rok: 2024 - 2023 - 2022 - 2021 - 2020 - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

cień róze

linia

Witam🙂  Moje różyczki przyszły tak jak i poprzednio w bardzo dobrej kondycji.  Były oczywiście solidnie zapakowane,  podlane, nie odpadł ani jeden listek. Jedną otrzymałam kwitnącą i od razu poprawiła mój humor🙂  Posadzone , rosną a ja czekam na ich piękne kwiaty. Dziękuję bardzo. Aneta G. Łuszczów Drugi, 08.07.2024r.

linia

Dziękuję za przesłanie zamówionych róż. Sadzonki dotarły w terminie, były fachowo zabezpieczone na czas podróży, szybko i w dobrym stanie. Serdecznie pozdrawiam. Teresa T. Dąbrowa Górnicza, 08.07.2024r.

linia

Bardzo dobra obsługa. Szybko i sprawnie. Piękne, zdrowe sadzonki, wspaniale zapakowane. Zdarza mi się kupować rośliny w intrenecie ale ten zakup przeszedł moje oczekiwania. Będę korzystała w przyszłości. To wiarygodny sprzedawca. Polecam. Agata L. Bielsko - Biała,  07.07.2024r.

linia

Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolona. Róże podróż odbyły w klasie LUX. Pięknie zabezpieczone, super zapakowane. Dotarły bez uszkodzeń. Odpowiednio nawilżone. Zakochałam się w odmianie Bonaventura będąc z wizytą pod Częstochową w uroczym dworku w Prastarej. To moje pierwsze sadzonki róż. Przywitałam każdy krzaczek, obejrzałam dokładnie są w pięknej kondycji. Pozdrawiam serdecznie, Ewa B. Szczecin, 07.07.2024r.

linia

Witam. Zamówiłam 2 różane drzewka. Ogromnym zaskoczeniem była uprzejmość Pani, która przyjmowała zamówienie. Potrafiła mi doskonale doradzić podając kompetentnie inf. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko. Idealnie zapakowana, drzewka świeże, doskonałej jakości. Sposób zapakowania do tego stopnia idealny, że nic nie mogło się stać przesyłce. Korzystałam pierwszy ale na pewno nie ostatni raz. Jeszcze raz chcę podkreślić doskonałą i kompetentną obsługę klienta, szybkość realizacji zamówienia. Polecam wszystkim którzy pragną kupić róże doskonałej jakości. Teresa P. Wronki, 06.07.2024r.

linia

Witam ;)Róże otrzymałam zgodnie z prośbą, w dwóch odcieniach różu i słońca ;) Dotarły całe, pięknie zapakowane, kwitnące i pachnące. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Piękne sadzonki w doniczkach rosną i kwitną w oczach ;) Polecam zakupy ! Anna C. Limanowa, 04.07.2024r.

linia

Róże rewelacja Piccadilly przyjechała w pąku a  2 dni później piękny kwiat - Veilchenblau  jak się odżyła i pięknie idzie do góry - zabezpieczenie na czas transportu  super - termin dostawy jak mówię że jednego dnia zrobiłem przelew a drugiego dnia różyczki były u mnie nie wierzą - poziom obsługi klienta na super poziomie.  POLECAM, TYLKO TU NALEŻY ROBIĆ ZAKUPY POZDRAWIAM. Wiktor G. Olsztyn, 03.07.2024r.

linia

Dzień dobry. Wszystkie zakupione jesienią 2023 i wiosną 2024 róże z gołym korzeniem pięknie się przyjęły. Bardzo dziękuję za doradztwo, spełniliście Państwo wszystkie moje oczekiwania, cierpliwie odpowiedzieli na każde pytanie. Św. Tereska- jest zachwycająca, w pierwszym kwitnieniu pokazała swój urok, zdrowe liście , ciągle wypuszcza nowe pączki, sama się czyści, różyczka idealna np.na przód rabaty. Giggles- również wspaniale sobie radzi, ciągle kwitnie i zdrowo wygląda. Samaritan -ta róża wygląda identycznie jak na zdjęciach, pięknie rozświetla rabatę, kwiatom nie straszny deszcz, nie tracą swojego uroku, buduje bardzo zwarty kompaktowy krzaczek i ciągle kwitnie. Amber Queen - bardzo ładnie rośnie , jak na pierwszy rok obficie kwitnie , bardzo jestem z niej zadowolona. Prairie Joy-  od czasu pierwszego kwiatu ciągle pojawiają się nowe pąki, nie pozwala o sobie zapomnieć, a to dopiero jej pierwsze kwitnienie u mnie. Ausbord (Gertrude Jekyll)- trochę mnie zaskoczyła, mam angielki i wiem ,że one potrzebują czasu, a ona ładnie się rozkrzewiła i cały czas kwitnie i przede wszystkim pachnie. Schanell NO 1.- sadzona na wiosnę w półcieniu doskonale daje sobie radę i pomimo krótkiego czasu kwitnie nieprzerwanie. Sweet Dream-  miniaturowa różyczka ma przepiękne pełne kwiaty, pod koniec kwitnienia lekko bledną, są odporne na deszcz, u mnie jest trzy szt. na przodzie rabaty , ale muszę jeszcze dokupić. Wymieniłam tylko kilka odmian z zakupionych z Państwa szkółki, mam jeszcze inne jak Chopin , Ausmak, Rhapsody in blue, Lavender Lassie , one także bardzo dobrze przezimowały, kwitną i cieszą mnie bardzo. Przy wyborze róż kierowałam się opisami i filmami Pani Katarzyny na YOU TUBE i nie zawiodłam się. Gorąco polecam szkółkę, bardzo miła obsługa, krzewy w pierwszym gatunku, dobrze zabezpieczone na czas przesyłki. Wszystko na piątkę z plusem.  Już mam wybrane odmiany na jesień. Załączam kilka zdjęć z pierwszymi kwiatami. Ewa W. Mleczków, 03.07.2024r.

Opinia Pani Ewy W. Mleczków

linia

Róże dobrze zabezpieczone. Już pięknie się rozkrzewiły i będą kwity. Polecam szkółkę w 100 procentach. Przystępne ceny. Ewa G. Jarosław, 02.07.2024r.

linia

Sadzonki dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie. Bardzo dobrze zapakowane. Piękne rosliny. Polecam Ewa K. Gdynia, 02.07.2024r.

linia

Dzień dobry, jestem bardzo zadowolona z zakupów, po raz kolejny zresztą. Róże kupuję od 2022,sadzonki zawsze piękne, bardzo dobrze zapakowane, w ostatnim czasie nawet jeszcze lepiej, każda osobno w specjalnych kartonach zabezpieczone świetnie. Polecam. Magdalena G. Milanówek, 01.07.2024r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego zamówienia wszystkie róże były dobrze zabezpieczone na czas podróży. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko bez uszkodzeń opakowania. Opakowanie było opisane by uważać na zawartość. Sadzonki zdrowe dobrze odżywione wszystkie liście żywe zielone mimo iż zamówienie było złożone po sezonie (wysokie temperatury). Wiosną planuję ponownie skorzystać z Państwa oferty. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie będę mogła podzielić się swoimi zdjęciami wypełnionymi samymi kolorowymi kwiatami róż. Małgorzata S. Rusiec, 01.07.2024r.

linia

Witam. Sadzonki dotarły na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Pięknie zabezpieczone i nawodnione. Super. Wygląd sadzonek bez zarzutu. Mam nadzieję, że obsypią sie serią kwiatów. Pozdrawiam i wszystkim polecam Państwa firmę i produkty. Marzanna K. Bedzin, 30.06.2024r.

linia

Szanowni Państwo. Jeszcze nigdy nie dostałam tak wspaniałych sadzonek róż tak szybko (wciągu 24 godzin) i tak fantastycznie zapakowanych. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam Grażyna S. Warszawa, 29.06.2024r.

linia

Dzień dobry Bardzo dziękuję za  realizację mojego zamówienia . Róże  otrzymałam w bardzo dobrym stanie, sadzonki zgodnie z podanym opisem. Polecam firmę i dziękuję za miłą obsługę. Pozdrawiam, Barbara P. Piecowice, 29.06.2024r.

linia

Dzień dobry. Sadzonki pięknie zapakowane, w dobrze pomyślanym pudełku. Doszły bez uszkodzeń. Sadzonki całe, gałązki niepołamane. Lepiej była ta paczka zabezpieczona niż róże które dostałam wiosną w balotach.  Dziękuję. Pozdrawiam, Agata B. Strobice, 28.06.2024r.

linia

Sadzonki w doniczkach dotarły błyskawicznie, co było ważne ze względu na panujący upał. Zdrowe i ładne. Opakowane profesjonalnie w specjalnie obmyślone dla doniczek kartoniki i bezpieczne. Po dwóch dniach w ziemi pączki już się rozwinęły. Kontakt z OK bezproblemowy, prosty i skuteczny. Polecam Rozarię jako dostawcę, który po prostu wie, jak to się robi. Iwona S. Budziszewice, 28.06.2024r.

linia

Szanowni Państwo, chciałabym podzielić się moją opinią na temat zamówionych róż oraz poziomu obsługi klienta. Róże były bardzo dobrze zapakowane, co świadczy o wysokim standardzie zabezpieczenia sadzonek na czas transportu. Każda z otrzymanych sadzonek jest w doskonałym stanie, a same róże są naprawdę piękne i zdrowe. Termin wysyłki został dotrzymany, co jest dla mnie istotnym elementem, gdyż świadczy o Państwa rzetelności i profesjonalizmie. Poziom obsługi klienta oceniam bardzo wysoko. Bardzo dziękuję za tak wspaniałą obsługę i z przyjemnością wystawiam najwyższą ocenę. Na pewno będę polecać Państwa szkółkę innym miłośnikom róż. Z poważaniem, Renata Łódź, 27.06.2024r.

linia

Szanowni Państwo, Zakup w Państwa firmie oceniam bardzo dobrze 10/10. Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo. Zamówienie złożone 17 czerwca, a sadzonki dotarły do mnie 19 czerwca - expresowa dostawa. Sadzonki zdrowe i bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu. Dziękuję i na pewno dokonam kolejnych zakupów sadzonek w tej chwili niedostępnych. Małgorzata W. Jaszczerek, 26.06.2024r.

linia

Róże super, sadzonki zapakowane super, przesyłka expressowa. Dziękuję bardzo i pozdrawiam. Elżbieta S. Czerwińsk Nad Wisłą 26.06.2024r.

linia

Witam. Polecam zamówienia róż w Szkółka Róż Rosaria. Zamówione przeze mnie róże dotarły szybko, bardzo dobrze zapakowane w świetnym stanie. Dopiero posadziłam więc czekam w napięciu na kwiaty. Do dopiero początek mojej przygody z różami lecz gdybym miała kupować kolejne to na pewno tylko w tej szkółce. Bardzo dziękuję za e-Book o różach 😊. Iwona B. Żórawina, 23.06.2024r.

linia

Witam. Wszystkie róże, które zamówiłem u Państwa dotarły w nienagannym stanie, profesjonalnie zapakowane i w bardzo krótkim czasie. Pozdrawiam, Andrzej R. Zgorzelec, 22.06.2024r.

linia

Dzień dobry. Wspaniała szkółka, przepiękne róże, sadzonki dostarczone w sposób profesjonalny, dobrze zabezpieczone  i bardzo ładne. W tamtym roku na wiosnę kupiłam róże okrywowe na skarpę  teraz pięknie kwitną tworzą szpaler kolorowych róż, przepięknie wyglądają . W tym roku teraz kupiłam 12 róż na rabatę sadzonki przyszły bardzo dobrzej jakości i bardzo dobrze opakowane. Bardzo polecam tą szkółkę. Anna P-S. Krosno, 20.06.2024r.

linia

Otrzymane sadzonki róż spełniają moje oczekiwanie są ładne zdrowe i mają sporo pędów,  spakowane bardzo dobrze, zamówienie dotarło bardzo szybko bo wciągu 24 godzin. Teraz będę oczekiwać pierwszych kwiatów. Zdecydowanie będę polecać Waszą szkółkę róż. Małgorzata W. Chylice, 20.06.20224r.

linia

Dzień dobry, sadzonki róż bardzo ładne. Jedna już zakwitła. Bardzo dobrze zabezpieczone i  zapakowane. Szybka realizacja zamówienia. Dziękuję Iwona S. Zielątkowo, 20.06.2024r.

linia

Dzień dobry, bardzo dziękuję za piękne, zdrowe sadzonki, które naprawdę robią wrażenie. Zamówienie zostało dostarczone w ciągu zaledwie kilku godzin, ekspresowo. Z całego serca polecam zakup sadzonek. Widać, że uprawa róż jest dla Państwa prawdziwą pasją. Pozdrawiam. Magdalena L. Konin, 19.06.2024r.

linia

Dzień dobry, róże, które od Państwa otrzymałam, jak zawsze, nie zawiodły moich oczekiwań. Sadzonki dostałam duże, zdrowe i bardzo dobrze zapakowane. Termin  realizacji także szybki. Dodatkowo miła niespodzianka z 2 dodatkowych sadzonek. Naprawdę jestem zadowolona z zamówienia i dotychczasowej współpracy. Mogę każdemu polecić Państwa szkółkę. Bardzo wartościowe też są filmiki o tematyce różanej. Lubię je oglądać. Pozdrawiam bardzo serdecznie, Marzena A. Styków, 19.06.2024r.

linia

Bardzo szybka realizacja zamówienia, super kontakt ze sprzedawcą. Różyczki przyszły w Bardzo dobrej kondycji, oczywiście solidnie zapakowane. Jest to moje drugie zamówienie w Waszej szkółce i myślę, że nie ostatnie. Wcześniej zamówione róże są przepiękne. Pozdrawiam Wszystkich Pracowników szkółki Rozaria i bardzo dziękuję.  Aneta G. Łuszczów Drugi, 18.06.2024r.

linia

Sadzonki róż , które kupiłam w Waszej szkółce były bardzo  dobrze zapakowane, bardzo dobrze zniosły transport. Jestem ciekawa "co z nich wyrośnie ". Marzę o różanym ogrodzie i mam nadzieje, że zakupione róże będą dobrym początkiem realizacji mojego zamierzenia. Pozdrawiam serdecznie Alina H. Mielnik, 18.06.2024r.

linia

Szanowni Państwo, dwukrotnie zamawiałam u Was róże. Przesyłka dotarła szybko. Kwiaty zdrowe, piękne zgodne z zamówieniem. Przyznam, że tak zapakowanych i zabezpieczonych roślin jeszcze nie otrzymałam od innych sprzedawców z Internetu. Profesjonalizm. Mam nadzieję, że róże będą zdrowo i pięknie rosły i kwitły. Do przesyłki załączono wyczerpującą "instrukcję uprawy róż". Jeżeli będę jeszcze zamawiać róże, to tylko w firmie Rozaria. Poza tym miły kontakt z pracownikami sprzedawcy. Wszystko tak, jak być powinno. Dorota S. Łódź, 17.06.2024r.

linia

Dzień dobry, jakość otrzymanych sadzonek róż znakomita, zabezpieczenie ich na czas transportu bardzo dobre, każda róża w osobnej przegródce, nie było najmniejszego uszkodzenia, termin wysyłki również zadowalający, poziom obsługi klienta bez zarzutu. Na pewno do Państwa wrócę po inne roślinki :) Pozdrawiam, Jolanta W-S. Pomlewo, 17.06.2024r.

linia

Witam. To nie pierwsze moje zamówienie w Szkółce Rozaria i na pewno nie ostatnie. Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Sadzonki są pierwszej jakości - zdrowe, dorodne, przygotowane z wielką starannością do wysyłki. Wszystkie róże jakie kupiłam na przestrzeni paru lat - pięknie rosną i kwitną. Z całego serca polecam Szkółkę swoim znajomym. Ida Z. Nowy Duninów, 17.06.2024r.

linia

Róże przyszły zgodne z zamówieniem, piękne i dorodne. Przesyłka bezpiecznie i dobrze zapakowana. Obsługa sprawna, a dostawa terminowa. Serdecznie polecam! Izabella S. Kaźmierz, 16.06.2024r.

linia

Z zakupionych róż jestem zadowolona. Przesyłka była  Dobrze zabezpieczona i rośliny dotarły w doskonałym stanie. Róże  były  przeważnie dwupędowe, niektóre z pąkami. Wszystkie dobrze ukorzenione o zdrowych liściach. Za przystępną cenę można pozyskać ciekawe i odporne odmiany. Wacława S. Katowice, 16.06.2024r.

linia

Zamawiałam z mamą u państwa 6 sadzonek róż, wszystkie były dobrze i starannie zabezpieczone. Każda miała swój oddzielny kartonik, nic się nie uszkodziło, róże były świeże i nawodnione. Naprawdę SUPER ,polecamy z czystym sumieniem. Zamówienie złożyłyśmy w poniedziałek a róże w czwartek już były. Dziękujemy 💝💝💝💝💝 Maria J. Łaskarzew, 16.06.2024r.

linia

Witam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu w Państwa firmie. Przepiękne róże cudownie pachnące, a ponadto przesyłka doszła w terminie. Chciałabym dodać, że pierwszy raz spotkałam się z tak fantastycznym opakowaniem pojedynczej roślinki. Każda doniczka była zawinięta w torebkę foliową a dodatkowo włożona do pudełka kartonowego. Sklep mogę śmiało polecić każdemu. Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję za róże. Wiesława B. Książenice, 15.06.2024r.

linia

Róża okrywowa White Fairy w doniczce. Róże dotarły bardzo szybko, bardzo dobrze zapakowane, biorąc pod uwagę rodzaj produktu (wielkość opakowania, wentylacja, zabezpieczenie przed utratą wilgoci i rozsypaniem ziemi). Po podlaniu w doniczce bardzo szybko "doszły do siebie" po podróży. System korzeniowy bardzo zdrowy i rozwinięty. Pędy silne, całe, ładnie rozrośnięte, bez widocznych uszkodzeń patogenami czy fizycznych. To był już kolejny zakup w tej Szkółce i będą następne. Plus skuteczna komunikacja dotycząca sprzedaży. Monika W-K. Lublin, 15.06.2024r.

linia

Witam róże bardzo ładnie wyglądają i już posadzone. Super zabezpieczone na wysyłkę. Jestem bardzo zadowolona. Iwona K. Skorogoszcz, 14.06.2024r.

linia

Polecam wszystkim piękne róże i fachową obsługę klienta. Róże są wspaniałe a dostarczenie jest pierwszej klasy. Brygida K. Czersk, 14.06.2024r.

linia

Wszystkie dostarczone sadzonki róż były zdrowe i dobrze wyrośnięte. Wszystkie też zostały dostarczone bez uszkodzeń, były profesjonalnie zabezpieczone a karton w którym przyszły był specjalny, dzięki temu rośliny oddychały i miały pewnie odrobinę światła. Dużo zamawiam przez Internet roślin ale to pierwsza tak profesjonalna szkółka. Gratuluję i na pewno będę wracał do tej szkółki. Jurek M, Klęczany, 13.06.2024r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z dostawy, terminowości, uczciwości sprzedającego. Róże pięknie zapakowane bez żadnych uszkodzeń sadzonek. Polecam z całego serducha. Agnieszka D. Nowy Tomyśl, 13.06.2024r.
linia

Witam. Bardzo chętnie podzielę się opinią, ponieważ zakup róż u Państwa to była przyjemność. Najpierw przychodziły powiadomienia o każdym etapie wysyłki, kurier też okazał się solidny. Opakowanie dotarło bez uszkodzeń, sadzonki nie ucierpiały. W paczce dodatkowo kolorowa ulotka odnośnie uprawy róż. Do tego jeszcze, jak nowy klient dostałam e-booka za zapisanie się na newsletter. Perfekcja ! Same sadzonki również idealnie przygotowane - pojemniki spore, naklejki informacyjne i opisy odmiany, ziemia jeszcze wilgotna mimo przebycia drogi. Wybrane przeze mnie różyczki karłowate Cutie-Pie również super - takich maleństw w życiu nie widziałam. Jak widać na zdjęciach właśnie obficie kwitną, listki mają zdrowe. Reasumując wszystko okazało się na najwyższym poziomie. Dziękuję i życzę powodzenia. Zadowolona klientka Magdalena. Słupsk, 12.06.2024r.

Cutie - Pie Pani Magdaleny ze Słupska

linia

Róże dostałam w świetnej formie, zdrowe, ładne, dobrze zapakowane, sprawna dostawa. Zdecydowanie polecam firmę. Barbara K. Łomianki Dolne, 12.06.2024r.

linia

Róże dotarły w bardzo dobrym stanie, są fantastyczne. Zresztą jak wszystkie róże z Państwa szkółki (a naliczyłam już 19 krzaków). Świetnie zapakowane i zabezpieczone. Te, które sadziłam wiosną, już kwitną. Pozdrawiam serdecznie. Karolina P. Rogów Sobócki, 12.06.2024r.

linia

Wszystko ok - dostawa szybka, sadzonki róż (Versigny, Conclave)  w doniczkach dobrze zabezpieczone, miła obsługa klienta. Co do jakości sadzonek - mam nadzieję, że sadzonki posadzone i pielęgnowane zgodnie z wymogami sztuki  zamienią się w róże widoczne na zdjęciach 😊. Irena G-Ś. Kraków, 11.06.2024r.

linia

Witam, zamówiłam dwie sadzonki róż, które były odpowiednio zapakowane tak, aby sadzonka nie została uszkodzona i jednocześnie aby roślina miała dopływ powietrza. Sadzonki wyglądają na zdrowe, nie miały uschniętych liści ani pędów. Do zamówienia dołączony był informator, jak uprawiać róże i na co zwrócić uwagę, z czego jestem bardzo zadowolona. Teraz czekam jak róże przyjmą się w gruncie i jak będą kwitły. Katarzyna Z. Lipiany, 11.06.2024r.

linia

Polecam zakupy róż w tej szkółce. Jeszcze nigdy nie otrzymałam tak pięknych sadzonek. Opakowanie profesjonalne żadnych uszkodzeń. Dołączona instrukcja postępowania z roślinkami. Na pewno jeszcze wrócę po zakup nowych różyczek a wybór jest cudowny. Halina K. Wasilków, 11.06.2024r.

linia

Dzień dobry. Dziękuję za przesyłkę. Paczka była bardzo dobrze zabezpieczona, dotarła w całości bez żadnych uszkodzeń. Rośliny były też odpowiednio zabezpieczone bo nie są uszkodzone. Róże posadzone, teraz czekam na kwiaty. Na pewno będę polecała Was znajomym. Pozdrawiam, Agnieszka Ś. Kalisz, 10.06.2024r.

linia

Jestem stałą klientką i wielbicielką róż z Państwa szkółki. Tym razem również dostałam przepiękne sadzonki Queen Elizabeth, cudnie kwitnące cutie pie, pink fairy z pączkami. Sadzonki dobrze zabezpieczone na czas transportu, nawodnione, szybki transport, brawo dla firmy kurierskiej i pana kuriera za nienaganne potraktowanie przesyłki- nie nie połamane i nie rozsypane. Serdeczne podziękowania dla pani Katarzyny Stypuła za bezproblemowy, życzliwy kontakt z biurem szkółki. Dziękuję za kanał na you tube, gdzie można obejrzeć i dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy o Waszych różach. Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka N - P. Okuniew, 10.06.2024r.

linia

Zamówiłam róże The Fairy i Blue for You. Realizacja zamówienie dosyć szybka, rośliny zabezpieczone bardzo dobrze do transportu. Sadzonki bardzo dobrej jakości z bardzo dobrze wykształconym systemem korzeni. Bardzo polecam! Joanna K. Warszawa, 10.06.2024r.

linia

Witam. Gorąco polecam zakupy w tej Szkółce .Pełny profesjonalizm. Przemiła obsługa. Róże pięknie i bujnie kwitną. Adrianna B. Rybnik, 09.06.2024r.

linia

Sadzonki dojechały w bardzo dobrym stanie, zdrowe, pięknie zielone  i mam nadzieję na piękne róże:).  Pozdrawiam Jolanta J. Gajków, 09.06.2024r.

linia

Witam serdecznie. Bardzo się cieszę, że trafiłam w internecie na Państwa stronę. Z przesyłki jestem bardzo zadowolona, świetnie zapakowana, spełniła moje oczekiwania. Róże w doskonałym stanie, zdrowe, piękne i fantastycznie zabezpieczone. Z racji, że kocham róże pozwolę sobie częściej u Państwa zamawiać. Pozdrawiam. Wioletta G. Bedlno, 09.06.224r.

linia

Witam, pragnę podzielić się opinią na temat zamówienia i wysyłki róż od *Rozaria*. Zamówienie zrealizowano błyskawicznie ale co ciekawe, uwzględniono kończący się tydzień by sadzonki nie były narażone na zbyt długi transport. Od wysyłki do dostawy w jeden dzień! Dodatkowo każda sadzonka w idealnym stanie, dobrze zabezpieczona i opisana, by przy rozpakowywaniu nie pomylić gatunku. Reasumując: gorąco polecam zakupy w *Rozarii* i zajrzę tu wielokrotnie. Wioleta. Pawłowice, 08.06.2024r.

linia

Piękne, silne, zdrowe sadzonki rewelacyjnie zabezpieczone na czas transportu. Kupowałam już wiele roślin ale jeszcze nigdy nie dostałam tak opakowanych i ładnych. Pozostaje czekać na pierwsze kwiaty - pączki już są. Monika B. Solina, 08.06.2024r.

linia

Dzień dobry, bardzo dziękuję za szybką realizację mojego zamówienia, bardzo dobre zapakowanie roślin do transportu / dotarły do mnie w stanie idealnym, zdrowe i bez żadnych uszkodzeń/ oraz  wszystkie informacje o różach, które od Państwa otrzymałam. Minęło już trochę czasu od momentu posadzenia: sadzonki pięknie się przyjęły mimo średnio sprzyjających warunków: rosną w półcieniu w towarzystwie innych wysokich krzewów; - sadzonka odmiany Blue For You  wydała już kwiaty w bardzo ciekawym kolorze:  na jednym pędzie 1, na drugim aż 5, co zrekompensowało moje wyobrażenie o tym, że ta odmiana ma większą ilość płatków ;) ; zapach lekki; Super byłoby, gdyby zechciała zakwitnąć ponownie.... - 2 sadzonki odmiany AUSmary - posadzone w 2 różnych lokalizacjach: jedna z nich właśnie rozwinęła przepiękny kwiat o intensywnym zapachu, druga dopiero przygotowuje się do kwitnienia. Dziękuję za zdrowe, obiecujące rośliny, pozdrawiam -Elżbieta N. Warszawa, 07.06.2024r.

linia

Witam. Dziękuję bardzo za cudowne róże, przyszły pięknie zapakowane, już rosną, wcześnie zakupione właśnie zakwitły. Będę zamawiała do wsadzenia jesienią. Pozdrawiam serdecznie. Grażyna K. Chelmiec, 07.06.2024r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z przesłanych sadzonek róż. Przesyłka była bardzo dobrze przygotowana i sadzonki przyszły w idealnym stanie. To już kolejny zakup u Państwa. Czekamy niecierpliwie jak zakupione róże będą uszczęśliwiać ogród.  Pozdrawiam. Eliza C. Brzeziny, 06.06.2024r.

linia

Dzień dobry, dziękuję za szybką przesyłkę. Jak zwykle rośliny wypielęgnowane, zadbane. Przemiły kontakt z Państwem. Polecam zakupy w tej firmie. Pozdrawiam. Bożena R. Warszawa, 06.06.2024r.

linia

Witam. Kupuję u Państwa po raz kolejny róże. Wszystkie zamówione dotychczas były profesjonalnie zapakowane. Sadzonki są doskonałej jakości i rozwijały kwiaty w roku zasadzenia. Dołączane do dostawy wskazówki dotyczące prawidłowego sadzenia są wyrazem najwyższego profesjonalizmu. Polecam Państwa każdemu znajomemu. Współpraca z Państwem to przyjemność. Pozdrawiam. Elżbieta W. Lulinek, 05.06.2024r.

linia

Dzień dobry, dziękuję za przesyłkę, wszystko zgodnie z opisem, przesyłka dotarła na czas. Bardzo dziękuję za poradnik dotyczący sadzenia i pielęgnacji róż. Będę polecać Państwa firmę. Pozdrawiam, Joanna W. Lublin, 05.06.2024r.

linia

Dzień dobry. Jak zwykle paczka dotarła w idealnym stanie, zapakowana w odpowiedni sposób. Obsługa profesjonalna. W szkółce rozaria kupuję sadzonki od kilku lat, krzewy pięknie rosną wydając masę ogromnych kwiatów. Jestem bardzo zadowolona i  wszystkim polecam. Dziękuję. Z poważaniem. Barbara K. Brześć Kujawski, 04.06.2024r.

linia

Zawsze niezawodna, rzetelna firma, posiadająca jakościowo dobry asortyment. Jeśli chcę zamówić róże to tylko w Rozarii :) Pozdrawiam, Agnieszka Z. Dąbrowa, 04.06.2024r.

linia

Dziękuję za różyczki, doszły w świetnym stanie. Kwiaty zapakowane w  solidny karton z dostępem powietrza. Realizacja zamówienia ekspresowa, kontakt doskonały, pomocne wskazówki odnośnie doboru róż. Trochę poczekam na zakwitnięcie, ale już się cieszę, bo to moje pierwsze. Alicja G. Łapino, 04.06.2024r.

linia

Jestem usatysfakcjonowana wysłanymi sadzonkami róż. Przesyłka była bardzo dobrze przygotowana do transportu. Róże dotarły idealne, bez żadnych uszkodzeń. Bardzo ucieszyła mnie instrukcja dotycząca sadzenia  oraz pielęgnacji róż. Nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w tej kwestii, więc każda wskazówka jest dla mnie pomocna. Mam nadzieję, że zakupione róże będą cieszyć swoim pięknem. Pozdrawiam. Aneta L. Czermin, 03.06.2024r.

linia

Dziękuję bardzo za pięknie zapakowane róże. Sadzonki dostarczone bez żadnych uszkodzeń. Opakowanie oddychające , usztywnione na czas transportu. W szybkim terminie dostawy. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Pozdrawiam i na pewno jeszcze skorzystam. Grażyna B. Lublin, 03.06.2024r.

linia

Kolejny zakup w tej firmie i znowu pełna satysfakcja . Zakupione róże z obu zakupów dotarły terminowo . Krzewy róż w bardzo dobrej kondycji fitosanitarnej , dobrze ukorzenione, bardzo dobrze zapakowane i oznaczone. Zapewne nie jest to mój ostatni zakup.  Z pełną odpowiedzialnością polecam szkółkę róż Rozaria . Z wyrazami szacunku rzeczoznawca dendrolog Marek K. Bogunów, 03.06.2024r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Dostawa w określonym terminie. Sadzonki otrzymałam doskonale zapakowane, w bardzo dobrym stanie. Życzę pracownikom sklepu jak największej sprzedaży i dobrych opinii od klientów. Olena S. Łosice, 02.06.2024r.

linia

Sadzonki dotarły do mnie wzorowo zapakowane bardzo starannie. Sadzonki śliczne zdrowe. Bardzo polecam zakupy u was. To już kolejny mój zakup i na pewno nie ostatni. Firma kurierska na szóstkę. Beata Ś. Pieniężno, 02.06.2024r.

linia

Witam, bardzo dziękuję za przesyłkę, jak zawsze u Państwa przesyłka ekspresowa, super kontakt i bardzo dobrze zabezpieczone sadzonki róż. Jest to już któryś z kolei zakup róż u Państwa i jestem maga zadowolona, zawsze wszystko odbywa się wzorowo, a sadzonki są zdrowe i pięknie się rosną. Polecam gorąco ROZARIĘ🙂 Anna K. Olszyna, 02.06.2024r.

linia

Róże dostarczone profesjonalnie , w specjalnych opakowaniach .Zabezpieczone i przysłane bardzo szybko. Sadzonki wysokiej jakości i  w doskonałym stanie.  Bardzo polecam producenta i dostawcę. Ewa D-P. Sztum, 01.06.2024r.

linia

Szanowni Państwo, Byłam niezwykle mile zaskoczona i szybkością dostawy i starannością opakowania, a przede wszystkim dorodnością sadzonek. Bardzo dziękuję. Z całą pewnością będę jeszcze wielokrotnie korzystać z Państwa oferty. Agnieszka W. Kraków, 01.06.2024r.

linia

Witam. Przesyłka dotarła błyskawicznie. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Róże piękne, dorodne. Przesyłka bardzo dobrze przygotowana, porządnie zapakowana. Serdecznie polecam szkółkę rozaria. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Wszystko godne polecenia. Pozdrawiam, Małgorzta K. Warszawa, 31.05.2024r.

linia

Dzień dobry. Przesyłka dotarła bardzo szybko w idealnym stanie. Trzy zakupione sadzonki różyczek super zapakowane. Same sadzonki wyglądają na zdrowe i mam nadzieję, że jeszcze w tym roku zakwitną jak te które zakupiłam w roku ubiegłym. Robiąc zakupy po raz drugi nie zawiodłam się na tym sklepie. Wszystkim, którzy się zastanawiają POLECAM.❤️ Regina P. Nowa Karczma, 28.05.2024r.

linia

Dzień dobry chciałam podzielić się opinią na temat zamówień ze szkółki Rozalia . Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona obsługa jest profesjonalna  zawsze pomocni w każdej sytuacji . Róże piękne sadzonki na czas transportu zapakowane idealnie . Bardzo szybka dostawa . Pani właścicielka firmy przesympatyczna zawsze jak się człowiek zwrócić z problemem doradzi . Uważam że firma Rozaria zasługuje na ocenę bardzo dobrą po szkolnemu na szóstkę. Życzę sukcesów w dalszej pracy . Pozdrawiam, Danuta Ł. Jastrzębie - Zdrój, 28.05.2024r.

linia

Szczerze mówiąc czekałam na takie zapytanie od państwa, żeby serdecznie podziękować za sadzonki róż ,które otrzymałam. Po otwarciu paczki byłam w szoku ,że tak można zapakować rośliny i wysłać do klienta. Oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu. Zamawiałam wiele roślin, ale nigdy nie dostałam w takim stanie jak od Państwa. Nie obcięłam ani jednego listka ponieważ żaden nie był uszkodzony, roślinki zieloniutkie jakby nie jechały zapakowane w kartonie. Posadziłam już na rabatce i teraz czekam kiedy zakwitną ,żeby cieszyć się ich widokiem. Z całego serca pozdrawiam  dziękuje i uwierzcie mi że jesteście szkółką, która wie jak prowadzić rośliny. Z poważaniem Krystyna W. Węgorzewo, 27.05.2024r.

linia

Od samego początku profesjonalne podejście, zrozumienie i fachowość na najwyższym poziomie. Przesyłka fantastycznie zapakowana doszła w nienaruszonym stanie. Od sześciu lat szczerze polecam. Joanna B. Kotórz Mały, 27.05.2024r.

linia

Dzień dobry. Zamówienie zgodne z opisem, szybka wysyłka i bardzo profesjonalne zabezpieczenie sadzonek dzięki czemu sadzonki nie zostały uszkodzone. Polecam. Pozdrawiam. Renata M. Góra Kalwaria, 27.05.2024r.

linia

Dziękuję bardzo za zamówienie . Moja opinia jak najbardziej na TAK!!! Bardzo miły i dobry kontakt , bardzo dobrze zapakowane  i zabezpieczone róże do wysyłki . Sadzonki zdrowe .Róże dopiero wsadzone ,teraz tylko czekam ,aż pięknie się rozrosną . Eliza K. Stargard, 26.05.2024r.

linia

Witam. Róże dotarły w bardzo dobrym stanie. Roślinki są duże, ładnie wypielęgnowane i już cieszą oko po po sadzeniu 🙂. Bardzo podobało mi się ich zapakowanie w pudełko, estetyczne i bezpieczne. Bardzo dziękuję za róże. Nie pierwszy i nie ostatni raz u Państwa kupuję. Pozdrawiam Monika K-O. Księżomierz, 26.05.2024r.

linia

Przesyłkę otrzymałam w idealnym stanie. Róże zabezpieczone b. dobrze. Nic się nie uszkodziło. Róże silne ,ładne krzewy. Jedna z róż z pąkiem właśnie zakwitła. Będę polecać szkółkę znajomym, a sama planuje u was dalsze zakupy . Pozdrawiam . Teresa P. Lublin, 26.05.2024r.

linia

Zamawiane rośliny zawsze były w bardzo dobrej kondycji, dobrze przygotowane do transportu. Dostawa terminowa, zamówienia zawsze kompletne. Na pewno nie będą to ostatnie u Państwa zakupy :) Pozdrawiam serdecznie. Małgorzata S. Sztum, 25.05.2024r.

linia

Jest to mój kolejny zakup, jak w poprzednich latach sadzonki przyszły bardzo dobrze zabezpieczone. Sadzonki są ładne i zdrowe. Bardzo polecam. Joanna K. Brwinów, 24.05.2024r.

linia

Zakupy super. Wszystko elegancko zapakowane. Zdrowe róże. Czas nadesłania przesyłki taki jak producent  deklarował. Szóstka z plusem. Gorąco polecam, a właścicielom życzę wszystkiego dobrego. Inni powinni brać z nich przykład😊. Barbara O. Kielce, 23.05.2024r.

linia

Dzień Dobry. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu zamówienia oraz z przysłanych sadzonek róż. Dostawa szybka, towar zapakowany i zabezpieczony na czas podróży w sposób profesjonalny. Polecam. Mariola L. Gdynia, 23.05.2024r.

linia

Dzień dobry. Przesyłka z sadzonkami dotarła przed czasem. Roślinki świetnie zabezpieczone  i doskonale zapakowane. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Pięć gwiazdek! Polecam! Urszula C. Wojsławice, 23.05.2024r.

linia

Dzień dobry, zamówienie zrealizowane błyskawicznie, rośliny świetnie zabezpieczone na drogę (mimo, że są w doniczkach z ziemią), wyglądają zdrowo, niektóre mają już pączki. Myślę, że wszystkie się przyjmą i będę mogła ocenić wybrane odmiany. Sklep godny polecenia, pozdrawiam serdecznie. Hanna Ś. Jachranka, 22.05.2024r.

linia

Dzień dobry. Przesyłkę otrzymałam w bardzo dobrym stanie. Jakość sadzonek ich zabezpieczenie czas i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam, Grażyna C. Tomaszów Lubelski, 22.05.2024r.

linia

Witam, moja przygoda z uprawa róż rozpoczęła się od kontaktu z biurem Rozaria. Niezwykle miła i kompetentna osoba wsłuchując się w "moje potrzeby" doradziła zakup sadzonki - w moim przypadku to odmiana Don Juan. Proces zakupu przebiegł rewelacyjnie, w ciągu kilku minut otrzymałem potwierdzenie zamówienia, dokonałem płatności i ... w ciągu dwóch dni sadzonka cała i zdrowa była u mnie. Opakowanie profesjonalne - sztywne i odpowiednio oznaczone do towarów wrażliwych (uwaga szkło) - w środku oprócz róży także instrukcja jak sadzić i pielęgnować róże. Pełna profeska - dziękuję i szczerze polecam rozaria.pl. Pozdrawiam. Mariusz F. Marki, 21.05.2024r.

linia

Witam serdecznie. Zamawiałam sadzonki róż w szkółce róż Rozaria. Polecam szkółkę, sadzonki róż są mocne i zdrowe. Miały się doskonale po przebytej drodze były bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu. Termin wysyłki bardzo szybki a poziom obsługi bardzo dobry i wszystkim polecam zakupy w Rozarii. Teraz tylko czekać na porę kwitnienia czego nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Maria W. Łódź, 21.05.2024r.

linia

Dzień dobry. Z zamówienia jestem oczywiście bardzo zadowolona, wszystko rośnie. Opakowanie przygotowane idealnie , żadnych strat . POZDRAWIAM PRACOWNIKÓW, BRAWO! Bardzo dziękuję, Ewa C. Malczyce, 20.05.2024r.

linia

Wyjątkowo szybka wysyłka, świetnie zapakowana, rośliny w bardzo dobrej kondycji dotarły bez uszczerbku. Sadzonki ładnie rozwinięte i ukorzenione w sporych doniczkach. Teraz tylko cierpliwie czekać ! Polecam ! Magdalena P. Giebułtów, 20.05.2024r.

linia

Witam serdecznie, zamówione róże dostałam bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu, rośliny zapakowane przez Państwo oddychają przez specjalne otwory w kartonie, uważam że to bardzo ważne. Róże otrzymałam w doniczkach, piękne sadzonki, od tygodnia w gruncie i widać, że ładnie się przyjęły. Z miłą chęcią prześlę Państwu zdjęcia jak zakwitną. Mam nadzieję, że moja opinia będzie przydatna:) Pozdrawiam serdecznie. Diana M. Muszyna, 19.05.2024r.

linia

Rośliny dotarły w świetnej kondycji dzięki znakomitemu zabezpieczeniu. Sadzonki zdrowe, instrukcja pod tytułem "otrzymałem przesyłkę  - i co dalej ?" - genialna. Brawo za wszystko ! Barbara Z. Warszawa, 19.05.2024r.

linia

Zadowolenie w skali 10 na 10. Zamówiłam u Was już drugi raz teraz i poprzedni zapakowanie przesyłki wzorowe i odnośnie jakości sadzonek również ocena 10 na 10 👌💪. Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka Z. Kielce, 19.05.2024r.

linia

Jakość sadzonek zarówno doniczkowych, jak i z gołym korzeniem super. Sadzonki do transportu zapakowane bardzo starannie, wysyłka terminowa. No nie ma się do czego przyczepić:). Polecam każdemu, kto planuje zakup sadzonek róż. Katarzyna M. Nałęczów, 18.05.2024r.

linia

To już moje kolejne zamówienie w tej szkółce. Szybka i profesjonalna a do tego życzliwa obsługa i znakomitej jakości róże . Pozdrawiam Joanna W. Inowrocław, 18.05.2024r.

linia

Witam! Pragnę podziękować za sadzonki róż, które otrzymałam w ciągu 5 dni od dnia zamówienia. Wszystkie są zieloniutkie, w ogóle nie było żadnych uszkodzeń. Jakość sadzonek na ocenę celującą. Sposób zapakowania i zabezpieczenie na czas transportu rewelacja. Poziom obsługi klienta 10 pkt/10 pkt. Z całą odpowiedzialnością polecam Szkółkę Róż Rozaria. Jest to firma, która daje gwarancję zaufania. Z wyrazami szacunku i podziękowaniem . Barbara D. Jedwabne, 18.05.2024r.

linia

Jestem bardzo zadowolony z zakupionych róż. Sadzonki są przepiękne. Profesjonalnie zapakowane i dostarczone na czas. Jan W. Skórzewo, 17.05.2024r.

linia

Szanowni Państwo, Po prostu wow! Róże zapakowane mistrzowsko, dojechały całe bez grama uszkodzeń. Korzenie i ziemia wilgotne. Czytelna instrukcja sadzenia, która przyda się każdemu, kto nie miał styczności z tym pięknym kwiatem.  Polecam w 100% i wiem, że to na pewno nie ostatnie zakupy u Państwa w sklepie! Artur P.Lipno, 17.05.2024r.

linia

Paczka przyszła rewelacyjna. Róże całe, gałązki nie połamane, krzaczki bardzo rozwinięte i dość duże. W doniczce dużo ziemi. Jestem zadowolona, zwłaszcza że było już kilka pączków róży. Polecam sprzedawcę.  Jola K. Kraków, 16.05.2024r.

linia

Szanowni Państwo. Serdecznie dziękuję za realizację mojego zamówienia. Róże są dorodne, dobrze ukorzenione. Wszystkie /18szt/ róże dotarły w idealnym stanie. Były bardzo dobrze, fachowo zapakowane. Opakowanie stanowiły specjalne pudełka z otworami dostarczającymi roślinom powietrze na czas transportu. Realizacja zamówienia trwała 4 dni a transport 1 dzień. Jestem bardzo zadowolona, serdecznie dziękuję. Wszystkim polecam tą firmę. Z poważaniem, Wanda S. Nowogród, 15.05.2024r.

linia

Witam, przesyłka dotarła zgodnie z terminem. Róże które zamówiłam były bardzo dobrze zapakowane i dotarły zupełnie w nienaruszonym stanie. Sadzonki bo o nich mowa dorodne i w bardzo dobrym stanie. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję. Iwona G. Pruszcz Gdański, 15.05.2024r.

linia

Jakość otrzymanych sadzonek jest super -zabezpieczenie na czas transportu super podobało mi że ziemia była wilgotna - sposób zapakowania i opakowanie rewelacja - Poziom obsługi klienta super wszystko wiedziałem na bieżąco -kiedyś kupowałem w innych firmach bez rewelacji - Polecam Szkółkę Róż Rozaria i tylko tu będę kupował. Pozdrawiam,  Wiktor G. Olsztyn, 14.05.2024r.

linia

Dzień dobry. Wszystko na wysokim poziomie, sadzonki bardzo piękne, z dokładnością i starannością zapakowane. Wysyłka zaplanowana rewelacyjnie. Pozdrawiam serdecznie. Ewa K. Nieporęt, 14.05.2024r.

linia
Zamówiłam 6 sadzonek róż. Kontakt ze szkółką przy zamówieniu był bardzo miły. Ze względu na zaplanowany wyjazd poprosiłam o przesunięcie wysyłki na późniejszy termin i moja prośba była od razu zaakceptowana. Otrzymałam informację o przygotowaniu paczki z sadzonkami do wysyłki i potem o dalszych etapach realizacji zamówienia. Paczka przyszła profesjonalnie zapakowana i oznaczona, aby kurier traktował ją delikatnie. Sadzonki zabezpieczone i zapakowane idealnie. Wszystkie są piękne, ze względu na duże przymrozki sadziłam je dopiero w sobotę (w nocy jeszcze chwycił przymrozek, ale różom nic się nie stało), mam nadzieję, że będą rosły piękne, silne i będą cieszyły oczy i powonienie. Od kilku lat szukałam róży, która rosła w ogrodzie mojej babci, dzięki Państwa profesjonalnym, dokładnym opisom chyba trafiłam - Peache Girl. Mam nadzieję, że dzięki Państwa szkółce i tej róży będę mieć w ogrodzie wspomnienie z szczęśliwych dni w dzieciństwie. Dziękuję. I oczywiście jeszcze do Was wrócę. Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka B. Sokółka, 13.05.2024r.
linia

Witam serdecznie. Jestem bardzo zadowolona z sadzonek róż. Przyszły szybciutko i dobrze zapakowane. Po wsadzeniu wystartowały każda jedna ma listki zdrowiutkie. Czekam z niecierpliwością na pierwsze kwiaty. Dziękuję pięknie i Pozdrawiam. Kasia P. Częstochowa, 13.05.2024r.

Opinia P. Kasi z Częstochowy

linia

Witam serdecznie. Opinia jak najbardziej bardzo pozytywna, róże odpowiednio przygotowane oraz zdrowe, widać dbałość zarówno o rośliny jak i bezpieczeństwo roślin podczas transportu. Pozdrawiam Adrian K. Borowiec, 13.05.2024r.

linia

Dzień dobry. Jeszcze za szybko aby ocenić czy zakupione róże ładnie kwitną. Na podstawie podejścia sprzedającego do klienta i kwiatów - jestem spokojny. Kwiaty dotarły super zapakowane, trzeba naprawdę złej woli aby uszkodzić je w czasie dostawy. Po zakupie otrzymałem w formie pdf bardzo fajnie opracowany poradnik na temat tych wspaniałych kwiatów. Do zakupu w Rozaria zachęciła mnie między innymi strona sprzedającego. Bardzo dużo informacji, od przeznaczenia poszczególnych gatunków po wideo poradniki. Wszystko to aby kupujący miał jak najwięcej informacji i docelowo zadowolenie z zakupu. Los zakupionych kwiatów leży teraz w moich rękach. Ze strony Rozaria zrobione było wszystko abym był zadowolony. Pozdrawiam Robert Ż. Zielona Góra, 12.05.2024r.

linia

Dzień dobry, Bardzo chętnie podzielę się opinią. Jestem bardzo zadowolony. Po pierwsze, bardzo fajnie zorganizowana strona internetowa, można znaleźć konkretnie to co nas interesuje. Po drugie, szybka przesyłka i bardzo dobrze zabezpieczone rośliny i co najważniejsze bardzo ładne i przede wszystkim zdrowe sadzonki, a do tego mnóstwo porad w postaci ulotki i ebooka. Jestem bardzo zadowolony i polecam innym. Nie mogę się doczekać efektu, czyli kwitnienia i cieszę się, że jest taka fajna szkółka niedaleko mnie, bo dopiero jak odebrałem przesyłkę to zorientowałem się, że mieści się w Końskowoli. Serdecznie pozdrawiam i życzę jak największych sukcesów w rozwoju biznesu. Adrian P. Lublin, 12.05.2024r.

linia

Witam, otrzymane sadzonki były w bardzo dobrym stanie, dobrze zapakowane. Zostały wysłane terminowo. Obsługa na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam  Mariola G. Police, 11.05.2024

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Róże dotarły w nienagannym stanie, sadzonki piękne, super ukorzenione. Posadziłam i mam nadzieję, że będą u mnie chciały być i urosną. Dziękuję też za instrukcje. Ciężko będzie czekać, żeby zakwitły. Codziennie je oglądam i bardzo dziękuję za super sadzonki i profesjonalna wysyłkę. Pozdrawiam Stanisława P. Jasło, 11.05.2024r.

linia

Dzień dobry. Dzisiaj - tj. dwa tygodnie po otrzymaniu przesyłki z sadzonkami róż mogę z pełną odpowiedzialnością udzielić rekomendacji: 
- zamówiliśmy 100 szt.  róż ROB ROYALITY (róża pomarszczona)
- otrzymaliśmy sadzonki bardzo dobrej jakości / w czasie uzgodnionym z dostawcą 
- rośliny na czas transportu były właściwie zabezpieczone / dotarły do nas w stanie, który określiłbym jako: bardzo doby / korzenie "wilgotne"
- wysoko oceniamy profesjonalizm dostawcy w aspekcie doradztwa i odpowiedzi udzielanych na stawiane przez nas pytania
- wszystkie sadzonki - 100 sztuk - przyjęły się i wypuściły już pierwszy listki.
Polecamy Szkółkę Rozaria wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiam serdecznie. Dariusz P. Rutka Tartak, 09.05.2024r. 

linia

Dziękuję Bardzo. Przesyłka dotarła co czasie, pięknie zapakowane róże. Kwiaty we wspaniałej kondycji. Pięknie rosną. Jeszcze raz Duże Dziękuję. Cezary J. Łomża, 09.05.2024r.

linia

Witam. Wczoraj przyszła paczka z różami. Muszę Państwu to napisać: jestem bardzo zadowolona, a nawet zachwycona. Przepięknie zabezpieczony każdy krzaczek, roślinki zdrowe, dorodne. Same plusy. Będę Państwa polecać rodzinie i znajomym. Bardzo dziękuję, pozdrawiam. Marzena W. Mikanowo Lubanie, 08.05.2024r.

linia

Bardzo dziękuję za sadzonki przepięknych róż. Sadzonki pierwsza klasa bez dwóch zdań. Już przekonałam się że sadzonki że szkółek są bez porównania  bardziej wartościowsze od tych komercyjnych. Jeszcze raz bardzo dziękuję i na pewno do państwa wrócę z nowym zamówieniem.  Małgorzata B. Sucha Beskidzka, 08.05.2024r.

linia

Serdecznie dziękuję za róże. Jakość sadzonek bardzo dobra. Wszystkie super zabezpieczone na czas transportu, dzięki  czemu żaden listek nawet nie ucierpiał. Sadzonki dobrze zakorzenione w doniczkach. Paczka została dostarczona bardzo szybko bo 3 dni od zamówienia. Wszystko super. Dziękuję, Iza M. Zwoleń, 07.05.2024r.

Opinia P. Izy

linia

Zamówione sadzonki przyszły bardzo szybko. Rośliny w bardzo dobrej kondycji, świetnie zapakowane i zabezpieczone. Zostały już posadzone i cieszą oko. Mam nadzieję że zakwitną tak pięknie jak na zdjęciu poglądowym. Katarzyna S. Białobrzegi, 06.05.2024r.

linia

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za przesłane różę- sadzonki piękne, zdrowe, umieszczone w doniczkach. Całość bardzo dobrze zabezpieczona na czas transportu. Czekamy z niecierpliwością na pierwsze kwiaty! Polecamy serdecznie szkółkę "Rozaria". Pozdrawiam, Ewa W. Grudziądz, 06.05.2024r.

linia

Witam! Zamówiłam trzy róże i każda przyjechała w idealnym stanie. Wyglądają bardzo ładnie. Zapakowane perfekcyjnie. Dostawa zgodnie z podanym terminem. Róże mają etykietki z nazwą więc o pomyłce nie ma mowy przy sadzeniu. Polecam. Ja teraz czekam na efekty kwitnienia. Pozdrawiam. Bożena S. Solec Kujawski, 05.05.2024r.

linia

Dziękuję za przesyłkę róż. Wszystko starannie zapakowane i mimo kilku dni wolnych, doszło bardzo szybko. U mnie 2 róże w donicach - Chopin i New Imagine. 2 w gruncie- Trio of tee i Chinatown🌺🌺🌺🌺. Bardzo polecam tę hodowlę róż, pełen profesjonalizm😃👍. Dorota N. Legnica, 05.05.2024r. 
Opinia P. Doroty

linia

Szybka wysyłka, świetny kontakt. Zabezpieczone róże w okresie transportu wzorowo ! Sadzonki piękne, ukorzenione, zdrowe. Jestem pozytywnie zaskoczona i pewnie to nie pierwsze i ostatnie zakupy 😁. Polecam, bo widać, że róże są dobrze zaopiekowane i zadbane 👌 Pozdrawiam, Mirela P. Łubiec, 05.05.2024r.

linia

Wszystko super, róże piękne, a sposób zapakowania genialny. Jedyna taka firma na naszym rynku. Polecam wszystkim, sama na pewno jeszcze wiele razy skorzystam. Brawo! Anna Ł. Łapy Szolajdy, 04.05.2024r.

linia

Witam. Róże, które zamówiłam dotarły w bardzo dobrym stanie, dobrze zabezpieczone na czas podróży. Sadzonki zdrowe, duże, oznaczone. Polecam i na pewno wrócę po więcej. Violetta G. Chojnów, 03.05.2024r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zamówiłam cztery róże, które dotarły w bardzo dobrym stanie. Były zdrowe, zadbane, dobrze zabezpieczone. Obawiałam się, jak przetrwają przewóz przez firmę kurierską, ale dzięki odpowiedniemu opakowaniu wszystko skończyło się dobrze. Róże świetnie przyjęły się w moim ogrodzie. Przed posadzeniem oczywiście skorzystałam z "Szeptów ogrodu". Dziękuję :-) Barbara M. Mirków, 02.05.2024r.

linia

Kolejny raz zamawiam od państwa róże i kolejny raz się nie zawiodłam !!! Wszystkie poprzednie a było ich ok 15  przyjęły się i rosną piękne !!! Sadzonki teraz też przyszły piękne i zdrowe !!! Świetnie zabezpieczone do transportu !!! Instrukcja jak posadzić !!! Jestem mega zadowolona !!!! Pozdrawiam Aneta J. Piekoszów, 02.05.2024r. 

linia

Dzień dobry. Chciałabym podziękować za zamówione  róże. Dostarczono je w doskonałym stanie. Bardzo dobra jakość sadzonek została utrzymana dzięki właściwemu zabezpieczeniu na czas transportu. Wysadzone do gruntu od razu "podniosły liście" i zaczęły żyć swoim życiem.  Dziękuję za telefoniczne wsparcie dotyczące zamówienia i pielęgnacji róż. ROZARIA to gwarancja najwyższej jakości. Pozdrawiam. Anita K. Zamość, 01.05.2024r.

linia

Dzień dobry! Przesyłka z różami była bardzo dobrze zabezpieczona i przyszła w terminie zgodnym w zamówieniu. Same zaś sadzonki są duże i zdrowe. Polecam. Kinga B. Suwałki, 01.05.2024r.

linia

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, w ciągu 4 dni, sadzonki zdrowe i świetnie zapakowane - karton do pakowania idealnie dopasowany do doniczek, roślinom nic złego nie może się stać, ma też dogodne wycięcia pozwalające na bezpieczne przenoszenie. W połączeniu z bogatą ofertą - ocena 5/5. Polecam! Elwira W. Kobyłka, 30.04.2024r.

linia

Dzień dobry. Serdecznie dziękuję za zamówione róże. Dotarły szybko, dobrze zapakowane, bardzo dobrej jakości i w idealnym stanie. Już są posadzone i nie mogę się doczekać kiedy zakwitną. Mam zamiar skorzystać z Państwa usług też jesienią i na następną wiosnę. Serdecznie pozdrawiam, Ewa M. Hrubieszów, 30.04.2024r.

linia

Dzień dobry, 
Róże dotarły w bardzo dobrym stanie. Lekko zbladły po kilku dniach w 'więzieniu" (opakowaniu), ale dostały pić, postoją kilka dni w półcieniu i jak dojdą do siebie, pójdą do gruntu. Bardzo dziękuję za profesjonalizm do zaledwie dwóch krzewów (ledwo się powstrzymałam od zamówienia wielu przepięknych odmian). Ulotka bardzo się przyda, a opakowanie perfekcyjne. Z pewnością będę polecała Państwa szkółkę. Z poważaniem, Anna W. Siedlce, 30.04.2024r.

linia

Piękne sadzonki, doskonale zabezpieczone na czas podróży. Zamawiałam szesnaście sztuk i wszystkie przyszły w idealnym stanie, piękne, zdrowe i nie uszkodzone w żaden sposób. Przesyłka przyszła ekspresowo w ciągu czterech dni, wszystko na szóstkę! Już posadzone, teraz czekam na efekty. Bożena W. Warszawa, 29.04.2024r.

linia

Dobry wieczór. Dziś otrzymałam przesyłkę z różami. Róże piękne nic nie uszkodzone. Jestem pod wrażeniem że tak były super zapakowane a sadzonki zdrowe. Dziękuję bardzo.   Życzę samych zadowolonych klientów. Pozdrawiam serdecznie. Irena P. Zębowice, 29.04.2024r.

linia

Witam. Róże, które otrzymałam były bardzo dobrze zapakowane, zabezpieczone w pudełkach. Na 28 sztuk sadzonek ani jedna gałązka nawet nie była uszkodzona. Ziemia w doniczkach była wilgotna, nie była sucha, a róże dotarły szybko. Zamawiałam w sobotę i już w środę były u mnie. Pozytywnie byłam zaskoczona, nawet tym, że jak zadzwoniłam zapytać tylko czy są takie róże to dodatkowo pani udzieliła mi informacji na temat sadzenia i dzięki temu uniknęłam błędu. Pierwszy raz posadziłam te róże, teraz czekam na efekt. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Małgorzata O. Modliborzyce, 28.04.2024r.

linia

Dzień dobry, przesyłka dotarła bardzo szybko, sadzonki duże, bardzo dobrze zabezpieczone. Dodatkowo napisałam wcześniej, że nie przyjęła mi się jedna róża z jesiennego zamówienia. Dostałam ją w gratisie. Super firma. Będę zamawiać jeszcze nie raz. Pozdrawiam serdecznie. Iwona M. Aleksandrów Łódzki, 28.04.2024r.

linia

Dobry wieczór. Szkółkę Rozaria znalazłam przypadkiem szukając róż do mojego nowego ogrodu zgodnie z projektem. Wybór roślinek był w zasadzie dowolny, więc mogłam poszaleć, natomiast trudny okazał się wybór konkretnej odmiany ( bo za dużo 😀) .I tak znalazłam Państwa szkółkę z jasno skonstruowaną stroną internetową. Wybór i ilość  odmian róż bardzo mnie zaskoczyła-  mogłam bez problemu znaleźć odmianę pod względem moich potrzeb i marzeń - pachnące, bladoróżowe, odporne na choroby, kwitnące większość sezonu....szybko, na temat, bez zbędnego zastanawiania się  i róże są już że mną,  a w zasadzie siedzą w ziemi w towarzystwie clematisow:-) mam nadzieję, że się polubią. Na paczkę czekałam ok.5 dni, kwiatki były dobrze zabezpieczone z dostępem do światła i powietrza...sadzonki ładne, zdrowe i nie drogie, jedna delikatnie miała podeschnięte listki, ale oderwałam gałązkę... na pewno niedługo zamówię kolejna porcję tych cudnych kwiatów tylko muszę poczekać, aż ekipa pomaluje mi dom:-) pan kurier również w porządku...cały dzień wypisywał kiedy może dostarczyć kwiatki, bo w ciągu dnia ciągle się mijaliśmy... Ola N. Żabokliki, 27.04.2024r. 

linia

Kupiłam róże damasceńskie. Oferta była czytelna ze zdjęciami i stosownym opisem. Proces zamówienia i płatności przeszedł sprawnie, bez problemów. Przesyłkę dostałam szybko, świetnie zapakowaną. Opakowanie chroniło róże, dając im jednocześnie światło i powietrze. Jestem bardzo zadowolona z zakupu , polecam Szkółkę Róż Rozaria. Barbara M. Kielce, 26.04.2024r.

linia

Dzień dobry. Moje róże pienne które kupiłam zostały dostarczone bardzo szybko wciągu dwóch dni i chyba się przyjęły bo wypuszczają nowe pączki. Dziękuję za bardzo szybką i miłą obsługę na pewno będę u was kupować i polecać moimi znajomym. Czekam aż zakwitną. Pozdrawiam Agata M. Ruda, 25.04.2024r. 

linia

Witam, jestem bardzo zadowolony z kontaktu ,  dostawy ,jakości sadzonek,  sposobu zabezpieczenia ich na czas transportu i z pewnością będę was polecał znajomym. Pozdrawiam. Kazimierz K. Połęcko, 24.04.2024r.

linia

Polecam tą szkółkę. Sadzonka róży na pniu przyszła bardzo dobrze zapakowana. Róża była świeża miała mnóstwo młodych pędów a korzenie były wilgotne. Polecam serdecznie. Edyta R. Kraków, 23.04.2024r.

linia

Dzień dobry, Jestem zachwycona. Wszystko na najwyższym poziomie, a róże wyglądają pięknie. Pozdrawiam serdecznie, Magdalena S. Pruszków, 23.04.2024r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłka była bardzo dobrze zabezpieczona. Mimo gołych korzeni ( bo taka była opcja zakupu ) sadzonki przyszły w bardzo dobrej kondycji, a do przesyłki była również dołączona instrukcja dalszego postępowania z sadzonkami. Mile zaskoczona jestem jakością sadzonek - są bardzo mocne i gęste (mają po 4-5 pędów).  Kontakt ze Szkółką Róż Rozaria - bardzo dobry. No i teraz, po posadzeniu róż z niecierpliwością czekam na pierwsze kwiaty. Pozdrawiam Małgorzata A. Śrem, 22.04.2024r.

linia

Witam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu zdrowych pięknych róż. Wspaniale zapakowane. Szybka dostawa. I co najważniejsze porady oraz kontakt z klientem. To bezcenne. Dziękuję. Aneta G. Kościan, 22.04.2024r.

linia

Róże ostatnio  zamówione u Państwa doszły w doskonałym stanie, znakomicie zabezpieczone na czas podróży. Krzaczki miały duży system korzeniowy i widoczne pędy.. Zamówione przed miesiącem "Cinco de Mayo" i "Schannel 1" ładnie rosną.  Szkółka Rozaria jest ze wszech miar godna polecenia. Solidna obsługa, wyczerpująca informacja na stronie internetowej.. Cieszę się że kolejny raz  zaufałam Szkółce Rozaria i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Małgorzata K. Warszawa, 22.04.2024r.

linia

Witam. Dziękuję serdecznie za róże, pięknie zapakowane, zdrowe korzenie. Pierwsza partia już puściła pędy. Mam już zaplanowane nowe odmiany dostępne od jesieni. Pozdrawiam. Grażyna K. Chmielec 21.04.2024r. 

 linia

Witam! Poziom obsługi klienta profesjonalny. Jakość otrzymanych sadzonek bez zarzutu, sadzonki bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. Termin wysyłki natychmiastowy. Polecam. Pozdrawiam. Janina H. Kudowa - Zdrój, 21.04.2024r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia (dwie róże Jacques Cartier). Przede wszystkim róże przyjechały bardzo szybko, świetnie zabezpieczone, dobrze przygotowane do sadzenia (do przesyłki dołączona został ulotka o prawidłowym sadzeniu, bardzo pomocna, szczególnie dla początkujących, czyli dla mnie:) To już kolejne zamówienie rozarii i myślę, że nie ostatnie. Dziękuję. Marzena S. Klaudyn, 21.04.2024r.

linia

Dziękuję za dostarczone róże. Przesyłka dobrze zabezpieczona, krzewy dorodne. Róże zakupione w zeszłym roku doskonale się przyjęły. Porady, które otrzymała od Państwa, gdy moje róże zaczęły chorować, doskonale się sprawdziły. Życzę sukcesów w dalszej działalności. Pozdrawiam. Marta R. Paczków, 20.04.2024r.

linia

Witam, zamówione w szkółce "Rozaria" róże zostały dostarczone w ekspresowym wręcz tempie,  były świetnie zapakowane. Rośliny wyglądają zdrowo. Do przesyłki dołączona została czytelna instrukcja sadzenia wraz  podstawowymi zasadami uprawy. Bardzo miłym gratisem jest e-book o hodowli róż z którego z pewnością będziemy korzystać. Pozdrawiam Halina P-G Kołobrzeg, 19.04.2024r.

linia

Dzień dobry, róże dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie, starannie zapakowane, krzewy wyglądają zdrowo. Dodatek w postaci ulotki o sadzeniu był dla mnie bardzo wartościowym prezentem, bo dopiero zaczynam swoją ogrodową przygodę :) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :). Urszula A. Dębica, 19.04.2024r.

linia

Dzień dobry, Jestem bardzo zadowolona. Zamówione róże przyszły bardzo szybko. Róże były super zabezpieczone, a same korzenie ładne i w bardzo bardzo dobrej kondycji. Duży plus za ulotkę o sadzeniu i pielęgnacji. Już posadzone i czekam na efekty 🙂 Pozdrawiam. Joanna Z. Pysznica, 18.04.2024r.

linia

Dzień dobry, dziękuję serdecznie za przesłane przepiękne sadzonki róży Golden Border. Są piękne, równe, mają dużo pędów i wyglądają zdrowo. Jedna jest gratisowa i jest to dla mnie miła niespodzianka. Nie miałam jeszcze tej odmiany i jestem ciekawa jak będzie u mnie wyglądała. Prześlę zdjęcia jak zakwitnie. Zamawiałam w Rozarii kilka razy sadzonki i zawsze dostawałam lepsze niż z innych szkółek. Jestem mile zaskoczona ich jakością . Mam porównanie ponieważ lubię zamawiać w różnych miejscach, aby wyrobić sobie samodzielną opinię. Jakość jest u państwa najlepsza. Mam w ogrodzie ponad setkę róż i uprawiam je od dwudziestu lat, więc wiem o czym mówię. Jeszcze raz dziękuję również za bardzo ciekawe filmiki na YT. Chętnie wszystko oglądam. Na wasz sklep trafiłam szukając jakiejś odmiany róży . Opisy odmian są bardzo wyczerpujące i solidne. Dziękuję i pozdrawiam. Joanna B. Libiąż, 18.04.2024r.

linia

Dzień dobry. Róże dotarły w bardzo dobrym stanie, bardzo dobrze zabezpieczone. Roślinki zdrowe, silne. Transakcja odbyła się szybko, sprawnie w pełni profesjonalnie. Szczerze polecam. Maria J. Gdynia, 17.04.2024r.

linia

Róże przyszły solidnie zapakowane, zasadziłam jako średnio wprawny ogrodnik, drżąc i odprawiając wszelkie zaklęcia, żeby tego nie zepsuć. Pięknie puszczają już pąki. Kontakt ze sklepem bardzo sprawny, szybkie odpowiedzi na pytania, poradnictwo. Doceniam. A moja wymarzona róża, o którą pisałam, dopytywałam, nie wiem, chyba jakieś dobre duszki dorzuciły jeszcze jeden pęd. Zwiększa to tym samym szanse przyjęcia się mojej wyczekiwanej róży. Dziękuję za ten gest. Przy fachowości szkółki - nie sądzę, by była to pomyłka. Czekam na rośnięcie i rozkwit, sobie życzę nie zepsucia efektów. A jak znajdę jeszcze miejsce w ogrodzie to chętnie coś jeszcze kupię. Dziękuję, Maria K. Balice, 17.04.2024r.

linia

Dzień dobry Państwu, Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Waszą Firmą. Sadzonki dotarły w bardzo dobrym stanie. Nie wiem, czy się przyjęły, bo jeszcze zbyt wcześnie od posadzenia, ale przyjechały błyskawicznie i super dobrze zabezpieczone na czas transportu. Jesteście Firmą godną zaufania i godną polecenia, bo obsługa jest na najwyższym poziomie. Kiedyś się mówiło o takiej jakości -JAKOŚĆ Q. Nie raz i nie dwa, jeszcze skorzystam z Waszej bogatej oferty. Pozdrawiam serdecznie Marzena G. Magnuszew, 17.04.2024r.

linia

Witam serdecznie. Dziękuję za ekspresową wysyłkę. Róże przyjechały bardzo dobrze zapakowane: w pudło kartonowe oraz bardzo dobrze zabezpieczone korzenie w folię dzięki czemu nie wyschły w transporcie. Zamówione róże to bardzo ładne sadzonki każda posiada duży system korzeniowy i zdrowe grube gałązki. Róże zamawiałam ponownie w firmie Rozaria gdyż kupione 3 lata temu kwitną bajecznie pachną obłędnie. Wcześniej zamawiałam różne wielkokwiatowe rabatowe sugerując się kolorem i musiały pachnąc tym razem chciałam stworzyć żywopłot w trudnych warunkach wybrałam róże parkowe wierzę że również będą piękne się prezentować cieszyć oko i pięknie pachnieć. Serdecznie dziękuję za piękne róże. Pozdrawiam, Agata W. Lublin, 16.04.2024r.

linia

Dzień dobry! Od lat zamawiam od Państwa róże, tym razem zamówiłam dla mamy, nigdy się nie zawiodłam! Róże są we wspaniałej kondycji, już nie mogę się doczekać jak zakwitną. Bardzo starannie zapakowane i szybko wysłane. Na pewno będę wracać!!! Wszystkiego dobrego, Barbara PS. Żywiec, 16.04.2024r.

linia

Dzień dobry. Jestem mega zadowolona ze wszystkiego. Po pierwsze z jakości. Super róże, w bardzo dobrej jakości. Cena świetna, na tą jakość, z cała stanowczością mogę napisać, ze taniocha. Dostawa bardzo szybka, bardzo dobrze zapakowawana, a na koniec i miła niespodzianka w kartonie. Mega polecam. Zakupy zrobione nie pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Pzdr. Marzena N. Kalisz, 15.04.2024r.

linia

Witam, z wielką przyjemnością podzielę się opinią na temat szkółki Rozaria 🙂Zamówione kwiaty zostały dostarczone szybko, przesyłka świetnie zapakowana. Do przesyłki dołączona czytelna instrukcja sadzenia oraz podstawowe zasady uprawy. Rośliny wyglądają na zdrowe. Szkoda że dopiero teraz trafiłem na szkółkę Rozaria. Przy wcześniejszych zakupach w szkółkach roślin ciężko było uzyskać wszystkie informacje na temat odmian. Z pewnością wrócę na kolejne zakupy i będę polecał znajomym. Tak trzymać 👍 Pozdrawiam Waldek B. Boguchwała, 15.04.2024r.

linia

Dzień dobry, sadzonki piękne dobrze ukorzenione i ten gratis 😍. Bardzo pomocna jest ulotka jak sadzić dbać i co zrobić by róża cieszyła oko najdłużej jak się da, co dla osób początkujących jest wspaniała pomocą. Z pewnością będę kupować ponownie. Pozdrawiam, Magdalena J. Grabowa, 14.04.2024r.

linia

Moja  opinia jest jak najbardziej MEGA pozytywna. Kupowałam róże na jesień z gołym korzeniem, około 12 sadzonek. Wszystkie się przyjęły i już w kwietniu pięknie puszczają listki. Kupiłam kolejne w marcu i już po 2 tygodniach puszczają listki. Bardzo pewny sklep. Polecam wszystkim kupować róże właśnie TU. Porady ze strony bardzo się przydają. Do każdych zakupionych róż jest dołączona instrukcja sadzenia. Planuje zakupić kolejne róże na pewno TU. Anna W. Małęczyn, 14.04.2024r.

linia

Witam. Zamówione róże dotarły w bardzo dobrym stanie i solidnie zapakowane .Sadzonki ładne. Zamówione róże otrzymałam bardzo szybko i w dobrym kontakcie z osobą z którą rozmawiałam telefonicznie. Polecam. Pozdrawiam, Henryka S. Sosnowiec, 14.04.2024r.

linia

Dzień dobry, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Przesyłka dotarła dokładnie tego dnia, którego chciałem i była doskonale zabezpieczona, korzenie sadzonek nie wyschły i mam nadzieję, że przyjmą się i zakwitną jeszcze w tym sezonie. Dziękuję i pozdrawiam. Piotr Ł, Poznań, 12.04.2024r.

linia

Dzień dobry. Sadzonki róż kupuje u Państwa już drugi raz ,poprzednie 4 lata temu .Jestem Bardzo zadowolona z jakości sadzonek i terminu dostawy, pozdrawiam. Beata P. Gołuchów, 11.04.2024r.

linia

Róże u Państwa są tak piękne ze miałem ogromny problem by dokonać wyboru. Zakupione sadzonki były bardzo dobrej jakości, nadeszły bardzo szybko, były doskonale zabezpieczone. Właśnie dzisiaj je wysadziłem. Teraz czekam na cudowne kwiaty. Poziom obsługi klienta jest tu najwyższy z możliwych. Współpraca z Państwem to przyjemność. Dziękuję bardzo i wszystkim polecam. Mirosław L. Chełmża, 11.04.2024r.

linia

Zakupione na jesieni 2023, pięknie się przyjęły i przezimowały. Teraz czekam na kwitnienie. Dzięki za piękne sadzonki. Agnieszka S. Małkinia 11.04.2024.

linia

Witam, sadzonki róż są ładne np. grube pędy również bez chorób grzybowych, dobrze zabezpieczone, widać ogólne zaangażowanie. Chętnie skorzystam jeszcze z Państwa oferty. Pozdrawiam Radosław K. Barwice, 10.04.2024r.

linia

Szanowni Państwo, nie posiadam ogrodu, mieszkam w  bloku w Warszawie.. Róże od Państwa pięknie  się prezentują na działce naszego syna oraz posadzone przed " moim" blokiem. Dzięki tym szlachetnym roślinom  powojenny blok na Starym Mokotowie ogromnie zyskuje. Podoba się mieszkańcom i przechodniom, co ogromnie cieszy  i wzbudza moja wdzięczność dla Państwa kunsztu. Róże, które zamawiałam do tej pory bardzo ładnie się rozwijają i pięknie kwitną. Przesyłki docierają do mnie w dobrej kondycji.. Serdecznie pozdrawiam. Małgorzata K. Warszawa, 10.04.2024r.

linia

Dzień dobry. Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie, od obsługi począwszy na dostawie skończywszy. Szczerze polecam. Joanna B. Kotórz Mały, 09.04.2024r.

linia

Sadzonki piękne, dorodne, zdrowe, bardzo dobrze zapakowane na czas transportu. Warto podkreślić fachową obsługę i doradztwo. Serdecznie polecam 🙂. Anna O. Wojcieszyce, 09.04.2024r.

linia

Dzień dobry. Zamówienie przyszło bardzo szybko. Rośliny ładne i zdrowe. Przesyłką dobrze zabezpieczona. Dziękuję Państwu serdecznie i do następnego zakupu ☺️☺️☺️. Anna C. Warszawa, 09.04.2024r.

linia

Szanowni Państwo, zamówienie dotarło w umówionym terminie i bardzo mnie ucieszyło. Wszystko ekstra zapakowane i nic się nie uszkodziło. Rośliny już zaczęły się przyjmować, więc na pewno są dobrze odżywione. Dodatkowo pomocny był e book o uprawie róż. Jestem zadowolony z zamówienia i obsługi klienta. Na pewno jeszcze skorzystam. Z ukłonami. Jakub R. Dźwierzuty, 08.04.2024r.

linia

Dzień dobry, pierwszy raz zamówiłam od Was sadzonki róż gdyż czytałam wiele dobrych opinii o Waszym sklepie. I rzeczywiście przyszły piękne, zdrowe, rozkrzewione, zielone sadzonki z niesamowicie rozwiniętym systemem korzeniowym. Posadziłam wedle instrukcji i przyjęły się wszystkie. Zapakowane perfekcyjnie, tak aby mogły oddychać. Mam już listę kolejnych ulubionych róż ale na razie nie wszystkie są u Was dostępne. Dziękuję i pozdrawiam, Iwona H. Majdan Górny, 08.04.2024r.

linia

Dzień dobry, jestem mile zaskoczona szybkością realizacji zamówienia. Sadzonki dorodne, dobrze zabezpieczone na czas transportu. Kontakt telefoniczny z Państwem na wysokim poziomie. Na pewno jeszcze zamówię u Państwa róże. Pozdrawiam Dorota A. Dąbrowa Górnicza, 08.04.2024r.

linia

Wysyłka róż w dobrze zabezpieczonym kartonie. Róże wyglądające na zdrowe, szybko zaczęły wypuszczać pąki. Polecam Szkółkę, profesjonalizm i godny polecenia. Robert M. Radom, 07.04.2024r.

linia

Dzień dobry, zamówione róże Queen Elizabeth dotarły bardzo szybko. Paczka była dobrze zabezpieczona. Korzenie były lekko wilgotne, czyli tak jak powinno być. Do czasu posadzenia (2 dni) korzenie zabezpieczyłem wilgotną szmatą. W już drugim dniu od posadzenia (termin sadzenie kwiecień) pojawił się nabrzmiałymi pąk. Jestem zadowolony. Pozdrawiam, Marek K. Grójec, 07.04.2024r.

linia

Dzień dobry. Zamówione róże dojechały doskonale zabezpieczone w terminie jaki oczekiwałam. Śliczne sadzonki , pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać na kwitnienie. Gorąco polecam! Magdalena B. Turek, 06.04.2024r.

linia

Róże dotarły w bardzo dobrym stanie. Opakowane bardzo solidnie. Od razu zostały posadzone i już się rozwijają. Kupiłem w Rozarii około 20 róż w 2023 roku. Wszystkie się przyjęły, wspaniale kwitły. Dziękuję i pozdrawiam. Andrzej Ł. Poznań, 05.04.2024r.

linia

Szanowni Państwo, dziękuję za szybką i profesjonalnie wykonaną dostawę. Róże przyjechały dobrze zabezpieczone, sadzonki bez zastrzeżeń; mam nadzieję, że dobrze się przyjmą i szybko zakwitną.  Mogę z czystym sumieniem polecić Państwa jako producenta i sprzedawcę. Pozdrawiam serdecznie:-). Małgorzata K. Pila, 05.04.2024r.

linia

Zawsze bardzo miła i profesjonalna obsługa. Usługi na bardzo wysokim poziomie. Przesyłki zawsze docierają na czas starannie zabezpieczone na okres podróży. Jestem klientem od pięciu lat nigdy się nie zawiodłam i szczerze polecam. Joanna B. Kotórz Mały, 05.04.2024r.

linia

Dzień dobry, piszę już po posadzeniu róż i po tym jak zaczęły wykazywać oznaki wzrostu. Róże przyszły szybciej niż się spodziewałam, były opisane jako wysyłka w drugiej połowie marca i faktycznie zostały wysłane po 20. marca. Róże były dobrze zabezpieczone na podróż. Plus za dostarczenie informacji jak je posadzić. Wymoczyłam je zalecane 2h i następnie posadziłam. Już po kilku dniach widać było że zaczynają wypuszczać pędy. Teraz po kilku tygodniach mogę śmiało powiedzieć że jest szansa że się przyjęły z czego bardzo się cieszę. Nie mogę się doczekać kwiatów! Bardzo dziękuję za realizację zamówienia 😊 pozdrawiam. Katarzyna N. Wrocław, 04.04.2024r.

linia

Witam, róże przyszły w dobrej kondycji, korzenie były solidnie zabezpieczone. Czekam wiec niecierpliwie na pierwsze kwiaty. Dziękuje bardzo i pozdrawiam serdecznie. Jan R. Kędzierzyn - Koźle, 04.04.2024r.

linia

Szanowni Państwo, jestem typowym amatorem bez większej wiedzy i doświadczenia w zakresie uprawy i pielęgnacji róż. Jeszcze przed jakimkolwiek zakupem, kierując się chęcią uzyskania pięknych rabat, skontaktowałem się e- mailowo z szkółką różaną Rozaria, zwracając się z prośbą o doradztwo w zakresie doboru odpowiednich odmian do warunków ogrodowych w moim ogródku. I bez wątpienia było to bardzo trafne i rozsądne rozwiązanie. Fachowe i rzeczowe doradztwo, miła obsługa i bardzo dobrze zabezpieczone przesyłki.  Poza tym szkółka prowadzi swoją stronę na FB, a tam co chwila publikowana jest cała masa praktycznych informacji i porad na temat "co i jak żeby było dobrze". Ponadto nawet w trakcie sadzenia dzwoniłem do Pani Kasi i pytaniami " czy na pewno dobrze to robię " itd. Naprawdę polecam tą szkółkę  i dodam, że wszystkie moje sadzonki ( około 20 sztuk) pięknie się przyjęły. Pozdrawiam serdecznie. Piotr P. Piecowice, 03.04.2024r.

linia

Otrzymałem bardzo dobrze zapakowane ,nieuszkodzone , dlatego mogę polecić je miłośnikom Róż. jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy je wszystkim miłośnikom róż. Dziękuję bardzo i pozdrawiam Grzegorz Ł. Marzenin, 03.04.2024r.

linia

Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, róże ,, przyszły'' w idealnym stanie, bardzo dobrze zapakowane. Już posadzone i czekam na efekty, moje róże są pierwszym zakupem u Państwa, ale zapewne nie ostatnim. Dodatkową zaletą jest przystępna cena. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Danuta N. Włocławek, 03.04.2024r.

linia

Dzień dobry! Przesyłka dotarła w bardzo dobrym stanie (krzaczki zabezpieczone folią, mokre korzenie jakby przed chwilą wyjęte z wody! zapakowane w tekturowe pudełko). Mam nadzieję, że będą dobrze  rosły, bo jakoś te kupowane w różnych miejscach nie bardzo mi się udawały. Napiszę za pół roku w jakim będą stanie. Dotychczasowa współpraca z firmą bez zarzutu. Polecam!!! Jadwiga C. Lubochnia, 02.04.2024r.

linia

Dziękuję bardzo za piękne róże, przesyłka była solidnie zapakowana dostarczona bez uszkodzeń, róże zdrowe, jestem bardzo zadowolona z przesyłki. Jest to mój pierwszy zakup w Szkółce Róż Rozaria i będę Was polecać każdemu. Katarzyna G. Lisnowo, 02.04.2024r.

linia

Dzień dobry. Moja opinia o firmie jest jak najbardziej pozytywna, przesyłka doszła szybko, bezpiecznie opakowana, sadzonki w bardzo dobrej kondycji, zdrowe, bez uszkodzeń. posadzone tydzień temu szybko rozpoczęły wegetację. Do przesyłki dołączony był e-book "Szepty Ogrodu - Tajemnice uprawy i piękna róż”  W razie potrzeby, na pewno skorzystam z usług firmy Rosaria. Anna W. Głogów, 02.04.2024r.

linia

Dzień dobry, jakość zamówionych róż bardzo dobra. Zabezpieczenie na czas transportu bez zarzutu a przesyłka błyskawiczna. Na pewno wrócę do Państwa ponownie na zakupy. Dziękuję i pozdrawiam. Elwira S. Marcinów, 01.04.2024r.

linia

Dzień dobry, realizacja zamówienia nastąpiła szybko. Rośliny przyszły bardzo dobrze zapakowane, wyglądały dobrze. Co do jakości roślin to będę mogła się wypowiedzieć jak podejmą wzrost i zaczną kwitnąć - nie mogę się już tego doczekać. Magdalena P. Złotniki, 01.04.2024r.

linia

Zamówione róże dotarły bezpiecznie zapakowane, ładnie ukorzenione. Posadziłam je na działce i czekam aż zakwitną. Jestem spokojna o efekt ponieważ dokonałam zakupu nie pierwszy raz w tej szkółce i zawsze efekt był pozytywny. Polecam zakupy w Rozarii.. Dziękuję i pozdrawiam. Bożena N. Kozienice, 31.03.2024r.

linia

Jesteśmy bardzo zadowoleni z dostarczonych róż. Sadzonki przyjechały bardzo ładne, nic nie było uszkodzone. Dokładnie zabezpieczone. Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa szkółki, ponieważ jak do tej pory wszystkie róże, które zamówiliśmy pięknie się przyjęły i kwitły. Dziękujemy bardzo😃. Agnieszka W. Wrocław, 30.03.2024r.

linia

Dzień dobry. Niniejszym informuje, że jestem bardzo zadowolona, że zakupiłam róże okrywowe Fairy w Waszej Szkołce. Sadzonki z gołym korzeniem przyjechały zapakowane fachowo. Nic się nie uszkodziło. Same sadzonki wyglądają okazale, mają wiele pędow. Zostały posadzone i mają się dobrze. Jesteście solidną, godną zaufania firmą. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam życząc powodzenia. Polecę Was moim znajomym. Krystyna S. Dukla, 30.03.2024r.

linia

Róże dotarły w dobrym stanie, są bardzo ładnie rozkrzaczone (5-7 gałązek) wyglądają na zdrowe, po posadzeniu puszczają przyrosty, już nie mogę doczekać się kwiatów i ich zapachu..., polecam szkółkę Rozaria. Małgorzata O. Garwolin, 29.03.2024r.

linia

Jestem zadowolona z mojego zamówienia w szkółce Rozaria.  Róże przyszły szybko, ładnie zapakowane, a same sadzonki duże i zdrowe. Z pewnością będę zamawiać jeszcze nie raz. Dziękuję  Anna J. Wińsko, 29.03.2024r.
Sadzonki P. Ani

linia

Witam. Róże przyszły należycie spakowane i bardzo szybko dostarczone, co nawet wywołało moje zdziwienie, jak i ogromną satysfakcję. Same sadzonki są solidne i zdrowe. Jestem zadowolona na tyle, że już złożyłam kolejne zamówienie. Najśmieszniejsze jest to, że zakładając ogród obiecałam sobie, że nie będę miała róż, ze względu na doświadczenia z poprzednich lat i duży problem z mszycami. W tej chwili mam już ok.40 róż , a że mam dwa ogrody, to pole do popisu olbrzymie. Kto nie ryzykuje ten pięknych róż nie podziwia, zarówno ich wyglądu jak i zapachu, o każdej porze dnia i w słońcu i w deszczu. Bardzo Państwu dziękuję, za ogrom pracy włożonej, abyśmy my klienci, mogli się cieszyć tym różanym pięknem. Joanna K. Gdańsk, 28.03.2024r

linia

Dobry wieczór! Dziękuję za otrzymane róże, jestem zadowolona z przesyłki. Sadzonki są duże, zdrowe i mają okazałe korzenie, sposób zapakowania i przesłania też ok. Mam nadzieję, że będą pięknie kwitły i spełnią moje oczekiwania🙂 Pozdrawiam. Małgorzata C. Poznań, 28.03.2024r.

linia

Mam dwustuletni dom na wsi daleko na zachodzie Polski (woj. zachodniopomorskie). Jedną ze ścian porastały kiedyś piękne drobnokwiatowe ostro różowe róże (nie pachnące), posadzone jeszcze przed wojną (w roku 1904). Ku memu rozczarowaniu róże padły. Minęło trochę lat i postanowiłem odtworzyć różaną ścianę. W szkółce ROZARIA znalazłem kilka fajnych odmian róż historycznych, które by nawiązywały do tego co było. Skontaktowałem się ze szkółką. Opisałem jakie mam oczekiwania od róż, jakie warunki klimatyczne panują u mnie itp. Miła osoba ze szkółki doradziła mi odmianę MME Isaac Pereire. Zamówiłem 7 sadzonek tej róży.
Termin wysyłki / Czas transportu
Złożyłem zamówienie. Gdy szkółka przygotowała przesyłkę - wysłano i maila. Gdy nadano przesyłkę - wysłano mi maila. W sumie paczkę nadano w piątek a w poniedziałek mi ją dostarczono, więc szybko.
Zapakowanie / zabezpieczenie róż
Róże były zwinięte razem w czarną folię i spakowane w spory karton. Nic nie latało w środku w kartonie, wszystko dobrze i bezpiecznie zwinięte. 
Jakość sadzonek
Po rozpakowaniu czarnej folii okazało się, że wszystko jest ok. Nic nie było zgniecione. Nic nie było złamane. Wszystkie sadzonki z fajnym grubym korzeniem i co mnie zaskoczyło - korzenie były lekko wilgotne/lekko mokre, wiec nie było szans żeby przeschły podczas transportu. Pędy wszystkich sadzonek zdrowe, zielone, już z pąkami liściowymi. BARDZO dobra jakość sadzonek. I tak dnia 26 marca 2024 posadziłem moje wspaniałe róże. Wszystko zgodnie z zaleceniami, które były załączone do sadzonek. Nie mogę się doczekać pierwszych listków, nie wspominając już o kwiatach :)  Szkółkę serdecznie polecam. Jakość sadzonek oraz kontakt z pracownikami szkółki na najwyższym poziomie. Dziękuję i Pozdrawiam, G.N. 28.03.2024r.


linia

Dzień dobry. Zamówione sadzonki przyszły w bardzo dobrym stanie, doskonale zabezpieczone i w terminie jaki był podany przy zakupie. Zostały już posadzone w doniczkach. Jak zakwitną to prześlę zdjęcia. Szkoda, że nie mam działki, bo zapewne kupiłabym większość sadzonek, ale może kiedyś się uda 😀. Pozdrawiam serdecznie. Ania M. Legnica, 27.03.2024r.


Róża wielkokwiatowa Casanova i róża wielkokwiatowa Blackberry Nip

linia

Dzień dobry, róże tak świetnie zapakowane, że sądziłam, że zamiast 4 szt. bez korzenia dostałam jedną:). Ale rozmowa z przemiłą Panią wszystko wyjaśniła i jak  najbardziej otrzymałam to, co zamówiłam. Leander już posadzona na wybrane miejsce. Mam nadzieję, że będzie jej tam dobrze a trzy Hansy czekają zadołowane. Może uda mi się jutro. Jakość krzewów bardzo dobra - Leander pięknie rozbudowany, z dużym, zdrowym systemem korzeniowym. Hansy też wyglądają na silne. Czekam teraz aż zaczną rosnąć. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Katarzyna S. Warszawa, 27.03.2024r.

linia

Jest to już kolejny mój zakup na stronie "Rozaria", róże rosną przepięknie, są zdrowe, pięknie kwitną, wszystko zawsze zgadza się z opisem ze strony internetowej. Jakość otrzymywanych sadzonek jest bardzo dobra. Sadzonki są zdrowe, bardzo solidnie zabezpieczone do transportu Przesyłka zawsze jest w terminie. Obsługa sklepu jest bardzo pomocna. W środku zawsze znajdują się informacje jak uprawiać róże. Mogę polecić sklep "Rozaria" z czystym sercem. Życzę Państwu pięknych upraw. Renata P. Polkowice, 27.03.2024r.

linia

Moje pierwsze zamówienie w Szkółce przebiegło bardzo pomyślnie. Trochę się obawiałam o to czy róża na pniu , którą zamawiałam dotrze w całością. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Róże (bo też moje zamówienie obejmowało 5 innych sztuk) były tak zabezpieczone w długim kartonie że aby je wyciągnąć musiałam przeciąć karton. Duży plus. Co do zgodności zamówienia to okaże się w tym lub w kolejnym sezonie, czy się przyjemną już niebawem. Chociaż do przesyłki była dołączona instrukcja "obsługi" róż obejmująca wsadzanie do gruntu, przycinanie oraz stosowane opryski ochronne. Sadzonki wyglądały dobrze. Róża pienna to już była w fazie napęczniałych pączków. Ocena realizacji zamówienia 5/5. Co do zgodności okaże się niebawem  ;). Ewelina M. Blizanów, 27.03.2024r.

linia

To już mój kolejny zakup w rozaria.pl. Zamówienia realizowane sprawnie profesjonalnie. Produkty pakowane bezpiecznie. Jakość produktów zgodna z opisem. Polecam zakupy w rozaria.pl Andrzej M. Niepołomice, 27.03.2024r.

linia

Dzień dobry. Róże zakupowaliśmy u Państwa po raz trzeci. Tym razem 100 szt. W sumie około 500 szt. Zawsze otrzymujemy sadzonki silne, zdrowe z pięknym korzeniem- dlatego do Państwa wracamy. Sadzonki przyjmują się bez problemów i pięknie zdobią nasze tereny miejskie. Rośliny odpowiednio zabezpieczone do transportu. Termin wysyłki uzgodniony ze sprzedawcą, na prośbę klienta wysłane i otrzymane na czas. Z pewnością polecam te firmę. Rośliny super i w pełni profesjonalna obsługa. Z pozdrowieniami. Gmina Miejska Bartoszyce, 26.03.2024r.

linia

Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia. Róże zostały przysłane we wskazanym terminie. Rewelacyjnie zabezpieczone.  I co jest niesamowite z instrukcją dotyczącą całej procedury jak przygotować je do sadzenia i jak sadzić. Teraz czekam już tylko na okres kwitnienia. Anna O. Działka ROD Rakowiec w Warszawie, 26.03.2024r.

linia

Dzień dobry, Co do uprawianych róż z Waszej szkółki... zamawiałam dwa lata temu ale w doniczkach. Wszystkie są piękne. Macie ciekawe odmiany... skusiłam się teraz w przedsprzedaży na 16 krzewów. Jakość otrzymanych sadzonek bez zarzutu z dużą ilością tych malutkich korzonków; te najważniejsze. Zabezpieczenie ich na czas transportu - doskonałą folią, która trzyma ale łatwo ją odwinąć. Terminy wysyłki - zgodnie z umową.  Poziom obsługi klienta - bez zarzutu. A, i jeszcze Was pochwalę za profesjonalną ulotkę o pielęgnacji i sadzeniu róż. Już wiele widziałam... Wasza jest najlepsza. Pozdrawiam. Iwona S. Nietków, 25.03.2024r.

linia

Przesyłka została dostarczona w umówionym terminie, bez żadnego problemu. Sadzonki róż są zdrowe, bardzo ładne, bardzo dokładnie zapakowane. Przesyłka dotarła bez żadnych uszkodzeń tak samo rośliny. To nie są pierwsze róże od państwa, wszystkie rosną zdrowo i cieszą oko. W niedługim czasie dokonam jeszcze jednego zamówienia. Ewa K. Dobrzyniewo Kościelne, 25.03.2024r.

linia

Dziękuję bardzo za przesyłkę. Róże przeszły w bardzo dobrym stanie, przesyłka była bardzo dobrze zabezpieczona. Mam już od Państwa róże, rosną pięknie, więc mam nadzieję, że i te będą pięknie kwitły. Termin dostawy zgodny z wcześniejszymi informacjami. Pozdrawiam Bożena B. Luboń, 25.03.2024r.

linia

Witam, od wielu lat systematycznie kupuję róże w tej szkółce i jestem BARDZO ZADOWOLONA. Przesyłka zapakowana idealnie, sadzonki oznakowane, wysokiej jakości. Brak mi słów uznania dla wspaniałego katalogu, którego próżno szukać u konkurencji!!!!!!  Precyzyjny opis pozwala znaleźć dokładnie taką różę, jakiej się szuka. Podział na wszelkie możliwe kategorie: kolor, odporność na choroby i mróz, wysokość, zapach, wielkość kwiatów, przeznaczenie, pochodzenie itd. Bogactwo zdjęć ilustrujących oferowane róże uzupełniają tabele, z których dowiadujemy się wszystkiego, co dotyczy konkretnej odmiany.  Dzięki tak wspaniałej informacji i prezentacji oferowanych roślin zakupy u Państwa są prawdziwą przyjemnością.    Pozdrawiam serdecznie  Teresa T. Komorów, 24.03.2024r. 

linia

Bardzo dziękuję, róże były zapakowane z troską i dotarły do mnie zdrowe w bardzo dobrym stanie dostarczone zostały w krótkim czasie od powiadomienia posadziłam je zgodnie z załączonymi informacjami. Kupowałam już u państwa róże w ubiegłych sezonach polecam wasz godny zaufania profesjonalizm. Pozdrawiam Maria W. Brzeg Dolny, 24.03.2024r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z jakości sadzonek, okaz zdrowia, pięknie ukorzenienie, pnie mocne. Jeśli chodzi o zabezpieczenie na czas transport - bez zarzutu, dotarły bez jakichkolwiek uszkodzeń. Kontakt z Panią ze szkółki idealny, inni mogliby się uczyć. Muszę też pochwalić dostawcę, bardzo sympatyczny Pan. Jednym słowem polecam gorąco zakupy w szkółce. Czekam teraz na pierwsze kwiaty🌹 Ewa R. Janów, 24.03.2024r.

linia

Przesyłka dotarła w czwartek. Wszystko pięknie zabezpieczone. Róże super opisane. Co najważniejsze sadzonki są przepiękne!!!! Pierwszy raz kupowałam od Państwa i mam nadzieję ,że nie ostatni. Na pewno polecę Szkółkę Rozaria. Pozdrawiam, Katarzyna G. Bydgoszcz, 23.03.2024r.

linia

 Serdecznie dziękuję za wysłanie róż w odpowiednim czasie, miłą obsługę i doskonałe róże z gołym korzeniem. Zamówienie dotarło zgodnie z informacją tel., sprawnie z załączoną instrukcją postępowania. Dziś posadzone na balkonie wyglądają imponująco obok zamówionych rok temu u Państwa już silnych róż. Mimo niskiej temperatury nad ranem, moje już czują wiosnę obudziły się ze snu aż miło patrzeć jak szybko rosną . Cieszy mnie tak wysoka jakość róż i pełen profesjonalizm.  Życzę Państwu Zdrowych, słonecznych i Wesołych Świąt. Beata K. Gdańsk, 23.03.2024r.

linia

Bardzo dziękuję za sadzonki róż, które wydają się być w doskonałej kondycji korzeni i części nadziemnej z widocznymi pączkami. Mam nadzieje ,że wyrosną z nich piękne okazy. Serdecznie pozdrawiam Mariola T. Różyny, 22.03.2024r.

linia

Wszystkie róże z gołym system korzeniowym są piękne, dorodne i super zabezpieczone na czas transportu. Od kilku lat zamawiam takie i jestem bardzo zadowolona. Zawsze wracam do Rozarii ponieważ sadzonki są zdrowe i od lat super rosną w moim ogrodzie. Marzena B. Lubartowów, 22.03.2024r 

linia

Polecam zakupy w tej szkółce wszystkim którzy chcą mieć w ogrodzie piękne róże. Z sadzonek jestem bardzo zadowolona. Dotarły w bardzo dobrym stanie. Jak będą rosły to się okaże za kilka miesięcy ale patrząc na jakość tych sadzonek nie wydaje mi się żeby był jakiś problem. Urszula G. Kadzidło, 21.03.2024r.

linia

Witam, dziękuję bardzo za ostatnią  przesyłkę, jestem bardzo zadowolona. Otrzymałam podobnie, jak poprzednio, piękne, duże, krzewy róż ze zdrowymi, nie przycinanymi korzeniami. Przesyłka, która otrzymałam w jeden dzień, była dobrze zabezpieczona, a róże dobrze zapakowane w folię chroniącą przed wysychaniem i nie było widać na nich śladu trudów podróży. Oferujecie najlepszy, najwyższej jakości materiał szkółkarski w Polsce. To przyjemność kupować w waszej firmie. Pozdrawiam. Katarzyna B. Stary Dzierzgon, 21.03.2024r. 

linia

Dzień dobry. Pięknie ukorzenione różyczki dotarły w bardzo dobrym stanie. Już posadzone, czekam z niecierpliwością na kwiaty. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Państwa szkółką i jesienią zamówię następne róże. Pozdrawiam. Ewa M. Lublin, 21.03.2024r.

linia

Dzień  dobry,  w dniu  wczorajszym otrzymałam zamówione  róże. Przyjechały do mnie w idealnym stanie. Starannie zapakowane korzenie wilgotne zabezpieczone na czas transportu. Jest to nie pierwszy mój zakup w tej szkółce róże pięknie się przyjęły a mam ich ponad 100 krzewów  w swoim ogrodzie. Polecam z całego serca szkółkę róż rozaria pozdrawiam wszystkich pracowników trzymajcie tak dalej ❤️🌹. Marta G. Maszewo, 20.03.2024r.

linia

Dzień dobry. Róże, które zamówiłam tak jak poprzednie były  dostarczone w bardzo dobrym stanie. Krzaczki łącznie z korzeniami ładne, zdrowe. Czekam na wiosnę jak zakwitną, poprzednie rosną na skarpie, a przechodnie nie mogą od nich oderwać oczu. Szykuję się do zamówienia następnych. Anna A. 07.02.2024r.

linia

cień po datę róze

rok: 2024 - 2023 - 2022 - 2021 - 202020192018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

Produkt dodany do Ulubionych