie polecać Państwa Szkółkę. Z poważaniem Anna K. Kraków, 17.05.2022r.

linia

Otrzymałam dwie piękne, zdrowe sadzonki róż Othello i Louise Odier. Bardzo dziękuję. Róże były starannie zapakowane i zabezpieczone na czas transportu, nadesłane zostały nawet wcześniej niż zaplanowano. Dopiero rozwijam się w temacie róż, ale już wiem, że na pewno ponownie zwrócę się do tak profesjonalnej szkółki róż jak Rozaria. Wybór odmian przeogromny! Barbara Ł., Poznań, 17.05.2022r.

linia

Bardzo dziękuję za zamówienie! Zamawiam u Państwa róże już kolejny sezon i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Sadzonki duże, zdrowe, piękne i bardzo dobrze zabezpieczone do transportu! Pozdrawiam serdecznie! Martyna S., Łódź, 17.05.2022r.

linia

Terminowość oraz opakowanie godne polecenia. Róże przyszły w świetnym stanie. Zobaczymy jak się im będzie u mnie rosło. Bardzo mi się podobają kategorie na stronie. Jestem początkująca w tym temacie więc, wybrałam modele z działu łatwych w uprawie. Bardzo miłym dodatkiem jest kartka z instrukcją sadzenia. Zamawiałem już kolejny raz i na pewno nie będzie to ostatni raz.. Wcześniejsze rosną świetnie. pozdrawiam Ryszard M. z Kosina, 17.05.2022r. 

linia

Dzień dobry.  W odpowiedzi na maila przesyłam opinie o przesyłce i produkcie.  Przesyłka super spakowana i zabezpieczona. Sadzonki zgodne z opisem zabezpieczona, nawodnione i nie uszkodzone. Polecam sprzedawcę w 100%. Z pozdrowieniami  R. Olejniczak, Chodów, 16.06.2022r.

linia

Witam serdecznie, moja przesyłka z różami bardzo dobrze zapakowana, róże po rozpakowaniu w bardzo dobrej kondycji. Siedzą już w ziemi w miejscach mam nadzieję dobrze przez mnie wybranych i będą moją rodzinę cieszyć przez długie lata. Dziękuję bardzo, Wasza firma bardzo profesjonalna ! No i instrukcja sadzenia bezcenna. Pozdrawiam serdecznie NELL Sz. Strzelin, Dziękuję 🌹🌹🌹🌹🌹

linia

Dzień dobry, Od 5 lat kupuję róże w szkółce Rozaria i nigdy się nie zawiodłam. Róże zdrowe ładnie zapakowane i wszystkie pięknie kwitną. Polecam Szkółkę Rozarię. Pozdrawiam serdecznie. Anna K. Warszawa, 16.05.2022r.

linia

Sadzonki róż bardzo dobrze zabezpieczone na czas podróży. Piękne, zdrowe, duże okazy. Teraz pozostało mi tylko czekać, aż zakwitną :) Dziękuję bardzo i pozdrawiam :) Jola O., Biskupiec, 16.05.2022r.

linia

Róże ze szkółki Rozaria zamawiam systematycznie od 2016.  W moim ogrodzie rośnie już od Was  ponad 150 krzaków. Zawsze otrzymywałam piękne i dorodne sadzonki. Na uwagę zasługuje również fakt bardzo dobrego zabezpieczenia sadzonek na czas transportu. Obecnie też otrzymałam róże w donicach. Jestem bardzo zadowolona także z miłej obsługi. Zawsze można liczyć na pomoc "różanych" fachowców. Nadal pozostanę klientką tej szkółki i mogę polecić każdemu zakup sadzonek w tej szkółce. Naprawdę warto. Pozdrawiam. Maria T., Konin, 15.05.2022r.

linia

Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z całej waszej usługi. Sadzonki róż dostarczone były bardzo szybko i bardzo bezpiecznie zapakowane. Kilka lat temu też kupowaliśmy u Was te same sadzonki róż Kanadyjskich. Jesteśmy nimi zachwyceni. Zdrowe odporne na mszyce i na niskie temp. Polecamy dla każdego. Nasi znajomi tez zakupili u Was te róże i naprawdę są największą ozdobą ich ogrodów. Każdemu polecamy wasze ogrodnictwo. To są róże na lata. H. Kowalczyk, Kalety, 15.05.2022r.

linia

Super sadzonki, jak zwykle, wszystkie się przyjęły, zdrowe i wdzięczne. Zaraz odpalają pąki zakupy z poprzednich lat i znowu będą się zatrzymywać, wąchać i robić fotki... standard, jak co roku... Anna B., Warszawa, 14.05.2022r. 

linia

Witam! Po raz pierwszy zamówiłam róże jesienią ubiegłego roku, wszystkie dobrze się ukorzeniły i wiosną pięknie obudziły się. Teraz zakupiłam kolejne. Otrzymałam zdrowe sadzonki, prawidłowo zapakowane. Od kilku dni są już w ziemi. Polecam firmę, widać że pracownicy kochają swoją pracę i kwiaty. Grażyna O., Racibórz, 13.05.2022r.

linia

Dzień dobry, róże jak zwykle dojechały w bardzo dobrym stanie, super zabezpieczone i nawodnione. To już kolejne zamówienie u państwa. Posadzone rok temu róże, w skrzynkach na balkonie, kwitły już latem a w tym roku jest szaleństwo nowych pędów usianych pąkami kwiatów. Serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam szkółkę róż Rozaria. Bożena R., Nowy Dwór Mazowiecki, 13.05.2022r.

linia

Zamówiłem sadzonki róży rabatowej odmiany Bonaventura. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie a róże przyjechały odpowiednio zabezpieczone, ku mojemu zdziwieniu dostałem o kilka róż  więcej niż oczekiwałem. Rośliny od razu wsadziłem do gruntu i z niecierpliwością  czekam na piękne kwitnienie. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, z przyjemnością zakupię więcej róż w przyszłości. Adam M., Podule, 09.05.2022r.

linia

Zdecydowanie polecam sprzedającego. Sadzonki otrzymałam w umówionym terminie i bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu. Towar był zgodny z zamówieniem. Sadzonki bardzo ładne i duże. Wszystkie się przyjęły. Do zamówienia dołączona była instrukcja jak pielęgnować róże. Poziom obsługi klienta oceniam bardzo wysoko i chętnie ponownie skorzystam z oferty tej szkółki. Celina B., Ludźmierz, 09.05.2022r.

linia

Róże ze szkółki Rozaria zamawiałem wielokrotnie i zawsze docierały w idealnym stanie, nigdy nie było problemów z przyjęciem się roślin. Bardzo sobie też cenie załączanie do przesyłki kompedium wiedzy o uprawie róż. Nie trzeba szukać w katalogach, tracić czas na grzebanie w internecie, kiedy esencję mamy w "Podstawowych zasadach uprawy róż". Niezwykle ważna jest dla mnie także informacja chętnie udzielana drogą e-mailową, szczególne podziękowania dla Pani Katarzyny. Ireneusz G., Piaseczno, 06.05.2022r.

linia

Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Wszystkie rośliny Cuba Dance (16 szt +1 gratis 🙂) przyszły ładne i zgodne z opisem. Przesyłka była dobrze zapakowana, a róże zabezpieczone. Jestem zadowolona z bardzo szybkiej obsługi  - zamówienie w dniu 12.04.2022 r. a w dniu 14.04.2022 r. już dostarczone. Wszystkie się przyjęły🙂! Serdecznie polecam Państwa szkółkę. Myślę, że ponownie skorzystam z Waszych usług oraz będę polecać innym Klientom. Pozdrawiam - Jola. W., Zbuczyn, 03.05.2022r.

linia

Witam. Otrzymałam zamówione róże z gołym korzeniem. Ładnie zapakowane, doszły bardzo szybko, bo na drugi dzień od zamówienia. Posadzone, czekam jak się przyjmą. Poprzednie na jesieni otrzymałam też ładnie zapakowane, posadziłam, przezimowały super, i teraz rosną na moją pociechę. Uwielbiam róże. Warto was polecać. Pozdrawiam Agnieszka. Sz., Giewartów, 03.04.2022r.

linia

Pierwszy raz u Państwa zamówiłam towar. (Z 6 róż zamówionych na jesieni w innej szkółce specjalistycznej, 3 nie przetrwały zimy mimo odpowiedniego zabezpieczenia, pozostałe 3 są marne). Zostałam przez Pana szkółkę Rozaria, zaskoczona tempem załatwienia przesyłki (miała być wysyłka do 5 dni), a ponadto sadzonki mimo, że wysłane bez zabezpieczenia korzeni doszły w b. dobrym stanie, materiał widać, że silny i zdrowy, zaraz został wsadzony i już puszcza pąki. Mam nadzieję, że będą piękne róże. Pozdrawiam. Lucyna B., Rytro, 02.05.2022r.

linia

Dzień dobry, jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Wszystkie rośliny przyszły ładne i zgodne z opisem, z instrukcją, która okazała się bardzo pomocna. Przesyłka była dobrze zapakowana, a róże zabezpieczone. Szczególnie jestem zadowolona z obsługi, stały kontakt z klientem, uprzejmy sprzedający, dostęp do wszystkich informacji w mailu. Serdecznie polecam tę firmę - na pewno ponownie skorzystam z jej usług. Pozdrawiam Małgorzata B., Kielce, 02.05.2022r.

linia

Dzień dobry, Zamówienie przyszło bezpiecznie zapakowane i w szybkim tempie. Jakość sadzonek - bardzo dobra. Poza tym obsługa klienta moim zdaniem jest u Państwa również bardzo dobra - miałam problem z płatnością, szybko otrzymałam odpowiedź i uzyskałam pomoc. Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta, zamówienia, dostawy. Będę polecać znajomym i pewnie wrócę jeszcze do Państwa z kolejnymi zamówieniami. Pozdrawiam! Martyna J., Jabłonowo Pomorskie, 01.05.2022r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszym sklepie. Sadzonki róż jak zawsze dorodne, dobrze zapakowane i szybko dostarczone. Do przesyłki dołączona informacja o postępowaniu z roślinami na każdym etapie ich rozwoju. To były kolejne zakupy zrobione u Was. Pozdrawiam. Ewa H., Zwierzyniec, 01.05.2022r.

linia

Witam! Po raz pierwszy zamawiałam róże w Szkółce Rozaria. Komunikacja między szkółką a mną bardzo dobra, tym bardziej, że dobierałam do już złożonego zamówienia róże. Zamówione róże przyszły zgodnie z podanym przeze mnie terminem. Doskonale zabezpieczone. Sadzonki duże, okazałe. Posadzone i teraz już tylko czekam, aż zakwitną...Pozdrawiam serdecznie Zuzanna M., Łąka Prudnicka, 30.04.2022r.

linia

Szanowni Państwo, mój tato, jako naczelny domowy "ogrodnik", był bardzo zadowolony po otrzymaniu sadzonek. Róże znakomicie zabezpieczono, więc nic nie mogło im się stać. Nie mamy zastrzeżeń ani do terminu wysyłki, ani do czasu transportu. Jeśli chodzi o poziom obsługi klienta, to oceniamy go wysoko (w wysyłanych powiadomieniach zawarto wszystkie niezbędne informacje). Podsumowując, to były nasze pierwsze i na pewno nie ostatnie zakupy w Państwa szkółce. Pozostało nam tylko czekać, aż róże pięknie wyrosną. Pozdrawiam serdecznie, Malwina K., Czerwieńsk, 29.04.2022r.

linia

Od trzech lat zaopatrujemy się w tym sklepie w sadzonki róż. (Tegoroczne zamówienia złożone - 27.02 oraz 14.04). Bardzo podoba nam się strona internetowa opisująca każdy rodzaj róż. Sadzonki za każdym razem zdrowe, dobrze zabezpieczona docierają przez kuriera do nas. Gorąco polecam, my na pewno tu jeszcze wrócimy w kolejnym sezonie. Anna S., Inowrocław, 29.04.2022r.

linia

Sadzonki, które otrzymałam są piękne, zdrowe, dobrze zabezpieczone. Świetny kontakt ze Sprzedającym. Pierwszy raz zamawiałam róże u tego Sprzedawcy. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, z jakości sadzonek oraz z czasu realizacji zamówienia. Polecam i dziękuję. Alfreda T., Pakość, 29.04.2022r.

linia

Dzień dobry. Moja opinia na temat zakupów w Państwa firmie jest bardzo dobra. Zarówno sposób przygotowania przesyłki, terminowość  jak również jakość zamówionych sadzonek nie budzą żadnych zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony z dokonanych zakupów i polecam korzystanie z Państwa usług. Pozdrawiam Jan G. N., Radom, 28.04.2022r.

linia

Jestem bardzo zadowolony z dostawy -  róże pienne Barocca. Tak zapakowanych krzewów, roślin, nigdy nie dostałem. Krzaki róży przepiękne. Dziękuję. Waldemar R., Słomin, 28.04.2022r.

linia

Dzień dobry, wystawiłam opinię pod różą Chopin. Chętnie jeszcze raz podzielę się radością z ładnych egzemplarzy róż. Dotarły błyskawicznie w bardzo dobrym stanie. Załączona ulotka bardzo przydatna. Elżbieta T., Lądek Zdrój, 28.04.2022r.

linia

Dzień dobry, Szanowni Państwo uprzejmie dziękuję Szkółce Róż Rozaria za dyspozycyjność, profesjonalizm obsługi oraz skuteczną i życzliwą pomoc w zakresie sposobu okresowego przechowywania dostarczonych przez Szkółkę sadzonek. Firma godna polecenia. >> Serdeczności Katarzyna P., Piaseczno, 27.04.2022r.

linia

To już moje kolejne zakupy w Waszej Szkółce. Sadzonki są znakomitej jakości, róże przyjmują się bez problemu i przepięknie kwitną. Przesyłka szybka a rośliny bardzo dobrze zapakowane dobrze znoszą transport. Bardzo polecam! Iwona M., Łazy, 27.04.2022r.

linia

Witam serdecznie. Bardzo dziękuję za bardzo solidne zrealizowanie mojego zamówienia. Załączona ulotka z "kursem przyśpieszonym" sadzenia i pielęgnacji jest bardzo przydatna. Opakowanie i przesyła bez zarzutu. Już rośną i cieszą mnie. Wielkie dzięki, już dostawcy nie zmienię. Pozdrawiam  Barbara K., Oborniki Śląskie, 27.04.2022r.

linia

Dzień dobry, jestem bardzo zadowolona z róż, które zamówiłam u Państwa w sklepie. Przesyłka dotarła szybko, rośliny były bardzo dobrze zabezpieczone i opakowane. Otrzymałam śliczne sadzonki, dobrze ukorzenione, puszczające pierwsze pędy. Polecam Państwa sklep w 100%. Zapewne dokonam jeszcze zakupów w Państwa szkółce. Bardzo dziękuję za miłą i fachową obsługę. Pozdrawiam. Życzę wielu sukcesów w prowadzeniu szkółki oraz samych zadowolonych klientów. Emilia Z., Żyrardów, 26.04.2022r.

linia

Z przyjemnością odpowiem. Realizacja zamówienia szybka. Róże dorodne. Zamówienie złożyłem po raz wtóry, to coś jednak znaczy. Gdyby te róże miały  jeszcze moc przyspieszania wiosny....Serdecznie pozdrawiam solidnych uprawiaczy pięknych róż. Bogusław Cz., Warszawa, 26.04.2022r.

linia

Polecam wszystkim zakupy w szkółce Rozaria, dziękuję, pozdrawiam Ewelina N., Wiślica, 26.04.2022r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Róże dobrze zapakowane, korzenie dorodne i wilgotne. Mam nadzieję, że róże pięknie zakwitną. Ważna jest też dołączona instrukcja sadzenia. Pozdrowienia. Magda P., Niemcz, 26.04.2022r.

linia

Witam. Przesyłkę  z sadzonkami róż otrzymałam w ciągu trzech dni od potwierdzenia zamówienia. Sadzonki z odkrytym korzeniem okazałe i zdrowe, dobrze zabezpieczone na czas transportu ,dotarły z wilgotnymi korzeniami. Dołączona do przesyłki instrukcja "Podstawowe zasady uprawy róż"  bardzo przydatna - zawiera wszystkie niezbędne informacje zwłaszcza dla początkujących  miłośników  upraw róż. Pozdrawiam, Krystyna Sz., Jelenia Góra, 25.04.2022r. 

linia

Sadzonki bardzo dobrze zapakowane, szybko dostarczone, to już moje drugie zamówienie, pierwsza partia już wsadzona do ziemi i widzę że rusza ze wzrostem, także czuję, że będą ładnie i zdrowo rosły :) doceniam rownież fakt różnych opcji filtrowania przy wyszukiwaniu sadzonek, bardzo przydatna opcja szczególnie dla osób takich jak ja - początkujących z różami! ;) Paulina R., Wyszków, 25.04.2022r.

linia

Dzień dobry. Jestem zadowolona z czasu w jakim zamówienie zostało zrealizowane. Szybko i sprawnie. Róże dotarły w stanie idealnym , dobrze zabezpieczone. Do zamówienia dołączono bardzo przydatną kartę informacyjną jak róże sadzić. Firma godna polecenia., Izabel F., Kamionka, 25.04.2022r.

linia

Pozdrawiam! dziękuję za realizację mojego zamówienia jestem bardzo zadowolona z zamówionych sadzonek. Zamawiałam już z innych firm i kondycja sadzonek była różna, często były suche. Wasze sadzonki oceniam na 10 Punktów super! Marzanna W., Ełk, 25.04.2022r.

linia

Dzień dobry. Należy się Państwu jak najwyższa ocena za transakcję. Sadzonki wyraźnie się przyjęły, co świadczy o ich jakości. Przesyłka dotarła szybko, rośliny doskonale zniosły transport, zostały świetnie zapakowane, sprzedawca zadbał nawet o dostęp powietrza do nich, a kurier nie zgniótł pudełka. Cena za sadzonki wręcz zawstydzająco niska. Mówiąc szczerze jestem przeszczęśliwa, że znalazłam Rozarię, bo to od lat pierwszy zakup roślin, do którego nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Lubelszczyzna górą! Pozdrawiam IGA, Warszawa, 25.04.2022r.

linia

Ena dołączyła do mojej alejki różanej i nie odbiega od pozostałych, zakupionych wcześniej. Jest zdrowa, piękna, szczepiona na odpowiedniej wysokości, korona równomiernie rozłożona. Polecam wszystkim niezdecydowanym😊 Agnieszka L., Piechowice, 25.04.2022r.

linia

Kilka już razy kupowałam róże w Waszej firmie i zawsze jestem bardzo zadowolona z jakości sadzonek. Wybór odmian wspaniały, szybkość i zabezpieczenie przesyłki bez zarzutu. Pozdrawiam. Halina K., Gostycyn, 24.04.2022r.

linia

Szanowny Panie , Oceniam  poziom Państwa obsługi  klienta bardzo dobrze. Jakość otrzymanych sadzonek, zabezpieczenie na czas transportu, termin wysyłki i sposób zapakowania róż  perfekcyjne. Z wyrazami szacunku Ewa Ch., Białystok, 24.04.2022r.

linia

Bardzo dziękuję za sadzonki bardzo dobrej jakości. Jeszcze nigdy nie zawiodłam się przy zakupie. Dobrze zabezpieczone i bardzo dobrej jakości. Polecam sprzedawcę każdemu. Iwona B., Kędzierzyn - Koźle, 24.04.2022r.

linia

To mój pierwszy ale zapewne nie ostatni zakup w szkółce Rozaria. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Róże zostały bardzo starannie zapakowane z dużą dbałością o ich "bezpieczeństwo". Sadzonki bardzo dobrej jakości. Do przesyłki dołączona szczegółowa instrukcja sadzenia róż. Donata S., Pobiedziska, 23.04.2022r.

linia

Dzień dobry, Jestem bardzo zadowolona z zakupy sadzonek róż u Państwa wszystko na wysokim poziomie. Róże przyszły z pięknym systemem korzeniowym odpowiednio zapakowane, dostawa szybka jak najbardziej wszystko na duży plus i serdecznie polecam zakupy u Państwa. Pozdrawiam. Natalia K., Wągrowiec, 22.04.2022r.

linia

Zamówione róże dotarły szybko, były solidnie zabezpieczone na czas transportu, jakość sadzonek bardzo dobra. Do zamówienia dodano ekstra róże - bardzo dziękuję! Szkółkę naprawdę polecam, obsługa wspaniała! Jadwiga J., Żnin, 21.04.2022r.

linia

Dobry wieczór, jestem bardzo zadowolona  z przesyłki. Róże dotarły do mnie bardzo  dobrze  zabezpieczone.  Miały duży system korzeniowy i  wyglądały zdrowo  po rozpakowaniu. Jestem  bardzo zadowolona  z usługi.  Bardzo pomogła mi Wasza ulotka dotycząca pielęgnacji róż. Teraz czekam gdy zakwitną. Pozdrawiam  Ewa N. Mikołów, 21.04.2022r.

linia

Witam zamówione róże na pniu dotarły do mnie w idealnym stanie. Zero zastrzeżeń...jestem bardzo zadowolona z państwa sklepu oraz towaru. Róże już posadzone i pojawiły się nowe paczki, teraz tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość do momentu aż zakwitną. Ogółem mam od państwa 8 róż. Wszystkie się przyjęły. Polecam z czystym sumieniem państwa szkółkę. Wiesława S., Chojnów, 20.04.2022r.

linia

Dzień dobry, jestem zadowolona z zakupu. To już kolejny zakup w Państwa firmie, poprzedni kilka lat temu. Wszystkie poprzednie sadzonki się przyjęły i cieszą oko pięknymi kwiatami. Obecnie zakupione dotarły szybko i były starannie zapakowane. Myślę ,że to nie jest ostatni zakup :) Iwona G., Żernica, 20.04.2022r.

linia

Róże dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie jestem bardzo zadowolona i dziękuję za tak szybką wysyłkę. Róże pięknie ukorzenione nawodnione praktycznie wcale nie było potrzeby moczenia ich przed wsadzeniem. Zamówiłam kolejną partię i myślę że to nie koniec 🙂. Jeszcze raz bardzo dziękuję pracownikom rozaria i życzę wszystkiego dobrego Marta G., Maszewo, 19.04.2022r.

linia

Dzień dobry 😉 Dziękuję za dostawę jestem w pełni zadowolona z sadzonek! W oczekiwaniu na cudowne kwiaty 🌹Agnieszka N., Marklowice. 18.04.2022r.

linia

Witam. Mam Już w ogrodzie w sumie około 140 róż. Wszystkie piękne , wszystkie się przyjęły. Na pewno jeszcze wrócę i dokupię więcej. Pozdrawiam  Łukasz Sz. Jastrzębie Zdrój, 18.04.2022r.

linia

Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko. Jestem bardzo mile zaskoczona jakością sadzonek za tą cenę. Róże zdrowe, silne, bardzo dobrze zapakowane. Szkoda, że tak późno złożyłam zamówienie ponieważ wiele pozycji było już niedostępnych. Gorąco polecam tę szkółkę. Elżbieta D., Wilczyn, 18.04.2022r.

linia

Sadzonki róż dotarły w bardzo dobrym stanie, wszystkie już posadzone, kolejny raz jestem zadowolona z zakupów w szkółce, polecam wszystkim Szkółkę Rozaria, Aneta F., Jawornik Polski, 18.04.2022r.

linia

Dzień dobry, Bardzo chętnie podzielę się opinią. Jestem zachwycona jakością sadzonek. Z racji tego, że dopiero rozpoczynam przygodę z kwiatami i urządzaniem ogrodu bardzo pomocna dla mnie była ulotka ze wskazówkami jak się zaopiekować różami i w jaki sposób je sadzić. Ponadto róże były zapakowane solidnie i podczas dostawy nie złamała się ani jedna gałązka. Chciałabym podziękować za uwzględnienie mojej prośby o przesunięcie wysyłki o tydzień od zakupu. Jestem pod ogromnym wrażeniem Państwa pozytywnego nastawienia i pełnej uwagi skierowanej na klienta. Mam nadzieję, że róże pięknie zakwitną i będą cieszyć moje oczy przed długi czas. Życzę wszystkiego dobrego! Pozdrawiam serdecznie. Ewelina S., Kępno, 17.04.2022r.

linia

Sadzonki przyszły bardzo dobrze zapakowane, w dobrym stanie, prawidłowo oznakowane, z czytelną, dobrze opracowaną instrukcją obsługi. Wsadzone do ziemi, zobaczymy co będzie dalej. Na jesieni pewnie wrócę po odmiany wielkokwiatowe. Pozdrawiam. Hanna J., Warszawa, 16.04.2022r.

linia

Dzień dobry, dziękuję za przesłane sadzonki. Róże wkopane ale jeszcze za wcześnie żeby ocenić ich wzrost.  Same sadzonki wyglądają pięknie już pojawiają się listki. Zabezpieczenie na czas transportu było doskonałe.  Rośliny owinięte szczelnie czarną folią (korzonki były wilgotne), i dodatkowo zapakowane w szary karton. Opakowanie dotarło bez jakichkolwiek uszkodzeń. Termin dostawy krótki, informacje o sadzonkach dołączone do towaru, również krótki poradnik. Dziękuję jeszcze raz za towar i pozdrawiam, Bartłomiej K., Deskurów, 16.04.2022r.

linia

Dzień dobry.  Po raz pierwszy zamówiłam rośliny z Państwa firmy. Paczuszka przyszła bardzo szybko, róże były dobrze zabezpieczone na czas transportu i dotarły bez uszkodzeń.  Systemy korzeniowe  sadzonek - ładne i mocne. Róże są wsadzone na przygotowane miejsce i  już wypuszczają nowe przyrosty, czyli się przyjęły.  Obsługa na najwyższym poziomie. Dziękuję i polecam! Anna P., Dębica, 15.04.2022r.

linia

Szanowni Państwo, Ponieważ kupiłam u Was kilka odmian róż, więc swój komentarz wysyłam na maila. Po pierwsze bardzo wysoko oceniam poziom obsługi klienta. Kontakt jest szybki, sprawny, uprzejmy i dostosowany do oczekiwań zamawiającego. Termin wysyłki został dopasowany do mojej prośby.  Sadzonki róż dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie. Wszystkie starannie opisane, zabezpieczone na czas transportu i w świetnej kondycji. Do paczki została dołączona instrukcja sadzenia róż. Wszystko przygotowane wzorcowo. Róże wyglądają na silne i zdrowe, więc mam nadzieję że jeszcze w tym roku będę mogła podziwiać ich piękno. Szczerze polecam szkółkę "Rozaria" wszystkim fascynatom i pasjonatom róż. Pozdrawiam serdecznie, Magda z Warszawy, 15.04.2022r.

linia

Dziękuję bardzo ,za terminową przesyłkę. Wszystko super spakowane ,rośliny w świetnej kondycji, korzenie wręcz ogromne. Świetny kontakt, rzetelna pomoc w wszelkich pytaniach laika. No i super niespodzianka w postaci jednej Indigollety w prezencie. Dzięki we wrześniu na pewno coś u Was dobiorę do obecnego szpaleru co ma być . Pozdrawiam Marcin Z., Joniec 13.04.2022r.

linia

Dzień dobry. To mój kolejny zakup w sklepie Rozaria. Jak zawsze bardzo udany. Róże dotarły świetnie zabezpieczone w doskonałym stanie. Piękne i dorodne krzaki z dobrze rozwiniętym systemem korzeniowym. Z pewnością przyjmą się i będą kwitły jak szalone jak wszystkie ich poprzedniczki z Rozarii. Zdecydowanie polecam! Wrócę do sklepu jesienią. Dagmara D., Mrozów, 13.04.2022r.

linia

Dzień dobry. Przesyłka dotarła w bardzo dobrym stanie, świetnie zapakowana. Wszystko zgodnie z umową - dlatego od kilku lat korzystam z Państwa usług. Dodatkowy plus to ilość zdjęć danej  róży w opisie i wszechstronna informacja na jej temat. Pozdrawiam Elżbieta Sz., Rokitki, 13.04.2022r.

linia

Witaj! Wyrażam swoją opinię tylko na temat jakości roślinek w momencie ich otrzymania, szybkości dostawy, jakości opakowania, gdyż jak wiadomo roślina musi się zadomowić. Mija opinia na powyższe jest bardzo pozytywna godna polecenia. Dziękuję. Grażyna D., Dobrzyniewo Duże, 13.04.2022r.

linia

Witam, róże piękne jak zawsze. Odmianę Old-Port zamówiłam już kolejny raz. Jestem uzależniona od tego koloru. Anna Z., Wadowice, 12.04.2022r.

linia

Witam, przepiękne, zdrowe sadzonki, właściwie zabezpieczone i zapakowane. W opisie oprócz nazwy zawarta informacja, jaki to gatunek róży ( pnąca, rabatowa) , co przy sadzeniu i aranżacji ogrodu ułatwia pracę. SUPER. POLECAM. Beata S., Waleńczów, 12.04.2022r.

linia

Kupiłam pierwszy raz róże ogrodowe w tym sklepie, ale nie ostatni,  zamierzam kupić więcej. Zamówione róże są dobrze ukorzenione. Zamówienie zostało dostarczone bardzo szybko. Polecam wszystkim ten sklep internetowy. Pozdrawiam Anna z Kielc, 12.04.2022r.

linia

Zachęcona zdjęciami i opisem róży Barocca zamówiłam 2szt. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ otrzymałam piękne, zdrowe i rozrośnięte rośliny. Bezpiecznie opakowane absolutnie nie ucierpiały w podróży. Długo też nie czekałam na dostawę, chyba 4dni. Bardzo cenię sobie kontakt mailowy z biurem szkółki. Przysłane róże pokazałam koleżance z działki, była zachwycona kondycją roślin i powiedziała-"takie, to ja też chcę". To chyba najlepsza rekomendacja. 😀Bardzo dziękuję i niecierpliwie czekam kiedy pojawią się kwiaty. Pozdrawiam! Bożena P., Tomaszów Mazowiecki, 12.04.2022r.

linia

Po raz pierwszy zamówiłam z Państwa firmy rośliny. Jestem bardzo zadowolona z szybkości z jaką zostali zrealizowane zamówienie. Róże były solidnie zabezpieczone i dotarły do mnie bez uszkodzeń. Sadzonki róż bardzo mi się spodobały - są dość duże, wszystkie mają widoczne już małe nowe przyrosty. Systemy korzeniowe ładnie rozbudowane co daje nadzieję na bezproblemowe przyjęcie się róż swoim  w nowym miejscu. Tak jak wspomniałam było to moje pierwsze zamówienie a będąc zadowolona zapewne wkrótce złożę kolejne zamówienie. Dziękuję i pozdrawiam. Zofia Sz., 12.04.2022r.

linia

Przesyłka dotarła terminowo. Obsługa bardzo sprawna. Róże bardzo dobrze zapakowane do transportu. Dołączono bardzo przydatny folder informacyjny. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi. Marek i Elżbieta W., Kętrzyn, 11.04.2022r.

linia

Dzień dobry, to już po raz kolejny dokonałam zakupów w tym sklepie. Dlatego też mam jak najlepsze zdanie. Róże z poprzednich dostaw przyjęły się w 100%. Przesyłki przychodzą szybko, róże są dobrze zabezpieczone na czas transportu. Jeżeli będę kupować róże w przyszłości, w poszukiwaniu gatunku rozpocznę  od sklepu Rozaria. Pozdrawiam. Teresa J., Elbląg, 10.04.2022r.

linia

Bardzo dziękuję za przesłane zamówienie. Sadzonki róż w najlepszym wydaniu. Zdrowe, ładnie przycięte, pięknie ukorzenione. Bardzo Szybka dostawa. Polecam serdecznie szkółkę. Szkoda, że przez moją opieszałość , nie udało mi się zamówić wszystkich odmian. Pozdrawiam szkółkę. Teresa K., Zielonki, 10.04.2022r.

linia

Dziękuję, róże dotarły błyskawicznie, dobrze zabezpieczone. Mają pięknie rozbudowany system korzeniowy, nie spodziewałam się, że będą takie duże. Posadziłam  44 róże, dostałam jedną gratis, której nie miałam w zamówieniu, piękną Agnes Schillinger. Ciekawa jestem jak będą kwitnąć i nie mogę się doczekać tego momentu. Boję się zaglądać na stronę, bo znowu zamówię i okaże się, że trzeba wykopać kolejnych 20 dołków. Pozdrawiam serdecznie. Elżbieta Ch. Wrocław, 10.04.2022r.

linia

Róże bardzo ładnie zapakowane. Paczkę otrzymałem następnego dnia. Teraz tylko czekać kiedy urosną 👍 Łukasz Ż., Toruń, 09.04.2022r.

linia

Witam serdecznie! Jeszcze raz chciałabym podziękować  Państwu za piękne sadzonki róż , super ukorzenione , wyglądają bardzo ładnie,  takie zdrowe krzewy ,  były nienagannie zapakowane i   zabezpieczone  na czas transportu. Otrzymałam paczkę  zgodnie z ustalonym  wcześniej terminem przez miłego Kuriera GLS. Obecnie  moje sadzonki róż są już posadzone { zgodnie z załączoną informacją }. Niech się dobrze przyjmą i pięknie rosną. Czekam na efekty. Jeszcze raz bardzo dziękuję Pani z biura-Szkółka Róż "ROZARIA" za przemiłą i fachową obsługę. Pozdrawiam serdecznie. Irena P.Koronowo, 08.04.2022r.

linia

Sadzonki róż z gołymi korzeniami są solidne, duże, jędrne i zdrowe. I choć jedna nie przetrwała transportu, to po mojej informacji, bez żadnych problemów natychmiast otrzymałam nieuszkodzoną sadzonkę. Polecam dostawcę. Ewa B. Karczmiska, 08.04.2022r.

linia

Dzień dobry, Paczka z zamówionymi różami dotarła. Już wsadzone. To moje pierwsze róże. Sadzonki b. ładne i zdrowe.  Czekam na czas kwitnienia. Jestem bardzo zadowolona z przesyłki i zabezpieczenia sadzonek na czas transportu. Szybka i sprawna dostawa. Pozdrawiam, zadowolona klientka. Edyta B., Marki, 08.04.2022r.

linia

Dzień dobry. To mój drugi zakup w Państwa szkółce. Poprzednio i teraz otrzymałam bardzo ładne krzewy róż, dobrze ukorzenione, opisane i  właściwie zabezpieczone i zapakowane na czas transportu. Są posadzone i czekam, kiedy latem będą cieszyć oko na nowej rabacie :-) Pozdrawiam Iwona B. Janowo, 07.04.2022r.

linia

Witam serdecznie. Róże zamówione w Państwa szkółce są zdrowe, mają grube pędy obcięte na odpowiedniej wysokości, aby na wiosnę puściły nowe przyrosty. Korzenie zdrowe i dobrze rozwinięte. Całe rośliny w pełni przygotowane do posadzenia. Dobrze zabezpieczone do transportu. Nadspodziewanie szybka wysyłka. Po sadzonkach widać profesjonalne podejście i wiedzę, a to bardzo ważne. Będę polecać Państwa szkółkę z roślinami. Pozdrawiam i życzę wiele sukcesów. Agnieszka R., Krosno, 08.04.2022r.

linia

Miło mi ocenić pozytywnie ocenić obsługę mojego zamówienia (wiosna 2022). Sadzonki przyjechały szybko i są to krzaczki bardzo dorodne. Mam nadzieję że się ładnie przyjmą i będą pięknie kwitnąć. Zaznaczam również, że szkółka szybko i sprawnie odpowiedziała na zgłoszoną przeze mnie małą pomyłkę w wysyłce. Otrzymałam zwrot za brakującą różę i zapewnienie gratisu przy kolejnym zamówieniu. Pełen profesjonalizm.. Magda z Łodzi, 07.04.2022r.

linia

Dobry wieczór, Krzewy róż, które od Państwa otrzymałam bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły 🥰, mają pięknie rozbudowany system korzeniowy, krzaczki duże i zdrowe, teraz tylko czekać, aż ruszą. Zdecydowanie będę polecać i czekam, aż pojawią się inne róże z Państwa oferty, które aktualnie są niedostępne. Pozdrawiam serdecznie. Paulina K., Luboń, 07.04.2022r.

linia

Dzień dobry. Zamówienie przyszło szybko, idealnie zabezpieczone i zapakowane. Róże w bardzo dobrym stanie, idealnym wręcz. Na pewno do sklepu wrócę ponownie i polecę go znajomym. Dziękuję bardzo 🌷 Dorota O., Zgierz, 07.04.2022r.

linia

Witam serdecznie! W skali od 1-5 wystawiam "5" czyli notę najwyższą. Przesyłka dotarła terminowo zgodnie z ustaleniami w korespondencji mailowej. Kurier z firmy GLS przyjechał w wyznaczonym czasie. Przesyłka zabezpieczona prawidłowo. Róże z opaskami i nazwami i ta super ulotka informacyjna co zrobić po otrzymaniu przesyłki. Pogoda niestety spłatała mi figla i zmuszony byłem róże zakopczykować, zgodnie z otrzymaną ulotką. Mam nadzieję, że wspólnie z rodziną będziemy cieszyć się nimi jeszcze w tym roku i w latach następnych. Jeśli wszystko będzie o keyka samą rekomendacją będą kwiaty i wtedy dokonam kolejnych zakupów i polecę stronę Waszej firmy znajomym i rodzinie. Życzę całemu Waszemu Zespołowi dużo zdrowia i wytrwałości w tej tak trudnej przecież pracy. Pzdr. Zbyszek R. Ruda Śląska., 06.04.2022r.

linia

Dzień dobry. Serdecznie dziękuję za dorodne sadzonki. Były fantastycznie zabezpieczone, szybciutko do mnie dotarły i już słyszę jak rosną. Pozdrawiam serdecznie i już się nie mogę doczekać kolejnych zakupów u Państwa. Ewa T., Olsztyn, 06.04.2022r.

linia

Dzień dobry, Otrzymane sadzonki są w dobrej kondycji, zdrowe, dobrze ukorzenione. Także powinny się dobrze przyjąć. Pomimo gołego korzenia, dobrze nawodniony - także podróż im nie zaszkodziła. Izabela B., Włocławek, 06.04.2022r.

linia

Dzień dobry, sadzonki bardzo ładne i dobrze zabezpieczone, nie uszkodzone z dużym korzeniem, kontakt - informacje dostawałam na bieżąco, wysyłka bardzo szybka kilka dni od zamówienia. Dziękuję, polecam zakupy w szkółce. Barbara D., Januszkowice, 06.04.2022r.

linia

Witam Róże zamawiam już trzeci sezon. Sadzonki dobrze zapakowane, mocne, zdrowe dostarczone w terminie, które dobrze się przyjmują. Wyszukane odmiany przepięknie kwitnące.. Jestem zadowolona z zakupów u Państwa Szkółce. Jak najbardziej polecam🌹 Dziękuję❤ Magdalena Ż., Żnin, 06.04.2022r.

linia

Jestem bardzo zadowolona, paczka bardzo dobrze zabezpieczona, korzenie róż wilgotne, zdrowe i ładnie wykształcone. Zamówienie zrealizowane w terminie. Nie mogę się doczekać chwili, kiedy będę mogła pochwalić się pięknymi kwiatami i nie tylko. Jest to mój drugi zakup i myślę, że nie ostatni. Bardzo polecam Was wszystkim, którzy kochają róże. Pozdrawiam serdecznie😍. Krystyna K., Grudziądz, 05.04.2022r.

linia

Dzień dobry Sadzonki zamówionych przeze mnie róż były dobrze zapakowane i zabezpieczone na czas transportu. Dołączona do sadzonek instrukcja jak postąpić z różami po ich otrzymaniu, jest w mojej ocenie bardzo dobrym pomysłem. Przesyłka z sadzonkami dotarła do mnie we właściwym terminie. Nadchodzące e-maile od Szkółki po złożeniu zamówienia dają poczucie dobrego zaopiekowania się klientem. Życzę miłego dnia Iwona S., Krzemieniewo, 05.04.2022r.

linia

Z przyjemnością stwierdzam że wysyłka została zrealizowana w expressowym tempie. Sadzonki wyjątkowo okazałe i oby rosły jak na drożdżach. Dziękuje w imieniu swoim i Kuzyna również fana róż Pozdrawiam bbbb serdecznie !!!🤗Anna J., Warszawa, 05.04.2022r.

linia

Sadzonki w doskonałym stanie, przesyłka prawidłowo zabezpieczona, wewnątrz instrukcja jak posadzić i jakie róże mają wymagania glebowe. Przesyłka w czasie. Polecam serdecznie szkółkę. Teraz tylko czekać aż zakwitną i będą cieszyć wzrok i pachnieć. Krzysztof R., Wieluń, 05.04.2022r.

linia

Przesyłka dotarła w szybkim tempie, świetnie zabezpieczona. Sadzonki w dobrej kondycji z dodatkowym gratisem, za co serdecznie dziękuję. Kontakt ze sprzedającym bez zarzutu. Polecam wszystkim zakupy w tej szkółce. Małgorzata D. Toruń, 05.04.2022r.

linia

To już kolejne zamówione przeze mnie róże- za każdym razem jestem pełna uznania dla pracy wszystkich osób ze szkółki rozaria. Nie ma problemu z zamówieniami-róże przychodzą w określonym terminie i chociaż wysłane z odkrytym korzeniem pięknie rosną i wyrastają na zdrowe i silne krzewy. Tym razem była to róża POULMAN- sadzonki piękne, zdrowe i ładnie ukorzenione - zamawiając tutaj nie ryzykuję - towar pierwsza klasa. Życzę zdrowia wszystkim którzy przy tych różach pracują bo przede wszystkim mają być z tego pieniądze ale w każdej wysłanej wiązce krzewów jest też trochę serca - róże na to zasługują....a ja DZIĘKUJĘ ... Elżbieta Z., Pilawa, 05.04.2022r.

linia

Zamówiłam róże drugi raz. Sadzonki duże, pięknie się przyjęły zeszłej wiosny. Wybieram odmiany odporne na choroby i naprawdę rośliny  mało kłopotliwe. Jeszcze będę na pewno zamawiać. Liliana R., Dąbrowa Górnicza, 05.04.2022r.

linia

Witam serdecznie. Pod koniec marca otrzymałam kilkanaście róż z gorzeniem, sadzonki piękne, zdrowe, obiecujące...Kontakt z firmą doskonały, obsługa rzetelna, szybka dostawa. Na czas transportu sadzonki doskonale zabezpieczone ( kilka gałązeczek było złamanych, ale odrośnie więcej ;-)). Jestem bardzo zadowoloną klientką, polecam Was. Pozdrawiam gorąco i życzę samych pachnących , mrozo i choroboodpornych różyczek. Lucyna Z., Imielno, 04.04.2022r.

linia

Róże są pięknie ukorzenione, super dokładnie zapakowane i wyglądają na zdrowe. Już posadzone i czekam na pierwsze kwiaty. 🙂 Serdecznie polecam tego sprzedawcę. Anna G., Warszawa, 04.04.2022r.

linia

Dostawa bardzo szybka. Róże piękne, duże korzenie i bardzo zadbane. Polecam. Anna Ł., Gdańsk, 04.04.2022r.

linia

Róże kupuję w sklepie Rozaria od paru lat. Mam już około 30 sztuk pięknych krzewów, które cieszą swoją urodą. Sadzonki zawsze były dorodne, zdrowe i perfekcyjnie zapakowane. Opis poszczególnych odmian znajdujący się na stronie internetowej szczegółowy, rzetelny. Dostawy szybkie. W tym roku pierwszy raz kupiłam róże na wiosnę i również jestem bardzo zadowolona. Polecam sklep jako bardzo solidny, oferujący szeroki asortyment w przystępnych cenach. Bożena S., Kamieńczyk k/Wyszkowa, 04.04.2022r.

linia

Po raz kolejny 10 punktów na 10.Dziękuję i pozdrawiam. Zbigniew L., Dąbrowa Górnicza, 04.04.2022r.

linia

Witam. Moje dwie zamówione róże pnące Alchymist i Veilchenblau zostały dostarczone w świetnym stanie względem ukorzenienia, piękne wielkie korzenie, świetnie zabezpieczone bez żadnego uszkodzenia i gotowe do sadzenia. Nawet już widać puszczające pąki tzn. że już nawet chcą rosnąć. Bardzo dziękuję całej załodze szkółki róż rozaria za przepiękne okazy i mam nadzieję, że już niedługo pochwalę się przepięknymi kwiatami. Danuta L., Biały Dunajec, 04.04.2022r.

linia

Dzień dobry, Jestem pod wrażeniem. Sadzonki duże z pięknymi korzeniami. Zapakowane b. porządnie tak aby się nie uszkodziły. Dostawa w terminie. Pozdrawiam, Hanna M., Warszawa, 04.04.2022r. 

linia

Dzień dobry. Jeśli mam oceniać sprzedaż Państwa roślinek, to mogę się odnieść na tą chwilę jedynie  do transportu i sposobu zabezpieczenia towaru - jestem bardzo zadowolona. Roślinki były dobrze zabezpieczone, korzonki i zielone części  krzewów wyglądają na zdrowe. Pokładam nadzieje, że będą w przyszłości silnymi pięknymi krzewami. Jeśli wszystko będzie ok, planuje zakup kolejnych. Pozdrawiam. Beata. Z., Ostrowiec Świętokrzyski, 03.04.2022r.

linia

Przesyłka dotarła szybko w bardzo dobrym stanie, towar bardzo dobrze zabezpieczony na czas przesyłki, sadzonki okazałe, wyglądające zdrowo, było to kolejne zamówienie i znów się nie zawiodłam. Dziękuję. Danuta S., Orzesze 03.04.2022r.

linia

Dzień dobry! Jestem bardzo zadowolony z zamówienia - sadzonki zamówionych róż były solidne, dobrze spakowane, bez uszkodzeń, większość już wypuszcza pierwsze pąki. Z przyjemnością będę polecać sklep Rozaria.pl znajomym. Pozdrawiam serdecznie, Bartosz A., Leszno., 03.04.2022r.

linia

Moja ocena dotycząca samego zamówienia, jego realizacji ,dostawy  i współpracy jest bardzo dobra. Nigdzie indziej  nie kupuję róż. Wszystkie ,które rosną u mnie są ze szkółki Rozaria. Pięknie rosną i pięknie pachną. Zakochana jestem jak na razie w zapachu róży Arthur Bell i marzę o perfumach o takim zapachu. Często przy niej stoję i nie mogę się nawąchać. Teraz czekam na zapach róż, które posadziłam w tamtym roku też ze szkółki Rozaria. Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów i satysfakcji z własnych produktów hodowlanych. Mirosława G., Kostkowo, 03.04.2022r.

linia

Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Róże otrzymałam w stanie idealnym - opakowanie, termin, obsługa PEŁEN PROFESJONALIZM  w Państwa wykonaniu. Pozdrawiam Magdalena K. Święciechowa, 02.03.2022r.

linia

Witam. W odpowiedzi na e-mail pozwolę sobie ocenić dostawę: Przesyłka została doręczona przez kuriera bardzo dobrze zabezpieczona zewnętrznie. Przesłane sadzonki róż były delikatnie owinięte folią lecz nie przyduszone, korzenie sadzonek były wilgotne, wspaniale rozwinięte i zdrowe, gotowe do nasadzenia. W podobnie dobrym stanie były prężne łodygi roślin. Każda sadzonka róży posiadała etykietkę z nazwą, co umożliwiło dobór kolorystyczny przy sadzeniu. Nie był to pierwszy zakup w Szkółce Róż, jestem bardzo zadowolona, toteż gorąco polecam oraz dziękuję. Anna K. Brzeg, 02.04.2022r.

linia

Róże przysłane błyskawicznie, świetnie zapakowane. Sadzonki rozrośnięte. Kontakt ze sprzedawcą znakomity. Opisy profesjonalne + duża baza fotograficzna, firma absolutnie do polecenia, ja sama na pewno jeszcze skorzystam szczególnie, że Rozaria  cenowo góruje nad konkurencją. Sadzonki już posadzone więc zobaczymy jak przetrwają obecne  śnieżne załamanie pogody (przy solidnym  osłonięciu stroiszem z gałązek iglaków), potem już tylko czekamy na kwiaty. Pozdrawiam Beata M., Przyłęk, 01.04.2022r.

linia

Róże profesjonalnie zapakowane, otrzymałam w stanie idealnym, ładne zdrowe sadzonki. Sprawna obsługa , polecam serdecznie. Pozdrawiam. Urszula T., Gorlice, 01.04.2022r. 

linia

Witam, dziękuję za przesyłkę, wysłana z Polski w poniedziałek, dotarła do Niemiec w środę przed południem w bardzo dobrym stanie, róże już na swoich miejscach w ogrodzie, teraz wypada tylko czekać jak pojawią się pierwsze kwiaty. Pozdrawiam, Ivett C., Essen, Niemcy, 31.03.2022r.

linia

Witam serdecznie, Dziś koło godziny 11 przesyłka dotarła na miejsce w stanie idealny. Róże były nieuszkodzone, dobrze zapakowane i klientka jest bardzo zadowolona z jakości sadzonek. Także dziękujemy za świetną obsługę. Pozdrawiam Agnieszka K., Gdynia, 31.03.2022r.

linia

Po raz kolejny zamawiałam róże ze szkółka Rozaria- polecam każdemu!!! Namówiłam już zresztą kilkoro znajomych żeby poszli w moje ślady. Nie wiem jak to działa ale róże zamówione w tej szkółce rosną zdrowo i pięknie zdobią nawet jeśli, tak jak ja, nie jest się znawcą sztuki ogrodnictwa. Aleksandra W., Toruń, 30.03.2022r.

linia

DZIEŃ DOBRY. Sadzonki bardzo dobrze zabezpieczone i zapakowane na czas transportu. Korzenie zdrowe, sadzonki podlane. Róże dojechały w bardzo dobrym stanie. Poziom obsługi  na wysokim poziomie ,miło ,kulturalnie, wszystko wytłumaczone telefonicznie. Termin wysyłki ekspresowy .Polecam z czystym sumieniem Szkółkę Róż Rozaria. Pozdrawiam Anetta T., Młynary, 30.03.2022r.

linia

Kolejny raz zamówiłam róże ze szkółki Rozaria. Jestem zaskoczona jakością, róże świetnie rozkrzewione, zdrowe dobrze zapakowane, szybka dostawa, pełna profesjonalność. Gorąco polecam!!! Teraz czekam na kwitnienie! Anna W., Kotuń, 29.03.2022r.

linia

Szanowni Państwo. Dziękuję za otrzymane sadzonki róż ,które dotarły do mnie bardzo szybko od chwili złożenia zamówienia.  Sadzonki róż są piękne, zdrowe   z bardzo dobrze rozwiniętym systemem korzeniowym.  Były  one bardzo dobrze zabezpieczone na czas wysyłki , umieszczone w pudełku tekturowym z  dołączoną ulotkę z której można się dowiedzieć jak z nimi dalej postępować . Kontakt ze szkółką róż bardzo dobry , wysoka fachowość , kultura , wysoki poziom obsługi klienta . Wszystko to sprawia ,że  bardzo polecam zakupy w tej firmie. Pozdrawiam serdecznie  życząc Państwu dużo zdrowia ,dalszych sukcesów zawodowych oraz dobrych i miłych klientów. Maria C., Wrocław, 29.03.2022r.

linia

Witam. Róże przyszły w bardzo dobrym stanie a zamówiłem dużo różnych odmian. Na pewno jeszcze wrócę po zakup kolejnych róż. Pozdrawiam Łukasz Sz., Jastrzębie Zdrój, 29.03.2022r.

linia

Witam. Chciałbym wyrazić pozytywną ocenę dla szkółki. Jesienią ubiegłego roku przesyłałam  opinię i zdjęcia moich kwitnących róż zamówionych u Państwa oraz zadeklarowałam kupno nowych. Otrzymane teraz róże były bardzo dobrze zapakowane, ładnie rozrośnięte krzaczki szybko do mnie dotarły. Już teraz zapisuję się  na następne gdy tylko będą w ofercie : Paul Bocuse i Candy Rain. Pozdrawiam  Barbara W., Wielka Wieś, 29.03.2022r.

linia

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Przesyłka dotarła bardzo szybko, sadzonki dobrze zapakowane na czas podróży. Sadzonki świeże, nie przesuszone, widać że zdrowe. Już posadzone do gruntu i czekamy co dalej. Polecam sklep,  sam też pewnie jeszcze skorzystam. Pozdrawiam Adam Cz., Suwałki, 28.03.2022r.

linia

Dzień dobry, z przyjemnością podzielę się opinią. Do tej pory bałam się zamawiać rośliny przez internet. Na Wasz sklep zdecydowałam się ze względu na liczne dobre opinie. Przesyłka była dostarczona w czasie - zgodnie z informacją na stronie internetowej. Sadzonki były porządnie zabezpieczone, do paczki była załączona dokładna instrukcja jak i kiedy posadzić róże oraz jak je pielęgnować. Myślę że to nie koniec moich zakupów w Waszym sklepie. Pozdrawiam serdecznie, Anna M., Głogów Małopolski, 24.03.2022r.

linia

Witam! Otrzymałam dzisiaj od Państwa zamówione róże. Dziękuję baaaardzo za dwie dodatkowe sadzonki! ??Przesyłka doszła ekspresowo, korzenie mokre, gęste, dobrze zapakowane i nieuszkodzone. Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona!!! Polecam szkółkę róż Rozaria wszystkim niezdecydowanym albo szukającym dobrego producenta. Teraz czekam aż zakwitną. Myślę, że to jeszcze nie koniec moich zamówień u Was?, Małgorzata R., Więcbork, 25.03.2022r.

linia

Dobry wieczór, Chętnie podzielę się opinią na temat róż otrzymywanych z Państwa Szkółki "Rozaria". Już sam fakt, że zamawiam od wielu lat róże tylko w Szkółce Rozaria wyraża moją jednoznacznie najlepszą ocenę. ( mam od Państwa około 30 krzaków róż - pnących, wielkokwiatowych, okrywowych, rabatowych ...) 1. Sadzonki są zawsze w bardzo dobrym stanie, dobrze ukorzenione i rozgałęzione 2. Róże są zawsze bardzo dobrze przygotowane do transportu 3. Dostarczenie sadzonek szybkie i punktualne 4. Podoba mi się strona z prezentacją będących w sprzedaży róż z możliwością wyboru wg. rodzaju, koloru ...itd 5. Bardzo bogata oferowanych róż powoduje, że wciąż dokupuję jakieś róże, choć coraz trudniej znaleźć dla nowych odpowiednie miejsce :) 6. Bardzo fajne są rozszerzone opisy poszczególnych róż 7. Zdjęcia pod tym poszerzonym opisem, przedstawiające duże krzaki w otoczeniu innych roślin, bardzo ułatwiają wybór odpowiedniego rodzaju i koloru i posadzenie w odpowiednim miejscu 8. Jeszcze jedna ważna zaleta - róże z "Rozarii" chociaż jakościowo i gatunkowo najwyższej klasy są naprawdę przystępne cenowo. PS. Ochraniam moje róże głównie ekologicznie wg. sposobu cioci mojej koleżanki : całą zimę zbieram do papierowej torby łuski z cebuli i czosnku. W sezonie różanym zalewam odpowiednią porcję łusek wodą. Dodaję piołun i skrzyp( z apteki), skórki banana, po 12 godzinach zagotowuję i schłodzonym roztworem z odrobiną płynu do mycia naczyń polewam pod wieczór róże. ( z polewaczki, ale starając się opryskać liście od dołu używam np. butelki po "ludwiku" do mycia naczyń). Jeśli powtarza się ten zabieg co jakiś czas, to jest to rzeczywiście skuteczna metoda. Resztkę roztworu można wylać bezpośrednio pod róże. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego sezonu. Urszula K., Racibórz, 24.03.2022r.

linia

Dzień dobry, Zabezpieczenie sadzonek do transportu i termin wysyłki, jak zwykle u Państwa bez zarzutu. Sadzonki zdrowe i wszystkie bezproblemowo przyjmują się w moim ogrodzie. Bogate opisy pod każdą odmianą na stronie szkółki, to faktycznie to co potem rozrasta się na rabacie. Jakość, do której już się przyzwyczaiłam i powód, że nie szukam innego sklepu z różami. Bardzo miło byłam natomiast zaskoczona jakością i poziomem obsługi klienta. Pierwszy raz zdarzyła mi się pomyłka w otrzymanym zamówieniu. Dokładnie jedna z trzech róż była innej odmiany. Oczywiście pomyślałam, że nie ma już tej odmiany i dlatego otrzymałam inną. Byłam zła i napisałam do Państwa e-mail. Reakcja Państwa sklepu była natychmiastowa. Następnego dnia kurier dostarczył mi prawidłową sadzonkę i jeszcze jedną dodatkowo. Prawdziwą jakość obsługi klienta, poznaje się po tym w jaki sposób podchodzi do reklamacji. Jeśli chodzi o Państwa sklep super obsługa. Polecam Państwa sklep znajomym wielbicielom róż i mogę nadal to robić z czystym sumieniem. Mam pewność, że będą zadowoleni tak jak ja. Dziękuję i pozdrawiam. Małgorzata Ś. Przeźmierowo, 24.03.2022r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, jesienią i teraz.  Wszystko się przyjęło z JESIENI. Sposób pakowania super, korzonki wilgotne. Szybka dostawa, czytelna instrukcja sadzenia, nawożenia, pielęgnacji. ZAWSZE będę wracać do Was. Wyślę fotki z lata. Pozdrawiam, Małgorzata K., Świdnica, 22.03.2022r. 

linia

Witam. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanej przesyłki.  Czas oczekiwania zgodny z wiadomością e-mailową, która otrzymałam. Sadzonki dobrze zapakowane o zabezpieczone, w dobrej kondycji. Już się nie mogę doczekać kiedy wsadzę je do gruntu(póki co są w donicy bo zbyt zimno nocami)i doczekam się pięknych kwiatów. Pozdrawiam Dorota S., Przemyśl, 22.03.2022r.

linia

Witam, bardzo dziękuję za  przysłanie róż po złożonym zamówieniu. Pozytywną ocenę wystawiam z czystym sumieniem. Realizacja zgodna z zamówieniem. Krzewy zostały profesjonalnie zapakowane i zabezpieczone na czas podróży. Super sprawą jest dołączona instrukcja sadzenia i informacje dotyczące pielęgnacji. Praktyczna. Posiadacie Państwo bardzo bogatą ofertę  szkółki, strona internetowa zawierająca dużo informacji które mogą być pomocna w wyborze róż. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Zbigniew L. Wrocław-Świętoszyn, 22.03.2022 r.

linia

Dzień dobry, w odpowiedzi na przesłaną prośbę w sprawie opinii konsumenckiej, podzielę się swoimi odczuciami: * jakość zamówionych sadzonek: ładny pokrój rośliny, fachowo przycięte, nie uszkodzone systemy korzeniowe * zabezpieczenie na czas transportu: bardzo solidne, bezpieczne dla roślin, nieuszkodzone * termin wysyłki: zgodnie z podanymi terminami na stronie; bez opóźnienia i zwłoki * poziom obsługi klienta: wysoki standard, na zapytania wysyłane elektronicznie, odpowiedzi udzielane są niezwłocznie, konkretnie i fachowo. Mam nadzieję, że dalsza współpraca z klientami będzie owocna i zyskowna, co w dużej mierze zależy od Państwa i oferowanych roślin. Z wyrazami szacunku Agnieszka S., Minoga, 21.03.2022r.

linia

Dzień dobry, Bardzo dziękuję za sadzonki róż (zamówiłam kilka różnych gatunków). Przyszły w zapowiedzianym terminie, bardzo dobrze (bezpiecznie) zapakowane i zabezpieczone. Sadzonki ładne, zdrowe, zostały już posadzone, czekam z niecierpliwością na ich kwitnienie. Gdy ogród zostanie uporządkowany (jesteśmy dopiero w trakcie prac) z pewnością zamówię u Państwa kolejne róże, gdyż jestem z nich bardzo zadowolona. Teraz było to chyba 13 sadzonek, ale  z pewnością znajdę jeszcze miejsce na kolejne róże z Państwa szkółki. Bardzo serdecznie dziękuję, te róże sprawiły mi wielką radość. Pozdrawiam, Grażyna A., Warszawa, 21.03.2022r.

linia

Witam. Sadzonki dotarły bezpiecznie w bardzo dobrym stanie. Były starannie przygotowane do drogi. Krzaczki są bardzo dorodne z ładnie rozbudowanym systemem korzeniowym. Na razie zostały zadołowane i czekają na posadzenie. Moja ocena to 5 za jakość, zabezpieczenie roślinek do transportu oraz szybką dostawę. Bardzo polecam. Pozdrawiam, Irena G., Siedlce, 21.03.2022r.

linia

Dzień dobry ??? Oczywiście wystawiłam opinię i to jak najbardziej na plus ???? Zrobiłam to na stronie szkółki pod różą Isaac ,bo róż Kazanlik już nie widzę. Serdecznie dziękuję ♥️♥️♥️  Jestem bardzo, bardzo zadowolona ? Jadwiga R., Łomnica, 21.03.2022r.

linia

Witam, z przyjemnością zawiadamiam, że zamówione róże dotarły do mnie w doskonałej kondycji, świetnie zapakowane przetrwały transport i są już zgodnie ze wskazówkami na ulotce posadzone. To nie pierwsze róże jakie zamawiałam w Waszej Szkółce i mogę powiedzieć, że jakość roślin jak i przygotowanie ich do transportu wraz z dostarczeniem do adresata jest bez zarzutu, profesjonalnie i terminowo. Pozdrawiam, Magda M., Olsztyn, 21.03.2022r.

linia

Polecam szkółkę. Pełen profesjonalizm i zadbanie o zadowolenie klienta. Sadzonki w stanie doskonałym. Piękna duża instrukcja co z nimi robić dalej. Każdy amator będzie super zadowolony. Zofia F., Opole, 21.03.2022r.

linia

Pełny profesjonalizm...roże pięknie zapakowane korzenie zdrowe i łodygi również. Kontakt tez bez zarzutu...zawsze szybka odpowiedź na pytania i sugestie. Do każdej przesyłki dołączona jest instrukcja sadzenia i pielęgnacji. Polecam!!! z czystym sumieniem!  Wiesława S., Goliszów, 21.03.2022r.

linia

Dzień dobry, jestem kompletnym amatorem ogrodnictwa, więc wybrałam róże niewymagające. Bardzo podobały mi się szczegółowe opisy każdej róży. Wielki plus za to! W dodatku bardzo pomocna broszura pomagająca w zagospodarowaniu sadzonek dołączona do przesyłki. Przystępne ceny. Sadzonki w super stanie, zdrowe, dorodne korzenie i łodygi. Dzisiaj posadziłam i trzymam kciuki, żeby się przyjęły. Jagoda L., Jelenia Góra, 21.03.2022r.

linia

witam, przesyłka z różami dotarła następnego dnia, rośliny nawet nie odczuły podróży, dobrze zabezpieczone i ładne sadzonki. Kolejnego dnia już wsadzone do ziemi z małymi pączkami liści, teraz będę czekać na zakwitnięcie. Zakupy robiłam w Państwa szkółce pierwszy raz i polecam, pozdrawiam Bożena D., Ciechanów, 21.03.2022r.

linia

Dzień dobry. Otrzymałam Róże zgodnie z wyznaczonym dniem. Róże bardzo dobrze zapakowane w czarną folię. PO rozpakowaniu z folii wszystkie Róże zgodne z zamówieniem. Korzenie w bardzo dobrym stanie dobrze ukorzenione. Do tego instrukcja. Jestem bardzo zadowolona dziękuję. Marzena P., Otmuchów, 21.03.2022r.

linia

Kontakt miły i życzliwy. Róże wyglądają na dorodne, dobrze rozwinięte korzonki. A kiedy zakwitną, będzie ogromna radość.  Teraz czas wyczekiwania na tę radość. Jeszcze dokuczają nam nocne mrozy... Powodzenia! Bogusław C., Warszawa, 21.03.2022r.

linia

Dzień dobry, róże dotarły w stanie bardzo dobrym, zapakowane bardzo dobrze, sadzonki duże. Kontakt z Panią ze szkółki również bez zastrzeżeń, Pani bardzo miła. Bardzo fajne jest również to, że w paczce znajduje się instruktaż sadzenia. Na pewno polecę wasz sklep znajomym. Anna D., Jabłonowo Pomorskie, 21.03.2022r.

linia

Zamawiałam już drugi raz róże z ROZARIA. Sadzonki wspaniałe, duże, zdrowe. Korzenie były jeszcze mokre. Rozbudowany system korzeniowy. Przesyłka zapakowana bardzo dobrze. Jeszcze nie wiem jak z ich uprawą. bo to będzie ich pierwsza wiosna u mnie, ale liczę, że i to będzie na najwyższym poziomie. Monika K., Rokietnica, 21.03.2022r.

linia

Właśnie otrzymałam zamówione róże. Jest to już trzecie zamówienie  z Państwa szkółki. Wszystkie zamówione wcześniej  krzewy pięknie się przyjęły i wspaniale kwitną. Rośliny świetnie zapakowane, z czytelną "instrukcją obsługi", dostarczone szybko. Jestem bardzo zadowolona, również cena dużo niższa niż w innych szkółkach. Na pewno nie jest to jeszcze moje ostatnie zamówienie. Pozdrawiam. Baśka, Dąbrowa Górnicza, 20.03.2022r.

linia

Dzień dobry, róże dotarły w bardzo dobrym stanie, już posadzone. Zamawiam w szkółce od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Czekam teraz na czerwiec żeby cieszyć się różanym kwieciem . Pozdrawiam Mirka M., Połomia, 20.03.2022r.

linia

Sadzonki zabezpieczone super, zapakowane w duże pudło, folia na łodygach, odpowiednia wilgoć. Bardzo przydatna ulotka jak postępować dalej prosto napisana. Otrzymałam w terminie. Obsługa bardzo uprzejma. Polecam  serdecznie! Małgorzata D. Kraków, 20.03.2022r.

cień po datę róze

rok: 2022 - 2021 - 202020192018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

Produkt dodany do Ulubionych