rok: 2020 - 2019 - 20182017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

cień róze

linia

Dzień dobry, róże zostały dostarczone bardzo szybko i były bardzo dobrze zapakowane. sadzonki były w bardzo dobrej kondycji i nawet posiadały kwiaty oraz pąki :) serdecznie pozdrawiam pracowników Szkółki Róż Rozaria! stawiacie konkurencji wysoko poprzeczkę ;) w następnym sezonie na pewno wrócę do Was po kolejne sadzonki! zdecydowanie polecam Szkółkę Rozaria, bo naprawdę warto u Was robić zakupy :) pierwszy zakup był tak udany, że po tygodniu dokonałam kolejnych zakupów ;) Życzę dużo zdrowia w tych trudnych czasach i powodzenia w prowadzeniu Szkółki! pozdrawiam, Justyna K. Warszawa, 8.07.2020

linia

W 04.2020 zlozyłem zamowienie na dostawe róż. Przez caly okres oczekiwania bardzo sprawny kontakt ze szkółka bylem informowany na biezaco. Sadzonki róz zostaly dostarczone przez firme kurierska byly w świetnym stanie zdrowe i piękne bardzo dobrze zabezpieczone. Napewno skorzystam w przyszłosci. Polecam serdecznie Jerzy woj. Małopolskie

koresia róża pienna pana Jerzego

linia

Witam serdecznie. Musze sie podzielic pozytywna opina o Was. Sadzonki byly dostarczone na czas i bardzo dobrze zabezpieczone. Rozna pnaca i parkowa juz kwitna . Teraz czekam na moja czarna roze , poniewaz ma juz paczki. Takze macie u mnie 5+ za całosc. Napewno jeszcze skorzystam z waszych usług. Pozdrawiam Dana S. Sławowice 2.07.2020

linia

Dzien dobry Państwu, w tym roku w zimie zakupiłam od Państwa kilka gatunkow róż i przede wszystkim chcialam Wam pogratulowac. Sadzonki byly w idealnym zdrowiu i mimo trudnej i zimnej wiosny wszystkie maja sie bardzo dobrze. W zalaczeniu zdjecie rabaty, ktora zdobia. Przebojem okazala sie róża wielkokwiatowa Moody Blue, ktora zaskoczyla nas wszystkich uroda i forma oraz wspanialymi ogromnymi liscmi. Pozwalam sobie przeslac tez kilka zdjec moich rozanych kompozycji z tego samego ogrodu zeby pokazac, że wytrwalosc i cierpliwosc daja rezultaty nawet na zimnych Mazurach! Pozdrawiam serdecznie Aneta 27.06.2020

roże grodowe Pani Anety

linia

Zamówiłam dotąd w Rozaria 8 sadzonek różnych róż, wszystkie bardzo dobrze zapakowane i przetransportowane. 3 sadzonki róży historycznej Louise Odier w drugim sezonie po posadzeniu zaczęły rosnąć niesamowicie i przeszły moje oczekiwania, można też robić konfitury z płatków. Posadzone w tym roku 4 sadzonki róży okrywowej The Fairy też bardzo ładnie się rozwijają, mają mnóstwo pąków. Problematyczna była tylko jedna róża Rose the Resht zamówiona w tym roku - wyglądała dużo marniej niż pozostałe. Ale i tak gorąco polecam szkółkę, na jesień będę zamawiać kolejne róże. Pozdrawiam Justyna 25.06.2020

linia

Witam serdecznie, Już dwukrotnie zamawiałam róże w Waszej szkółce. Jestem bardzo zadowolona ze sposobu wysyłki róż. Opakowane i świetnie zabezpieczone pędy nie ucierpiały w transporcie. Paczka dotarła do mnie w idealnym stanie. Sadzonki zdrowe, bardzo dobrze ukorzenione. Różyczki się przyjęły. We wrześniu chciałabym zamówić u Was róże damasceńskie Kazanlik. Polecam i nie mam żadnych zastrzeżeń. Stanisława K. Przegędza, 20.06.2020

linia

Witam, zamówiłam 12 róż w pierwszym zamówieniu, w drugim domówiłam jeszcze dwie, czas oczekiwania był bardzo krótki zważając na to że szalał wirus bo róże zamawiałam pod koniec kwietnia, ogólnie jestem bardzo zadowolona a róże już kwitną! Na pewno jeszcze zamówię tu róże. Polecam Małgorzata A. Zalesie, 19.06.2020

róże Pani Agnieszki

linia

Jestem bardzo zadowolona ze sposobu wysyłki róż. Opakowane i świetnie zabezpieczone pędy w tubach z ziemią nie ucierpiały w transporcie. Krzaczki spore, zdrowe i niektóre z pąkami, tak,że po wsadzeniu do gruntu szybko rozkwitły kwiaty. Bardzo szybka dostawa. Na pewno jeszcze wrócę do tego sklepu. Zofia C. Luboń, 09.06.2020

linia

Dzień dobry. Zamówienie zrealizowane natychmiastowo. Sadzonki róż bardzo ładne i zdrowe, odpowiednio zabezpieczone na czas transportu. Szczerze polecam rozaria.pl. Chętnie wrócę po kolejne odmiany. Dziękuję bardzo i serdecznie pozdrawiam. Dorota T. Horeszków, 04.06.2020

linia

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Ja też nie  wiem dlaczego ta odmiana zawiodła ? Wszystkie pozostałe są cudowne, krzaczki piękne, ładnie rozkrzewione i tuż przed kwitnięciem. Jesteście Firmą godną polecenia i szanujecie bardzo swoich klientów. Dlatego jeżeli ktoś raz u Was kupi, to wraca po kolejne królowe kwiatów - róże. Pozdrawiam bardzo serdecznie Wszystkich Pracowników, życzę dużo zdrowia, w tych trudnych czasach pandemii, dalszych sukcesów i zadowolenia z wykonywanej pracy. pozdrawiam Dorota, do miłego spotkania jesienią, 03.0.62020

linia

Już dwukrotnie zamawiałam róże w Waszej szkółce  na jesieni ubiegłego roku i z końcem maja bieżącego. Jestem bardzo zadowolona: błyskawiczna wysyłka, róże pięknie zapakowane i zabezpieczone, załączona instrukcja ich obsługi :) Posadzone pięknie się przyjęły. Polecam wszystkim. Pozdrawiam Maria M. Opole, 01.06.2020

linia

Dziękuje bardzo za zrealizowanie mojego zamówienia. Paczka dotarła do mnie w idealnym stanie. Rośliny  były profesjonalnie zapakowane. Sadzonki zdrowe, bardzo dobrze ukorzenione. Różyczki się przyjęły i mam nadzieję, że już niedługo pokażą się pierwsze kwiatki. Poleciłam już Waszą stronę znajomym. Pozdrawiam serdecznie Grażyna W. Głuszyca, 31.05.2020

linia

Witam. Jestem bardzo zadowolona z przesyłki. Wszystkie róże były profesjonalnie zapakowane. Sadzonki bardzo dobrze ukorzenione ,więc nie było problemu z sadzeniem. Różyczki się przyjęły i już są pierwsze kwiatki. Dzięki. Jolanta S. Kleszczele, 29.04.2020

linia

Witam Kilka razy zamawiałam róże w szkółce Rozaria i za każdym razem przyszły szybko, idealnie zabezpieczone, w bardzo dobrym stanie. Sadzonki zawsze były ładne i zdrowe. Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry i niezwykle życzliwy. Moja przygoda z różami niedawno się rozpoczęła i na pewno brak mi doświadczenia, dlatego niektóre róże zamówione jesienią mi wymarzły. Być może powodem było to, że zamówiłam gatunki mniej wytrzymałe na mróz, albo nie umiałam się nimi odpowiednio zająć. Natomiast te, które zgodnie z opisem miały być bezproblemowe i wytrzymałe, te wszystkie przetrwały i pięknie rosną. Dla takiego laika, jak ja, muszę zadowolić się różyczkami o najwyższej wytrzymałości i odporności. Na szczęście tutaj mogę znaleźć całą paletę takich różyczek, które bez wątpienia na wiosnę zamówię. Chciałabym również podziękować za świetną stronę internetową i rzetelne opisy, które są niezwykle ważne. W zależności od miejsca, którym dysponowałam, mogłam wybrać różyczki np. do cienia. Posadziłam w takim miejscu i faktycznie czują się tam świetnie, pięknie się rozrastają, a w zeszłym roku, w którym dopiero je posadziłam, pięknie zakwitły. Pozdrawiam całą ekipę Różanej Szkółki Rozaria. Marzena z Bydgoszczy, 28.04.2020

linia

Witam serdecznie Zamówione róże otrzymałam po upływie 3 dni-zapakowane perfekcyjnie, w stanie bardzo dobrym, wyrośnięte, zdrowe. Mam nadzieję, że w przyszłym roku ukażą pełnię swej urody. Dziękuję i pozdrawiam Grażyna S. Jeżykowo, 26.04.2020

linia

Witam, Dziękuje za współprace wszystko odbyło się bez żadnych problemów. Wysyłka róż bardzo szybka, profesjonalnie zapakowane, jakość sadzonek bardzo dobra i komunikacja i wystawienie Fra bez zarzutu. Polecam i nie mam żadnych zastrzeżeń. Bogusława S. Czeladź, 25.04.2020

linia

Dzień dobry Zaczęłam kupować róże u Państwa ponieważ bardzo profesjonalnie i szczegółowo je Państwo opisujecie. W tych opisach widać Państwa pasję i miłość do tych szlachetnych kwiatów. Macie Państwo ogromną przewagę nad konkurencją w tym względzie. Trzy róże parkowe posadzone w tamtym roku spokojnie przezimowały i się rozkrzewiają (muszę tylko powalczyć z mszycami) a teraz dokupiłam kolejne i parkowe i róże wielkokwiatowe. Właśnie je posadziłam i będę czekać aż rozkwitną. W tamtym roku i w tym również przyjechały dobrze zabezpieczone, silne rozwinięte, ładnie ukorzenione róże w doniczkach. Bardzo dziękuję. Proszę trzymać kciuki za moje małe rozarium. Mam nadzieję, że się przyjmą. Pozdrawiam. Jolanta K. Lublin, 22.04.2020

linia

Szanowni Państwo, dziekuję uprzejmie za przesłane sadzonki. Przesyłka dotarła do mnie w krótkim czasie. Róże były dobrze zabezpieczone, karton odpowiedniej wysokości. Sprawne działanie szkółki widać na pierwszy rzut oka. Jedna sadzonka miała już nawet małe pączki. Nie jestem doświadczona w uprawie róż, ale mam nadzieję, że uda mi się wyhodować ładne krzaczki z dostarczonych sadzonek. Pozdrawiam i życzę powodzenia w prowadzeniu szkółki pięknych róż. Anna M. Warszawa, 20.04.2020

linia

Dzień dobry! Przepraszam za ten poślizg, ale lepiej późno niż... Otóż chciałabym wyrazić gorące podziękowanie. Zamówienie składałam dwukrotnie i za każdym razem otrzymywałam piękne, zdrowe sadzonki, perfekcyjnie zabezpieczone przed pocztowymi wandalami. Wszystkie te różane cuda wspaniale się przyjęły, a niektóre z nich mają już nawet pączki, więc jeszcze w tym roku będzie można nacieszyć nimi oko. Podoba mi się także strona internetowa. Róże są precyzyjnie skatalogowane - można wybierać pod kątem odmiany, ale także koloru i przeznaczenia. Wspaniałe są także opisy: merytoryczne, a przy tym nienudne i niestandardowe. Jedną z róż kupiłam właśnie dlatego, że przekonał mnie do tego ów niebanalny opis. Zaletą są również piękne i liczne zdjęcia, pochodzące także od klientów szkółki, a więc bardziej realistyczne, często zawierające całe kompozycje kwiatów. Łatwiej sobie wtedy wyobrazić, jak "nasza" róża będzie wyglądać w przyszłości. Jedyny minus to ten, że kiedy zaopatrywałam się w róże, wielu przepięknych odmian już nie było, a rwały oczy. Dodam, że atrakcyjne są również ceny - konkurencyjne wobec innych szkółek. Bardzo dziękuję i żałuję, że nie mam większego ogrodu :-) Pozdrawiam serdecznie Barbara L. Wrocław, 19.04.2020

linia

Dzień dobry. Bardzo dziękuje za szybką dostawę. To mój pierwszy zakup w szkółce róż "Rozaria". Bardzo pomocna jest także ulotka z instrukcją obsługi oraz informacją jak należy sadzić i pięlęgnować róże. Krzewy dotarły bezpiecznie zapakowane. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Justyna K. Tulce, 18.04.2020

linia

Dzien dobry, chciałabym serdecznie podziękować za bardzo dobra i szybką obsługe. Exspresowo dostarczono zdrowe i okazałe  sadzonki .Róże były profesjonalnie zapakowane. Na pewno jeszcze nie raz zgłoszę się po kolejne Wasze produkty! Dziękuję i polecam. Maria D. Stanowice, 17.04.2020

linia

Witam. Skoro już jestem na mailu prześlę opinię w ten sposób. Proszę zamieścić na stronie w dowolnym miejscu. Witam. Zamówiłam cztery róże. Dotarły do mnie bardzo szybko, świetnie zabezpieczone, a co najważniejsze piękne i zdrowe. Dziś zostały posadzone i mam nadzieję, że wkrótce będą cieszyć i oko i nos. Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Urszula M. Psary, 16.04.2020

linia

Witam To jest mój początek z różami i zakup w Państwa szkółce to był strzał w 10. Kupiłam 9 róż na pniu.Zaskoczyła mnie ich wielkość.... dostarczono piękne wysokie róże. Krzewy dotarły w doskonałej jakości,niektóre posiadały już pąki i były bardzo bezpiecznie zapakowane. Bardzo pomocna  ulotka z instrukcją obsługi oraz informacją jak należy sadzić i pielęgnować. Już myślę gdzie zrobić w ogrodzie kolejny różany zakątek i wiem że to nie ostatnie zamówienie złożone w Szkółce Rozaria. Pozdrawiam Dorota G. Brodnica, 15.04.2020

linia

Mili Państwo, róże są dumne i nie boją się Ogrodników :) Po niecałych trzech tygodniach, otwiera się pączek, który u mnie dojrzał, a był w zalążku przy dostawie. Każda z gałązek, które bardzo wyrosły, jest zwieńczona kolejnymi czterema pąkami, które wkrótce się rozwiną... Róża na pniu stała się salonową ozdobą, która dzięki temu ma okazję rozkwitnąć najwcześniej, choć pozostałe, o których napiszę wkrótcd, radzą sobie niezgorzej... Dla mnie, osobistą satysfakcją jest to, że pokonałem próg hodowlany z domu i zadowoliłem różę na pniu, co rok temu, za pierwszym razem się nei udało. Przyświecały mi Łazienki Królewskie Króla Stasia, które wedle obrazów, takie wspaniałe aranżacje miały ;) Michał R. Warszawa, 14.04.2020

róże domowe Pana Michała

linia

Szanowni Państwo, nie wiem gdzie mam umieścić opinie ale w krótkich słowach: Moje zamówienia z Państwa firmy przyszly bardzo szybko mimo ze wysłaliście je Państwo na drugi koniec Polski . Hoduje róże w moim ogrodzie od wielu lat i znam różne etapy krzewów. Te od was przyszły znakomite, duże i bardzo zdrowe! Aż miło było mi je rozpakowywac! Krzaki dobrze  zakorzeniły się i  szybko rosną. Pozdrawiam i do usłyszenia następnym razem Ewa R. Sikory Juskie, 12.04.2020

linia

Dzień dobry, bardzo dziękuję za piękne róże. To mój pierwszy zakup w szkółce róż "Rozaria". Kupiłam dwie sadzonki. Przede wszystkim zaskoczyła mnie ich wielkość, spodziewałam się niewielkiego krzaczka-patyczka, a dostarczono dwa piękne krzewy. Jeden z nich już wsadziłam i rośnie bez problemu.  Bardzo pomocna jest także ulotka z instrukcją obsługi oraz informacją jak należy sadzić i pięlęgnować róże. Krzewy dotarły  w doskonałej jakości, pięknie i bezpiecznie zapakowane, w wysokiej plastikowej doniczce oraz worku, a to wszystko w kartonie, który kurier dostarczył w pozycji pionowej (zielonym do góry) . Druga z sadzonek trafi do mojej mamy, kiedy już się zobaczymy. Zupełnie nie wiedziałam, składając zamówienie, że Państwa szkółka mieści się tak niedaleko rodzinnej miejscowości mojej mamy - Puław i okolic, a dla mnie pełnych wspomnień wakacji u ukochanych dziadków. Dla mamy będzie to wspaniała niespodzianka, mieć u siebie "kawałek tamtej ziemii". Pozdrawiam serdecznie :) Karolina Ł. Wrocław, 11.04.2020

linia

Witam dopiero zaczynam przygodę z uprawą róż  to moje pierwsze sadzonki które zamówiłam. Egzemplarze były ładne dosyć dobrze rozkrzewione, zielone i młodziutkie. Bardzo dobrze i profesjonalnie zapakowane ,chociaż nie wiem czego wszystkie trzy miały złamane wierzchołki ale mam nadzieję że to nie będzie miało znaczenia na dalszy wzrost. Realizacja i dostawa zamówienia naprawdę szybko jak na panujące obecnie warunki. Moja ogólna ocena; jestem bardzo zadowolona z tej firmy i mam zamiar dalej korzystać z jej usług Pozdrawiam Iza C. Opole Lubelskie, 10.04.2020

linia

Witam Dziękuję, za szybką dostawę super zapakowanych róż, zastanawiałem się jak można przesłać róże na pniu, sposób super. Rośliny podlane, zielone, zdrowe. Co prawda na jednej róży były plamki tak jakby pleśni, ale po jednorazowym oprysku jest ok. Za późno znalazłam Wasz sklep, dużo róż które bym chciała mieć zostały już sprzedane. Muszę poczekać do jesieni, bo te kupione teraz  to dopiero początek, mam nadzieję udanej uprawy przezemnie róż. Pozdrawiam serdecznie. Dorota B. Myślachowice, 09.04.2020

linia

Szanowni Państwo, Z ogromną przyjemnością informuję, że otrzymane od Państwa sadzonki dojechały w doskonałej kondycji (przygotowanie i zabezpieczenie do transportu profesjonalne), są zdrowe (brak widocznych czynników chorobotwórczych), duże i zgodne z zamówieniem. Zrealizowaliście Państwo zamówienie bardzo szybko, dzięki czemu róże wysadzone zostały na docelowe stanowiska i pięknie się rozwijają. Z pewnością skorzystam niejednokrotnie jeszcze z Państwa zasobów. Możecie Państwo być pewni mojej rekomendacji wśród znajomych. Dziękuję bardzo. Z pozdrowieniami Magdalena B. Szczecin, 08.04.2020

linia

Szanowni Państwo Jestem niezwykle zadowolona nie tylko z pięknych róż ale również z poziomu obsługi. Szczególnie ujmujący swoim profesjonalizmem był sposób dostarczenia sadzonek i ich zabezpieczenia. Jeszcze z taką dbałością o roślinki i klienta się nie spotkałam. Życzę pomyślności i myslę, że nie jest to mój ostatni zakup u Państwa Joanna Zaremba S. Lusówko k. Poznania, 07.04.2020

linia

Witam serdecznie, Zachwyciły mnie profesjonalne i rzetelne opisy, zdjęcia, bogactwo odmian, przystępne ceny. Zamówiłam te, które są w stanie przeżyć na osłoniętym balkonie oraz bardziej wymagające - na działkę. Sadzonki - dorodne,  wolne od jakichkolwiek przypadłości, oznaczone, odpowiednio zabezpieczone na czas transportu. Wiele moich faworytek będzie dostępna dopiero jesienią, na co czekam z niecierpliwością.  Pozdrawiam Urszula J. Koszalin, 05.04.2020

linia

Witam Odebrałem sadzonki róż pnących. Zapakowanie ich przeszło moje najśmielsze oczekiwania - nigdy jeszcze tak profesjonalnie nie otrzymałem zapakowanych sadzonek. Termin dostawy zgodny z informacją otrzymaną w momencie złożenia zamówienia. I teraz najważniejsze - sadzonki róż w świetnym stanie, widać że są to rośliny zdrowe i silne, po ich wsadzeniu w donice na tarasie od razu upiększyły otoczenie, bo sadzonki są po prostu duże, w pełni rozwinięte, a po kilku dniach, widać że już zaczynają puszczać mocne pędy. Jestem naprawdę bardzo zaskoczony jakością sadzonek i zadowolony z dokonanego zakupu, a wcześniej kupowałem róże u innych dostawców internetowych. Polecam zakupy na rozaria.pl. Ryszard S. Kiełpin, 04.04.2020

linia

witam Jestem zadowolona z Panstwa usług. Juz kilkokrotnie zamawiałam róże. Sadzonki są dobrze zabezpieczone w transporcie, zdrowe i wszystkie mi sie przyjeły. Róże zgodnie z opisem. W rzeczywistosci  kolory  i wielkosc są nie do opisania, przepiekne. Zdarzyło mi sie ze  róze były  nie opisane ale nie ma problemu bo juz znam te róze. Kontakt super . Szkółka  godna polecenia a opisy wiarygodne. pozdrawiam Agnieszka K. Jaczkowice, 03.04.2020

linia

Dzień dobry, dziękuję za przesyłkę - była bardzo dobrze zabezpieczona, sadzonki wyglądają zdrowo. Niestety, otrzymane gatunki nie do końca zgadzają się z moim zamówieniem. Prosiłam o dwie sztuki Burgundy ice, dostałam roże wielkokwiatową Blackberry nip. Ponieważ kocham wszystkie róże, nie jest to dla mnie problem, ale myślę, że w przyszłości ponowię zamówienie na Burgundy ice. Moim marzeniem jest też róża angielska Lemon parody (niestety, niedostępna w chwili składania zamówienia). Trzy róże okrywowe Bianco nie były opisane - na szczęście łatwo je można rozpoznać. Serdecznie pozdrawiam. Katarzyna P. Chrusty, 02.04.2020

linia

Sadzonki róż przepiękne , bardzo dobrze zapakowane do transportu , mam nadzieję , że pięknie zakwitną, troszeczkę poślizg z terminem , ale to chyba wynikło z powodu panującej zarazy .Polecam szkółkę i na pewno sama będę jeszcze z niej korzystać. Jadwiga B. Łęczna, 01.04.2020

linia

Witam, chciałam dodać komentarz na Waszej stronie, ale nie wiem jak można to zrobić - więc piszę w mailu. Pierwszy raz zamawialam róże ze szkółki Rozaria i już wiem, że nie po raz ostatni. Sadzonki róż pnących przyjechały w idealnym stanie, nawodnione, dorodne. Były bardzo fachowo zapakowane, a i wysyłka byla w szybkim tempie. Bardzo polecam tą szkółkę róż,  za zgodność towaru z opisem, oraz za fachową i szybką obsługę, świetne podejście do klienta. Będę chciała jeszcze inne róże zamówić, bo widzę nie ma co czekać. Specjalnie postawiłam 8 pergol, aby sie dostojnie w późniejszym czasie prezentowały. Pozdrawiam Małgorzata P. Zgorzelec. 30.04.2020

linia

Dzień dobry, zamówione róże dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie (jedna gałązka była ułamana na 8 sztuk róż). Paczka dobrze oznaczona góra - dół. Trochę miałam obawy o stan róż, ponieważ paczka została nadana w piątek, a do mnie dotarła dopiero w poniedziałek, ale okazało sie, że wszystko jest ok, róże były dobrze zabezpieczone, nawodnione. Róże posadziłam od razu w tym samym dniu, w którym przyszły, ciężko je było wyjąć z doniczek, wszystkie porozcinałam. Teraz czekam z niecierpliwością jak się przyjmą. Dziękuję bardzo za różyczkę gratis dodaną do zamówienia, bardzo miła niespodzianka :). Myślę, że jeszcze tu wrócę :) Pozdrawiam Martyna z Dąbrowy Górniczej, 29.04.2020

linia

Dzień dobry, Bardzo dziękuję za przesłanie róż - przyszły w znakomitym stanie, bardzo dobrze zabezpieczone, z wraz z pomocną instrukcją dotyczącą sadzenia, piękne, zdrowe rośliny; z wcześniejszych doświadczeń wiem, że róże z Państwa szkółki  znakomicie się rozwijają i pięknie kwitną. Pozdrawiam, Mirosława K. Zielona Góra 28.04.2020

linia

Witam Biuro Rozaria. Chcę krótko podzielić się opinią na temat otrzymanej przesyłki. Sadzonki róż dojechały w bardzo dobrym stanie.:-) Ich jakość była bez zastrzeżeń.Miały bardzo mocny system korzeniowy i wyglądały tak jak kupione przed chwilą w sklepie ogrodniczym. Zabezpieczone były na czas transportu bardzo dobrze,nie uszkodziły się. Sposób zapakowania miał ogromny na to wpływ. Wysłane były 21 kwietnia, a dotarły do mnie 22 kwietnia. Poziom obsługi klienta godny polecenia !!!! Tak samo dostawca stanął na wysokości zadania i przywiózł nie naruszoną przesyłkę wiedząc o jej zawartości. Róże rosną i na pewno ich widok sprawi mi wiele radości.:-) Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Maria K. Puszczykowo, 27.04.2020

linia

Panie Grzegorzu, bardzo serdecznie dziękuję za sadzonki. Dopiero ochłonąłem, jak zawsze, z ekscytacji związanej z ich otrzymaniem i sadzeniem. Przede wszystkim, dostrzegam ogromną pamięć do uprzednio napotykanych przez klientów problemach, przez co mam wrażenie, że to będzie najlepszy rocznik...

Te błyszczące listki, pokaźne krzaczki, a nawet pączek na róży na pniu Muszę się Panu przyznać, że w tym roku, byłem o krok od przekory, bo chyba inaczej wyjaśnić się tego nie da i kupienia gałązek z pudełka w Biedronce (blush). Są o połowę tańsze, więc kusił mnie jakiś racjonalizm, ale to zaledwie kilka złotych, które trudno nazwać oszczędnością ;P Kiedyś, dawno, na tej samej zasadzie, kupiłem ziemię w Biedronce i gorzko żałowałem, choć podobno się poprawiła po protestach. Z kolei, mnie kiedyś, zabiedzona i miniaturowa w założeniu różyczka, kupiona na wyprzedaży w Tesco, rozkwitła tak, że uwierzyłem w ten "humanitaryzm"....

Za to, chociaż przez rok, zachwyt się zaciera, za każdym razem, jak przychodzi paczka - a szczególnie w związku z tym, w tym roku - nie mogę wyjść z podziwu i nie jest to nic nowego, z jakim sercem to robicie! Dużo się przy Was nauczyłem, róże mają wreszcie, jak na miejskie warunki, prawie idealne warunki do wegetacji, bo duże przeszklenie i zaciszną, zachodnią stronę. Spodziewam się więc, wyjątkowego efektu.

Myślę przede wszystkim o tej róży na pniu, która w zeszłym roku była nowością i zupełnie mi nie wyszła. Róże to piękne kwiaty, którym nie sposób się oprzeć i stale się człowiek o tym przekonuje. Chociaż bywają humorzaste i czasem doprowadzają tymi fochami do szału, to odwdzięczają się niezwykłą klasą i blaskiem.

Mam dwie uwagi. W dzień dostawy, na szybko próbowałem się dodzwonić, przygotowany do sadzenia, bo nazwy na "metkach", nie zgadzały się z handlowymi. Nie jestem już takim żółtodziobem, więc jakoś to rozszyfrowałem ale dlaczego u licha nie mogło być tak w serwisie?;) Ostatecznie chodzi o kompozycję i tu też ciekawostka, bo zapakowaliście je dokładnie tak, jak sobie zaplanowałem!:)

Druga uwaga, jest taka, że kiedy przed laty do Was trafiłem, zatrzymały mnie te zielone tabelki, z najważniejszymi parametrami danej odmiany. Nowy layout, z tego co widzę, już ich nie przewiduje, dlatego bardzo proszę o ich zachowanie! Niech projektanci unowocześnią-dostosują ich wygląd, ale niech zostaną. To jest bardzo ważne, nawet jeśli nabyłem doświadczenia. Nie wspomnę o pogarszającym się wzroku ;P

Poza tym, cóż... Zgłosiłem się za późno, czemu winne  było, ogólnie znane zamieszanie (przed które też, te głupie myśli jw.) i wszystko było już przebrane, zostały resztki, ale jak wspomniałem, czuję, że mimo wszystko, to będzie rekordowy dobry rok, a róże tym bardziej są potrzebne do szczęścia. Pozdrawiam,

PS. Ta na pniu, miała ucięty przy przesadzaniu bardzo ładny pęd, ale jak starannie dołożony do paczki :))) Michał R. Warszawa, 26.04.2020

linia

Witam! Zamówiłam 4 róże: 2 róże pnące i 2 róze na pniu. Ze wszystkich jestem bardzo zadowolona. Przyszły bardzo dobrze zabezpieczone i żadna nie była uszkodzona. Są już zasadzone i czekam aż puszczą pierwsze kwiaty. Myślę, że u Nas na Podhalu będą pięknie rosły. Polecam z całego serca.:) Edyta S. Szaflary, 26.04.2020

linia

Dżem dobry, Bardzo polecam szkółkę róż Rozaria. Róże zostały porządnie zapakowane i nie uległy zniszczeniu podczas transportu. Dodatkowo otrzymałam szczegółowy opis,  jak sadzić określony gatunek róż. Jako niewprawiony ogrodnik, było to bardzo pomocne. Róże teraz wspaniałe zdobią mój ogrod. Na pewno jeszcze wrócę na zakupy do Rozarii. Anna P. Pasikurowice, 25.04.2020

linia

Dzien dobry, Sadzonki dostarczono w świetnym stanie, nawodnione i bardzo mądrze zapakowane. Jedynie jedna róża (z 11) miała dosyć krótkie korzenie, zobaczę , czy się przyjmie. Póki co wszystko podlewam i czekam do lata. Pozdrawiam Joanna M, Warszawa, 24.04.2020

linia

Po raz kolejny kupiłam sadzonki róż od tego producenta i jak poprzednio- jestem z przebiegu transakcji bardzo zadowolona. Roślinki zdrowe, dorodne, starannie zabezpieczone na czas wysyłki. Kontakt ze sprzedawcą bez zarzutu, czas wysyłki krótki. Róże kupione z tej szkółki w ubiegłym roku już pięknie kwitły w poprzednim sezonie i dzielnie przetrwały czas zimy, są zdrowe i gotowe do zachwycania swymi kwiatami. Polecam tę szkółkę. Grażyna M. Mironice, 23.04.2020

linia

Przesyłka kompletna, niczego nie brakuje. Najprawdopodobniej błędnie wypełniliście specyfikację dla firmy kurierskiej - zamiast 2 paczki wpisano 3 - stąd całe zmieszanie. Rośliny nieco wydelikacone, poza tym w bardzo dobrej kondycji. Podziwiam, że zajmujecie się tak żmudną dostawą, której towarzyszą różne uciążliwe dla Was zdarzenia, ale to świadczy, że prowadzicie Szkółkę z sercem, z dbałością o każdego klienta. Przygotowanie do wysyłki perfekcyjne, zasługujące na najwyższe uznanie, pomyślane w każdym szczególe, firma kurierska także uszanowała pionowy kierunek przesyłki. Szkoda, że było nieporozumienie. Będę nadal korzystał z przyjemnością z Waszej Firmy, pozdrawiam i życzę tego co najważniejsze: Błogosławieństwa Bożego! Zygmunt O. Słobódka, 22.04.2020

linia

Dzień dobry. Jestem  pod dużym wrażeniem w jaki  perfekcyjny sposób róże zostały zapakowane. Firma kurierska  super, wszystkie awiza docierały. No i przede wszystkim same róże - piękne, dorodne, w idealnym stanie sadzonki. Miałam trochę wątpliwości przed złożeniem zamówienia, właśnie co do jakości róż i bardzo pozytywnie byłam zaskoczona. Myślę, że nie będzie to moje ostatnie zamówienie u Was. Już polecilam Waszą stronę znajomym Dziękuję bardzo i pozdrawiam Grażyna G. Dobrzejów, 21.04.2020

linia

Jestem bardzo zadowolona i właśnie zamierzam zamówić kolejne sadzonki. Róże, które otrzymałam były starannie zapakowane w zmyślny kartonik, niestety jednak w czasie transportu były prawdopodobnie źle potraktowane, gdyż wśród 5 sadzonek znalazłam 4 oderwane młode pędy (karton był dobrze oznaczony jeśli chodzi o utrzymanie pionu). Ponieważ same sadzonki są jeszcze bardzo młodziutkie jest to duża strata, ale póki co róże rosną i jestem dobrej myśli - po prostu więcej czasu zajmie im dorastanie. Kłopotliwe było także wyciągnięcie sadzonek z donic, w które się wkleiły. Koniec końców dopiero po pocięciu doniczek udało się róże wyciągnąć, ale i tak cała ziemia się rozsypała w rękach, więc siłą rzeczy sadziłam gołe korzonki. Ponieważ jest to dopiero kwiecień i młodych korzonków było niewiele, dlatego i uszkodzenia były niewielkie. Póki co różom przybywa młodych listków, a minęło około 1,5 tygodnia od posadzenia. Same krzaczki są ładnie rozgałęzione i żywotne, po posadzeniu liście się wzmocniły i nabrały barwy, bo dotarły do mnie blado-zielone, co wynikało zapewne z uprawy pod osłoną. Dołączona do przesyłki informacja o zasadach pielęgnacji róż jest bardzo pomocna. Na swój własny użytek wydrukowałam sobie ze stron szkółki informacje o odmianach, jakie kupiłam - dołączenie takich materiałów do przesyłki byłoby naprawdę świetnym pomysłem :) Wymiana informacji ze szkółką była sprawna, rzeczowa i miła, sadzonki dotarły w ciągu 3 dni roboczych. Dziękuję i polecam :) Magda M. Wrocław, 20.04.2020 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona. Róże pienne super excelsa na pniu 6 szt przyszły piękne, zdrowe, były doskonale zabezpieczone na czas transportu i nie odniosły żadnego kompletnie uszczerbku. Są w gruncie od kilku dni i ślicznie rosną. Monika S. Ostrów, 12.04.2020

linia

Witam. Dołożyliście Państwo dużo starań, żeby róże dotarły do mnie w nienaruszonym stanie. Z Państwa usług jestem bardzo zadowolona. Róże były zapakowane dobrze jednak przewoźnik musiał chyba rzucać paczką bo 4 róże były połamane. Te, które dotarły w całości są super. Mają ładnie wykształcone już pędy. Już je posadziłam i myślę, że wypuszczą nowe pędy. Cieszę się, że dołożyli Państwo do przesyłki instrukcję uprawy co ułatwia uprawę. Chciałabym jeszcze u Państwa zamówić róże i taka moja uwaga, może by tak zaznaczyć strzałką gdzie jest góra i wtedy przewoźnik byłby bardziej ostrożny. Oczywiście nie odpowiadacie Państwo za pracę przewoźnika i tak jak pisałam wcześniej z Państwa usług jestem zadowolona. Z poważaniem Ewa B. Tarnów Opolski, 19.04.2020

linia

Zamówienie spakowane wzorcowo. Róże dotarły w bardzo dobrym stanie.  Zamawiałam kilka róż piennych, więc nie było łatwo zabezpieczyć je na czas podróży. Krzaki dorodne i zdrowe. Mam nadzieję, że nie popełnię jakiegoś błędu i pięknie zakwitną. To moje początki przygody z różami. Latem prześlę zdjęcia. Szkoda, że nie było już róży okrywowej LAVENDER bez pnia. Bardzo spodobała mi się kompozycja jej połączenia z różą pienną Leonardo zamieszczona u Państwa na stronie. Myślę, że takich podpowiedzi moglibyście  zamieszczać więcej i to w specjalnej zakładce. Hanna M. Łódź, 18.04.2020

linia

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Na pewno zamówię kolejne róże. Pozdrawiam i załączam zdjęcia moich róż. Róża wielkokwiatowa Chopin, róże rabatowe Oranges and Lemons, Róze New Imagine, Róża wielkokwiatowa Chicago Peace. Hanna A. Gostyń, 17.04.2020

róże Pani Hanny z Gostynia

linia

Witam serdecznie! Jakość otrzymanych sadzonek wspaniała, na czas transportu roślinki zabezpieczone profesjonalnie, termin wysyłki bardzo krótki. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie widać wkład Państwa pracy i troska o klienta. Bardzo dziękuję za prezent w postaci przepięknej różyczki. Zakupione róże w ubiegłych latach mają się świetnie są przepiękne poza dwiema ( róże angielskie Ausmaryangielska róża Heritage )są bardziej mizerne chyba nie sprzyja im stanowisko ponieważ rosną w półcieniu. Kocham róże ale niestety mój ogród przydomowy jest trochę  mały i nie mogę mieć ich bardzo dużo. Dziękuję za wszystko, jestem pod wrażeniem kiedy oglądam te piękności Państwa. Życzę ciągłego rozwoju, zaangażowania i pasji. Pozdrawiam  Jadwiga G. Andrespol, 16.04.2020

linia

Sadzonki ładne, zdrowe, dobrze ukorzenione, zabezpieczone właściwie do transportu. Realizacja zamówienia pomimo pandemii koronawirusa sprawnie i szybko. To kolejne moje zamówienie, dlatego że wcześniejsze rośliny rosną ładnie i kwitną. Kolorystyka i wielkość kwiatów zgodna z opisem. Mam nadzieję, że i tym razem się nie zawiodę. Pozdrawiam, Agnieszka L. Osiek Wielki, 15.04.2020

linia

Witam serdecznie! Chciałabym bardzo podziękować za przesłane róże - świetna jakość, bardzo szybka przesyłka (dotarły na następny dzień od zamówienia), widać wkład Państwa pracy i troskę o klienta. Wspaniale pracujecie, życzę ciągłego rozwoju i wciąż takiego zaangażowania i pasji, z jaką produkujecie i sprzedajecie Wasze róże. Mam nadzieję, że wszystkie zamówione przeze mnie sadzonki przyjmą się i zakwitną już w przyszlym roku :-) Polecam wszystkim Wasz sklep. Jeszcze raz bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość - zamierzam robić u Was kolejne zakupy:-) Serdecznie pozdrawiam i życzę satysfakcji z wykonywanej pracy. Violetta K. Chojnice. 14.04.2020

linia

Róże dotarły w stanie idealnym, sadzonki dobrze zapakowane, dostawa, transport wszystko bez zarzutu.Pięknie wyrośnięte i zdrowe krzewy. Na moją prośbę również otrzymałam wyczerpujących informacji dotyczących przygotowania gleby pod sadzonki, nawożenia, stanowisk  jak i samego pokroju róż zakupionych przeze mnie. Dziękuję bardzo jestem pod ogromnym wrażeniem. Pozdrawiam serdecznie. Renata F. Mikołów, 13.04.2020

linia

Róże dotarły bardzo szybko, býły dobrze zabezpieczone, tylko kilka gałązek się złamało. Bardzo ładne sadzonki. Muszą być prosto ze szklarni, bo mają sporo liści. Jedynie mam wątpliwości co do korzeni. Mimo obfitego podlania przed sadzeniem,korzenie nie trzymały się ziemi i nie miały drobnych odrostów. Róże posadzone, podlane. Zobaczymy , czy się przyjmą. Już zamówiłam natępne. To jest nałóg!;) Teresa Z. Kalinowice, 12.04.2020

linia

Róże dotarly w stanie idealnym, dostawa, transport wszystko bez zarzutu. mam wrazenie ze sadzonki z szklarni wobec czego na noc je zabezpieczam i hartuje. poki co ladnie rosna, sa zdrowe.polecam panstwa szkolke. pozdrawiam Magdalena B. Zgorsko, 11.04.2020

linia

Witam. Zakupiłam od Państwa roże na pniu w tamtym roku i byłam zadowolona. Dopiero rozpoczynałam swoja przygodę z rożami. W tym roku zakupiłam roże pienne i mam nadzieję iż będą równie piękne. Dostawa bardzo szybka, tak jak sobie zażyczyłam, bezpiecznie zapakowane, serdecznie polecam! Monika K. Krasne Stare, 10.04.2020

linia

Sadzonki dotarły całe i zdrowe i już są posadzone w ogrodzie! Teraz tylko czekać aż zakwitną. Obsługa klienta i kontakt z Państwem bez zastrzeżeń. Róże zostały wysłane szybko i bezpiecznie dowiezione przez kuriera! Dziękuję serdecznie, zakupy u Państwa to sama przyjemność! Wiktoria G. Kosewo, 9.04.2020

linia

Dzień dobry. Róże dobrze zapakowane, dotarły w znakomitym stanie, niecierpliwie czekam na pierwsze kwiaty filetowe, mam nadzieję, że spełnią moje oczekiwania. dziękuję pozdrawiam Sylwia H. Rzezawa, 8.04.2020

linia

Witam!!! Róże w pełni spełniają moje oczekiwania, zeszłoroczne pięknie rosną ( nie chorują, nie zmarzły), te które zamawiałam teraz przyszły nie uszkodzone, sadzonki są super i zapakowane były perfekcyjnie. Poziom Obsługi Klienta na bardzo wysokim poziomie, komunikacja między klientem a państwem na szóstkę (inni dostawcy powinni się od państwa uczyć}. Pozdrawiam Monika P. Police, 7.04.2020

linia

Dzień dobry Róże dotarły w piątek, tak jak Państwo przewidywali. Fantastycznie zapakowane – ktoś musiałby bardzo chcieć je uszkodzić, żeby coś im się stało. Przyjechały w świetnej formie. Nie mówię im że są piękne, żeby im się w głowach nie poprzewracało. Ale są. Są przepiękne. Mam nadzieję że się przyjmą i będą zdrowo rosły. Będą podziwiać świat z szóstego pietra, posadzone w dużych donicach. Mam nadzieję, że im się to spodoba. Anna N. Porajów, 7.04.2020

linia

Szanowni Państwo, zamówiłam u Państwa róże pnące dla Teścia, który jest ogrodnikiem. Dodam, że bardzo wymagającym ogrodnikiem. Firma zrealizowała mój zakup ekspresowo, przesyłka kurierska z zachowaniem norm bezpieczeństwa w okresie pandemii przyszła w nienaruszonym stanie, świetnie zabezpieczona jak na rośliny. Najważniejsze jest to, że jakość produktów, które otrzymałam przerosły oczekiwania zarówno moje jak i Teścia. Fantastyczne róże, super profesjonalna obsługa- polecam!!!! Joanna M. Wola Krobowska, 06.04.2020

linia

Witam panie Grzegorzu, Z chęcią odpisuje na pana e-mail. Zamawiamy róże od państwa od pięciu lat. Mamy ich już dziesiątki. Rosną pięknie i zdrowo. Zachwyceni jesteśmy różami na pniu Monaco i piennymi Leonardo da Vinci. Ale nie tylko. Trudno jest zdecydować się, które róże wybrać, gdyż macie taki bogaty wybór. Lubię wasza stronę. Jest dobrze zorganizowana. Róże są podzielone według różnych kryteriów. Podstawowe informacje / główne zalety są pomocne w szybkim znalezieniu tego co się szuka. Jestem zachwycona wasza profesjonalna i życzliwa obsługa klienta. Za każdym razem gdy potrzebowałam pomocy, bardzo szybko dostawałam odpowiedz. Sadzonki są dobrze zapakowane i wysyłane w terminie. Jestem pewna, ze będziemy w dalszym ciągu waszymi stałymi klientami. Życzę powodzenia i dużo zadowolonych klientów. Alicja G. Wyrzyki, 05.04.2020

linia

Szanowni Państwo, przesyłkę otrzymałam w idealnym stanie, była bardzo dobrze opakowana na czas transportu - sadzonki  są w bardzo dobrej jakości. Przesyłka nadeszła szybko. Sa to 2 kolejne róże które u Państwa zamówiłam. Poprzednie sprzed 2 lat rosną bardzo dobrze i cieszą oko. Mam nadzieje ze i te nadesłane obecnie tez będą piękne i zachwycające. Polecam wszystkim Wasza profesjonalne usługę i obsługę. Życzę zdrowia i dalszego rozwoju firmy. Pozdrawiam Eleonora Łasin, 05.04.2020

linia

Witam. Zakupu w waszym sklepie dokonalam pierwszy raz i jestem zachwycona pięknymi zdrowymi sadzonki. przesyłka dotarła na czas.  Sadzonki bardzo dobrze zapakowane dobrze zabezpieczone nie uszkodzone. Myślę że to nie ostatnie moje zakupy u państwa. Serdecznie pozdrawiam Magdalena W. Sielec, 04.04.2020

róże Pani Magdy z Sielca

linia

Witam Bardzo dziękuję za szybką dostawę. Róże zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniami podczas transportu bardzo dobrze, dotarły do mnie w stanie nieuszkodzonym. Mam nadzieję, że na mojej działce będą tak samo pięknie wyglądały jak w w Państwa ofercie ;-). Jeśli chodzi o polecenie Państwa szkółki rozaria to polecam z czystym sercem i sumieniem, a ja osobiście będę ją polecała wszystkim znajomym chętnym do zakupu róż. Wybór róż na Państwa stronie jest tak ogromny i różnorodny,że ciężko się zdecydować, ale opisy pod każdym gatunkiem są tak dokładne i bardzo pomocne i każdy znajdzie coś do swojego ogrodu. Bardzo serdecznie pozdrawiam Właścicieli i pracowników zaangażowanych w proces hodowli i wysyłki tak pięknych róż. Stefania J. Konin, 4.04.2020

linia

1.04.2020 zawsze twierdze że firmę ocenia się po reklamacjach które zawsze mogą się zdarzyć jesienią 2019 r kupiłem róże i jedna się nie przyjeła reklamacja została załatwiona pozytywnie, dokupiłem jeszcze parę róż i wszystko przyszło ładnie i fachowo zapakowane FIRMA godna polecenia Zbigniew S. Radom, 2.04.2020

linia

Towar zgodny z zamówieniem i opisem, dostarczony w terminie i odpowiednio zabezpieczony, każda sadzonka posiada etykietkę, sadzonki wielkości jak w opisie. Polecam Szkółkę Róż Rozaria jako profesjonalistę. Czekam z niecierpliwością na efekty posadzonych róż okrywowych. Wystawiam 6 za wszystko. Pozdrawiam Teresa K. Siewierz, 01.04.2020

linia

Witam serdecznie, poniżej opinia dot. zakupu róż: opinia dotycząca uprawianych róż z naszej szkółki: to dopiero 2 zakup u Państwa, z ub. roku róże dobrze przezimowały, kwitły w sezonie obficie, jakoś otrzymanych sadzonek: róże z obu zakupów były duże, zdrowe, zabezpieczenie ich na czas transportu: zapakowane profesjonalnie, żadnych uszkodzeń, terminie wysyłki: wysyłka bardzo szybko, sposobie zapakowania: sadzonki dobrze zabezpieczone i profesjonalnie opakowane, poziomie obsługi klienta itp.: b. dobry kontakt, fachowe porady, szybkie info zwrotne, w tym o statusie przesyłki u kuriera. Polecam szczerze innym :-). Serdecznie pozdrawiam Waldemar L. Bożnów, 01.04.2020

linia

Witam, nie chcę słodzić ale pierwszy raz spotykam się z tak perfekcyjnie zapakowaną i opakowaną przesyłką z roślinami.Róże dotarły do mnie nieuszkodzone w bardzo dobrej kondycji i krótkim czasie.Sadzonki bardzo dobrze ukorzenione i pięknie się rozwijają ale niestety będą musiały zaczekać na posadzenie bo akurat spadł śnieg i przyszły przymrozki. Bardzo dziękuję za otrzymane sadzonki i na pewno jeszcze zajrzę do waszej szkółki pozdrawiam Józef C. Złatna, 31.03.2020

linia

Dzień dobry Dzisiaj otrzymałam zakupione 23 szt. róż. Przesyłka dotarła w bardzo dobrym stanie. Wszystkie różne są bardzo dobrze zapakowane, w wysokich doniczkach i posiadają już rozwinięte liście. Żadna z nich nie została uszkodzona w trakcie transportu. Wielokrotnie kupowałam krzewy w sklepach internetowych, ale pierwszy raz spotkałam się z taką starannością dot. zapakowania i przesłania zakupionych roślin. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję bardzo Serdecznie pozdrawiam Kazimiera L. Gołuchów, 31.03.2020

linia

Witam Pana :) Zakup róż dokonany w Pana firmie oceniam na 10/10 :) -  jakość otrzymanych sadzonek 10, -  zabezpieczenie ich na czas transportu = 10, - termin wysyłki = 10, - sposób zapakowania = 10 Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Elżbieta M. Warszawa, 30.03.2020

linia

Witam serdecznie, róże dotarły całe, nie miały wysypanej ziemi, trochę mało przerośnięta ziemia korzeniami, przy wyjmowaniu z doniczek (mimo cięcia ich nożyczkami) i tak mocno się ziemia rozpadała i w efekcie wsadzone były prawie z gołym korzeniem, no ale to początek wiosny a wsadzane były jesienią, więc rozumiem, że nie miały dużo czasu na rozwój korzeni. To są kolejne moje zakupy w Państwa szkółce. Wszystkie zakupione róże ( a mam ich od Państwa już sporo) przyjęły mi się i ładnie rozrosły. Róze Lavender lassie miały sporo mszyc ale uporałam się z nimi i dziś są potężne. Kupiłam też róże na pniu, wszystkie zawsze do mnie dotarły w nienaruszonym stanie, ziemia nie była wysypana. Bardzo sobie chwalę cudowną róże Miriam, a teraz kupiłam różę wielkokwiatową Frederic Mistral, też jestem jej ciekawa. Bardzo bym chciała jeszcze kupić róże Andre le notre ale niestety wiem, że Państwo nie macie jej w swej ofercie. Szkoda. Róże z Państwa szkółki są ładnie rozrośnięte w porównaniu z innymi, gdzie też kiedyś zamawiałam. Pozdrawiam serdecznie Anna M. Żukowo, 29.03.2020

linia

Sadzonki róż bardzo dobrej jakości, zgodne z zamówieniem, bardzo dobrze zabezpieczone w transporcie. Obsługa sklepu bardzo miła. Dodatkowo dostałam mini poradnik jak pielęgnować róże. Bardzo polecam sklep, na pewno jeszcze skorzystam z państwa oferty i będę polecać znajomym. Magda K. Żurawina, 29.03.2020

linia

Witam, otrzymałam od Was róże, ponad 20. Są w doskonałym stanie, pomimo że jeszcze 3 dni stały w pudełkach w zimnym garażu. Noce były mroźne, więc bałam się, że stanie im się krzywda. Po rozpakowaniu okazało się, że mają się świetnie. Były w wysokich donicach, popakowane jeszcze w torebki. W każdej torebce jeden gatunek. Już rosną w ogródku. Teraz znów chłodniej, ale myślę, że im się nic nie stanie. Polecam szkółkę, zapakowanie i transport. Pozdrawiam Bożena S. Zgierz, 29.03.2020

linia

Dzień dobry. Wszystko w porządku. Róże swietnie zabezpieczone na czas podróży, nawet mróz nie wyrzadził im szkody. Sadzonki takie ładne, pewnie ze szklarni więc je po trochu hartuję. Jestem zadowolona:) Pozdrawiam. Grażyna D. Tyszowce, 28.03.2020

linia

Witam serdecznie, Bardzo dziękuję za wspaniały zakup. Róże były bardzo dobrze zapakowane, co sprawiło że wyglądały jak prosto ze szkółki, a nie po transporcie. Na pewno jeszcze nie raz zakupie róże w Państwa szkółce. Polecam wszystkim! Pozdrawiam, Kinga Z. Topolno, 28.03.2020

linia

Witam Zamówione róże dotarły szybko i w bardzo dobrej kondycji. Opakowanie bez zarzutu. Świetnym pomysłem była załączona "instrukcja obsługi" Róże zostały posadzone wczoraj .Wierzę że za kilka tygodni pięknie zakwitną. Na pewno będę polecać Państwa sklep Pozdrawiam serdecznie Elżbieta M. Tarnów, 28.03.2020 

linia

Witam Przesyłka doszła w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolony ze sprawności i szybkości działania Pana firmy. Czekał będę z niecierpliwieniem na zakwitnięcie wybranych róż. Pozdrawiam Bronisław S. Knurów, 28.03.2020

linia

Dzień dobry, moja ocena realizacji zamówienia jest bardzo dobra we wszystkich aspektach

- zgodność z zamówieniem 5

- stan dostawy 5

- termin dostawy 5

- cena 5

Pozdrawiam Marek K. Bytkowo, 27.03.2020

linia

Dzień dobry Róże dotarły. Dziękuję bardzo za pomoc i szybką dostawę z pozdrowieniami Grażyna J. Żurawina, 27.03.2020

róże pienne pani grażyny

linia

Dzień dobry, Moje zamówienie  róż , doszło w bardzo dobrym stanie.Podłoże w doniczkach ,wilgotne. Sadzonki wyglądają na zdrowe i  ładne. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Firm godna polecenia. Zakupy w waszej Firmie ,zrobiłam po raz pierwszy - sądzę ,że będę wracać cyklicznie Uczę się .... dziękuję Alina J. Koło, 26.03.2020

linia

Dzień dobry Jesteśmy zadowoleni z przesłanych róż, widać, że są to zdrowe okazy:) Zapakowane bardzo profesjonalnie, żeby ziemia się nie wysypała i gałązki nie połamały. Przesyłka dotarła szybko i bez problemów. Róże będą nam pięknie umilać czas w ogrodzie:) Pozdrawiam Joanna K. Tychy, 26.03.2020

linia

Róże zamówiłam po raz kolejny na Rozaria.pl. Sklep ma całkiem sporą ofertę a róże są tam doskonale i szczegółowo opisane, a na takich informacjach bardzo mi zależy. Sadzonki otrzymane w ostatniej  przesyłce wyglądają na super zdrowe. Jakość doskonała. Choć wyglądały tak jakby były posadzone do doniczek tuż przed wysyłką, więc nie wiem jeszcze jaki jest  system korzeniowy/ róże czekają na posadzenie do ogrodu/ i czy wszystkie przyjmą się. Zmieniłabym nieco sposób oznakowania sadzone gdyż dołączone zawieszki już były słabo czytelne a po roku czy dwóch nie będzie można cokolwiek rozczytać. Paczka przyszła doskonale zapakowana i zabezpieczona, nic nie zostało uszkodzone. Cały proces zamówienia i dostawy przebiegał bez zarzutów. Jestem bardzo zadowolona zarówno z otrzymanych sadzonek róż, jak i całego procesu zamówienia i poziomu obsługi klienta. Emilia R. Brzozówka, 26.03.2020

linia

Dziękuję za przysłanie zamówionych róż. Bardzo dobrze zapakowane sadzonki dotarły do mnie w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolony z kontaktu ze sprzedającym.Polecam szkółkę z całego serca. Henryk, Piotrków Tryb. 25.03.2020

linia

Dziękuję za przesłane róże. Przesyłka była bardzo profesjonalne zapakowana, bez zarzutów, chyba po raz pierwszy spotkałam się z tak doskonałym zabezpieczeniem przesyłki zwłaszcza róż, które są bardzo delikatne i mogą uszkodzić się podczas transportu. Mam tylko problem z jedna różą Moody Blue w porównaniu z innymi, które otrzymałam wygląda na zwiędnięta ( mam nadzieje, że nie zmarzła podczas transportu ) .Pozostałe są  bardzo zdrowe i ładnie rosną. Jeszcze raz bardzo dziękuję, będę polecać Waszą Firmę bo jest godna polecenia, solidna i uczciwa a gatunki róż, które są w ofercie zawsze ciekawe i dostępne. Pozdrawiam Anna P. Pilchowo, 25.03.2020

linia

Róże dotarły w stanie bardzo dobrym (trzy sztuki), z wieloma zielonymi pędami i młodymi liśćmi na gałązkach. Jeden z młodych pędów był ułamany, ale ponieważ był to jeden z około dziesięciu na krzaczku to nie ma to większego znaczenia. Nie posadziłam róż do ziemi z powodu trwających nocnych przymrozków i czekają od ok. tygodnia w pojemnikach, w których zostały wysłane. Wyglądają bardzo zdrowo i rozwijają kolejne liście. Do zamówienia dostarczono instrukcję sadzenia. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam. Anna Ż. Warszawa, 25.03.2020

linia

Witam, Bardzo dziękuję za dostarczone sadzonki róż. Jestem bardzo zadowolona z jakości otrzymanych sadzonek, fachowego zabezpieczenia ich na czas transportu, a także stosunkowo szybkie ich dostarczenie.O terminie wysyłki byłam informowana na bieżąco, co bardzo ułatwiło mi planowanie zajęć podczas oczekiwania na przesyłkę. Uważam,że  poziom obsługi klienta jest w tej firmie godny polecenia. Jestem mile zaskoczona bogatą ofertą i pewnością jeszcze wrócę tu w poszukiwaniu ciekawych roślin. Pozdrawiam Urszula D. Kamionka, 24.03.2020

linia

Bardzo dziękuje za przesyłkę, która doszła w przewidzianym terminie. Wszystkie róże , które zamówiłam przyszły w bardzo dobrym stanie i starannie opakowane. Jakość sadzonek świetna. Mam nadzieję, ze zadomowią się w moim ogrodzie. Obsługa znakomita. Z przyjemnością oglądałam też  stronę sklepu. Potencjalnym klientom  polecam dokładne obejrzenie strony gdzie znaleźć można piękne zdjęcia  róż z bardzo dokładnym opisem warunków uprawy a nawet  genealogią. Z przyjemnością - wrócę tu po następne zakupy. Pozdrawiam i życzę sukcesów. Maria B. Piaseczno, 23.03.2020

linia

Zamówione róże dotarły szybko. Zamówiłam  13 róż. Chyba jedna była pechowa, bo pomimo, że były naprawdę solidnie zapakowane, doniczki - każda osobno owinięta, duży karton, jedna z róż pogubiła pąki w drodze. Sadzonki są dorodne i widziałam, że juz wyrastaja nowe pąki, wiec jestem dobrej myśli. Reszta róż wygląda okazale. Do zamówienia dołączona byla instrukcja jak opiekować się różami, jak je sadzić i nawet jak wyjmować z doniczek. Nie mogę się doczekać aż zaczną kwitnąć. Wybór w szkółce jest tak duży, że już planuję kolejne zakupy. Bogdan H. Pruszcz Gdański, 23.03.2020

linia

Witam serdecznie. Otrzymałam zamówione róże wysokopienne zgodnie z terminem. Bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone na czas transportu. Według mojej amatorskiej oceny sadzonki bardzo dobrej jakości, zdrowe, bez cech chorobowych. Teraz z utęsknieniem czekam aż zakwitną. Szczerze polecam Państwa szkółkę. Róże z poprzedniego zamówienia jesienią, pięknie się przyjęły i zdrowo rosną. Polecam i pozdrawiam serdecznie. Elżbieta C. Zabrze, 23.03.2020

linia

Dziękuję za przesyłkę. Róże dotarły w nienaruszonym stanie, znakomicie zapakowane i zabezpieczone przed wyschnięciem i uszkodzeniem. Sadzonki są zdrowe, każda z metką nazwy odmiany, w fazie rozwoju. Z czystym sumieniem polecam Szkółkę Róż Rozaria. Termin wysyłki bardzo krótki, obsługa sprawna i profesjonalna. Wdzięczny za przesyłkę Kazimierz P. Stare Żukowice, 23.03.2020

linia

Przepięknie dziękuję za zamówienie. Dotarło w całości. Sadzonki prześliczne, ładnie rozkrzewione, perfekcyjnie zapakowane, dotarły w terminie uzgodnionym. W przesyłce była instrukcja jak je posadzić - bardzo pomocna bo pierwszy raz sadziłam róże wiec nie musiałam przeszukiwać internetu z poradami. Już nie mogę się doczekać jak beda kwitły w ogrodzie. Jeśli miałaby jedynie cos zasugerować aby było jeszcze perfekcyjnie to bardzo pomocne byłyby taki przyczepione do sadzonki fiszki z obrazkiem róży i nazwa. Jest tylko maleńka tasiemka z nazwa róży wiec aby ustalić odmianę róży, kolor musiałam szukać zdjęcia po nazwie w Internecie. Oczywiście to drobiazg pozdrawiam serdecznie Iwona S. Warszawa, 23.03.2020

linia

Witam serdecznie! Nie chcę pozostawić bez echa prośby o opinię. Dla mnie cały proces zamówienia oraz jego realizacja to "rewelacja". Zamówiłem, zapłaciłem i zanim się zorientowałem - przesyłka dotarła. Super sprawa. Oby było więcej takich sprzedawców. Mam nadzieję, że na tym nie zakończy się nasza współpraca. Bardzo dziękuję! Ryszard P. Kłodawa, 23.03.2020

linia

Dzień dobry. Przepraszam, że dopiero teraz przesyłam opinię. Paczka z różami przyszła w ciągu kilku dni od informacji z Państwa strony, że paczka została nadana. Sadzonki zabezpieczone perfekcyjnie, jakość i stan róż doskonały - bardzo pozytywne wrażenie. Dziękuje bardzo za fachową obsługę, teraz tylko czekać na efekty. Firma godna polecenia, na pewno skorzystamy jeszcze z Państwa oferty. Pozdrawiam Katarzyna D. Sandomierz, 23.03.2020

linia

Witam! Dziękujemy za sprawną przesyłkę. Róże dotarły w bardzo dobrym stanie , solidnie zabezpieczone na czas przesyłki, sadzonki mają piękne zielone pąki ale wstrzymujemy się jeszcze z ich wysadzeniem ze względu na niskie temperatury. Szkoda, że późno ocknęliśmy się z zamówieniem bo chcieliśmy tez zakupić kilka sztuk odmiany róży Karpatia i pachnącej róży odmiany domasceńska. Nie ma już w sklepie, szkoda zmówimy w przyszłym sezonie. Jeszcze raz dziękujemy. Pozdrawiam - Alicja Z. Siedlce, 23.03.2020

linia

Witam, Przesyłka z różami oczywiście dotarła. Jestem super zadowolona z waszego podejścia do klienta i obsługi. Nie po raz pierwszy u was złożyłam zamówienie. Zawsze są dobrze zabezpieczone i róże docierają w dobrej formie. Któregoś roku zamówiłam róże z gołym korzeniem na jesień i niestety nie wszystkie się przyjęły. W tak trudnej sytuacji - dla mnie - nie pozostałam sama. Pan Grzegorz podszedł do mojego problemu ze zrozumieniem i po wymianie korespondencji między nami zaproponował ponowny zakup róż - ma się rozumieć - w promocyjnej cenie. Załączam kilka zdjęć róż kupionych u was. Pozdrawiam Agata J. Nekla, 23.03.2020

róże Pani Agaty

linia

Witam serdecznie, Jestem bardzo zadowolona z jakości otrzymanych sadzonek, zabezpieczenia ich na czas transportu, terminie wysyłki, sposobie zapakowania i poziomie obsługi klienta. Dodam, że  róże bezkolcowe posadziłam i czekam na ich rozwój:). dr n. med. Regina Ż. Gdańsk, 22.03.2020

linia

Dzień dobry, Sadzonki 3 róż, które otrzymałam, wyglądają na zdrowe i silne. Zostały zapakowane w karton oznaczeniem, gdzie jest góra, ale róża pnąca Indigoletta trochę ucierpiała: ziemia była obsypana, a w środku znalazłam 4 jej odłamane pędy. Z pozostałych na krzewie pędów jeden jest duży i mocny, drugi mniejszy, a trzeci najmniejszy składa się z dwóch listków. Mam nadzieję, że to jej nie osłabiło zbyt mocno, czas pokaże. Pozostałe dwie sadzonki są w bardzo dobrym stanie. Termin wysyłki bez zastrzeżeń, z kurierem można było elastycznie ustalić formę odbioru. Na tym etapie polecam firmę do współpracy. Pozdrawiam Agata  G. Warszawa, 22.03.2020

linia

Witamy,  zamówione u Państwa sadzonki dotarły do nas szybko, tzn, czas od zamówienia do ich otrzymania był krótki. Sadzonki są dobrej jakości, grube łodygi, pięknie ukorzenione, zielone listki co świadczy że nie są uschnięte a wręcz przeciwnie, w doskonałej kondycji. Na czas transportu profesjonalnie zapakowane, co wyklucza ich potencjalne uszkodzenie mechaniczne.  Jesteśmy przekonani, że zakupione u Państwa róże będą cieszyć nas swoim pięknym wyglądem i cudownym zapachem przez wiele lat.  Uważamy, że Państwa firma jest godna polecenia, co też mamy zamiar czynić przy kontaktach z rodziną czy znajomymi, widać że jakość świadczonych przez Państwa usług jest na wysokim poziomie a zadowolenie klienta jest Waszym motto biznesowym, życzymy wielu sukcesów i pozdrawiamy Kasia & Czesław B. Głazówka, 22.03.2020

linia

Dzień dobry, róże wyglądają zdrowo. Przyszły wprawdzie z opóźnieniem ale wszyscy wiemy że to wina ogólnego paraliżu transportowego na skutek wirusowej epidemii. Bałam się że z powodu tego opóźnienia róże będą wyschnięte a może nawet martwe. Na szczęście zostały odpowiednio zapakowane i dobrze podlane. Zostały  też odpowiednio przycięte więc pewnie dobrze się przyjmą. Dziękuję i pozdrawiam Agnieszka C. Rybarzowice, 22.03.2020

linia

Dzień dobry, chciałam podziękować za zamówione u Państwa róże. Już 6 lat temu zakupiłam u Państwa pierwsze sadzonki. Do dzisiejszego dnia zdobią pięknie mój ogród - rabatową róże Arthur Bell, różową różę Queen Elizabeth, róże pnące Rosarium. Nie mogłam się powstrzymać i dokupiłam w tym roku jeszcze róze historyczną MMe Isaac Pereireroze krzaczastą mrs. John Laing i pnącą różę Violette Parfumee. Sadzonki za każdym razem przychodziły w idealnym stanie , były zdrowe i profesjonalnie zabezpieczone. Jeszcze raz dziękuję i szczerze polecam Szkółkę Róż Rozaria. Pozdrawiam Elżbieta W. Wygon, 21.03.2020

linia

Witam, Dziękuję za przesłanie sadzonek. Trochę mnie martwi czy świeżo posadzone krzaczki wytrzymają mróz, który nadchodzi. Jeśli Panstwo mogą, to proszę dać znać czy mam je zabezpieczać, klimat tu jest gorski - beskid Makowski. Co do przesyłki, to zamawiam drugi raz i pierwszy raz krzaki zniosły lepiej, ale to bylo zamowienie jesienne. Teraz troszke sie obłamały, ale bez tragedii. Jesli zniosą ten mroz marcowy to bede szczesliwa. Róża okrywowa Heidetraum, ktore zamowilam poprzednio sa wspaniałe- sarny je obgryzały cały zeszły sezon, rosną na skarpie w gliniastej ziemi a one takie byĺy piękne. Okrywowa róża Alba meidland podobnie, choc kwiaty mają mniej trwałe. Róża dzika Hansa strasznie słabo rosną, mimo nawożenia. Ale może teraz za ogrodzeniem-bez saren- bedą mieć lepiej. Nie znam róży pnącej new dawn - wziełam na próbe na "zielone przepierzenie"- zobaczymy. Ogółem bardzo dziękuję, bo zamawiam u Was i mam zaufanie, czekam spokojnie bo wiem, jak działacie. Pozdrawiam i prosze o sugestie ws. Mrozu do -10 w marcu ???? Maja N. Budzów, 21.03.2020

linia

Witam. W ubiegłym tygodniu dostałam zamówione sadzonki róż. Dostawa była szybka i rzetelna, sadzonki perfekcyjnie zapakowane i zabezpieczone na czas podróży. Róże z waszej szkółki kupowałam już któryś raz z kolei. Wszystkie poprzednie sadzonki się przyjeły i pięknie kwitną. Mam nadzieję, że te również będą cieszyć moje oko. Z całego serca dziękuję i polecam innym kupującym. Pozdrawiam. Maria G. Maniewo, 21.03.2020linia

Dzień dobry, róże przyszły w doskonałym stanie, świetnie zabezpieczone, bez uszkodzeń, a sadzonki jak zwykle świetnej jakości. Jestem bardzo zadowolona i pozostaję Państwa wielbicielką, na jesieni na pewno znów coś zamówię. Pozdrawiam Beata N. Warszawa, 20.03.2020

linia

Dzień dobry Róże zabezpieczone znakomicie na czas transportu w przystosowanych do tego celu kartonach by się nie połamały. Róże zdrowe, szczególnie te na palikach miło mnie zaskoczyły, łodygi dość masywne, wysokie i stabilne. Doniczki dość duże, a ziemia świeża. Już zastanawiam się nad dokupieniem kolejnych egzemplarzy, bo są zdrowe, już puszczają liście, a pędy są dość grube. Pozdrawiam Małgorzata J. Zwiernik, 20.03.2020

linia

Witam! Od dawna kupuję róże w sprzedaży internetowej. Poszukuję ciekawszych odmian. Taką właśnie znalazłam u Państwa różę wielkokwiatową Papa Meilland. Przesyłkę otrzymałam w przewidzianym terminie, starannie zapakowaną i oznaczoną tak, że róże dotarły do mnie w doskonałym stanie, bez najmniejszego szwanku, z widocznymi nowymi pędami i listkami. Liczę, że po posadzeniu spełni moje nadzieje. Ze względu na ciekawą ofertę i przystępne ceny zamierzam w niedalekiej przyszłości ponownie skorzystać z możliwości zakupów róż w Rozarii. Pozdrawiam, Małgorzata S. Warszawa, 20.03.2020

linia

Witam! Bardzo dziękuję za przesyłkę. Róże dotarły w doskonałym stanie. Bardzo dobrze, profesjonalnie zabezpieczone. Sadzonki róż zdrowe, duże, mocne po prostu piękne. Polecam wszystkim zakupy w Państwa sklepie. Pozdrawiam Anna H. Dobiegniew, 19.03.2020

linia

Witam! Chciałabym podzielić się swoją opinią na temat ostatniego zamówienia i nie tylko... Otóż do ostatniego zamówienia, tak samo jak i do poprzednich mam same pozytywne uwagi. Przesyłka dotarła szybko, róże były w dobrej kondycji, należycie zapakowane. Te wcześniej zamówione przyjęły się i kwitły - tych ostatnich jeszcze nie wysadziłam - czekam aż miną nadchodzące nocne przymrozki. Tylko z jedna miałam problem a mianowicie z różą angielską Charming Apricot. Wydawało się, że zimę przetrwała, bo zaczęła wypuszczać, ale widocznie pokonały ją wiosenne przymrozki i niestety już się później nie odrodziła. Mam nadzieję, że zamówione ostatnio róże Poul Bocuseróże Papi Delbard zrekompensują mi jej stratę :) Szkółkę polecam wszystkim miłośnikom róż. Pozdrawiam Marta C. Sokołów, 19.03.2020

linia

Przesyłka dotarła w zapowiedzianym wcześniej terminie (dobra komunikacja ze strony Sklepu i firmy kurierskiej). Sadzonki róż przepiękne, zdrowe, porządnie zapakowane. To nie mój pierwszy zakup róż w Sklepie i pewnie nie ostatni, tym bardziej, że kupuje się wygodnie poprzez e-sklep. Polecam wszystkim miłośnikom róż. E. z Krakowa, 18.03.2020

linia

Dobry wieczór. Jestem bardzo zadowolony z sadzonek róż z zakupionych u Państwa. Wasze róże są piękne i równie pięknie rosną, zachwycając swoimi kwiatami. Jakość sadzonek jest bardzo dobra o czym świadczy fakt,że po posadzeniu wszystkie kontynuowały wzrost i pięknie kwitną. Poziom obsługi zakupowej jest na najwyższym poziomie. Znakomite opakowanie zabezpiecza sadzonki na czas transportu. Posiadacie Państwo fantastyczna stronę internetową z bardzo dokładnym opisem poszczególnych rodzajów róż, co znacznie ułatwia dokonywanie wyboru sadzonek. Z pewnością powrócę do Państwa na zakupy i będę polecał znajomym. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Dużo zdrowia. Władysław W. Dobczyce, 18.03.2020

linia

Dzień dobry, Dziękuję bardzo za przesłane sadzonki.  Co do opinii odnośnie róż nie mogę się wypowiedzieć, gdyż dopiero zaczynam ich uprawę, jednakże sadzonki przyjechały w nienaruszonym stanie, idealnie zapakowane- pomysł z kartonem w 100% trafiony. Obawiałam się, iż korzenie pojedynczych sadzonek będą zapakowane w folii, lecz zostałam miło zaskoczona, ponieważ każda z nich była w doniczce. Jakościowo wyglądają bardzo dobrze. Co do terminu wysyłki - to tak jak była informacja na stronie, w połowie marca zostały one wysłane, a czas trwania między informacją o wysyłce a otrzymaniu jej zajął zaledwie jeden dzień. Wszystkie informacje były przekazywane na bieżąco. Pozdrawiam serdecznie, Barbara P. Gdańsk, 18.03.2020

linia

Witam; wystawiając opinię szkółce róż można praktycznie w jednym zdaniu to jest; pełny profesjonalizm, a troszkę rozszerzając to róże w bardzo dobrej kondycji wybór ekstra bardzo silne sadzonki rewelacyjnie spakowane i zabezpieczone na okres wysyłki, jest to moje drugie zamówienie i drugi raz jestem w pełni zadowolony z dostawy serdecznie pozdrawiam i na pewno będę każdemu polecał Waszą szkółkę. Krzysztof G. Sosnowiec, 18.03.2020

linia

Witam, Róże dotarły do mnie zgodnie z zamówieniem i co ważne nie uszkodzone. O kolorach jeszcze nic nie mogę powiedzieć bo jeszcze nie kwitną ale na pewno będą wspaniałe a ja już nie mogę się tego doczekać ???? System korzeniowy mają mocny i rozwiniety, łodygi grube i już mają piękne soczyste listki. Widać że Szkółka Rozario bardzo dba o swoje róże. Polecam wszystkim zainteresowanym Szkółkę Rozaria bo to gwarancja jakości i zadowolenia klienta ???? Anna T. Morosławice, 18.03.2020

linia

Witam! Bardzo dziękuję za przesyłkę. Róże dotarły w doskonałym stanie.Bardzo dobrze,profesjonalnie zabezpieczone.Sadzonki róż zdrowe,duże,mocne po prostu piękne. Polecam wszystkim zakupy w Państwa sklepie. Pozdrawiam Anna M. Łoziska, 17.03.2020

linia

Dziękuję za profesjonalną obsługę.Róże dotarły cudownie opakowanie, zdrowe piękne sadzonki. ODMIANY takie jak w zamówieniu. Termin wysyłki szybki.Ja korzystam z usług tej szkółki nie pierwszy raz  (bo ją znam) a opinię wydaję w celu polecenia jej każdemu. Teresa T. Strzyżów, 17.03.2020

linia

Róże z Pana szkółki kupujemy od lat. W roku ubiegłym kupiliśmy ok. 30 sztuk. Wszystkie się przyjęły i pięknie kwitły. Nasi goście nie mogli uwierzyć, że byly sadzone jesienią i tak się już rozkrzewily. Sadzonki zawsze są dobrze zabezpieczone do transportu. Żaden karczek nie uległ zniszczeniu, czy nadlamaniu. Bardzo polecam zakupy w Pana szkółce i zapewniam, że ja zakupy będę nadal robiła tylko u Pana. Halina P. Iława, 17.03.2020

linia

Witam, z przyjemnością opiszę transakcję, same róże i kontakt z Państwem. Otóż, rozmawiałam kilkukrotnie z państwem przed i po zamówieniu i jestem zadowolona, jesteście państwo naprawdę mili i kompetentni, przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie świetnie zapakowana a same różyczki to prawdziwy rarytas i nie mogę doczekać się efektu letniego jak zakwitną. Moje zakupy nie były pierwszymi w tym sklepie ale na pewno nie ostatnimi, pozdrawiam Ewa S. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Góra Kalwaria, 17.03.2020

linia

Witam! Powiem krótko - pełen profesjonalizm pod każdym względem. Będę Państwa polecać znajomym i sama na pewno jeszcze skorzystam. Dziękuję i pozdrawiam Agnieszka Sz. Bystrzyca, 17.03.2020

linia

Otrzymalam 4 roze na pniu super zabezpieczone kazda w osobnym kartonie piekne rosliny terminy wysylki krotkiejestem pelna podziwu polecam wszystkim  Małgorzata G. Toruń, 17.03.2020

linia

Witam Dziękuję pięknie za otrzymaną przesyłkę, nie jest to moje pierwsze zamówienie u Państwa ale już kolejne i nie pamiętam które. Jestem zachwycona różami, które kupiłam w Szkółce Róż Rozaria, wszystkie od pierwszej zakupionej doskonale sie trzymają i pięknie kwitną. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za szybką dostawę i piękne sadzonki. Pozdrawiam Bogdana K. Piekary, 16.03.2020

linia

Dziekuje bardzo, roze dodarly wedlug informacji o przesylce, bez problemu, w doskonalym stanie,  zapakowanie byly bardzo profesjonalnie. Teraz czekamy zeby sie przyjely. Mam nadzieje ze nocne przymrozki im nie zaszkodza (chociaz na noc przykrylam je). Pozdrawiam Grażyna B. Warszawa, 16.03.2020

linia

Witam Róże zabezpieczone bardzo dobrze, każda w osobnej kępie ziemi i folii, sadzonki wyglądają zdrowo. Całościowo zapakowane w karton z otworami, bardzo zgrabnie i pomysłowo. Termin wysyłki dotrzymany. Natomiast jaki będzie efekt wysadzonych sadzonek to dopiero mogę odpowiedzieć w jesieni. Jeśli Państwo przypomnicie mi o tym to chętnie  podzielę się opinią. Na tą chwilę firma godna polecenia. Maria S. Grobla, 16.03.2020

linia

Dziękuję za sadzonki róż ,w bardzo dobrym stanie, mocne , dorodne, pięknie ulistnione, dobrze ukorzenione. Róża pienna z imponująco grubym pniem. Przesyłka bardzo starannie zapakowana. Krystyna P. Bychawa, 16.03.2020

linia

Dziękuję za różyczki jak zawsze ładne krzaczki. Czwarty raz u państwa zrobiłam zakupy i jestem bardzo zadowolona, róże są piękne i nie mogę się doczekać kiedy będą kwitły. Zakupione u Państwa róże są przepiękne tak jak na zdjęciach. Szkółkę Rozaria polecam moim znajomym. Nie mam żadnych uwag wszystko jest na 6. Dziękuję bardzo. Ania G. Kąkolewo, 16.03.2020

linia

Sadzonki róż w świetnym stanie, przesyłka bardzo szybka. Róże już posadzone, teraz tylko poczekać na kwitnięcie i podziwiać ???? Grażyna B. Orzesze, 16.03.2020

linia

Dobry wieczór, Sadzonki dotarły w idealnym stanie, są zdrowe i mocne. Róże bardzo dobrze zabezpieczone do transportu.  Sadzonek spodziewałam się po 15 - tym marca , ku mojemu zaskoczeniu przyszły w zeszłym tygodniu. Gorąco polecam szkółkę Mirosława K. Gorzów, 16.03.2020

linia

Dzień dobry, z przyjemnością potwierdzam, że obsługa klienta w Państwa firmie stoi na wysokim poziomie. Wysyłkę przesyłki poprzedziła informacja e-mailem, paczka dotarła w idealnym stanie a sadzonki były bardzo dobrze zabezpieczone. Wykorzystaliśmy Państwa sugestie podczas sadzenia róż na stałe miejsce i mamy nadzieję, że będzie im się u nas podobało. Z pewnością polecimy znajomym kupowanie róż właśnie u Państwa. Zbigniew G. Dębowiec, 16.03.2020

linia

Sadzonki dostarczono szybko, bez uszkodzeń. Wyglądają zdrowo i mam nadzieję cieszyć oczy gdy zaczną kwitnąć. Generalnie wszystko profesjonalnie. Polecam Marek T. Warszawa, 16.03.2020

linia

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.Bardzo dobry kontakt, powiadomienia o każdej etapie realizacji. Towar dotarł do mnie wyznaczonym czasie, starannie zabezpieczony na czas podróży wygląda na zdrowy. Jestem zadowolony zakupu jeszcze raz polecam wszystkim !!! Stanisław S. Bełchatów, 16.03.2020

linia

Wszystkie róże dotarły bardzo szybko w bardzo dobrej kondycji kontakt ze sprzedającym bardzo dobry bardzo polecam Leszek K. Skierniewice, 16.03.2020

linia

Wszystkie róże dotarły bardzo szybko w bardzo dobrej kondycji kontakt ze sprzedającym bardzo dobry bardzo polecam Leszek K. Skierniewice, 16.03.2020

linia

Witam, Przesyłkę otrzymałam w deklarowanym terminie mogąc ją śledzić na bieżąco. Sadzonki były profesjonalnie zabezpieczone w trwałym i przewiewnym opakowaniu. Wyglądają na zdrowe.  Wcześniej kontaktowałam się z Państwem telefonicznie, miło i bezproblemowo. Polecę sklep z przyjemnością. Anna H. Szczecin, 15.03.2020

linia

Jestem nowym klientem szkółki  ROZARIA  i zakupiłam tutaj  po raz pierwszy ukorzenione w donicach krzewy róż. Biorąc pod uwagę pełną satysfakcję z dokonanej transakcji, na pewno jeszcze w przyszłości zrobię tutaj zakupy i polecę szkółkę Rozaria znajomym. Sadzonki są naprawdę dorodne i dotarły do mnie w idealnym stanie. Z doświadczenia wiem że młode przyrosty róż są bardzo kruche i prawdę powiedziawszy z niepokojem otwierałam karton. Jestem usatysfakcjonowana i pełna uznania za profesjonalizm personelu szkółki w stosunku do jakości produktu, pakowania i zabezpieczenia na czas transportu, terminowość dostawy oraz kontakt i współpracę z klientem.  Szczerze polecam tą szkółkę, śmiem przypuszczać że pracują tutaj ludzie z pasją, a wypielęgnowane rośliny, są warte swojej ceny! Eleonora M. Stary Sącz, 15.03.2020

linia

Witam, Zamówione róże dotarły w stanie idealnym, bardzo dobrze zabezpieczone. Rośliny bardzo ładne. To kolejne zamówienie i napewno nie ostanie :-)) Pozdrawiam Daniela K. Bielsko - Biała, 15.03.2020

linia

Witam☺róże otrzymałam bardzo dobrze zabezpieczone. Dotarły do mnie ekspresowo. Jestem bardzo zadowolona. Sadzonki są zdrowe i ładnie rozrośnięte. Z czystym sumieniem polecam tę szkółkę. Od paru lat zamawiam róże tylko w Rozarii. Nie mogę się już doczekać aż będą kwitły. Pozdrawiam. Anna K. Morawa, 15.03.2020

linia

dzień dobry otrzymałam przesyłkę kilka dni temu, doskonale zapakowaną. Rośliny przyjechały zabezpieczone w dobrym stanie i mam nadzieję, że przyjmą się i będą pięknie kwitły. Pozdrawiam Bogumiła B. Warszawa, 15.03.2020

linia

Witam. Zamówione róże dotarły w deklarowanym terminie. Sadzonki dobrej jakości były dobrze zabezpieczone i zapakowane na czas transportu. Wewnątrz przesyłki została dołączona bardzo pomocna instrukcja dot. sadzenia i pielęgnacji róż. Cena sadzonek nie wygórowana. Było to moje drugie zamówienie z tej szkółki. Poprzednie róże, zamówione i posadzone do gruntu jesienią, pięknie się przyjęły. Wszystkie już w lutym puściły listki. Polecam Szkółkę róż "Rozaria". Leszek R. Głęboczek, 15.03.2020

linia

Dzień Dobry Jak najbardziej polecam Szkółkę Róż Rozaria zarówno pod względem jakości sadzonek jak i terminowości i obsługi. Róże uprawiam już od pięciu lat i posiadam w ogrodzie ponad 50 sztuk z czego prawie 40% stanowią róże właśnie ze Szkółki Rozaria. Mariusz S. Niemysłowice, 15.03.2020

linia

Witam róże do mnie dotarły w bardzo dobrym stanie mają już listki a ponieważ są w doniczkach poczekam aż miną największe mrozy i zostaną wsadzone mają już przygotowane miejsce. Na pewno nie jest to mój ostatni zakup u Was. Jeszcze raz dziękuję. Anna P. Suchedniów, 15.03.2020

linia

Witam.Jestem bardzo zadowolona z obsługi waszej firmy.Sadzonki róż dotarły nie naruszone bardzo dobrze zabezpieczone,każda sadzonka puszcza pierwsze listki.Super polecam ???? Elżbieta L. Wymiarki, 14.03.2020

linia

Sadzonki doskonałej jakości i bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu. Szybka i solidna dostawa, jestem zadowolona z zakupu i będę częściej odwiedzała ten sklep. Barbara T. Łódź, 14.03.2020

linia

Panie Grzegorzu jestem zadowolona z przesyłki. Sadzonki zdrowe z ładnym systemem korzeniowym. Pozdrawiam. Beata P. Konstantyn, 14.03.2020

linia

Witam, przesyłka dotarła cała i zdrowa. Dziękuję za szybką realizację:-) Pozdrawiam Michał N. Kielce, 14.03.2020

linia

Sadzonki były bardzo starannie zapakowane, są bardzo dorodne, już wypuszczają pąki liści, nie mogę się doczekać kiedy zakwitną. Pozdrawiam Grażyna L. Konarzyce, 13.03.2020

linia

Witam. Dziękuję za przesyłkę. Róże dobrze zapakowane, sadzonki wyglądają zdrowo. W tej szkółce zamawiałam już kolejny raz. Starsze okazy kwitną pięknie. Podziwiają je moi znajomi. Nie mogę doczekać się kiedy podrosną i zakwitną kolejne róże. Polecam zakupy w tej szkółce. Alina P. Łomża, 13.03.2020

linia

Witam. Róże dotarły do mnie w idealnym stanie. Były doskonale zabezpieczone. Krzewy wyglądają naprawdę zdrowo. To moje kolejne zamówienie i pewnie nie ostatnie jak sądzę. Na mnie jednak największe wrażenie robi sama Państwa strona. Oprócz wielu przepięknych zdjęć, zawiera bardzo obszerne opisy, ciekawe spostrzeżenia i bardzo ważne  wskazówki. Muszę przyznać, że kilkanaście razy na nią zaglądałam zanim złożyłam zamówienie i ciężko mi się było od niej oderwać. W ofercie macie Państwo ogromny wybór róż i naprawdę trudno się ograniczyć do zakupu jedynie kilku krzewów. Pozdrawiam. Agnieszka P. Tuszyn, 13.03.2020

linia

Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzymałam od Państwa zamówione róże, zgodnie z zamówieniem  34711 z dnia 12 lutego b.r. Dotarły w idealnym stanie, bardzo dziękuję. Proszę o fakturę, gdyż nie została dołączona do zamówionego produktu. Z poważaniem Eleonora M. Stary Sącz, 12.03.2020

linia

Towar zabezpieczony bardzo dobrze. Sadzonki róż zadbane, widoczne nowe pędy. Ogólnie podsumowując wszystko jak należy zgodnie z opisem. Godne polecenia. Pozostaje tylko czekać na zakwtniecie róż Dodatkowo instrukcja szczegółowa od zasadzenia po pielęgnacje Polecam Pozdrawiam Zdzisława W. Wałbrzych, 12.03.2020

linia

Dzień dobry, Róże dotarły w bardzo dobrym stanie. Rośliny nie ucierpiały podczas transportu. Są bardzo dorodne. Poleciłabym szkółkę innym. Pozdrawiam Joanna B. Pozezdrze, 12.03.2020

linia

Polecam w 100% dobrze zabezpieczenie dostarczone nawed przed czasem dla mnie extra na pewno zostane stalym klientem polecam wasza strone u wszystkich moich znajomych pozdrawiam Jacek S. Toruń, 12.03.2020

linia

Dostawa przyszła szybko, róże piękne, bardzo dobrze zabezpieczone. Serdecznie polecam. Magdalena B. Poznań, 12.03.2020

linia

Dzień dobry, Sadzonki róż zostały dostarczone terminowo w bardzo dobrej kondycji, profesjonalnie opakowane. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z państwa usług. Serdecznie pozdrawiam Alicja R. Bełchatów 12.03.2020

linia

Witam Dziękuję bardzo, otrzymane róże są super, piękne. Już teraz cieszą oko. Czekają na posadzenie w ogródku. Myślę,że już mrozów nie będzie i możne z powodzeniem je posadzić. Nie mogę się doczekać jak zakwitną. Dostarczone róże  zapakowane były w odpowiednie solidne pudła tekturowe. Oceniam szkółkę na 10 w skali 1-10. Kurier spisał się super kartony dotarły w stanie nie naruszonym, czyściutkie. To świadczy, że były odpowiednio przewożone. Całą transakcje uważam za super. Teresa M. Swarzędz, 11.03.2020 

linia

jakość sadzonek - wzorcowa

jakość zabezpieczenia - wzorcowa

termin dostawy - wzorcowy

Marcin M. Iłów, 11.03.2020

linia

Otrzymałam sadzonki w b.dobrym stanie, dobrze zapakowane i bez uszkodzeń. Róże dobrze rozwinięte, z dużą ilością nowych oczek. Polecam kupującym. Mam nadzieję że będą pięknie rosły. O tym napiszę później. Kocham róże. Violetta M. Janikowo, 11.03.2020

linia

Dzień dobry, Chciałabym serdecznie podziękować za wysyłkę. Jestem bardzo zadowolona z Państwa obsługi - kupowałam u Panstwa wielokrotnie i na pewno jeszcze ponownie zamówię jak tylko wygospodaruję trochę miejsca. Róże są piękne, dobrze zabezpieczone na czas transportu, przesyłka przyszła do mnie bardzo szybko. Dodatkowymi zaletami Panstwa szkółki jest szeroki wybór i bardzo przystępna cena. Pozdrawiam Krystyna L. Okuniew, 26.02.2020

cień po datę róze

rok: 2020 - 20192018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

Produkt dodany do Ulubionych