rok: 2020 - 2019 - 20182017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

cień róze

linia

Witam. Zakupu w waszym sklepie dokonalam pierwszy raz i jestem zachwycona pięknymi zdrowymi sadzonki. przesyłka dotarła na czas.  Sadzonki bardzo dobrze zapakowane dobrze zabezpieczone nie uszkodzone. Myślę że to nie ostatnie moje zakupy u państwa. Serdecznie pozdrawiam Magdalena W. Sielec, 04.04.2020

róże Pani Magdy z Sielca

linia

Witam Bardzo dziękuję za szybką dostawę. Róże zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniami podczas transportu bardzo dobrze, dotarły do mnie w stanie nieuszkodzonym. Mam nadzieję, że na mojej działce będą tak samo pięknie wyglądały jak w w Państwa ofercie ;-). Jeśli chodzi o polecenie Państwa szkółki rozaria to polecam z czystym sercem i sumieniem, a ja osobiście będę ją polecała wszystkim znajomym chętnym do zakupu róż. Wybór róż na Państwa stronie jest tak ogromny i różnorodny,że ciężko się zdecydować, ale opisy pod każdym gatunkiem są tak dokładne i bardzo pomocne i każdy znajdzie coś do swojego ogrodu. Bardzo serdecznie pozdrawiam Właścicieli i pracowników zaangażowanych w proces hodowli i wysyłki tak pięknych róż. Stefania J. Konin, 4.04.2020

linia

1.04.2020 zawsze twierdze że firmę ocenia się po reklamacjach które zawsze mogą się zdarzyć jesienią 2019 r kupiłem róże i jedna się nie przyjeła reklamacja została załatwiona pozytywnie, dokupiłem jeszcze parę róż i wszystko przyszło ładnie i fachowo zapakowane FIRMA godna polecenia Zbigniew S. Radom, 2.04.2020

linia

Towar zgodny z zamówieniem i opisem, dostarczony w terminie i odpowiednio zabezpieczony, każda sadzonka posiada etykietkę, sadzonki wielkości jak w opisie. Polecam Szkółkę Róż Rozaria jako profesjonalistę. Czekam z niecierpliwością na efekty posadzonych róż okrywowych. Wystawiam 6 za wszystko. Pozdrawiam Teresa K. Siewierz, 01.04.2020

linia

Witam serdecznie, poniżej opinia dot. zakupu róż: opinia dotycząca uprawianych róż z naszej szkółki: to dopiero 2 zakup u Państwa, z ub. roku róże dobrze przezimowały, kwitły w sezonie obficie, jakoś otrzymanych sadzonek: róże z obu zakupów były duże, zdrowe, zabezpieczenie ich na czas transportu: zapakowane profesjonalnie, żadnych uszkodzeń, terminie wysyłki: wysyłka bardzo szybko, sposobie zapakowania: sadzonki dobrze zabezpieczone i profesjonalnie opakowane, poziomie obsługi klienta itp.: b. dobry kontakt, fachowe porady, szybkie info zwrotne, w tym o statusie przesyłki u kuriera. Polecam szczerze innym :-). Serdecznie pozdrawiam Waldemar L. Bożnów, 01.04.2020

linia

Witam, nie chcę słodzić ale pierwszy raz spotykam się z tak perfekcyjnie zapakowaną i opakowaną przesyłką z roślinami.Róże dotarły do mnie nieuszkodzone w bardzo dobrej kondycji i krótkim czasie.Sadzonki bardzo dobrze ukorzenione i pięknie się rozwijają ale niestety będą musiały zaczekać na posadzenie bo akurat spadł śnieg i przyszły przymrozki. Bardzo dziękuję za otrzymane sadzonki i na pewno jeszcze zajrzę do waszej szkółki pozdrawiam Józef C. Złatna, 31.03.2020

linia

Dzień dobry Dzisiaj otrzymałam zakupione 23 szt. róż. Przesyłka dotarła w bardzo dobrym stanie. Wszystkie różne są bardzo dobrze zapakowane, w wysokich doniczkach i posiadają już rozwinięte liście. Żadna z nich nie została uszkodzona w trakcie transportu. Wielokrotnie kupowałam krzewy w sklepach internetowych, ale pierwszy raz spotkałam się z taką starannością dot. zapakowania i przesłania zakupionych roślin. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję bardzo Serdecznie pozdrawiam Kazimiera L. Gołuchów, 31.03.2020

linia

Witam Pana :) Zakup róż dokonany w Pana firmie oceniam na 10/10 :) -  jakość otrzymanych sadzonek 10, -  zabezpieczenie ich na czas transportu = 10, - termin wysyłki = 10, - sposób zapakowania = 10 Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Elżbieta M. Warszawa, 30.03.2020

linia

Witam serdecznie, róże dotarły całe, nie miały wysypanej ziemi, trochę mało przerośnięta ziemia korzeniami, przy wyjmowaniu z doniczek (mimo cięcia ich nożyczkami) i tak mocno się ziemia rozpadała i w efekcie wsadzone były prawie z gołym korzeniem, no ale to początek wiosny a wsadzane były jesienią, więc rozumiem, że nie miały dużo czasu na rozwój korzeni. To są kolejne moje zakupy w Państwa szkółce. Wszystkie zakupione róże ( a mam ich od Państwa już sporo) przyjęły mi się i ładnie rozrosły. Róze Lavender lassie miały sporo mszyc ale uporałam się z nimi i dziś są potężne. Kupiłam też róże na pniu, wszystkie zawsze do mnie dotarły w nienaruszonym stanie, ziemia nie była wysypana. Bardzo sobie chwalę cudowną róże Miriam, a teraz kupiłam różę wielkokwiatową Frederic Mistral, też jestem jej ciekawa. Bardzo bym chciała jeszcze kupić róże Andre le notre ale niestety wiem, że Państwo nie macie jej w swej ofercie. Szkoda. Róże z Państwa szkółki są ładnie rozrośnięte w porównaniu z innymi, gdzie też kiedyś zamawiałam. Pozdrawiam serdecznie Anna M. Żukowo, 29.03.2020

linia

Sadzonki róż bardzo dobrej jakości, zgodne z zamówieniem, bardzo dobrze zabezpieczone w transporcie. Obsługa sklepu bardzo miła. Dodatkowo dostałam mini poradnik jak pielęgnować róże. Bardzo polecam sklep, na pewno jeszcze skorzystam z państwa oferty i będę polecać znajomym. Magda K. Żurawina, 29.03.2020

linia

Witam, otrzymałam od Was róże, ponad 20. Są w doskonałym stanie, pomimo że jeszcze 3 dni stały w pudełkach w zimnym garażu. Noce były mroźne, więc bałam się, że stanie im się krzywda. Po rozpakowaniu okazało się, że mają się świetnie. Były w wysokich donicach, popakowane jeszcze w torebki. W każdej torebce jeden gatunek. Już rosną w ogródku. Teraz znów chłodniej, ale myślę, że im się nic nie stanie. Polecam szkółkę, zapakowanie i transport. Pozdrawiam Bożena S. Zgierz, 29.03.2020

linia

Dzień dobry. Wszystko w porządku. Róże swietnie zabezpieczone na czas podróży, nawet mróz nie wyrzadził im szkody. Sadzonki takie ładne, pewnie ze szklarni więc je po trochu hartuję. Jestem zadowolona:) Pozdrawiam. Grażyna D. Tyszowce, 28.03.2020

linia

Witam serdecznie, Bardzo dziękuję za wspaniały zakup. Róże były bardzo dobrze zapakowane, co sprawiło że wyglądały jak prosto ze szkółki, a nie po transporcie. Na pewno jeszcze nie raz zakupie róże w Państwa szkółce. Polecam wszystkim! Pozdrawiam, Kinga Z. Topolno, 28.03.2020

linia

Witam Zamówione róże dotarły szybko i w bardzo dobrej kondycji. Opakowanie bez zarzutu. Świetnym pomysłem była załączona "instrukcja obsługi" Róże zostały posadzone wczoraj .Wierzę że za kilka tygodni pięknie zakwitną. Na pewno będę polecać Państwa sklep Pozdrawiam serdecznie Elżbieta M. Tarnów, 28.03.2020 

linia

Witam Przesyłka doszła w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolony ze sprawności i szybkości działania Pana firmy. Czekał będę z niecierpliwieniem na zakwitnięcie wybranych róż. Pozdrawiam Bronisław S. Knurów, 28.03.2020

linia

Dzień dobry, moja ocena realizacji zamówienia jest bardzo dobra we wszystkich aspektach

- zgodność z zamówieniem 5

- stan dostawy 5

- termin dostawy 5

- cena 5

Pozdrawiam Marek K. Bytkowo, 27.03.2020

linia

Dzień dobry Róże dotarły. Dziękuję bardzo za pomoc i szybką dostawę z pozdrowieniami Grażyna J. Żurawina, 27.03.2020

róże pienne pani grażyny

linia

Dzień dobry, Moje zamówienie  róż , doszło w bardzo dobrym stanie.Podłoże w doniczkach ,wilgotne. Sadzonki wyglądają na zdrowe i  ładne. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Firm godna polecenia. Zakupy w waszej Firmie ,zrobiłam po raz pierwszy - sądzę ,że będę wracać cyklicznie Uczę się .... dziękuję Alina J. Koło, 26.03.2020

linia

Dzień dobry Jesteśmy zadowoleni z przesłanych róż, widać, że są to zdrowe okazy:) Zapakowane bardzo profesjonalnie, żeby ziemia się nie wysypała i gałązki nie połamały. Przesyłka dotarła szybko i bez problemów. Róże będą nam pięknie umilać czas w ogrodzie:) Pozdrawiam Joanna K. Tychy, 26.03.2020

linia

Róże zamówiłam po raz kolejny na Rozaria.pl. Sklep ma całkiem sporą ofertę a róże są tam doskonale i szczegółowo opisane, a na takich informacjach bardzo mi zależy. Sadzonki otrzymane w ostatniej  przesyłce wyglądają na super zdrowe. Jakość doskonała. Choć wyglądały tak jakby były posadzone do doniczek tuż przed wysyłką, więc nie wiem jeszcze jaki jest  system korzeniowy/ róże czekają na posadzenie do ogrodu/ i czy wszystkie przyjmą się. Zmieniłabym nieco sposób oznakowania sadzone gdyż dołączone zawieszki już były słabo czytelne a po roku czy dwóch nie będzie można cokolwiek rozczytać. Paczka przyszła doskonale zapakowana i zabezpieczona, nic nie zostało uszkodzone. Cały proces zamówienia i dostawy przebiegał bez zarzutów. Jestem bardzo zadowolona zarówno z otrzymanych sadzonek róż, jak i całego procesu zamówienia i poziomu obsługi klienta. Emilia R. Brzozówka, 26.03.2020

linia

Dziękuję za przysłanie zamówionych róż. Bardzo dobrze zapakowane sadzonki dotarły do mnie w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolony z kontaktu ze sprzedającym.Polecam szkółkę z całego serca. Henryk, Piotrków Tryb. 25.03.2020

linia

Dziękuję za przesłane róże. Przesyłka była bardzo profesjonalne zapakowana, bez zarzutów, chyba po raz pierwszy spotkałam się z tak doskonałym zabezpieczeniem przesyłki zwłaszcza róż, które są bardzo delikatne i mogą uszkodzić się podczas transportu. Mam tylko problem z jedna różą Moody Blue w porównaniu z innymi, które otrzymałam wygląda na zwiędnięta ( mam nadzieje, że nie zmarzła podczas transportu ) .Pozostałe są  bardzo zdrowe i ładnie rosną. Jeszcze raz bardzo dziękuję, będę polecać Waszą Firmę bo jest godna polecenia, solidna i uczciwa a gatunki róż, które są w ofercie zawsze ciekawe i dostępne. Pozdrawiam Anna P. Pilchowo, 25.03.2020

linia

Róże dotarły w stanie bardzo dobrym (trzy sztuki), z wieloma zielonymi pędami i młodymi liśćmi na gałązkach. Jeden z młodych pędów był ułamany, ale ponieważ był to jeden z około dziesięciu na krzaczku to nie ma to większego znaczenia. Nie posadziłam róż do ziemi z powodu trwających nocnych przymrozków i czekają od ok. tygodnia w pojemnikach, w których zostały wysłane. Wyglądają bardzo zdrowo i rozwijają kolejne liście. Do zamówienia dostarczono instrukcję sadzenia. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam. Anna Ż. Warszawa, 25.03.2020

linia

Witam, Bardzo dziękuję za dostarczone sadzonki róż. Jestem bardzo zadowolona z jakości otrzymanych sadzonek, fachowego zabezpieczenia ich na czas transportu, a także stosunkowo szybkie ich dostarczenie.O terminie wysyłki byłam informowana na bieżąco, co bardzo ułatwiło mi planowanie zajęć podczas oczekiwania na przesyłkę. Uważam,że  poziom obsługi klienta jest w tej firmie godny polecenia. Jestem mile zaskoczona bogatą ofertą i pewnością jeszcze wrócę tu w poszukiwaniu ciekawych roślin. Pozdrawiam Urszula D. Kamionka, 24.03.2020

linia

Bardzo dziękuje za przesyłkę, która doszła w przewidzianym terminie. Wszystkie róże , które zamówiłam przyszły w bardzo dobrym stanie i starannie opakowane. Jakość sadzonek świetna. Mam nadzieję, ze zadomowią się w moim ogrodzie. Obsługa znakomita. Z przyjemnością oglądałam też  stronę sklepu. Potencjalnym klientom  polecam dokładne obejrzenie strony gdzie znaleźć można piękne zdjęcia  róż z bardzo dokładnym opisem warunków uprawy a nawet  genealogią. Z przyjemnością - wrócę tu po następne zakupy. Pozdrawiam i życzę sukcesów. Maria B. Piaseczno, 23.03.2020

linia

Zamówione róże dotarły szybko. Zamówiłam  13 róż. Chyba jedna była pechowa, bo pomimo, że były naprawdę solidnie zapakowane, doniczki - każda osobno owinięta, duży karton, jedna z róż pogubiła pąki w drodze. Sadzonki są dorodne i widziałam, że juz wyrastaja nowe pąki, wiec jestem dobrej myśli. Reszta róż wygląda okazale. Do zamówienia dołączona byla instrukcja jak opiekować się różami, jak je sadzić i nawet jak wyjmować z doniczek. Nie mogę się doczekać aż zaczną kwitnąć. Wybór w szkółce jest tak duży, że już planuję kolejne zakupy. Bogdan H. Pruszcz Gdański, 23.03.2020

linia

Witam serdecznie. Otrzymałam zamówione róże wysokopienne zgodnie z terminem. Bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone na czas transportu. Według mojej amatorskiej oceny sadzonki bardzo dobrej jakości, zdrowe, bez cech chorobowych. Teraz z utęsknieniem czekam aż zakwitną. Szczerze polecam Państwa szkółkę. Róże z poprzedniego zamówienia jesienią, pięknie się przyjęły i zdrowo rosną. Polecam i pozdrawiam serdecznie. Elżbieta C. Zabrze, 23.03.2020

linia

Dziękuję za przesyłkę. Róże dotarły w nienaruszonym stanie, znakomicie zapakowane i zabezpieczone przed wyschnięciem i uszkodzeniem. Sadzonki są zdrowe, każda z metką nazwy odmiany, w fazie rozwoju. Z czystym sumieniem polecam Szkółkę Róż Rozaria. Termin wysyłki bardzo krótki, obsługa sprawna i profesjonalna. Wdzięczny za przesyłkę Kazimierz P. Stare Żukowice, 23.03.2020

linia

Przepięknie dziękuję za zamówienie. Dotarło w całości. Sadzonki prześliczne, ładnie rozkrzewione, perfekcyjnie zapakowane, dotarły w terminie uzgodnionym. W przesyłce była instrukcja jak je posadzić - bardzo pomocna bo pierwszy raz sadziłam róże wiec nie musiałam przeszukiwać internetu z poradami. Już nie mogę się doczekać jak beda kwitły w ogrodzie. Jeśli miałaby jedynie cos zasugerować aby było jeszcze perfekcyjnie to bardzo pomocne byłyby taki przyczepione do sadzonki fiszki z obrazkiem róży i nazwa. Jest tylko maleńka tasiemka z nazwa róży wiec aby ustalić odmianę róży, kolor musiałam szukać zdjęcia po nazwie w Internecie. Oczywiście to drobiazg pozdrawiam serdecznie Iwona S. Warszawa, 23.03.2020

linia

Witam serdecznie! Nie chcę pozostawić bez echa prośby o opinię. Dla mnie cały proces zamówienia oraz jego realizacja to "rewelacja". Zamówiłem, zapłaciłem i zanim się zorientowałem - przesyłka dotarła. Super sprawa. Oby było więcej takich sprzedawców. Mam nadzieję, że na tym nie zakończy się nasza współpraca. Bardzo dziękuję! Ryszard P. Kłodawa, 23.03.2020

linia

Dzień dobry. Przepraszam, że dopiero teraz przesyłam opinię. Paczka z różami przyszła w ciągu kilku dni od informacji z Państwa strony, że paczka została nadana. Sadzonki zabezpieczone perfekcyjnie, jakość i stan róż doskonały - bardzo pozytywne wrażenie. Dziękuje bardzo za fachową obsługę, teraz tylko czekać na efekty. Firma godna polecenia, na pewno skorzystamy jeszcze z Państwa oferty. Pozdrawiam Katarzyna D. Sandomierz, 23.03.2020

linia

Witam! Dziękujemy za sprawną przesyłkę. Róże dotarły w bardzo dobrym stanie , solidnie zabezpieczone na czas przesyłki, sadzonki mają piękne zielone pąki ale wstrzymujemy się jeszcze z ich wysadzeniem ze względu na niskie temperatury. Szkoda, że późno ocknęliśmy się z zamówieniem bo chcieliśmy tez zakupić kilka sztuk odmiany róży Karpatia i pachnącej róży odmiany domasceńska. Nie ma już w sklepie, szkoda zmówimy w przyszłym sezonie. Jeszcze raz dziękujemy. Pozdrawiam - Alicja Z. Siedlce, 23.03.2020

linia

Witam, Przesyłka z różami oczywiście dotarła. Jestem super zadowolona z waszego podejścia do klienta i obsługi. Nie po raz pierwszy u was złożyłam zamówienie. Zawsze są dobrze zabezpieczone i róże docierają w dobrej formie. Któregoś roku zamówiłam róże z gołym korzeniem na jesień i niestety nie wszystkie się przyjęły. W tak trudnej sytuacji - dla mnie - nie pozostałam sama. Pan Grzegorz podszedł do mojego problemu ze zrozumieniem i po wymianie korespondencji między nami zaproponował ponowny zakup róż - ma się rozumieć - w promocyjnej cenie. Załączam kilka zdjęć róż kupionych u was. Pozdrawiam Agata J. Nekla, 23.03.2020

róże Pani Agaty

linia

Witam serdecznie, Jestem bardzo zadowolona z jakości otrzymanych sadzonek, zabezpieczenia ich na czas transportu, terminie wysyłki, sposobie zapakowania i poziomie obsługi klienta. Dodam, że  róże bezkolcowe posadziłam i czekam na ich rozwój:). dr n. med. Regina Ż. Gdańsk, 22.03.2020

linia

Dzień dobry, Sadzonki 3 róż, które otrzymałam, wyglądają na zdrowe i silne. Zostały zapakowane w karton oznaczeniem, gdzie jest góra, ale róża pnąca Indigoletta trochę ucierpiała: ziemia była obsypana, a w środku znalazłam 4 jej odłamane pędy. Z pozostałych na krzewie pędów jeden jest duży i mocny, drugi mniejszy, a trzeci najmniejszy składa się z dwóch listków. Mam nadzieję, że to jej nie osłabiło zbyt mocno, czas pokaże. Pozostałe dwie sadzonki są w bardzo dobrym stanie. Termin wysyłki bez zastrzeżeń, z kurierem można było elastycznie ustalić formę odbioru. Na tym etapie polecam firmę do współpracy. Pozdrawiam Agata  G. Warszawa, 22.03.2020

linia

Witamy,  zamówione u Państwa sadzonki dotarły do nas szybko, tzn, czas od zamówienia do ich otrzymania był krótki. Sadzonki są dobrej jakości, grube łodygi, pięknie ukorzenione, zielone listki co świadczy że nie są uschnięte a wręcz przeciwnie, w doskonałej kondycji. Na czas transportu profesjonalnie zapakowane, co wyklucza ich potencjalne uszkodzenie mechaniczne.  Jesteśmy przekonani, że zakupione u Państwa róże będą cieszyć nas swoim pięknym wyglądem i cudownym zapachem przez wiele lat.  Uważamy, że Państwa firma jest godna polecenia, co też mamy zamiar czynić przy kontaktach z rodziną czy znajomymi, widać że jakość świadczonych przez Państwa usług jest na wysokim poziomie a zadowolenie klienta jest Waszym motto biznesowym, życzymy wielu sukcesów i pozdrawiamy Kasia & Czesław B. Głazówka, 22.03.2020

linia

Dzień dobry, róże wyglądają zdrowo. Przyszły wprawdzie z opóźnieniem ale wszyscy wiemy że to wina ogólnego paraliżu transportowego na skutek wirusowej epidemii. Bałam się że z powodu tego opóźnienia róże będą wyschnięte a może nawet martwe. Na szczęście zostały odpowiednio zapakowane i dobrze podlane. Zostały  też odpowiednio przycięte więc pewnie dobrze się przyjmą. Dziękuję i pozdrawiam Agnieszka C. Rybarzowice, 22.03.2020

linia

Dzień dobry, chciałam podziękować za zamówione u Państwa róże. Już 6 lat temu zakupiłam u Państwa pierwsze sadzonki. Do dzisiejszego dnia zdobią pięknie mój ogród - rabatową róże Arthur Bell, różową różę Queen Elizabeth, róże pnące Rosarium. Nie mogłam się powstrzymać i dokupiłam w tym roku jeszcze róze historyczną MMe Isaac Pereireroze krzaczastą mrs. John Laing i pnącą różę Violette Parfumee. Sadzonki za każdym razem przychodziły w idealnym stanie , były zdrowe i profesjonalnie zabezpieczone. Jeszcze raz dziękuję i szczerze polecam Szkółkę Róż Rozaria. Pozdrawiam Elżbieta W. Wygon, 21.03.2020

linia

Witam, Dziękuję za przesłanie sadzonek. Trochę mnie martwi czy świeżo posadzone krzaczki wytrzymają mróz, który nadchodzi. Jeśli Panstwo mogą, to proszę dać znać czy mam je zabezpieczać, klimat tu jest gorski - beskid Makowski. Co do przesyłki, to zamawiam drugi raz i pierwszy raz krzaki zniosły lepiej, ale to bylo zamowienie jesienne. Teraz troszke sie obłamały, ale bez tragedii. Jesli zniosą ten mroz marcowy to bede szczesliwa. Róża okrywowa Heidetraum, ktore zamowilam poprzednio sa wspaniałe- sarny je obgryzały cały zeszły sezon, rosną na skarpie w gliniastej ziemi a one takie byĺy piękne. Okrywowa róża Alba meidland podobnie, choc kwiaty mają mniej trwałe. Róża dzika Hansa strasznie słabo rosną, mimo nawożenia. Ale może teraz za ogrodzeniem-bez saren- bedą mieć lepiej. Nie znam róży pnącej new dawn - wziełam na próbe na "zielone przepierzenie"- zobaczymy. Ogółem bardzo dziękuję, bo zamawiam u Was i mam zaufanie, czekam spokojnie bo wiem, jak działacie. Pozdrawiam i prosze o sugestie ws. Mrozu do -10 w marcu ???? Maja N. Budzów, 21.03.2020

linia

Witam. W ubiegłym tygodniu dostałam zamówione sadzonki róż. Dostawa była szybka i rzetelna, sadzonki perfekcyjnie zapakowane i zabezpieczone na czas podróży. Róże z waszej szkółki kupowałam już któryś raz z kolei. Wszystkie poprzednie sadzonki się przyjeły i pięknie kwitną. Mam nadzieję, że te również będą cieszyć moje oko. Z całego serca dziękuję i polecam innym kupującym. Pozdrawiam. Maria G. Maniewo, 21.03.2020linia

Dzień dobry, róże przyszły w doskonałym stanie, świetnie zabezpieczone, bez uszkodzeń, a sadzonki jak zwykle świetnej jakości. Jestem bardzo zadowolona i pozostaję Państwa wielbicielką, na jesieni na pewno znów coś zamówię. Pozdrawiam Beata N. Warszawa, 20.03.2020

linia

Dzień dobry Róże zabezpieczone znakomicie na czas transportu w przystosowanych do tego celu kartonach by się nie połamały. Róże zdrowe, szczególnie te na palikach miło mnie zaskoczyły, łodygi dość masywne, wysokie i stabilne. Doniczki dość duże, a ziemia świeża. Już zastanawiam się nad dokupieniem kolejnych egzemplarzy, bo są zdrowe, już puszczają liście, a pędy są dość grube. Pozdrawiam Małgorzata J. Zwiernik, 20.03.2020

linia

Witam! Od dawna kupuję róże w sprzedaży internetowej. Poszukuję ciekawszych odmian. Taką właśnie znalazłam u Państwa różę wielkokwiatową Papa Meilland. Przesyłkę otrzymałam w przewidzianym terminie, starannie zapakowaną i oznaczoną tak, że róże dotarły do mnie w doskonałym stanie, bez najmniejszego szwanku, z widocznymi nowymi pędami i listkami. Liczę, że po posadzeniu spełni moje nadzieje. Ze względu na ciekawą ofertę i przystępne ceny zamierzam w niedalekiej przyszłości ponownie skorzystać z możliwości zakupów róż w Rozarii. Pozdrawiam, Małgorzata S. Warszawa, 20.03.2020

linia

Witam! Bardzo dziękuję za przesyłkę. Róże dotarły w doskonałym stanie. Bardzo dobrze, profesjonalnie zabezpieczone. Sadzonki róż zdrowe, duże, mocne po prostu piękne. Polecam wszystkim zakupy w Państwa sklepie. Pozdrawiam Anna H. Dobiegniew, 19.03.2020

linia

Witam! Chciałabym podzielić się swoją opinią na temat ostatniego zamówienia i nie tylko... Otóż do ostatniego zamówienia, tak samo jak i do poprzednich mam same pozytywne uwagi. Przesyłka dotarła szybko, róże były w dobrej kondycji, należycie zapakowane. Te wcześniej zamówione przyjęły się i kwitły - tych ostatnich jeszcze nie wysadziłam - czekam aż miną nadchodzące nocne przymrozki. Tylko z jedna miałam problem a mianowicie z różą angielską Charming Apricot. Wydawało się, że zimę przetrwała, bo zaczęła wypuszczać, ale widocznie pokonały ją wiosenne przymrozki i niestety już się później nie odrodziła. Mam nadzieję, że zamówione ostatnio róże Poul Bocuseróże Papi Delbard zrekompensują mi jej stratę :) Szkółkę polecam wszystkim miłośnikom róż. Pozdrawiam Marta C. Sokołów, 19.03.2020

linia

Przesyłka dotarła w zapowiedzianym wcześniej terminie (dobra komunikacja ze strony Sklepu i firmy kurierskiej). Sadzonki róż przepiękne, zdrowe, porządnie zapakowane. To nie mój pierwszy zakup róż w Sklepie i pewnie nie ostatni, tym bardziej, że kupuje się wygodnie poprzez e-sklep. Polecam wszystkim miłośnikom róż. E. z Krakowa, 18.03.2020

linia

Dobry wieczór. Jestem bardzo zadowolony z sadzonek róż z zakupionych u Państwa. Wasze róże są piękne i równie pięknie rosną, zachwycając swoimi kwiatami. Jakość sadzonek jest bardzo dobra o czym świadczy fakt,że po posadzeniu wszystkie kontynuowały wzrost i pięknie kwitną. Poziom obsługi zakupowej jest na najwyższym poziomie. Znakomite opakowanie zabezpiecza sadzonki na czas transportu. Posiadacie Państwo fantastyczna stronę internetową z bardzo dokładnym opisem poszczególnych rodzajów róż, co znacznie ułatwia dokonywanie wyboru sadzonek. Z pewnością powrócę do Państwa na zakupy i będę polecał znajomym. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Dużo zdrowia. Władysław W. Dobczyce, 18.03.2020

linia

Dzień dobry, Dziękuję bardzo za przesłane sadzonki.  Co do opinii odnośnie róż nie mogę się wypowiedzieć, gdyż dopiero zaczynam ich uprawę, jednakże sadzonki przyjechały w nienaruszonym stanie, idealnie zapakowane- pomysł z kartonem w 100% trafiony. Obawiałam się, iż korzenie pojedynczych sadzonek będą zapakowane w folii, lecz zostałam miło zaskoczona, ponieważ każda z nich była w doniczce. Jakościowo wyglądają bardzo dobrze. Co do terminu wysyłki - to tak jak była informacja na stronie, w połowie marca zostały one wysłane, a czas trwania między informacją o wysyłce a otrzymaniu jej zajął zaledwie jeden dzień. Wszystkie informacje były przekazywane na bieżąco. Pozdrawiam serdecznie, Barbara P. Gdańsk, 18.03.2020

linia

Witam; wystawiając opinię szkółce róż można praktycznie w jednym zdaniu to jest; pełny profesjonalizm, a troszkę rozszerzając to róże w bardzo dobrej kondycji wybór ekstra bardzo silne sadzonki rewelacyjnie spakowane i zabezpieczone na okres wysyłki, jest to moje drugie zamówienie i drugi raz jestem w pełni zadowolony z dostawy serdecznie pozdrawiam i na pewno będę każdemu polecał Waszą szkółkę. Krzysztof G. Sosnowiec, 18.03.2020

linia

Witam, Róże dotarły do mnie zgodnie z zamówieniem i co ważne nie uszkodzone. O kolorach jeszcze nic nie mogę powiedzieć bo jeszcze nie kwitną ale na pewno będą wspaniałe a ja już nie mogę się tego doczekać ???? System korzeniowy mają mocny i rozwiniety, łodygi grube i już mają piękne soczyste listki. Widać że Szkółka Rozario bardzo dba o swoje róże. Polecam wszystkim zainteresowanym Szkółkę Rozaria bo to gwarancja jakości i zadowolenia klienta ???? Anna T. Morosławice, 18.03.2020

linia

Witam! Bardzo dziękuję za przesyłkę. Róże dotarły w doskonałym stanie.Bardzo dobrze,profesjonalnie zabezpieczone.Sadzonki róż zdrowe,duże,mocne po prostu piękne. Polecam wszystkim zakupy w Państwa sklepie. Pozdrawiam Anna M. Łoziska, 17.03.2020

linia

Dziękuję za profesjonalną obsługę.Róże dotarły cudownie opakowanie, zdrowe piękne sadzonki. ODMIANY takie jak w zamówieniu. Termin wysyłki szybki.Ja korzystam z usług tej szkółki nie pierwszy raz  (bo ją znam) a opinię wydaję w celu polecenia jej każdemu. Teresa T. Strzyżów, 17.03.2020

linia

Róże z Pana szkółki kupujemy od lat. W roku ubiegłym kupiliśmy ok. 30 sztuk. Wszystkie się przyjęły i pięknie kwitły. Nasi goście nie mogli uwierzyć, że byly sadzone jesienią i tak się już rozkrzewily. Sadzonki zawsze są dobrze zabezpieczone do transportu. Żaden karczek nie uległ zniszczeniu, czy nadlamaniu. Bardzo polecam zakupy w Pana szkółce i zapewniam, że ja zakupy będę nadal robiła tylko u Pana. Halina P. Iława, 17.03.2020

linia

Witam, z przyjemnością opiszę transakcję, same róże i kontakt z Państwem. Otóż, rozmawiałam kilkukrotnie z państwem przed i po zamówieniu i jestem zadowolona, jesteście państwo naprawdę mili i kompetentni, przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie świetnie zapakowana a same różyczki to prawdziwy rarytas i nie mogę doczekać się efektu letniego jak zakwitną. Moje zakupy nie były pierwszymi w tym sklepie ale na pewno nie ostatnimi, pozdrawiam Ewa S. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Góra Kalwaria, 17.03.2020

linia

Witam! Powiem krótko - pełen profesjonalizm pod każdym względem. Będę Państwa polecać znajomym i sama na pewno jeszcze skorzystam. Dziękuję i pozdrawiam Agnieszka Sz. Bystrzyca, 17.03.2020

linia

Otrzymalam 4 roze na pniu super zabezpieczone kazda w osobnym kartonie piekne rosliny terminy wysylki krotkiejestem pelna podziwu polecam wszystkim  Małgorzata G. Toruń, 17.03.2020

linia

Witam Dziękuję pięknie za otrzymaną przesyłkę, nie jest to moje pierwsze zamówienie u Państwa ale już kolejne i nie pamiętam które. Jestem zachwycona różami, które kupiłam w Szkółce Róż Rozaria, wszystkie od pierwszej zakupionej doskonale sie trzymają i pięknie kwitną. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za szybką dostawę i piękne sadzonki. Pozdrawiam Bogdana K. Piekary, 16.03.2020

linia

Dziekuje bardzo, roze dodarly wedlug informacji o przesylce, bez problemu, w doskonalym stanie,  zapakowanie byly bardzo profesjonalnie. Teraz czekamy zeby sie przyjely. Mam nadzieje ze nocne przymrozki im nie zaszkodza (chociaz na noc przykrylam je). Pozdrawiam Grażyna B. Warszawa, 16.03.2020

linia

Witam Róże zabezpieczone bardzo dobrze, każda w osobnej kępie ziemi i folii, sadzonki wyglądają zdrowo. Całościowo zapakowane w karton z otworami, bardzo zgrabnie i pomysłowo. Termin wysyłki dotrzymany. Natomiast jaki będzie efekt wysadzonych sadzonek to dopiero mogę odpowiedzieć w jesieni. Jeśli Państwo przypomnicie mi o tym to chętnie  podzielę się opinią. Na tą chwilę firma godna polecenia. Maria S. Grobla, 16.03.2020

linia

Dziękuję za sadzonki róż ,w bardzo dobrym stanie, mocne , dorodne, pięknie ulistnione, dobrze ukorzenione. Róża pienna z imponująco grubym pniem. Przesyłka bardzo starannie zapakowana. Krystyna P. Bychawa, 16.03.2020

linia

Dziękuję za różyczki jak zawsze ładne krzaczki. Czwarty raz u państwa zrobiłam zakupy i jestem bardzo zadowolona, róże są piękne i nie mogę się doczekać kiedy będą kwitły. Zakupione u Państwa róże są przepiękne tak jak na zdjęciach. Szkółkę Rozaria polecam moim znajomym. Nie mam żadnych uwag wszystko jest na 6. Dziękuję bardzo. Ania G. Kąkolewo, 16.03.2020

linia

Sadzonki róż w świetnym stanie, przesyłka bardzo szybka. Róże już posadzone, teraz tylko poczekać na kwitnięcie i podziwiać ???? Grażyna B. Orzesze, 16.03.2020

linia

Dobry wieczór, Sadzonki dotarły w idealnym stanie, są zdrowe i mocne. Róże bardzo dobrze zabezpieczone do transportu.  Sadzonek spodziewałam się po 15 - tym marca , ku mojemu zaskoczeniu przyszły w zeszłym tygodniu. Gorąco polecam szkółkę Mirosława K. Gorzów, 16.03.2020

linia

Dzień dobry, z przyjemnością potwierdzam, że obsługa klienta w Państwa firmie stoi na wysokim poziomie. Wysyłkę przesyłki poprzedziła informacja e-mailem, paczka dotarła w idealnym stanie a sadzonki były bardzo dobrze zabezpieczone. Wykorzystaliśmy Państwa sugestie podczas sadzenia róż na stałe miejsce i mamy nadzieję, że będzie im się u nas podobało. Z pewnością polecimy znajomym kupowanie róż właśnie u Państwa. Zbigniew G. Dębowiec, 16.03.2020

linia

Sadzonki dostarczono szybko, bez uszkodzeń. Wyglądają zdrowo i mam nadzieję cieszyć oczy gdy zaczną kwitnąć. Generalnie wszystko profesjonalnie. Polecam Marek T. Warszawa, 16.03.2020

linia

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.Bardzo dobry kontakt, powiadomienia o każdej etapie realizacji. Towar dotarł do mnie wyznaczonym czasie, starannie zabezpieczony na czas podróży wygląda na zdrowy. Jestem zadowolony zakupu jeszcze raz polecam wszystkim !!! Stanisław S. Bełchatów, 16.03.2020

linia

Wszystkie róże dotarły bardzo szybko w bardzo dobrej kondycji kontakt ze sprzedającym bardzo dobry bardzo polecam Leszek K. Skierniewice, 16.03.2020

linia

Wszystkie róże dotarły bardzo szybko w bardzo dobrej kondycji kontakt ze sprzedającym bardzo dobry bardzo polecam Leszek K. Skierniewice, 16.03.2020

linia

Witam, Przesyłkę otrzymałam w deklarowanym terminie mogąc ją śledzić na bieżąco. Sadzonki były profesjonalnie zabezpieczone w trwałym i przewiewnym opakowaniu. Wyglądają na zdrowe.  Wcześniej kontaktowałam się z Państwem telefonicznie, miło i bezproblemowo. Polecę sklep z przyjemnością. Anna H. Szczecin, 15.03.2020

linia

Jestem nowym klientem szkółki  ROZARIA  i zakupiłam tutaj  po raz pierwszy ukorzenione w donicach krzewy róż. Biorąc pod uwagę pełną satysfakcję z dokonanej transakcji, na pewno jeszcze w przyszłości zrobię tutaj zakupy i polecę szkółkę Rozaria znajomym. Sadzonki są naprawdę dorodne i dotarły do mnie w idealnym stanie. Z doświadczenia wiem że młode przyrosty róż są bardzo kruche i prawdę powiedziawszy z niepokojem otwierałam karton. Jestem usatysfakcjonowana i pełna uznania za profesjonalizm personelu szkółki w stosunku do jakości produktu, pakowania i zabezpieczenia na czas transportu, terminowość dostawy oraz kontakt i współpracę z klientem.  Szczerze polecam tą szkółkę, śmiem przypuszczać że pracują tutaj ludzie z pasją, a wypielęgnowane rośliny, są warte swojej ceny! Eleonora M. Stary Sącz, 15.03.2020

linia

Witam, Zamówione róże dotarły w stanie idealnym, bardzo dobrze zabezpieczone. Rośliny bardzo ładne. To kolejne zamówienie i napewno nie ostanie :-)) Pozdrawiam Daniela K. Bielsko - Biała, 15.03.2020

linia

Witam☺róże otrzymałam bardzo dobrze zabezpieczone. Dotarły do mnie ekspresowo. Jestem bardzo zadowolona. Sadzonki są zdrowe i ładnie rozrośnięte. Z czystym sumieniem polecam tę szkółkę. Od paru lat zamawiam róże tylko w Rozarii. Nie mogę się już doczekać aż będą kwitły. Pozdrawiam. Anna K. Morawa, 15.03.2020

linia

dzień dobry otrzymałam przesyłkę kilka dni temu, doskonale zapakowaną. Rośliny przyjechały zabezpieczone w dobrym stanie i mam nadzieję, że przyjmą się i będą pięknie kwitły. Pozdrawiam Bogumiła B. Warszawa, 15.03.2020

linia

Witam. Zamówione róże dotarły w deklarowanym terminie. Sadzonki dobrej jakości były dobrze zabezpieczone i zapakowane na czas transportu. Wewnątrz przesyłki została dołączona bardzo pomocna instrukcja dot. sadzenia i pielęgnacji róż. Cena sadzonek nie wygórowana. Było to moje drugie zamówienie z tej szkółki. Poprzednie róże, zamówione i posadzone do gruntu jesienią, pięknie się przyjęły. Wszystkie już w lutym puściły listki. Polecam Szkółkę róż "Rozaria". Leszek R. Głęboczek, 15.03.2020

linia

Dzień Dobry Jak najbardziej polecam Szkółkę Róż Rozaria zarówno pod względem jakości sadzonek jak i terminowości i obsługi. Róże uprawiam już od pięciu lat i posiadam w ogrodzie ponad 50 sztuk z czego prawie 40% stanowią róże właśnie ze Szkółki Rozaria. Mariusz S. Niemysłowice, 15.03.2020

linia

Witam róże do mnie dotarły w bardzo dobrym stanie mają już listki a ponieważ są w doniczkach poczekam aż miną największe mrozy i zostaną wsadzone mają już przygotowane miejsce. Na pewno nie jest to mój ostatni zakup u Was. Jeszcze raz dziękuję. Anna P. Suchedniów, 15.03.2020

linia

Witam.Jestem bardzo zadowolona z obsługi waszej firmy.Sadzonki róż dotarły nie naruszone bardzo dobrze zabezpieczone,każda sadzonka puszcza pierwsze listki.Super polecam ???? Elżbieta L. Wymiarki, 14.03.2020

linia

Sadzonki doskonałej jakości i bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu. Szybka i solidna dostawa, jestem zadowolona z zakupu i będę częściej odwiedzała ten sklep. Barbara T. Łódź, 14.03.2020

linia

Panie Grzegorzu jestem zadowolona z przesyłki. Sadzonki zdrowe z ładnym systemem korzeniowym. Pozdrawiam. Beata P. Konstantyn, 14.03.2020

linia

Witam, przesyłka dotarła cała i zdrowa. Dziękuję za szybką realizację:-) Pozdrawiam Michał N. Kielce, 14.03.2020

linia

Sadzonki były bardzo starannie zapakowane, są bardzo dorodne, już wypuszczają pąki liści, nie mogę się doczekać kiedy zakwitną. Pozdrawiam Grażyna L. Konarzyce, 13.03.2020

linia

Witam. Dziękuję za przesyłkę. Róże dobrze zapakowane, sadzonki wyglądają zdrowo. W tej szkółce zamawiałam już kolejny raz. Starsze okazy kwitną pięknie. Podziwiają je moi znajomi. Nie mogę doczekać się kiedy podrosną i zakwitną kolejne róże. Polecam zakupy w tej szkółce. Alina P. Łomża, 13.03.2020

linia

Witam. Róże dotarły do mnie w idealnym stanie. Były doskonale zabezpieczone. Krzewy wyglądają naprawdę zdrowo. To moje kolejne zamówienie i pewnie nie ostatnie jak sądzę. Na mnie jednak największe wrażenie robi sama Państwa strona. Oprócz wielu przepięknych zdjęć, zawiera bardzo obszerne opisy, ciekawe spostrzeżenia i bardzo ważne  wskazówki. Muszę przyznać, że kilkanaście razy na nią zaglądałam zanim złożyłam zamówienie i ciężko mi się było od niej oderwać. W ofercie macie Państwo ogromny wybór róż i naprawdę trudno się ograniczyć do zakupu jedynie kilku krzewów. Pozdrawiam. Agnieszka P. Tuszyn, 13.03.2020

linia

Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzymałam od Państwa zamówione róże, zgodnie z zamówieniem  34711 z dnia 12 lutego b.r. Dotarły w idealnym stanie, bardzo dziękuję. Proszę o fakturę, gdyż nie została dołączona do zamówionego produktu. Z poważaniem Eleonora M. Stary Sącz, 12.03.2020

linia

Towar zabezpieczony bardzo dobrze. Sadzonki róż zadbane, widoczne nowe pędy. Ogólnie podsumowując wszystko jak należy zgodnie z opisem. Godne polecenia. Pozostaje tylko czekać na zakwtniecie róż Dodatkowo instrukcja szczegółowa od zasadzenia po pielęgnacje Polecam Pozdrawiam Zdzisława W. Wałbrzych, 12.03.2020

linia

Dzień dobry, Róże dotarły w bardzo dobrym stanie. Rośliny nie ucierpiały podczas transportu. Są bardzo dorodne. Poleciłabym szkółkę innym. Pozdrawiam Joanna B. Pozezdrze, 12.03.2020

linia

Polecam w 100% dobrze zabezpieczenie dostarczone nawed przed czasem dla mnie extra na pewno zostane stalym klientem polecam wasza strone u wszystkich moich znajomych pozdrawiam Jacek S. Toruń, 12.03.2020

linia

Dostawa przyszła szybko, róże piękne, bardzo dobrze zabezpieczone. Serdecznie polecam. Magdalena B. Poznań, 12.03.2020

linia

Dzień dobry, Sadzonki róż zostały dostarczone terminowo w bardzo dobrej kondycji, profesjonalnie opakowane. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z państwa usług. Serdecznie pozdrawiam Alicja R. Bełchatów 12.03.2020

linia

Witam Dziękuję bardzo, otrzymane róże są super, piękne. Już teraz cieszą oko. Czekają na posadzenie w ogródku. Myślę,że już mrozów nie będzie i możne z powodzeniem je posadzić. Nie mogę się doczekać jak zakwitną. Dostarczone róże  zapakowane były w odpowiednie solidne pudła tekturowe. Oceniam szkółkę na 10 w skali 1-10. Kurier spisał się super kartony dotarły w stanie nie naruszonym, czyściutkie. To świadczy, że były odpowiednio przewożone. Całą transakcje uważam za super. Teresa M. Swarzędz, 11.03.2020 

linia

jakość sadzonek - wzorcowa

jakość zabezpieczenia - wzorcowa

termin dostawy - wzorcowy

Marcin M. Iłów, 11.03.2020

linia

Otrzymałam sadzonki w b.dobrym stanie, dobrze zapakowane i bez uszkodzeń. Róże dobrze rozwinięte, z dużą ilością nowych oczek. Polecam kupującym. Mam nadzieję że będą pięknie rosły. O tym napiszę później. Kocham róże. Violetta M. Janikowo, 11.03.2020

linia

Dzień dobry, Chciałabym serdecznie podziękować za wysyłkę. Jestem bardzo zadowolona z Państwa obsługi - kupowałam u Panstwa wielokrotnie i na pewno jeszcze ponownie zamówię jak tylko wygospodaruję trochę miejsca. Róże są piękne, dobrze zabezpieczone na czas transportu, przesyłka przyszła do mnie bardzo szybko. Dodatkowymi zaletami Panstwa szkółki jest szeroki wybór i bardzo przystępna cena. Pozdrawiam Krystyna L. Okuniew, 26.02.2020

cień po datę róze

rok: 2020 - 20192018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

Produkt dodany do Ulubionych