Opinie klientów

rok: 2019 - 20182017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

cień róze

 linia

To jest mój pierwszy zakup i jestem z niego bardzo zadowolona. Sadzonki dobrze zabezpieczone, silny system korzeniowy, otrzymałam gratis za który bardzo dziękuję i jesienią na pewno będę składała większe zamówienie. Małgorzata J. Dobrzyca, 18.07.219

linia

Witam, Przesyłka dostarczona szybko, bardzo dobrze zapakowana, róże wyglądają zdrowo. Polecam pozdrawiam Anna S. Kraków, 16.07.2019

linia

Polecam sklep rozaria.pl Obsługa na wysokim poziomie: zamówienie zrealizowane bardzo szybko, róże dotarły do mnie w idealnym stanie Pozdrawiam Ewa P. Luboń, 16.07.2019

linia

Przesyłka przyszła wcześniej niż się spodziewałam, więc była to miła niespodzianka zwłaszcza że róże stanowiły prezent urodzinowy. Mogłam dokładnie określić godzinę dostawy ponieważ miałam bezpośredni kontakt z kurierem. Dodatkowo otrzymałam 2 róże więcej, więc bardzo się ucieszyłam bo to na 60 urodziny siostry plus dokładna instrukcja dotycząca sadzenia. Jestem bardzo zadowolona. Firma godna polecenia ,solidna Dziękuję Grażyna K. Stary Sącz, 15.07.2019

linia

Witam już od dłuższego czasu kupuję róże w państwa sklepie. Jestem bardzo zadowolona z zakupionych róż. Przepiękne kolory zapachy. Bez problemu zimują. Przesyłka idealna w terminie. Wszystkim polecam. Joanna W. Warszawa, 15.07.2019

linia

Wszystko w terminie i zgodnie z zamówieniem. Jednym słowem OK Marek K. Zielona Góra, 14.07.2019

linia

Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam każdemu, ba moja kolezanka już po mnie złożyła zamówienie z mojego polecenia. Doceniam jakość której wbrew pozorom wciąż często brakuje. Zarówno poziom obsługi, zapakowania roślin i stan roślin 100% bez zastrzeżeń, jakość za którą byłabym gotowa zapłacić dużo więcej, a otrzymałam w tak przystępnej cenie. Przy okazji wyrażam zgodę na publikacje mojej powyższej opinii w razie potrzeby. Życząc samych sukcesów pozdrawiam i bardzo dziękuje. Oksana V. Warszawa, 13.07.2019

linia

Dzień dobry, Było to już kolejne moje zamówienie. Tak samo, jak poprzednie, zrealizowane doskonale. Zamówiłam sadzonki wieczorem, a po jednym dniu już miałam je dostarczone w doskonałym stanie. Teraz pozostaje tylko czekać na rezultaty. Na pewno wszystko będzie dobrze. Poprzednie sadzonki przyjęły się bez problemu. Na pewno stanę się stałym klientem - duży wybór róż i wspaniała obsługa. Z serdecznymi pozdrowieniami. Greta D. Kraków, 11.07.2019

linia

Przesyłka przyszła super szybko kwiatki nic nie ucierpiały już są wkopane w ziemie i czekam co z nich urośnie. Jak wyrosną takie jak zamawiałem to super sklep i super obsługa. Pozdrawiam Michał N. Poznań, 10.07.2019

linia

Dzień dobry! W szkółce Rozaria kupiłam sadzonki po raz kolejny. Przesyłka wysłana we wtorek już w środę dotarła na miejsce. Fachowo zabezpieczone róże nie miały uszkodzeń, były zdrowe i dorodne. Trafiły na rabatę i teraz czekam wiosny... Załączam pozdrowienia - Ewa W. Wola Rzędzińska, 10.07.2019

linia

Witam. Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobre zabezpieczenie w transporcie, rośliny wyglądają na zdrowe, posadzone zgodnie z instrukcją powinny się przyjąć. Ogólna ocena na 5+. Pozdrawiam. Katarzyna W. Imielin, 09.07.2019

linia

To nie jest mój pierwszy zakup. Sadzonki są jak zwykle bardzo ładne i zdrowe. Katarzyna K. Lelkowo, 08.07.2019

linia

Dzień dobry, zakupiłam róże Leonardo Da Vinci, są piękne, polecam bardzo. Kontakt ze sprzedającym, super. Róże profesjonalnie zapakowane, nie uszkodzone. Krótki czas transportu gwarantuje, że kwiaty są w bardzo dobrej kondycji. Sprzedający właśnie takie kwiaty oferuje. BARDZO BARDZO POLECAM. Małgorzata Sz. Lisiec, 08.07.2019

linia

Witam. Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. Sadzonki zamówiłam w niedzielę a we wtorek już dotarły w bardzo dobrym stanie. Na pewno odezwę się w przyszłym sezonie z wiadomością jak się przyjęły w moim ogrodzie i czy moja pielęgnacja była właściwa. Dziękuję i pozdrawiam :) Marietta K. Reda, 07.07.2019

linia

Witam, kupuję róże u Państwa nie pierwszy raz, zawsze są bardzo dobrze zabezpieczone, dostarczane na drugi dzień po wysyłce.Nigdy nie było żadnych problemów , rośliny są zdrowe  i nie ma pomyłek , to co zamówiłam to dotarło. Pozdrawiam. Maria O. Liszki, 07.07.2019

linia

Witam, dziękuję za otrzymaną przesyłkę. Dzięki dobrze zabezpieczonej przesyłce kwiaty dotarły do mnie w bardzo dobrej kondycji i w prawie nienaruszonym stanie (niewielkie złamania szczytów gałązek). Bardzo dziękuję. Pozdrawiam , Irena G. Siedlce, 05.07.2019

linia

Witam, Paczka z różami dotarła bez problemów. Znajoma jest zadowolona z roślin, chociaż 2 Eliny wyraźnie mniejsze, "zabiedzone", ale mamy nadzieję, że po przesadzeniu z doniczek do gruntu dojdą do siebie. Bardzo dziękuję za gratis, na pewno znajdzie swoje miejsce w ogrodzie. Dziękuję raz jeszcze za błyskawiczną transakcję i pozdrawiam serdecznie. Zdzisław L. Żukowice, 03.07.2019

linia

Witam .. Wszystko super w terminie i na czas .. polecam Ryszard W. Oslo Norwegia, 03.07.2019

linia

Witam, Nie mogę się oprzeć pokusie żeby nie podzielić się kilkoma zdjęciami tej róży pnącej Polka posadzonej w 2017 r. Pozdrawiam. Tadeusz M. Szepietowo, 02.07.2019

brzoskwiniowo łososiowa róża pnąca
 
róża pnąca polka
 

polka róża pnąca

linia

Witam, Kilkakrotnie kupowałem w Państwa szkółce róże i z zakupów jestem zadowolony. Otrzymuję rośliny zdrowe, dobrze rozkrzewione, z którymi nie mam problemów w ogrodzie. Wyboru odmian dokonuję, korzystając ze świetnej strony internetowej z mnóstwem bardzo konkretnych i przejrzyście podanych informacji. Oczywiście doceniam przystępną cenę roślin, a także niezbyt wygórowany koszt ich wysyłki. W przeszłości miałem problemy z firmą kurierską GLS, ale ostatni zakup (odpukać) odbył się bardzo sprawnie, bez najmniejszych zastrzeżeń i mam nadzieję, że tak będzie także w przyszłości. Rośliny w doniczkach dotarły trochę pokiereszowane, ale nie na tyle, bym musiał składać reklamację. Proszę jednak o solidniejsze przytwierdzanie doniczek/roślin do kartonu i oznaczenie góra-ostrożnie, gdyż bywają różni kurierzy i nie zawsze paczki są przenoszone, chyba częściej przerzucane z miejsca w miejsce. Aktualnie zrobiłem zakupy dla znajomej i czekam na dostawę. Dziękuję raz jeszcze za piękne rośliny i pozdrawiam serdecznie. Zdzisław L. Żukowice, 02.07.2019

linia

Pozdrawiam i dziękuję, nie ma osoby która by się nie zatrzymała. Marzena W. Warszawa, 1.07.2019

róże z warszawy

linia

Witam, Polecam zakupy na stronie rozaria. Róże bardzo dobrze zapakowane, zdrowe sadzonki. Na pewno jeszcze w tym roku będą cieszyć moje oczy. Zakupy robiłam nie pierwszy raz i za pewne nie ostatni, za każdym razem wszystko było super. Zakupiłam 6 róż piennych, rośliny bardzo dobrze ukorzenione, mają już pączki i super zapakowane. Polecam z ogromną przyjemnością zakupy w sklepie internetowym Rozaria!!! Halina S. Tychy. 30.06.2019

linia

Witam. Serdecznie dziękuję za przesyłkę. W skali 1-10 oceniam Wasze usługi na 10 punktów, a korzystam już po raz drugi w Państwa usług. Jakość sadzonek rewelacyjna, zabezpieczenie bardzo dobre, termin dostawy bardzo szybki, obsługa bez zarzutu / zamawiałam ostatnio jako prezent ślubny i .. dotarło na czas , w odpowiednie miejsce , Wasze sadzonki były szlagierem. Jeszcze raz dziękuję i.. na pewno jeszcze  skorzystam. Także zerkam na Wasze porady, bo jesteście wysokiej klasy specjalistami  !!Dziękuję serdecznie. Czesława Ł. Suchanówko, 30.06.2019

linia

Witam, Dziękuję za bezproblemową (kurier bez zastrzeżeń!), błyskawiczną transakcję i za dorodne róże. Pozdrawiam serdecznie. Zdzisław L. Żukowice, 27.06.2019

linia

Dzień dobry, Chciałam podzielić się opinią o moim zamówieniu. Całą transakcję oceniam jak najlepiej, zaczynając od prostego sposobu złożenia zamówienia, poprzez dostawę zamówionych sadzonek w doskonałym stanie i na dotrzymaniu terminów kończąc. Krótko mówiąc - sadzonki (kupiłam 5 różnych róż) dotarły w terminie, który był podany - w ciągu pięciu dni roboczych. Dzięki temu mogłam nie tylko zaplanować dalsze prace z sadzonkami, ale też je zrealizować - posadzić róże bez obawy, że się z nimi coś stało. Wszystko było zapakowane tak, żeby sadzonki nie ucierpiały (dosłownie), nie były wysuszone, ani nie brakowało im powietrza (otwory!). Kurier był lekko zdziwiony: "Takie coś dla Pani". Teraz pozostaje tylko czekać na efekty, które na pewno nie zawiodą. Już przymierzam się do następnego zakupu. Pozdrawiam serdecznie. Greta D. Kraków, 24.06.2019

linia

Już wysłałam opinię w sprawie Waszej szkółki - bardzo dobra i godna polecenia: róże oraz wysyłka!!! Można Was wszystkim polecić bo róże są w bardzo dobrym stanie, ładne kolory, super odmiany oraz bardzo dobre pakowanie!!!!!! Pozdrawiam, Bożenna K. Warszawa, 24.06.2019

linia

Witam, Poziom obsługi klienta na 5,jakość sadzonek bardzo dobra, zabezpieczenie na 5,o realizacji zamówienia informowania byłam w mailu na 5.Polecam Zakupy u Państwa. Monika Z. Wodzisław, 23.06.2019

linia

Dzień dobry, Jestem zachwycona Państwa podejściem do Klienta. Róże, które otrzymałam były bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu, stan sadzonek bardzo dobry. Termin wysyłki błyskawiczny. Świetna obsługa. W 100 % polecam zakupy w szkółce Rozaria. Pozdrawiam serdecznie, Paulina P. Warszawa, 21.06.2019

linia

Szanowni Państwo, róże dotarły do mnie bardzo szybko. Pięknie ukorzeniona odmiana Heritage. Już posadzone. Dziękuję. Anna Sz. Bargłów Kościelny, 20.06.2019

linia

Witam. Pierwszy raz spotkałam się z tak dobrze i starannie zaplanowaną przesyłką. Każda róża jest zdrowa i w wysokiej doniczce. Jestem bardzo zadowolona i obecnie czekam na kolejną dostawę 5 sztuk róż. Nie mogłam się powstrzymać. Szkółka Rozaria na stałe zagościła w ekranie telefonu 🙂 Katarzyna H. Strzegom, 19.06.2019

linia

Dzień dobry. Dziękuję za sprawną realizację zamówienia. Róże dotarły w dobrym stanie. Zostały dobrze zabezpieczone na czas transportu. Na pewno jeszcze będę Pana klientem jak również polecam Pana szkółkę moim znajomym. Całość transakcji oceniam na 5 z plusem. Pozdrawiam Marita P. Biała, 18.06.2019

linia

Dzień dobry, Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i sprawnie. Byłam na bieżąco informowana o statusie zamówienia. Sadzonki dotarły zapakowane bardzo bezpiecznie. Pomimo upałów krzaczki były w idealnej formie, dużo lepszej niż w stacjonarnym sklepie. Sadzonki zasadzone, czekam na rozrost i kwitniecie Polecam zamawianie za pośrednictwem Szkółki Róż Rozaria. Monika O. Warszawa, 18.06.2019

linia

Bardzo dobra i sprawna obsługa reagująca na sugestie i potrzeby klientów. Sadzonki pomimo rekordowych upałów w Polsce dotarły w bardzo dobrym stanie i w umówionym terminie. Sadzonki bardzo ładne, zielone i dobrze rozrośnięte. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę. Teresa B. Łódź, 18.06.2019

linia

Dzień dobry, Róża będąca gratisem o  którą pytałam zakwitła dopiero w tym roku, czy są Państwo w stanie określić na podstawie załączonych zdjęć, jaką to odmiana? Kwiaty ok. 6cm średnicy, trwałe, o lekkim owocowym zapachu. Pędy z pierwszymi kwiatami  ma wiotkie, ale wypuścił też 3 mocne i grube na których też kwitnie. Powtarza właśnie kwitnienie i wygląda na to, że powtórzy jeszcze kolejny raz. Wygląda mi na 'da Vinci', ale nie jestem pewna. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, róże od Państwa są zdrowe i w tym roku kwitną jeszcze lepiej niż w zeszłym sezonie, zwłaszcza 'Aachener Dom'-ma 3 do 5 kwiatów na końcu pędu zamiast 1, czaruje zapachem i stoi już prawie tydzień w wazonie. Peace bardzo szybko przekwita, ale to chyba standard przy tej odmianie, mój wiekowy Chicago Peace robi tak samo :) Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź odnośnie odmiany, Aleksandra P-R Swarzędz, 16.06.2019

linia

Witam, Od przeszło dwudziestu lat robię zakupy roślin przez internet i na przestrzeni tego czasu nie wiele razy spotkałam się z tak uczciwą, rzetelną oraz elegancką obsługą.Już wszystkim moim znajomym zainteresowanym ogrodnictwem poleciłam Szkółkę Róż ROZARIA. Róże otrzymałam świetnie zapakowane , zabezpieczone prze utratą wilgoci, mimo wielkiego upału dobrze się mają. Posadziłam , krzaczki są bardzo dobrze rozwinięte ,zdrowe, . Wrócę po zakupy na pewno. Polecam wszystkim. Pozdrawiam, Wiesława Pade Poznań, 16.06.2019

linia

Witam. Zakupy robiłam u Was pierwszy raz. Transakcja sprawna, wysyłka natychmiastowa, ceny przyzwoite, a nawet bardzo dobre! Będziemy z koleżanką korzystać ze sklepu w przyszłości. Roślinki ładne, zdrowe. Niestety temperatura na razie nie pozwala na sadzenie. Pozytywne opinie na FB macie jak w banku. A gratisik piękny! Magdalena K. Czechowice-Dziedzice, 16.06.2019

linia

Ogólnie / jestem zadowolony. Brak zastrzeżeń co do wysyłki „letniej” w pojemnikach. Rośliny dobrej jakości - nie ma problemów by się dobrze ukorzeniały. W zeszłym roku zakupiłem 5 sadzonek Papa Meilland. Przezimowały i przyjęły się 3 sztuki. Nie znam wyraźnej przyczyny. Jestem zadowolony z współpracy z Państwem. Macie odmiany które nie są osiągalne w ogólnej sprzedaży. Nie znam lepszej hodowli w Polsce. Pozdrawiam i mam nadzieje,ze nadal będziecie poszerzać swój asortyment także o rzadkie „stare” odmiany. Z wyrazami szacunku - Grzegorz M. Poznań, 15.06.2019

papa meilland róże wielkokwiatowe

róże ogrodowe

linia

Dzień dobry! Bardzo dziękuję za szybką i dobrze zrealizowaną wysyłkę. Zamówiłam dwie doniczkowe sadzonki róż – obie były pieczołowicie zabezpieczone na czas transportu i dotarły do mnie w dobrej kondycji (wyglądały jędrnie i zdrowo, pomimo panujących od kilku dni upałów). To było moje pierwsze zamówienie w Państwa sklepie, ale na pewno nie ostanie. Dziękuję. Maria G. Wrocław, 15.06.2019

linia

Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni całym przebiegiem transakcji, począwszy od kontaktu z Państwa strony, skończywszy na dostarczeniu przesyłki. Kilka słów rozwinięcia. Od momentu złożenia zamówienia dostawaliśmy od Państwa uprzejme, krótkie, przejrzyste komunikaty - na każdym etapie czuliśmy się doinformowani. Nie było sytuacji, w której klient składa zamówienie, po czym zostaje w sferze domysłów. Czas realizacji zamówienia bardzo szybki - wyniósł 3 dni robocze. Mało tego, nawet na etapie samego transportu otrzymywaliśmy od Państwa informacje o dostawcy, gdzie w większości przypadków na tym etapie informacje przesyłane są już wyłącznie przez firmy kurierskie. Za to kolejny ogromny plus. Nie sposób przemilczeć  metody pakowania - róże zostały opakowane bardzo profesjonalnie, rozmiar pudełka dużo większy niż sadzonka, dzięki czemu do klienta trafiają piękne krzewy a nie zmaltretowane pozostałości krzewów. Pudełka zabezpieczone były naklejkami ostrzegawczymi, wskazującymi dostawcom, że z przesyłką należy obchodzić się w sposób szczególnie ostrożny. Dodatkowo posiadały profesjonalne otwory wentylacyjne. Bardzo podobało nam się, że otrzymaliśmy od Państwa niezwykle szczegółowe instrukcje postępowania z różami - dotyczącymi ich pielęgnacji jak również sposobu ich sadzenia, co w przypadku róż na pniu bardzo nam pomogło. Od wielu lat zamawiamy rożne produkty przez Internet, ale pierwszy raz spotkaliśmy się z tak profesjonalną obsługą. Pozostaniemy z pewnością stałymi klientami. Klaudia S. Łódź, 13.06.2019

linia

Zamówione róże pokrywają się z opisem.Obsługa na najwyższym poziomie. Zawsze jestem zadowolona. Szybko,sprawnie i rzetelnie. POZDRAWIAM, Marta K. Oświęcim, 13.06.2019

linia

Dzień dobry. Serdecznie dziękuję za szybka i terminową realizację zamówienia. Róże profesjonalnie zapakowane i bez uszczerbku dotarły do mnie. A teraz już zaczynają pięknie kwitnąc. Pozdrawiam. Łączę pozdrowienia. Sławomir D. Szczecinek, 12.06.2019

linia

Witam, Róże dziś do mnie dotarły , bardzo dziękuję , piękne krzaczki no ten cudny "gratis", jeszcze raz b.b. dziękuję i pozdrawiam. Wiesława P. Poznań, 11.06.2019

linia

Witam. Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Państwa. Kupiłam róże i posadziłam w ubiegłym roku. Teraz kwitną. Są przepiękne. W tym roku dokupiłam następne. Zapakowane były bardzo fachowo. Nie ucierpiały w transporcie, dotarły szybko. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Pozdrawiam . Danuta J. Gostyń, 11.06.2019

linia

Witam, Róże dotarły w idealnym stanie. Były doskonale zabezpieczone na czas transportu. Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. Na każdym etapie realizacji zamówienia otrzymywałam informację. Czekam aż zakwitną róże. Jestem zadowolona z usług Państwa firmy. Pozdrawiam. Agnieszka B. Kętrzyn, 10.06.2019

linia

Witam serdecznie! Jestem bardzo zadowolona z zakupionych róż. To już moje trzecie zamówienie, w sumie to ok. 60 róż. Róże pięknie rosną, te wcześniej zamówione już pięknie się rozkrzewiają. Bardzo sprawna i szybka realizacja. Pani Ania Kowalska bardzo miła osoba, chociaż już magazyny są puste to jednak wynalazła jeszcze róże i najszybciej jak mogła zrealizowała zamówienie. Bardzo jej za to dziękuję. Polecam wszystkim! Pozdrawiam - Lidia S. Tarnobrzeg, 10.06.2019

linia

Posadziłam 4 nowe róże i czekam. To nie są pierwsze róże ze sklepu ROZARIA, te poprzednie rosną i pięknie kwitną a ja walczę z mszycami. Polecam ten sklep, dostawa dobrze zabezpieczona, rośliny zdrowe i piękne. Pozdrawiam, Urszula P-K. Zagórze, 09.06.2019

linia

Witam serdecznie, Zamówienie - szybko i sprawnie zrealizowane. Róże - bardzo ładnie ukorzenione sadzonki. Polecam sklep. Alicja P. Legnica, 07.06.2019

linia

Po raz kolejny już zamawiałam róże z "Szkółka Róż Rozaria" i jak zwykle się nie zawiodłam. Szybka dostawa i super zabezpieczenie kwiatów. Szczerze polecam tym bardziej, że róże z tej Szkółki zawsze pięknie kwintą i przezimowują. Jak dla mnie wszystko na 6!. M.Figura Sosnowiec, 06.06.2019

linia

Witam, Towar został dostarczony w bardzo dobrym stanie. Opakowanie odpowiednie i termin zgodny z zapowiedzią. Bardzo dziękuję. Maria B. Głogów, 05.06.2019

linia

Witam, Zamówienie zrealizowane perfekcyjnie, szybko , a przesyłka dotarła dobrze zabezpieczona, ziemia w doniczce była wilgotna, sadzonki wyglądają dobrze, a o jakości sadzonek to napiszę jak zakwitną i przetrwają zimę ( na pewno zabezpieczę zgodnie z ulotką która jest b komunikatywna- pożyteczna) wtedy złoże nowe zamówienie. Dziękuję. Pozdrawiam, Ewa K. Olsztyn, 05.06.2019

linia

Witam mojego ulubionego dostawce Róż. Tym razem zamówiłam róże pienne. Przesyłka przyszła profesjonalnie zapakowana ,jakość dobra obecnie w gruncie zbierają się do kwitnienia. Zamówione w latach poprzednich róże w formie gołego korzenia również były świetnie zapakowane i dostarczone. Polecam szkółkę Róż ROZARIA. Właścicielka kilku ogrodów i miłośniczka Róż. Maria P. Katowice, 04.06.2019

linia

Witam, Bardzo dziękuję za szybką, sympatyczną i fachową obsługę. Róże dotarły do mnie punktualnie, w idealnym stanie a krzaczki są bardzo zdrowe i dorodne. Od lat zamawiam w Szkółce Rosarium sadzonki róż i zawsze byłam bardzo zadowolona z współpracy z pracownikami szkółki. Pozdrawiam serdecznie, Joanna K. Biskupiec, 04.06.2019

linia

Z różyczek jestem bardzo zadowolony,dobrze zapakowane przyjechały nie uszkodzone.Dziękuję polecam i pozdrawiam. Henryk M. Głogów, 03.06.2019

linia

Witam serdecznie. Muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona szybkością i jakością obsługi Państwa firmy. Wszystkie zamówione sadzonki róż doskonałej jakości, zdrowe i na prawdę duże. Dotarły do mnie dwa dni po złożeniu zamówienia, bardzo solidnie i fachowo zapakowane. Oby więcej takich firm na rynku 😍. Małgorzata G. Lublin, 02.06.2019

linia

Jak dla mnie rewelacja :) róże dojechały w stanie idealnym :) polecam wszystkim naprawdę ;) Justyna Kilińska, Barcin 01.06.2019

linia

Dzień dobry, wszystko super szybko sprawnie😉👍 A róże już rosną. Bardzo ładne sadzonki. Anna K. Janów Podlaski, 31.05.2019

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupu pod każdym względem. Dostawa wyjątkowo szybka. Róże w znakomitym stanie, świetnie zapakowane dotarły bez najmniejszego uszczerbku. Załączona bardzo dobra ulotka dot. sadzenia i dalszej pielęgnacji. Przyjęły się wszystkie znakomicie. Również opis sprzedawanych róż bardzo wyczerpujący. W razie potrzeby będę stałym klientem i polecam wszystkim "ogrodnikom" serdecznie. Maria Ł. Laliki, 30.05.2019

linia

Szanowni Państwo, Bardzo dziękuję za róże. Zasadziłam je zgodnie ze wskazówkami, które otrzymałam od Państwa. Tylko czekać na efekty. Róże dotarły w świetnej formie. Przy kilku egzemplarzach nie ma etykiet ale niebawem wyjdzie na jaw, co, który krzak kryje w sobie. Jakiś czas temu otrzymałam od Państwa e - booka ale jeszcze za mało czasu aby go odsłuchać. Ale śledzę Państwa profil na Facebooku i gdyby nie róże i miłość do kwiatów pewnie nie pisałabym tego e- maila.. Joanna S. Modliborzyce, 29.05.2019

linia

W ubiegłym roku, na wiosnę kupiłam w szkółce Rozaria 6 szt. róż. Wszystkie dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie, jeszcze w ubiegłym roku każda z nich zakwitła. Nie było to jakieś oszałamiające kwitnienie, ale już wiedziałam, że są to właśnie te róże, które zamówiłam.Na zimę zabezpieczone, przeżyły w stanie znakomitym, już mają mnóstwo pączków i wypuszczają nowe przyrosty. W tym roku zamówiłam kolejne 4 i tak jak w ubiegłym roku dotarły do mnie w stanie b.dobrym, już posadzone, czekamy jak sobie poradzą u nas. Mam nadzieję że wszystkie krzaczki i te z zeszłego roku i z tego pięknie zakwitną, bo tak się zapowiada.😊 Dzięki za piękne rośliny pozdrawiam Bożena z Piekar Śląskich, 28.05.2019

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Super kontakt, ekspresowa realizacja (zgodnie z prośbą i uzgodnieniami), bardzo dobre zabezpieczenie do transportu. Kolejne zamówienie w tej szkółce i niezmiennie polecam. Celina S. Wschowa, 28.05.2019

linia

Witam, Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Państwa firmie. Kupuję tu od lat. Mam już chyba kilkanaście odmian z Państwa szkółki. Wszystkie ładnie rosną i pięknie kwitną. Ostanie moje zamówienie to dwie róże parkowe w doniczkach. Rośliny były bardzo dobrze ukorzenione a nie jak się często zdarza w innych szkółkach wykopana i włożone do doniczki, dobrze zapakowane, kilku pędowe w naprawdę konkurencyjnej cenie. Szybka wysyłka. Polecam wszystkim. Pozdrawiam, Anna Z. Wadowice, 28.05.2019

linia

Dzień dobry, bardzo dziękuję za przesyłkę. Dotarła do mnie w nienaruszonym stanie. Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Obsługa profesjonalna. Polecam każdemu. Na jesieni zamówię kilkadziesiąt sztuk, których w tej chwili nie ma. Serdecznie pozdrawiam , Anna D. Jakubowice Konińskie, 27.05.2019

linia

Chciałbym serdecznie podziękować za realizacje moich niedawnych zamówień,w sumie 20 sadzonek róż. Jestem zachwycony poziomem współpracy! Jakość materiału i termin otrzymania sadzonek bez zarzutu. Doskonale zabezpieczona przesyłka. Sadzonki maja bardzo rozwinięte systemy korzeniowe i pełne wigoru ulistnienie. Polecam Państwa Firmę wszystkim miłośnikom róż. Pozdrawiam, Jan T. Gloskow, 27.05.2019

linia

Dzień Dobry. Jak zawsze Państwa róże zachwycają i zaskakują bezpiecznym sposobem transportu. Wszystkim polecam Państwa sklep, ponieważ jest odpowiedni nawet dla najbardziej wymagających Klientów. Pozdrawiam serdecznie i pozostaję do dyspozycji. Izabela V. Józefów, 27.05.2019

linia

Witam, Moja opinia o Państwa firmie, jakości sadzonek jak i sposobu dostawy jest pozytywna. Róże przyszły w bardzo szybkim czasie,  3 dni od zamówienia. Kwiaty były zapakowane bardzo starannie, dzięki czemu przyszły w stanie nienaruszonym. Jestem bardzo zadowolony z jakości usług. Jak najbardziej polecę znajomym. Pozdrawiam Roman SW. Zwierzyn, 26.05.2019

linia

Sadzonka OK. Zabezpieczenie i transport OK. Termin wysyłki OK. Sposób zapakowania OK. WSZYSTKO OK. Wiesław K. Częstochowa 24.05.2019

linia

Nie mam żadnych zastrzeżeń, a nawet b. miłe zaskoczenie że tak szybko zamówienie zostało zrealizowane. Wszystko pozostałe zgodnie z oczekiwaniem. .Pozdrawiam, Helena J. Warszawa, 22.05.2019

linia

Witam róże przyszły bardzo szybko i solidnie zapakowane ,co do reszty to się okaże bo dopiero posadzone a jeszcze nie kwitły. Adam Sz. Tychy, 21.05.2019

linia

To mój pierwszy zakup w waszym sklepie i z pewnością nie ostatni. Jestem bardzo zadowolona z zakupu . Przesyłka dotarła szybko i w bardzo dobrym stanie. Sadzonki piękne, zdrowe i już pojawiają się pierwsze pąki. Później opiszę każdą odmianę oddzielnie. Polecam was z czystym sumieniem. Pozdrawiam. :) Lidia G. Elbląg, 21.05.2019

linia

Zamówienie zostało zrealizowane nadspodziewanie szybko /oferta okazała się mocno "na wyrost"/ ze zwykłą dla tej firmy starannością /zamówienie było drugim w tym roku/, która winna być wzorem dla innych podmiotów z branży. Na opinię o sadzonkach przyjdzie dopiero czas... Serdecznie pozdrawiam Andrzej M. Dąbrowa Górnicza, 21.05.2019

linia

Dzień dobry. Dziękuję za zrealizowanie zamówienia. Róże kupiłam w Państwa szkółce już któryś raz i nie zamierzam na tym poprzestać. Jak zwykle wszystko przebiegło sprawnie i bez jakichkolwiek komplikacji.  Przesyłka dotarła bardzo szybko, a rośliny były w świetnym stanie. Podejście do klienta również uważam za profesjonalne. Bardzo podoba mi się na przykład to, że do każdej przesyłki, prócz specyfikacji zamówienia, dołączana jest informacja dotycząca zasad uprawy róż. Jest to naprawdę bardzo pomocne. Z ręką na sercu polecam Państwa szkółkę wszystkim miłośnikom róż i tym, którzy przygodę z różami dopiero zaczynają. Pozdrawiam. Ewa G. Lwówek Śląski, 20.05.2019

linia

Witam Państwa. Co jakiś czas korzystam z Państwa usług wysyłkowych nigdy nie byłam rozczarowana otwierając przesyłkę.Sadzonki są zdrowe odpowiednio zabezpieczone i zapakowane bez jakichkolwiek uszkodzeń. Czas zamówienia bardzo szybki zgodny z zamówieniem. Bardzo dziękuję i polecam każdemu. Pozdrawiam. Celina T. Gąsawa, 19.05.2019

linia

Dzień dobry, jestem bardzo zadowolona. Róże bardzo dobrze zapakowane, w bardzo dobrym stanie. W trakcie transportu nie straciły nawet listka, co mnie bardzo cieszy, dotarły w ciągu dwóch dni. Instrukcja sadzenia i opieki bardzo pomocna. Zdecydowanie polecam wszystkim zainteresowanym. Ja ponownie skuszę się na zakupy. Pozdrawiam. Świlcza, 18.05.2019

linia

Witam, z przyjemnością stwierdzam,że ilekroć zamawiałam u Państwa róże zawsze byłam i jestem zadowolona zarówno z usługi jak i towaru. Róże zawsze są zdrowe, świeżo wykopane bez problemu się przyjęły i rokrocznie cieszą moje oczy i serce. A zamawiałam już u Was kilka razy,(ostatnie zamówienie posadziłam 14. 05 br)Opakowane starannie róże pienne dotarły do mnie nie tracąc ani listeczka. Najlepiej niech liczby mówią same za siebie: otóż w moim ogródku rośnie już 58 róż a tylko 6 szt. pochodzi z innych źródeł. Ważne jest też, że oznaczacie Państwo odmiany; osobiście lubię wiedzieć jakie imiona mają moje piękności. W tym roku znów zapowiada się bajkowy ogród🏵Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych staraniach nad upiększaniem świata. Kinga Ch. Trzebnica, 17.05.2019

linia

Dzień dobry. Bardzo pozytywnie oceniam Państwa sklep. Cenię sobie sposób przedstawienia oferty pozwalający na poszerzenie wiedzy na temat róż. Produkty są starannie zapakowane i sprawnie dostarczone. W ubiegłym roku zakupiłem kilka krzewów, które pięknie rozwinęły się i zakwitły. Mam nadzieję, że tegoroczny zakup okaże się równie udany. Pozdrawiam. Ryszard Bujanowski Międzyrzecz, 17.05.2019

linia

Witam, Kupiłam u Państwa róże rabatowe. Nie mam żadnego doświadczenia w ogrodnictwie. Wybrałam Wasz sklep ponieważ w sposób najłatwiejszy znalazłam to co chciałam. Bardzo przyjazny układ informacji dla kogoś, kto zupełnie się nie zna. Zamówienie otrzymałam w ciągu 5 dni, przesyłka była dobrze zapakowana i nie uległa naruszeniu w czasie transportu. Bardzo pomocny dla mnie był opis sposobu sadzenia i dalszej pielęgnacji róż. I tylko martwię się bo spadł śnieg. Pozdrawiam, Monika B. Kraków, 16.05.2019

linia

Witam, przepraszam, że dopiero dzisiaj odpowiadam na maila. Klientem Państwa jesteśmy od 2017 roku, więc nie jest to nasze pierwsze zamówienie. Sam fakt, że już kupowałyśmy róże w szkółce Państwa mówi sam za siebie. Tak obecnie jak i poprzednio otrzymane sadzonki przyszły w znakomitym stanie. Obsługa, zabezpieczenie na czas transportu i dostawa kurierska jest wręcz znakomita. Poprzednie róże czują się u nas znakomicie i te dwie obecnie otrzymane na pewno będą cieszyć długo nasze oczy. Dziękuję serdecznie za szybką i znakomitą obsługę. Jesteście Państwo godni polecania. Łączę serdeczne pozdrowienia i życzę dużo klientów. Z poważaniem Bogdan K. Piekary Śląskie, 15.05.2019

linia

Jestem wymagającym klientem i tym bardziej jest mi niezmiernie miło poinformować Państwa, że poziom usług w Państwa firmie jest na najwyższym poziomie! Wszystkie róże jakie trafiły do mnie teraz a także we wcześniejszych zamówieniach były świetnie zabezpieczone, miały wilgotne podłoże, rosną świetnie i dotarły w bardzo dobrym stanie. Trzymajcie tak dalej! Pozdrawiam 👌 Daria A. Kaczanowo. 15.05.2019

linia

Witam serdecznie, Ze swojej strony mogę wskazać same plusy. Róże przyszły szybko, były bardzo dobrze zapakowane, chronione przed słońcem i utrata wilgoci w glebie (w plastikowych,odpowiednio dużych  doniczkach), i (co niestety nie jest normą przy pakowaniu roślin,choć powinno) miały dostatecznie dużo miejsca, nie były w żaden sposób ściśnięte; dzięki temu listki nie ucierpiały w transporcie.Dodam, że doceniam także architekturę informacji na stronie szkółki, jest bardzo przejrzysta i wygodna. Z pozdrowieniami. Alicja M-M. Łódź, 14.05.2019 

linia

Dobry wieczór. Róże wyglądają na zdrowe i silne, mają dobrze rozwinięty system korzenny. Na czas transportu dobrze zabezpieczone. Wysyłka szybsza niż sądziłem. Bardzo dobry Kontakt mailowo telefoniczny. Polecam na 100%. Krzysztof S. Warszawa, 14.05.2019

linia

Witam , Róże z tej szkółki zamawiałam w roku 2019, już trzy razy i na pewno nie będzie to moje ostatnie zamówienie. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania firmy w sprzedaż produktów. Kontakt w sprawie zamówienia przebiegał niezwykle sprawnie, na ogromny plus zasługuje również potwierdzenie otrzymania płatności i szybkość dostawy - co niestety w innych szkółkach jest piętą achillesową. Róże zapakowane były dobrze, należycie nawodnione oraz zabezpieczone przed chorobami. Moja ogólna ocena 10/10 - szkółka może służyć za niedościgniony wzór dla innych 😊. Jedyne czego żałuję to, to że właściciele nie prowadzą prowadzą sprzedaży bezpośredniej 😉, mieszkam blisko i z chęcią odwiedziła bym rozarium na miejscu. Pozdrawiam Urszula W-F. Kłoczew, 14.05.2019

linia

Witam. Już nie po raz pierwszy zamawiam róże w Szkółce Rozaria. Pierwsze, róże Europeana, otrzymałam z gołymi korzeniami, ale bardzo profesjonalnie zapakowane więc dotarły bez jakichkolwiek uszkodzeń. Mają już dwa lata, pięknie się rozrosły i kwitną aż do pierwszych mrozów. Kwiaty przepiękne,ciemnoczerwone, nie płowieją (pomimo typowo słonecznego stanowiska) i długo utrzymują się na krzaczkach. Liście błyszczące, najpierw bordowe, później ciemnozielone, które również stanowią ozdobę krzewów. Kolejne (Europeana i Tzigane) zamówiłam jesienią zeszłego roku, więc o kwiatach jeszcze nic nie wiem, ale krzewy wyglądają zdrowo i ładnie przezimowały. Ostanie zamówienia to zaledwie tydzień temu - tym razem róże pnące Goldstern oraz Blaze Superior. Róże były w doniczkach. Dotarły bez żadnych uszkodzeń ponieważ były profesjonalnie zapakowane - w kartonie zapewniającym wentylację i oznakowanym w sposób czytelny dla kuriera. Krzaczki zdrowe, z ładnymi listkami - już są posadzone i czekam na dalsze efekty. Każda przesyłka zawiera dokładną instrukcję sadzenia oraz pielęgnacji róż, napisaną w tak przystępny sposób, że nawet absolutny laik sobie poradzi. Termin wysyłki zawsze jest tak ustalany aby rośliny jak najkrócej przebywały w transporcie i jak najszybciej dotarły na miejsce przeznaczenia. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu osób zaangażowanych w funkcjonowanie szkółki. Dorota G. Sosnowiec, 13.05.2019

linia

Witam serdecznie. Dziękuję za szybką wręcz błyskawiczną dostawę i profesjonalną obsługę. Pani Ania Kowalska z którą rozmawiałam bardzo miła i życzliwa. To już moja druga wysyłka róż. Bardzo zależało mi na szybkiej dostawie i taka była. Jednego dnia zamawiam na drugi dzień ok. południa przesyłkę odbieram. Paczka solidnie zapakowana, róże dotarły w całości i jeszcze upominek w postaci dodatkowej róży. Bardzo dziękuję. Jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam zakupy wszystkim - obsługa sprawna, szybka i rzetelna. Serdecznie pozdrawiam. Lidia S. Tarnobrzeg, 13.05.2019

linia

Kupione sadzonki róż  jesienią dostarczono  w  bardzo dobrym stanie ukorzenione dobrze zabezpieczone na czas transportu. Sadziłam jesienią wg dostarczonej instrukcji, przyjęły się wszystkie, rosną maja piękne szklące listki, pojawiają się  już pączki na kwiaty. Kupione róże wiosną  w doniczkach plastikowych  rosły miały zielone przyrosty nad ziemią, na czas transportu prawidłowo zapakowane. Wstawione w folię następnie w karton z otworami, opakowanie profesjonalne. Na dostawę w jednym i drugim  to  od 3 do 5 dni może krócej. Kontakt z dostawcą możliwy informacje dostaje się natychmiast. Polecam zakupy  w firmie Rozaria. Będę jeszcze korzystać z Państwa oferty, będzie  to zakup róż pachnących, może nawet jeszcze w tym roku, Pozdrawiam Elżbieta P. Elblag, 12.05.2019

linia

Serdecznie polecam sprzedawcę Szkółki Rozaria. Bardzo często korzystam z e-zakupów dlatego mam bardzo szeroki zakres wiedzy w tym zakresie. Ten sprzedawca dokłada wszelkich starań żeby kupujący był zadowolony. Prowadzi stronę na której każdy znajdzie wszystko co dotyczy uprawy róż.Kupuję już kolejny raz i zawsze bardzo dobre zadbane sadzonki. Porządnie  zapakowane w sposób zapewniający transport bez uszkodzeń sadzonek. Szybka dostawa zawsze w terminie podanym przy zamówieniu. Dogodna strona do zakupu. Opis każdej odmiany oddzielnie z podaniem prawdziwych sprawdzonych informacji o przemarzaniu i odporności na choroby. Jeżeli ktoś z kupujących chce potwierdzić  moja opinie może pisać na e-mail lubanski1953@wp.pl, chętnie odpowiem. Józef U. Ryglice, 11.05.2019

linia

Dziękuję za piękne sadzonki - różyczki już rosną i pięknie się krzewią - maja pąki, więc lada chwila zakwitną. Przyjechały w dobrym stanie, aczkolwiek, trochę poturbowane (zaliczyły parę upadków). Niemniej jednak szybko doszły do siebie, puściły nowe listki i jest ok. Polecam wszystkim wielbicielom róż Waszą Szkółkę - sadzonki są piękne. Dziękuję i na pewno jeszcze do Was wrócę - serdecznie pozdrawiam. Teresa M. Podgórzyn, 10.05.2019

linia

Witam. Zamówiłam u Państwa sadzonki róż, które przyszły szybko, w bardzo dobrym stanie i były starannie zapakowane. Róże wyglądają zdrowo i okazale. Kontakt z Państwa firmą był bardzo dobry i pełen życzliwości. Serdecznie dziękuję i mam nadzieję, że doczekam się równie szybko pięknych kwiatów w moim ogrodzie. Pozdrawiam, Marzena L. Bydgoszcz, 09.05.2019

linia

Wszystko przyszło w dobrym stanie roślinki cale nie połamane dobrej  jakości. Jestem zadowolona. Polecam Helena K. Pruszcz, 08.05.2019

linia

Super szybka wysyłka, piękne krzaczki róż. Do tego dołączony opis. Jolanta Sz. Mikołów, 07.05.2019

linia

Róże zamówione w szkółce Róż Rozaria zostały dostarczone w bardzo dobrym stanie, z wypuszczonymi liśćmi. Dobrze zabezpieczone podczas transportu. Pracownicy szkółki bardzo mili, obsługa klienta na wysokim poziomie. Termin wysyłki dostosowany do potrzeb. Polecam tę szkółkę. Anna U-W. Garwolin, 06.05.2019

linia

Dzień dobry, Jestem bardzo zadowolona z przesyłki i sadzonek.Paczka dotarła do mnie szybko, tak jak państwo zaznaczyli w mailu dotyczącym stanu realizacji. Paczka była w bardzo dobrym stanie, nienaruszona, a sadzonki całe i w dobrej kondycji. Posadziłam je zgodnie z instrukcją. W dołki nasypałam dodatkowo ziemi kompostowej i obficie podlałam. Krzaczki już na drugi dzień wyglądały tak ,jakby się dobrze przyjęły. Wypuściły nowe liście. Podlewam je regularnie i obserwuję jak rosną. To moja pierwsza przygoda z różami, więc jestem ciekawa jak będą dalej rosły i kwitły. Dziękuje serdecznie za możliwość zakupu u państwa. Z pozdrowieniami, Anna W. Konotop, 04.05.2019

linia

Dziękuję za ekspresową przesyłkę, róże otrzymałam  następnego dnia w idealnym stanie - jedna już z widocznymi pąkami. Jak róże zakwitną wstawię zdjęcia. Pozdrawiam Beata B. Skoki, 03.05.2019

linia

Dostawa zgodna z zamówieniem, termin wg ustaleń. Marian Z. Rzeszów, 01.05.2019

linia

Sadzonka super, dobrze i bardzo praktycznie zabezpieczona, ekspresowy czas wysyłki i super kontakt telefoniczny. Polecam serdecznie. Monika W. Prudnik, 30.04.2019

linia

Dzień Dobry. Jestem bardzo zadowolona z zakupu u Państwa krzew róży pozytywnie mnie zaskoczył ze względu ma jakość , opakowanie miło zaskoczyło żaden krzew nie został uszkodzony podczas transportu. Szybkość realizacji zamówienia kolejne pozytywne zaskoczenie. Szczerze polecam zakupy u Państwa :) Barbara K. Oświęcim, 30.04.2019

linia

Dziękuję za ekspresową przesyłkę. Róże w idealnym stanie. Beata B. Skoki, 29.04.2019

linia

Dziękuję za róże. Piękne krzaki róż, dotarły szybko, bardzo dobrze zabezpieczone. Polecam zakupy w tej firmie. Anita M-N. Warszawa, 28.04.2019

linia

Witam serdecznie. Transakcja przebiegła bardzo szybko, róże były zabezpieczone w podróży, dotarły bez żadnych uszkodzeń. Sadzonki zdrowe. Sprzedawca godny polecenia. Pozdrawiam Monika N. Szczęsne, 27.04.2019

linia

Dzień dobry, Dziękuję za profesjonalną realizację zamówionych róż i gorąco polecam Państwa szkółkę. Sadzonki piękne i zdrowe, profesjonalnie zapakowane, bardzo szybko przyjechały. Wszystkie rośliny opatrzone etykietą z nazwą. Z pewnością jeszcze skorzystam z Państwa oferty. Serdecznie polecam.Pozdrawiam, Halina O. Suwałki, 26.04.2019

linia

Witam, Sadzonki róż Chopin dobrej jakości,przesyłka bezpiecznie spakowana - dotarła bez uszkodzeń, szybki termin wysyłki , dobry kontakt z obsługą klienta. Dorota R. Nowy Tomyśl, 25.04.2019

linia

Witam. Różyczki dotarły pięknie zapakowane,w dobrym stanie.Krzewy śliczne,bez oznak chorób czy szkodników-zdrowe.Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi i produktu. Sylwia K-K. Wolbrom, 24.04.2019

linia

Witam, Dziękuję serdecznie. Wszystkie róże przybyły dobrze. Nadal zamówię od ciebie. Elena B. STEINGADEN Niemcy, 23.04.2019

linia

Panie Grzegorzu, Rewelacyjna obsługa, szybka i genialnie zabezpieczona wysyłka. A najważniejsze jest to, że róże były w dużo lepszym stanie niż z najlepszych centrów kwiatowych. Gratuluje serwisu oraz realizacji całego zamówienia, jestem pod wielce pozytywnym wrażeniem. Pozdrawiam serdecznie i pozostaję do dyspozycji. Izabela V. Józefów, 23.04.2019

linia

Szanowni Państwo Dziękuj bardzo za otrzymane pięknie zapakowane róże. Wszystkie dotarły w nienaruszonym stanie. Obsługa telefoniczna pani Ani super. Serdecznie pozdrawiam Czesława Cz. Tczew, 22.04.2019

linia

Szanowni Państwo, Róże przyjechały w bardzo dobrym stanie i szybko, pięknie zapakowane. Są bardzo dorodne i piękne. Mam nadzieję, że już w tym roku porządnie zakwitną, gdyż wyglądają na bardzo zdrowe i silne. Bardzo dziękuję, jestem zadowolony. Zenon Sz. Klwów, 22.04.2019

linia

Witam, Przesyłka dotarła w wyznaczonym terminie. Firma kurierska zadbała o to abym mógł skontaktować się z kierowca i doprecyzować godzinę doręczenia. Róże dotarły w nienaruszonym stanie. Były profesjonalnie zapakowane. Same sadzonki róż wyglądają dorodnie i okazale, jestem pod wrażeniem państwa profesjonalnego  podejścia i obsługi. Pozdrawiam. Sławomir Sz. Kraków, 21.04.2019

linia

Witam. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego zamówienia. Sadzonki bardzo bezpiecznie zapakowane, zdrowe. Na pewno zamówię więcej jak tylko wygospodaruje miejsce. Pozdrawiam, Monika K. Krasne Stare, 20.04.2019

linia

Szanowny Panie sadzonki dotarły w dobrym stanie , dobrze zapakowane , podlane , stoją na razie w szopie i puszczają nowe listki.Jestem mile zaskoczona , ponieważ spodziewałam się suchych badyli - kilkakrotnie zamawiałam rośliny przez internet i właśnie takie byle co otrzymywałam .  Termin dostawy -szybki , zgodny z wcześniejszą informacją .Jeśli jeszcze róże się przyjmą i zakwitną  będę bardzo zadowolona . Pozdrawiam Grażyna B. Stężyca, 19.04.2019

linia

Szanowni Państwo, Jeszcze raz serdecznie dziękuję za przesłane róże. Przyszły w dobrym stanie ( poza Isabelle Aubert, z której zostały gołe pędy, ale którą i tak posadziłam.) Mam nadzieję, że spodoba im się podkarpacka, niełatwa ziemia. :) Przesyłam zdjęcie i obiecuję następne w lecie. Pozdrawiam, życząc wszystkiego najlepszego na Święta. Urszula B. Osiek Jasielski, 18.04.2019

róże w ogrodzie

sadzonki róż

linia

Dziękuję - dostawa bez żadnych problemów . Rośliny bardzo dobrze zapakowane , wszystko zgodnie z zamówieniem . Dostawca godny polecenia. Pozdrawiam :) Magdalena Z. ŁOMIANKI, 17.04.2019

linia

Witam dziękuję bardzo za zrealizowanie zamówienia. Moja opinia: Przesyłka ekspresowa, sadzonki bardzo dobre jakościowo i dobrze zabezpieczone podczas transportu. Obsługa bardzo dobra. Jestem zadowolona z zakupu. Państwa stronę poleciła mi koleżanka która kupiła róże i pięknie u niej rosną. Pozdrawiam Agnieszka K.Tłuszcz, 16.04.2019

linia

Witam, Jestem bardzo zadowolona : jakość sadzonek b.dobra, zabezpieczenie towaru prawidłowe, bardzo estetycznie zapakowany w kartony , szybka realizacja zamówienia , kontakt bardzo dobry. Polecam wszystkim miłośnikom róż. Wioleta B. Goleniów, 16.04.2019

linia

Dzień dobry. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń ani co do jakości przesłanych sadzonek ani do ich zabezpieczenia. Przesyłka dotarła szybko. Mam nadzieję, że moje różyczki pięknie zakwitną.
Pozdrawiam, Agnieszka R. Wrocław, 16.04.2019

linia

Witam serdecznie. Dziękuję za przesłane róże. Jestem Państwa klientką od kilku lat. Zakupiłam róże rabatowe, pnące i na pniu. wszystkie zamówienia realizowane były bez problemu w szybkim terminie. Krzewy zapakowane zawsze bardzo solidnie. Zakupione róże w 100% się przyjęły i rosną zdrowo. Polecam Państwa szkółkę wszystkim moim znajomym. Dziękuję i pozdrawiam. Arleta M. Swarzędz, 16.04.2019

linia

Świetny kontakt sprzedającego z klientem. Pomimo, że od zamówienia do wysyłki upłynęło trochę czasu byłam na bieżąco informowana o statusie zamówienia. Ciekawe zabezpieczenie paczki. Spodobało mi się , że była oznaczona tak by uniknąć jej pogniecenia i uszkodzenia. Jakość róż znakomita. Wszystkie przyjęły się po posadzeniu. Bardzo dobrym pomysłem jest dołączanie kolorowej i przejrzystej ulotki dotyczącej sposobu postępowania z różami i ich sadzenia. Wiem, że to trochę kosztuje, ale na pewno zwiększa szansę na przyjęcie roślin u większej ilości klientów a więc podnosi % zadowolonych klientów. Pełen profesjonalizm. Dziękuję i pozdrawiam. Małgorzata N. Łękawica, 15.04.2019

linia

Witam. Jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi klienta, byłam na bieżąco informowana o etapach realizacji mojego zamówienia, termin wysyłki zgadzał się co do minuty. Sadzonki były dobrze zabezpieczone na czas transportu i przyjechały bez uszkodzeń. Same sadzonki były bardzo ładne. Wysadziłam zgodnie ze wskazówkami zawartymi w załączonej ulotce, rozwijają się bardzo ładnie. Pozdrawiam, Magdalena K. Hrubieszów, 15.04.2019

linia

Witam. Róże przyszły w idealnym stanie. Sadzonki piękne . Jutro sadzimy 😁. Uwielbiam takie zakupy! Agnieszka P. Mirków, 15.04.2019

linia

Szanowni Państwo. Róże cudowne. Przesyłka cudowna. Obsługa cudowna. Żałuję że nie macie Państwo innych roślin ... Ale Róża jeszcze zamówię. Polecam państwa firmę. Inni muszą się od Państwa uczyć:))))) Katarzyna S. Stare miasto, 15.04.2019

linia

Witam, Kupuję u Państwa nie pierwszy raz i muszę przyznać, że jesteście profesjonalni. Dostawa jest świetnie zapakowana. Rośliny są dorodne i świetnie się rozrastają. DZIĘKUJĘ. Pozdrawiam, Stanisława M. Przemyśl, 15.04.2019

linia

Dziękuję za w profesjonalną obsługę. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Rośliny dobrze zabezpieczone na czas transportu. Sadzonki bardzo ładne. Duży plus za  ulotkę ze wskazówkami jak pielęgnować i sadzić róże. Przy kolejnym zamówieniu róż na pewno skorzystam ze szkółki i chętnie polecę swoim znajomym. Katarzyna G. Warszawa, 15.04.2019

linia

Dzień dobry, Obsługa zamówienia jak i jakość sadzonek i dostawy na wspaniałym poziomie. Gdyby nie fakt, że jest jeszcze trochę zimno, to kwiaty już zostałyby wysadzone, Sadzonki dorodne, ulistnione, piękne. Jeśli się przyjmą w tym roku, to zapewne to nie ostatnie zamówienie w Państwa sklepie 🙂 Pozdrawiam, Dominika T-B. Glinik, 15.04.2019

linia

Dzień dobry. Tak oczywiście podzielę się opinią. Jestem bardzo zadowolona ;) Pozdrawiam, Monika K-Ż Polanów, 15.04.2019

linia

Jestem bardzo zadowolona. Kupiłam dwie odmiany róż na pniu. Obie przyszły super zapakowane, każda osobno w długim wąskim kartonie. Miałam obawy co do transportu i okazało się, że niepotrzebnie. Doniczki przewiązane siateczka, nie było w kartonie na luz ani ziarenka ziemi. Podlane przed wysyłką, bo podłoże wilgotne. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Kontakt mailowy z informacjami o przygotowywaniu, o wysyłce. Później wiadomość od firmy kurierskiej. Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Naprawdę szczerze polecam. Super jakość róż w dobrej cenie. Monika J. Pudliszki, 15.04.2019

linia

Witam, Róże super, zamówienie szybko i sprawnie. Luiza S. Kraków, 15.04.2019

linia

Witam, Jak dla mnie wszystko przebiegło bardzo pomyślnie, nie mam zastrzeżeń -róże przyjęły się. Pozdrawiam, Karolina G. Łagów, 15.04.2019

linia

Witam. Sadzonki w idealnym stanie, jestem bardzo zadowolony. Włodzimierz K. Siedlisko, 15.04.2019

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kupiłam piękne róże na pniu Chopin. Przyszły dokładnie i starannie zapakowane, dobrze zabezpieczone korzenie, róże wyglądają na zdrowe. Natychmiast je skopałam i cieszą już oko w naszym nowym ogrodzie! Dziękuje i jeszcze tu wrócę na zakupy!! Julita P. Pleszew, 15.04.2019

 róża pienna chopin

linia

Dzień Dobry, Państwa firma zasługuje na najwyższą ocenę : dostawa- 5, jakość towaru- 5, realizacja - 5. Polecam sklep. Pozdrawiam. Jolanta B. Wierzchowo, 15.04.2019

linia

Najlepszy sklep z różami. Opakowanie na najwyższym poziomie .Sadzonki w bardzo dobrym stanie. Ceny rewelacyjne. to drugi zakup róż w mojej rodzinie w tym sklepie .Polecam proszę nie szukać w innych sklepach ten jest naprawdę super. Dołączono opis sadzenia .strona internetowa perfekt, dokładny opis róż uprawy. Dopiero posadziłam opinie o różach napisze jesienią. Polecam, polecam. Janina B. Lublin, 15.04.2019

linia

Jutro będę wsadzać do ogrodu zakupione u Państwa róże. Chciałam podziękować za szybką wysyłkę i za doskonałe zapakowanie roślin, dzięki czemu nie uległy w transporcie najmniejszemu uszkodzeniu. Pięknym, dorodnym krzaczkom, porządnie podlanym, nie spadł w drodze nawet jeden listek z łodyżki ;) No i opis! Świetny, szczegółowy opis każdej odmiany dzięki któremu  kupiłam dokładnie takie róże jakie chciałam. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie, Izabela W. Warszawa, 14.04.2019

linia

Wystawiam bardzo dobrą opinię! Dziękuję bardzo i pozdrawiam, Daria D. Warszawa, 14.04.2019

linia

Wszystko w należytym porządku szybko wysyłka dobrze opakowane towar nie uszkodzony. Jak najbardziej polecam. Dorota A. Zator, 14.04.2019

linia

Bardzo dziękuję za transakcję, sadzonki dotarły w znakomitej kondycji, są piękne , zdrowe bez żadnych uszkodzeń , warto kupować na tej stronie! Beata S.Warszawa, 14.04.2019

linia

Dziękuję za róże, doszły w wyznaczonym czasie. Hansa się przewróciła i troszkę ucierpiała w transporcie z tego powodu, zgubiła kilka rozwijających się oczek ale ma jeszcze trzy więc sobie poradzi. Pozostałe piękne. Gdy się przyjmą i zakwitną dodam opinię. Dziękuję serdecznie! Pozdrawiam świątecznie. Danuta Z. Dydnia, 14.04.2019

linia

Witam. Jestem bardzo zadowolona z róż ,które od Was dostałam .Są duże ,w bardzo dobrym stanie i były bardzo dobrze zapakowane. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu zakupy w Szkółce Róż Rozaria. Pozdrawiam. Włodzimierz D. 14.04.2019

linia

Dzień dobry. Paczka z różami dotarła bardzo szybko,. Róże w dobrym stanie, ładne. Jednak muszę napisać, że firma kurierska nie obchodziła się najlepiej z przesyłką, pomimo naklejki sugerującej ostrożność. Zobaczymy jak róże będą kwitły i rosły. Mam nadzieję, że będę zadowolony. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Kazimierz S. 14.04.2019

linia

Rośliny bardzo ładne, obsługa sklepu super, jestem zadowolona. Polecam. Katarzyna P. Wałcz, 14.04.2019

linia

Dzień dobry, Przesyłka sprawna i szybka, paczka dobrze zabezpieczona, sadzonki nie uległy uszkodzeniom. O ich jakości będę mogła napisać w lecie. Na oko wyglądają dobrze. Pozdrawiam, Joanna R. Luboszyce, 13.04.2019

linia

Jestem bardzo zadowolona z usługi, wszystko zgodne z zamówieniem, szybko i sprawnie. Katarzyna T. Olsztyn, 13.04.2019

linia

Dzień dobry, Chętnie podzielę się moimi spostrzeżeniami na temat Państwa róż. Uważam, że są w naprawdę dobrym gatunku- zamawiałam u Was ok 14 sadzonek różnego rodzaju , wszystkie przyszły elegancko zapakowane, dobrze zniosły transport. Przesyłka dotarła zgodnie z wcześniejsza informacja mejlową. Jedna sadzonka z przedostatniego zamówienia była kiepska ale wsadziłam ją i mam nadzieje że może urośnie. Pozostałe jak najbardziej ok. Polecam Państwa szkółkę. Pozdrawiam ciepło. Alicja W. Goleniów, 12.04.2019

linia

Witam serdecznie i pozdrawiam cały Zespół Szkółki Róż Rozaria! Wybrane róże  od Państwa otrzymałam w bardzo szybkim terminie. Jestem bardzo wdzięczna za wspaniałą obsługę klienta (z Pańskiej strony oraz firmy przewozowej). Piękne, dorodne sadzonki przybyły w nienaruszonym stanie w donicach . Były fachowo zabezpieczone ( niskie  w mniejszym kartonie, a pienne w oddzielnych wysokich z wyraźną klauzulą zachowania ostrożności) . Dodatkowo otrzymałam  broszurki z zasadami uprawy. W samochodzie kuriera róże były umieszczone  w super warunkach .  Nawet przy przekazywaniu  informował o właściwym trzymaniu pudeł i miejscu otwierania. Róże z Państwa szkółki są niezwykłe. Bardzo mi się podobają. Dzięki nowym okazom, mój ogród botaniczny na Mazurach   będzie jeszcze piękniejszy. A to dzięki   wspaniałej ofercie konkursowej, za co jestem bardzo wdzięczna. Wierzę, że nasza współpraca będzie trwała, bo na swojej stronie Szkółka Róż ROZARIA  posiadacie piękne róże, które chciałabym w przyszłości mieć w swoim ogrodzie. Polecam  Wszystkim Działkowcom Wasze róże. Na pewno nie zawiodą się. Całemu Zespołowi Szkółka Róż Rozaria dziękuję za róże  i życzę  samych słonecznych dni , radości z  wykonywanej pracy,  zdrowia oraz  wspaniałych, wyrozumiałych klientów. Przyjmijcie te róże ode mnie jako podziękowanie. Halina A. Mielnik, 11.04.2019

linia

Dobry wieczór, Szanowni Państwo, jestem bardzo zadowolony z realizacji mojego zamówienia. Zostały wysłuchane moje prośby dotyczące terminu - krótki czas od złożenia zamówienia do dostawy (razem trzy dni - Brawo! i Dziękuję!) i dotyczące miejsca dostawy róż. Otrzymałem również fachowe doradztwo. Zakupione róże były prezentem. Sprawiły radość jubilatce i mam nadzieję, że będą jej przynosiły codzienną radość w postaci pięknych kwiatów w ogrodzie. Jeszcze raz pięknie dziękuję. Z wyrazami szacunku. Andrzej R. 11.04.2019

linia

Dzień dobry, pozwolę sobie zatem tutaj wystawić ocenę. Dziękuję bardzo za solidne podejście do swojej profesji. Róże dotarły w świetnym stanie, były doskonale zabezpieczone. Wszystkie krzaczki wyglądają zdrowo, widać w nich potencjał mimo, że są młode. Dołączona została czytelna instrukcja postępowania z roślinami podczas sadzenia. Przesyłka dotarła błyskawicznie. Mogę polecić Państwa Szkółkę z całego serca wszystkim, nawet tym najbardziej wymagającym klientom. Ja na 100% do Was wrócę Pozdrawiam! Katarzyna R. Tokary, 11.04.2019

linia

Dzień dobry, Róże dotarły do mnie w doskonałym stanie. Świetnie zabezpieczone, równe, proste, liście zdrowe, błyszczące. Polecam, JOANNA K. KOLUSZKI, 11.04.2019

linia

Witam. Dziękuje za szybką dostawę. Krzaki róż bardzo ładne, mam nadzieję, że będą też pięknie kwitnąć. Pozdrawiam, Edyta D. Stargard, 11.04.2019

linia

Dzień dobry, Przesyłka z różami dotarła w potwierdzonym terminie i bardzo dobrym stanie. Róże wyglądają świetnie , posadzone są w doniczkach ,a więc nie mają suchych korzeni , mają silne pędy i zdrowe zielone listki. Zdecydowanie polecam! Pozdrawiam. Renata D. Katowice, 11.04.2019

linia

Witam serdecznie. Mam już kilka posadzonych róż oraz dopiero co przysłane(czekające na posadzenie). Róże , które zamawiałam są w świetnej kondycji. Pięknie rosną a odpowiednie porady ze strony "szkółki" odnośnie warunków ich uprawy były bardzo pomocne. Przesyłki są dobrze zabezpieczone a o terminie dostarczenia przesyłki byłam wcześniej uprzedzona oraz istniała możliwość zmiany miejsca jej odbioru. Polecam Wasze Róże ponieważ są piękne, zdrowe oraz w wielu odmianach i kolorach. Pozdrawiam Małgorzata P. Września, 11.04.2019

linia

Witam. Zamówienie zostało zrealizowane na najwyższym poziomie , jakość róż, opakowanie , wysyłka na piątkę. Ja popełniłem błąd przy wsadzaniu , trudno wychodzą z pojemnika i jedna nim się zorientowałem  wyciągając rozsypała się, najwyżej pochoruje trochę , następne po prostu rozciąłem pojemnik.  Róże są śliczne i ładnie ukorzenione. Pozdrawiam Krzysztof B. Strawczyn, 11.04.2019

linia

Dzień dobry! Wszystkie róże, które zamawiałam z waszej szkółki są bardzo dobrej jakości, te zamawiane w latach wcześniejszych pięknie kwitną. Dotarły bardzo szybko, w dobrym stanie. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam. Barbara B. Konopki, 11.04.2019

linia

Witam. Róże dostarczono w odpowiednim opakowaniu - sadzonki bardzo ładne, zdrowe, nieuszkodzone. Dostawa OK, kierowca bardzo uprzejmy. Czekam tylko kiedy moje RÓŻE ZAKWITNĄ. Z pełną odpowiedzialnością polecam SZKÓŁKĘ RÓŻ ROZARIA  - SPECJALIŚCI OD RÓŻ!!! Pozdrawiam, Barbara J. STARE BABICE, 11.04.2019

linia

To jest moje 7 zamówienie. Łącznie 63 sztuki. Czas transportu, terminy wysyłki, sposób zapakowania, zabezpieczenie,  poziom obsługi odpowiedni. Moje pierwsze zamówienie w marcu 2017, czyli dwa lata przygody z Rozaria o czymś świadczy. Pierwsze zróż, Leonardo da  Vinci zachwyca wyglądem, Violette upaja zapachem,  a Chinatown wspaniale rozjaśnia ciemniejszy kąt ogrodu. A jestem początkującym ogrodnikiem... Urszula R. Zduny, 10.04.2019

linia

Dzień dobry, Zakupiłam w Państwa Firmie 30 szt. róży rabatowej BONICA. Przesyłka została dostarczona bardzo szybko i w idealnym stanie. Krzewy róż były bardzo ładne i solidnie zapakowane. Otrzymałam również cenne informacje dotyczące sadzenia i pielęgnacji róż.Bardzo dziękuję za dorodne roślinki i bardzo dobrze zrealizowane zamówienie. Pozdrawiam serdecznie. Barbara M. Nur, 10.04.2019

linia

Dzień dobry, Według mojej oceny cała przesyłka wyglądała idealnie, zarówno czas jak i sposób zabezpieczenia róż. Jestem kompletnym amatorem w dziedzinie róż, a dołączona instrukcja obsługi rozjaśniła mi co nieco. Dziękuję bardzo.  Pozdrawiam. Ewa K. Kolnica, 10.04.2019

linia

Sprawni i solidni.Dostawa w umówionych terminach,sadzonki zdrowe i pełne wigoru,oferta bogata i interesująca-pozostanę wierną klientką-Aleksandra F-Ch. Świebodzin, 10.04.2019

linia

Witam. Otrzymałam od Państwa dwie zamówione sadzonki róży piennych. Przesyłka doszła bardzo szybko, towar dobrze zapakowany. Sadzonki duże i mocne zostały posadzone według wskazówek. Mam nadzieję że równie pięknie zakwitną. Polecam tę szkółkę i mam nadzieję jeszcze kiedyś złożyć zamówienie. Pozdrawiam, Wiesława O. Racibórz, 09.04.2019

linia

Witam, przesyłka dotarła do nie bardzo szybko, dwa dni od zamówienia. Wszystkie sadzonki były ładnie zapakowane. Jestem zadowolona z transakcji. I na pewno jeszcze skorzystam. Pozdrawiam. Małgorzata Z. Skrwilno, 09.04.2019

linia

Róże dotarły bardzo szybko. Były odpowiednio zapakowane i bardzo ładne sadzonki. Poprzednie sadzonki oprócz jednej bardzo dobrze się przyjęły.Bardzo dobra informacja na temat róż - ochrona, przycinanie, sadzenie . Świetna strona internetowa. Renata A. Jejkowice, 09.04.2019

linia

Dziękuję bardzo za gratis, świetną instrukcję i wspaniałą obsługę! Marta Z. Strzegom, 09.04.2019

linia

Witam, Przesyłka dotarła szybko sadzonki piękne dziękuję. Jadwiga B-P. Twardorzeczka, 09.04.2019

linia

Wszystko w porządku, zamówienie dotarło szybko ,zapakowane starannie. Sadzonki wyglądają porządnie według mnie powinny być trochę lepiej podlane. Miałem trudność z wyjęciem z plastikowej doniczki Posadziłem, zobaczę co z tego wyrośnie. Z poważaniem, Marek O. Kraków, 09.04.2019

linia

Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolona z jakości sadzonek, które zamówiłam. Ponownie korzystałam z usług Waszej szkółki, polecam znajomym. Pozdrawiam, Grażyna S. Zdzieszowice, 09.04.2019

linia

Moje zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Róże dotarły zapakowane w zgrabnym pudełku, dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem. Krzaczki są zdrowe, wyglądają okazale. Do zamówienia dołączono broszurkę dotyczącą  uprawy róż. Polecam Szkółkę Róż Rozaria. Joanna Ś. Katowice, 09.04.2019

linia

Przesyłkę otrzymałam błyskawicznie.Róże w doskonałej kondycji.Dopiero je posadziłam więc zakwitną za pewien czas.Pozdrawiam Dorota K. Tuszyn, 09.04.2019

linia

Szanowni Państwo, Róże otrzymałam dosłownie w kilka dni po złożeniu zamówienia, a więc bardzo szybko. Były bardzo dobrze zabezpieczone, wszystkie sadzonki doszły w idealnym stanie i wyglądają super zdrowo. Z radością czekam na ich posadzenie w moim przydomowym rosarium, gdzie rośnie już około 200 krzewów. Te które przybyły zastąpią krzewy, które wymarzły mi podczas jednej z zim. Bardzo dziękuję i życzę wielu zadowolonych klientów. Pozdrawiam serdecznie, Beata K-M. Radonie, 08.04.2019

linia

Zakupy u Państwa to przyjemność. Sadzonki pierwsza klasa. Pozdrawiam. Dariusz N. Koronowo, 08.04.2019

linia

Witam serdecznie, Oczywiście moja opinia jest jak najbardziej pozytywna, Kolejne zamówienie zostało zrealizowane na wysokim poziomie. Róże dotarły bardzo szybko i w bardzo dobrym stanie. Jak zwykle piękne i zdrowe sadzonki. Bardzo lubię robić zakupy u Państwa i gratuluje obsługi.Dziękuję za załączony gratis😘 Pozdrawiam. Iwona S. Płock, 08.04.2019

linia

Dzień dobry, Moja ocena wysłanego zamówienia jest bardzo pozytywna. Jakość otrzymanych sadzonek oceniam bardzo dobrze. Do transportu sadzonki zapakowane zostały perfekcyjnie. Termin dostarczenia - zgodny z umową. Kontakt z biurem - bardzo dobry. Jedyny mankament, który już wyjaśniłem z biurem - to pomyłka przy jednej sadzonce: albo metka jest nieodpowiednia, albo zapakowano nie taką sadzonkę, jaką zamówiłem. Wszystko okaże się, gdy róża zakwitnie:) Firma jest godna polecenia. Pozdrawiam, Błażej G. Szczecin, 08.04.2019

linia

Kojne zamówienie zrealizowane! Róże przyszły bardzo szybko i w idealnym stanie. Dziękujemy. Zenon W. Gryfino, 08.04.2019

linia

Jestem bardzo zadowolony z ostatnich zakupów. Sadzonki przyszły dorodne, zdrowe, nieuszkodzone. Dopełnieniem jest super profesjonalna i szybka obsługa klienta. Notyfikacje e-mailowe pozwalają na śledzenie każdego kroku zamówienia. Jestem i będę stałym klientem. Pozdrawiam. Maciej Z. Kalwaria Zebrzydowska, 08.04.2019

linia

Nie mam żadnych uwag, szybka przesyłka, róże bardzo ładne, czytelna informacja na stronie firmy, kontakt mailowy super. Pozdrawiam, Monika P. Sławno, 08.04.2019

linia

Róże dotarły w bardzo dobrym stanie, terminowo. Anna F. Zalesie Górne, 08.04.2019

linia

Witam. Bardzo dziękuję za przesłane róże. Towar doszedł ekspresowo, róże były świetnie zapakowane i nie uległy uszkodzeniu. Wszystkie egzemplarze są dorodne, ładnie rozkrzewione i wypuściły już liście. Zamawiałam róże u Państwa już dwa razy i jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi i jakości towaru. Poleciłam już znajomym Państwa szkółkę. Pozdrawiam Bożena L. Kłodzko, 08.04.2019

linia

Witam! Waszą stronę poleciła mi koleżanka, która zakupiła u Państwa sadzonki 3 lata temu. Róże u niej tak pięknie kwitną, że byłam pod mega wrażeniem. Zamówiłam Rosarium i New Dawn, sadzonki dobrze zapakowane, dotarły nie zniszczone, piękne :) Już się nie mogę doczekać aż urosną:) Aneta B. Bydgoszcz, 08.04.2019

linia

Witam serdecznie, Przesyłka z różami bardzo dobrze zapakowana. Dostawa zgodną z terminem - szybka i dzięki kurierowi GLS dogodna. Przesłane sadzonki w bardzo dobrym stanie,, ukorzenione, z zielonymi listkami. Po zasadzeniu przyjęły się bezproblemowo. To moje drugie zamówienie i kolejna pozytywna opinia. Pozdrawiam. Iwona O. Brwinów, 08.04.2019

linia

Piękne dorodne sadzonki, bardzo szybka dostawa, spróbuję napisać w przyszłym roku czy wszystko ok pozdrawiam Anna M. Ustanów, 07.04.2019

linia

Pełna satysfakcja. Sadzonki wyglądają bardzo zdrowo. Dostawa szybka. Rośliny dotarły do mnie bez żadnych uszkodzeń. Anna B. Sucha, 07.04.2019

linia

Sadzonki bardzo ładne i dorodne, pięknie się przyjmują, bardzo duży wybór  odmian. Najlepszy sklep z różami w internecie. Pozdrawiam. Barbara B. Koszalin, 07.04.2019

linia

Wszystkie róże dotarły w bardzo dobrej kondycji. Realizacja i wysyłka bardzo szybka. Zdecydowanie polecam. Sabina K. Dębowa, 07.04.2019 

linia

Sadzonki piękne, gęste, zdrowe, cieszą oko. Zamawiałam też jesienią, ale jednak wolę wiosną. Termin dostawy bardzo szybki, zapakowane bezpiecznie, dopieszczony każdy detal. Miałam problem ze znalezieniem swojego ulubionego gatunku w sklepach ogrodniczych, aż znalazłam w tej właśnie szkółce. Super. Ewa P. Koło, 07.04.2019

linia

Witam, Szczerze polecam szkółkę róż Rozaria, roślinki przybyły do mnie przesyłka kurierską bardzo dobrze opakowane i w świetnej kondycji, zdrowe, bez uszkodzeń i złamań,dokładnie takie jak w opisie, także  polecam Rozarię! Sylwia O-N. Rzepin, 07.04.2019

linia

Róże były dobrze zabezpieczone, wyglądają na zdrowe i wysokiej jakości. Bardzo dziękuję za szybką realizacje zamówienia. Magdalena U-M. Jasionka, 07.04.2019

linia

Jestem bardzo zadowolona z jakości zarówno obsługi, jak i jakości produktu. Mam nadzieję, że równie dobrze sadzonki będą rosły. Pozdrawia. Sylwia S. Mysłowice, 07.04.2019

linia

Dobry wieczór, chciałam serdecznie podziękować za przesłane sadzonki róż . Sadzonki zdrowe, doskonale wybarwione ulistnienie , z solidnie rozbudowanym systemem korzeniowym   dotarły w doskonałej formie,świetnie zabezpieczone na czas podróży . Zamówienie zrealizowane w krótkim terminie, za co jestem bardzo wdzięczna . Będę polecała innym zakupy w  szkółce Rozaria i  na pewno sama jeszcze nie raz skorzystam. Z podziękowaniem i pozdrowieniami. Bogumiła W. Trzebiechów, 07.04.2019

linia

Witam. To nie pierwsze zakupy róż w tej szkółce. Polecam na każdym etapie zakupu.Barbara J. Sanniki, 07.04.2019

linia

Ponieważ jest to nie pierwszy zakup w Państwa sklepie wiec świadczy o moim zadowoleniu. Sadzonki są ładne dobrze zapakowane wiec bez żadnych uszkodzeń dotarły do mnie. Kontakt z obsługą bardzo dobry na zadane pytanie otrzymałam bardzo szybka odpowiedz. Wszystko jest super, różyczki posadziłam a teraz czekam na kwitnienie no i oczywiście wysyłam następne zamówienie bo jeszcze postanowiłam dosadzić. Bardzo polecam ten sklep. Pozdrawiam Elżbieta P. Ostrow Mazowiecka, 07.04.2019

linia

DZIĘKUJĘ ZA przesłanie mi sadzonek,cieszę się ponieważ dostałam odmianę, którą poszukiwałam. Jestem zadowolona z dostawy, odpowiednio zabezpieczony towar,jakość sadzonek bardzo dobra  ,szybka dostawa, sadzonki dobrze zniosły transport. Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Jolanta D. Minikowo, 06.04.2019

linia

Witam Panie Grzegorzu. Moje róże przezimowały i przyjęły się wszystkie :), puszczają ładne pędy i liście, wyglądają zdrowo i ładnie. Serdecznie Pozdrawiam Anna G. Wrocław, 06.04.2019

linia

Chciałam potwierdzić, że różyczki dotarły cale i zdrowe. Nie dziękuję ;) Agnieszka D. Zaróbka, 05.04.2019

linia

Jakość otrzymanych sadzonek: dobra, zabezpieczenie na czas transportu: bardzo dobre, szybka wysyłka, sposób zapakowania: dobry, obsługa klienta: bardzo dobra. Ogólnie jestem zadowolona. Polecam. Pozdrawia. Bogumiła M. Ostrzeszów, 05.04.2019

linia

Szanowni Państwo, Zawsze kupuję rośliny w szkółkach z uwagi na wysoką jakość sadzonek. Z uwagi na przejrzystą stronę internetową i dostępność róż wybrałam rosaria.pl. Róże otrzymałam we wtorek czyli na drugi dzień po wysyłce. Błyskawicznie. Róże w doniczkach wyglądają na zdrowe. Jako profesjonaliści dołączyliście Państwo instrukcję jak posadzić róże i później o nie dbać. To bardzo miłe i zawsze pomocne. Firma GLS dostarczyła róże w uszkodzonym kartonie i kilka pęczków liściowych było urwanych ale gałązki nie były połamane. Jeśli będę kupować róże w przyszłości to wybiorę ponownie Państwa firmę a także polecę ją znajomym. Pozdrawiam, Magdalena L. Szczecin, 04.04.2019

linia

Witam, róże, które ostatnio zamówiłam, nie są moim pierwszym zamówieniem w Państwa szkółce. Wszystkie zamówienia są zrealizowane szybko i sprawnie. Róże, czy to z gołym korzeniem, czy w donicy, są piękne i zdrowe. Wszystkie się przyjęły i cieszą oko. Dziękuję, Wioletta S. Serock, 04.04.2019

linia

Witam, Przesyłka była bardzo dobrze zabezpieczona, róże zdrowe i ładne. Pozdrawiam, Katarzyna H. Bydgoszcz, 04.04.2019

linia

Witam, właśnie dziś dostałam paczkę z moim zamówieniem. Bardzo dziękuje za gratis. Dostałam róże o nazwie Guinee. Małgorzata Z. Skrwilno, 04.04.2018

linia

Zakupy w szkółce "Rozaria" zrobiłam po raz trzeci. Po raz pierwszy kupiłam dwie róże pnące. W ubiegłym roku było to już kilkanaście róż. Natomiast w tym roku kilka. Róże są zdrowe, pięknie kwitną, zdecydowanie lepiej się "sprawują" niż te, które kupowałam w marketach, czy lokalnych sklepach ogrodniczych. Nie przemarzają, chociaż ich nie kopczykuję (a mieszkam na północnym - wschodzie Polski), nie chorują, rodzą niesamowite kwity. Róże, które posadziłam w ubiegłych latach, pozostają zgodne z opisem na stronach szkółki, jaki będą tegoroczne - zobaczę w porze kwitnienia. Bardzo cenne dla mnie są też ulotki dołączane do zakupów. Dużo informacji praktycznych, z których skwapliwie korzystam. Wdzięczna jestem właścicielom, że w taki sposób pomyśleli o niedoświadczonych ogrodnikach - amatorach, jak ja. Sylwia S. Łęg Przedmiejski, 04.03.2019

linia

Witam. Wyrażam bardzo pozytywne opinie w zakresie zabezpieczenia sadzonek na czas transportu, terminie wysyłki, sposobu zapakowania, poziomu obsługi, jakość sadzonek oceniana na podstawie wyglądu na bardzo dobrym poziomie. Waldemar M. Jabłonna Pierwsza, 03.04.2019

linia

W zeszłym roku kilka razy zamawiałem i w tym także zamówiłem, zawsze wszystko ok, rośliny dobrze zabezpieczone, sadzonki ładne, przyjmują się, rosną, odmiany się zgadzają. Albert K. Zaleszany, 03.04.2019

linia

Szanowni Państwo, Otrzymałem przesyłkę w dniu dzisiejszym. Bardzo dziękuję tak szybką realizację zamówienia. Z poważaniem i z pozdrowieniami. Andrzej R. Warszawa, 03.04.2019

linia

Dziękuję za szybkość przesyłkę i gratis, róże w doskonałej kondycji, pełen profesjonalizm. Pozdrawiam, Jarek L. Radom, 03.04.2019

linia

Przesyłka dotarła dzisiaj prawie w bardzo dobrym stanie. Tylko jedna róża była odwrócona  do  "góry nogami" i odpadły jej obydwa przyrosty, ale mam nadzieję że pojawią się nowe. Pozostałe wyglądają bardzo ładnie. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Danuta T. Lubin, 02.04.2019

linia

Dziękuję bardzo za przesłanie róż do naszej firmy. Przesyłka była pięknie zapakowana, różyczki są w dobrym stanie i już posadzone . Dziękuję  Ludmiła P. WARSZAWA-JABŁONNA, 02.04.2019

linia

Dobry wieczór, Dziękujemy za upragnione sadzonki, które dotarły w dobrym stanie. Elżbieta Ś. Mielnik, 28.03.2019

linia

Róże dotarły w dniu wczorajszym. Jestem zaskoczona  ich jakością, którą oceniam na 10.  Sposób zapakowania zasługuje na  Nobla. Dziękuję i pozdrawiam. Danuta B. Bełchów, 28.03.2018

linia

Dzień dobry. Bardzo dziękuję za szybką przesyłkę oraz dobry kontakt. Dziękuję jeszcze raz za miłą współpracę. Pozdrawiam Anna M. Lubnów, 28.03.2019

linia

Witam, otrzymałam przesyłkę róż i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dziękuję. Grzegorz W. Warka, 27.03.2019

linia

Róże przyszły całe i zdrowe.Te z pierwszej wysyłki już mają liście. Dziękuję i pozdrawiam. Danuta J. Nowy Tomysl, 27.03.2019

linia

Właśnie odebrałem róże. Jestem zadowolony bo są dobrej jakości i dobrej  kondycji.Dziękuję. Pozdrawiam i gratuluję dobrej jakości róż, które otrzymałem. Jan M. Węgrów, 26.02.2019

linia

Witam, Jestem Waszym klientem od około czterech lat. Co roku kupuję kilka sadzonek, i w ten sposób uzbierało się ponad czterdzieści róż (w większości pnące).Jednak poprzedni rok był tym momentem kulminacyjnym, kiedy róże wyglądały spektakularnie. Chciałbym więc podzielić się z państwem kilkoma zdjęciami i podziękować za doskonalą jakość sadzonek i odmian, bez których nie było by tak wspaniałych kwiatów. Tadeusz M. Szepietowo, 25.03.2019

kolekcja różana

najpiękniejsze róże na świecie

róże pnące kolekcja róż

linia

Witam Pana. Zeszłej wiosny kupiłam od Państwa ponad czterysta róż , miałam przesłać zdjęcia kiedy rozkwitną ale tak jakoś zeszło do dziś. Dziś się na nie natknęłam a więc przesyłam. Nie były okryte na zimę i wypadła tylko jedna , bardzo się o nie martwiłam w okresie kwitnienia ponieważ każdy " piał" nad nimi z zachwytu ale chyba nie uroczyli bo prezentowały się pięknie :) Jeszcze raz bardzo dziękuję za piękne sadzonki. Małgorzata T. Dobrzyń nad Wisłą, 25.03.2019

old port róże rabatowe

pachnące róże rabatowe old_port

rabata różana róże rabatowe

linia

Dzień dobry. Przesyłka od Państwa już do mnie dotarła. Bardzo dziękuję za śliczne róże i przydatną porcję informacji odnośnie ich pielęgnacji. Pozdrawiam Patryk. Nowy Dwór Mazowiecki, 25.03.2019

linia

Dzień dobry. Po raz kolejny zostałam zaskoczona super sprawną przesyłką. Róże dotarły w stanie niemal idealnym. Dziękuję za gratisową sadzonkę. Krzaczki prezentują się dość okazale. Barbara G. Białystok, 25.03.2019

linia

Róże dotarły w stanie idealnym, bardzo serdecznie dziękuję. Pozdrawiam. Życzę wszystkiego dobrego. Alina S. Wysoka, 22.03.2019

linia

Dziękuję za profesjonalną i solidną realizację mojego zamówienia. Pozdrawiam, Inga M. Bytów - Mądrzechowo, 21.03.2019

linia

Witam serdecznie. Róże już rosną. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam serdecznie życząc Państwu zdrowych, radosnych Świąt. Sukcesów w zdobieniu różami świata. Elena W. Kobyłka, 21.03.2019

linia

Witam, róże dotarły w dniu wczorajszym w bardzo dobrym stanie. Sadzonki piękne i zdrowe bardzo dziękuję i pozdrawiam. Beata A. Szadek, 21.03.2019

linia

Otrzymałam róże-piękne,zdrowe (Rozaria innych nie wysyła). Jutro je posadzę. DZIĘKUJĘ SERDECZNIE , POZDRAWIAM. Iwona T. Wapnica, 21.03.2019

linia

Dzień dobry. Dziękuję pięknie za przesyłkę. Róże wspaniale zabezpieczone dotarły do mnie. Pozdrawiam Irena Z. Łęczna 21.03.2019

linia

Dziękuję. Przesyłka dotarła w dobrym stanie. Maria R. Międzyrzec, 20.03.2019

linia

Róże otrzymałem i jestem zachwycony jakością sadzonek. Dziękuję i pozdrawiam. Tadeusz K. Płaska, 20.03.2019

linia

Przesyłkę róż otrzymałem. Bardzo dziękuję za otrzymane róże. W bardzo dobrej kondycji.Taka szkółkę można zawsze polecać z przyjemnością. Życzę zawsze dobrego towaru jak ten co otrzymałem i zadowolonych klientów takich jak ja. Pozdrawiam serdecznie Waldemar W. Drawsko Pomorskie, 19.03.2019
 
linia

Dzień dobry. Bardzo dziękuję, róże dotarły w bardzo dobrym stanie. Ewa M. Lublin, 19.03.2019

linia

Witam serdecznie i pragnę podzielić się informacją, że paczkę otrzymałem profesjonalnie zapakowana wszystkie róże w nienagannym stanie moje małe śliczności jest ulotka bardzo się przyda. Bardzo dziękuję za przyspieszenie wysyłki. Serdecznie pozdrawiam. Krzysztof G. Sosnowiec, 19.03.2019

linia

Szanowni Państwo. Własnie przed chwilą rozpakowałam Państwa ale już teraz moje róże, Korresia i Europeana, przesyłka przyszła w idealnym stanie zaraz zabieram się do sadzenia. Myślę, że moje róże będą pięknie komponowały się z wcześniej zasadzonym również od państwa Kronnenbergiem. Serdecznie pozdrawiam. Maria W. Posada, 19.03.2019
 

linia

cień po datę róze

rok: 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Załóż konto
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl