rok: 2023 - 2022 - 2021 - 2020 -2019 - 20182017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

linia

Drodzy Państwo, Jestem bardzo szczęśliwy z otrzymania Państwa Przesyłki róż. Uważam, że to był dobry zakup. Byłem i jestem bardzo usatysfakcjonowany ze starannego zapakowania róż do przesyłki. Róże otrzymałem w bardzo dobrym stanie nieuszkodzone. Była także załączona detaliczna/szczegółowa instrukcja sadzenia róż. Moje róże już siedzą w ziemi, i czekają z utęsknieniem na wiosnę. Ja także czekam na wiosnę żeby podziwiać moje róże. Róże posadziłem w dołkach zgodnie z załączoną instrukcją. Ponieważ w tych regionach mamy grunt piaszczysty, wykopałem dołki pod róże ponad dwa razy większe i głębsze. Na dno wsypałem ziemię uniwersalną, a potem wypełniłem je ziemią kwiatową zmieszaną z piaskiem 1 część piasku  + 2 części ziemi kwiatowej. Do odkwaszenia gruntu posypałem na około garść nawozu (wapna z magnezem). Po zasypaniu podlałem róże wodą. Dla zabezpieczenia przed mrozem, zrobiłem kopce z trocin drewna liściastego a na to jeszcze posypałem zrębki kory. Poleciłem już Waszą stronę moim znajomym, którzy interesują się ogrodnictwem. Jeszcze raz dziękuję za porady i dostarczenie mi róż. Polecam Was wszystkim miłośnikom róż. Daje 5 Gwiazdek. Pozdrawiam, Dariusz D., Klaniny, 06.12.2021r.

linia

Witam, bardzo dziękuję za błyskawiczne przysłanie róż po złożonym zamówieniu. Ocena może być tylko pozytywna. Realizacja zgodna z zamówieniem. Krzewy profesjonalnie zapakowane i zabezpieczone na czas podróży. Ucieszyła mnie instrukcja sadzenia i informacje dotyczące pielęgnacji. Forma ulotki - praktyczna. Oferta  szkółki bardzo bogata, strona internetowa zawierająca dużo informacji  i bardzo pomocna w wyborze róż. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Anna S., Białystok, 02.12.2021r.

linia

Witam serdecznie. Jestem mile zaskoczony Waszą potrzebą informacji dotyczącą produktu - tzn. - róż było to pierwsze moje zamówienie - przeprowadzone przez firmę Rozaria bezbłędnie i perfekcyjnie. Do Waszej firmy dotarłem z polecenia Pani Moniki W., która jest zauroczona różami i pewnie cały jej ogród, gdyby mogła byłby w różach. P Monika bardzo Was chwaliła, i też to podzielam, sadzonki w  bardzo dobrym stanie docierają do odbiorcy i są okazałe. W ocenie całkowitej realizacji zamówienia w skali 1 do 10 daję 10. W przyszłości jeśli będę rozbudowywał różany ogród to z pewnością z firmą ROZARIA. Z poważaniem Witold T., Brzozowa Podkowa, 02.12.2021r.

linia

Dziękuję za rozaria.pl - jesteście numer jeden! Zakupiłam u Was ponad 40 róż jednorazowo. Naprawdę trudno się zdecydować przy tak szerokiej ofercie... Zamówiony towar przyszedł nadzwyczaj szybko, sadzonki są naprawdę pokazowe -zdrowe, ładny korzeń, widać że zadbane i wypielęgnowane. Rośliny zabezpieczone na czas transportu, żadna roślinka nie ucierpiała. Widać, że wkładacie swoje serca w pracę przy tych różach. Z niecierpliwością wyglądam już wiosny. Ogromnym plusem zamówienia jest również przejrzysta "instrukcja obsługi", czyli porady i podpowiedzi, jak róże posadzić, pielęgnować i jak zabezpieczyć na zimę - bezcenne! Do sklepu na pewno jeszcze wrócę na wiosnę! Agnieszka Sz., Lublin, 01.12.2021r.

linia

Szanowni Państwo , Jestem bardzo zadowolony z kontaktu z Państwa firmą. Przesyłka z zakupionymi sadzonkami róży była przygotowana w sposób profesjonalny, nie narażając rośliny na zniszczenie. Czas przesyłki również był błyskawiczny, a kurier profesjonalny. Dodatkowo w przesyłce znajdowała się instrukcja w jaki sposób sadzić i jak się zaopiekować roślinami. Oprócz tych instrukcji otrzymałem również szczegółową odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie na maila. Informuję, że zastosowałem się do Państwa uwag i wskazówek. Z poważaniem Maciej Z., Bydgoszcz, 01.12.2021r.

linia

Dzień dobry, Otrzymałam sadzonki w bardzo krótkim czasie od złożenia zamówienia. Sadzonki były bardzo dobrze przygotowane do transportu, sadzonki otrzymałam w idealnym stanie, są już posadzone zgodnie z dołączoną instrukcją ( co  jest bardzo istotne, szczególnie dla osób , które zaczynają przygodę z ogrodnictwem).Teraz czekam z niecierpliwością na  wiosnę. Pozdrawiam Jolanta T. Wiązowna, 30.11.2021r.

linia

Dzień dobry, Bardzo dziękuję za przesłane sadzonki róż oraz dołączony gratis ???? Krzaczki były bardzo dobrze zabezpieczone i dotarły w idealnym stanie. Róże posadzone następnego dnia po otrzymaniu, w ubiegłym tygodniu zostały zakopczykowane i mam nadzieję, że przetrwają zimę. Te kupione od Państwa wiosną rosły pięknie, zwłaszcza Moody Blue, która wzbudziła zachwyt mojego Taty ogrodnika ???? i jeszcze nie straciły liści. W związku z powyższym planujemy kolejne zakupy u Państwa w przyszłym roku. Pozdrawiam serdecznie, Anna L., Konstancin Jeziorna, 30.11.2021r.

linia

Dzień dobry. Oto mój komentarz do zamówienia: W szkółce Rozaria zakupiłam już kilkadziesiąt róż. Bez względu na porę roku (wczesna wiosna, jesień) sadzonki zawsze przyjeżdżały w doskonałym stanie, świetnie oznaczone i zabezpieczone). Nie bez znaczenia dla mnie jest również przejrzystość strony i podział róż na  kategorie pod wieloma względami. Wszystkie dotychczas kupione róże pięknie się przyjęły i rosną rozwijając cechy zgodnie z oczekiwaniami. Polecam tę szkółkę-dla mnie najlepsza! Dziękuję za róże, zagapiłam się i już umknęła mi Versigny (mam od Państwa już jedną - jest oszałamiająca) Mam nadzieję ,że na wiosnę mi się uda. Pozdrawiam Dagmara D., Mrozów, 29.11.2021r.

linia

Moja opinia na temat dostarczonych sadzonek jest bardzo wysoka, jakość sadzonek-wyśmienita a zabezpieczenie na czas transportu wzorowe godne polecenia, termin wysyłki bardzo dobry , na pewno będę jeszcze korzystał z waszej firmy. Moja ocena to 5 na 5punktów. POZDRAWIAM Waldemar S. Wołów, 28.11.2021r.

linia

Dziękuję za ekspresową i profesjonalną przesyłkę! Sadzonki ładne, zdrowe i z pewnością szybko się zakorzenią w moim ogrodzie. Nie spodziewałam się takiej szybkiej wysyłki i tego, że kwiaty będą w doskonałym stanie. Dziękuję! Hanna G. Łobżenica, 28.11.2021r.

linia

Witam. Serdecznie dziękuję za otrzymane róże, dotarły w idealnym stanie, pięknie zabezpieczone oraz zgodnie z deklarowanym terminem. Jest to mój kolejny zakup u państwa, wiosenne pięknie kwitły natomiast te posadziliśmy i zobaczymy wiosną jak mniemam podobny efekt. Pozdrawiam Piotr Sz. Reńska Wieś, 27.11.2021r.

linia

Transakcja bez zarzutu :- sadzonki róż okrywowych w dobrym stanie, zabezpieczone do wysyłki, - szybki czas realizacji zamówienia, - przyjemny kontakt telefoniczny, chętnie udzielane wyjaśnienia odnośnie zamówienia. Dziękuję z nadzieją, że róże zechcą zakwitnąć w przyszłym roku. Teresa. C. Warszawa, 27.11.2021r.

linia

Dobry wieczór. Rośliny piękne, doskonale zabezpieczone na czas transportu, odpowiedni poziom wilgoci , dobrze zapakowane a do tego błyskawiczne działanie dziś zamówiłam a następnego dnia paczka dotarła super, polecam i na wiosnę wracam po piękne róże. Pozdrawiam Teresa K. Krzywin, 24.11.2021r.

linia

Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolona z wysłanego materiału - sadzonki róż. Bardzo ładne sadzonki,  odpowiednio przygotowane do wysyłki. Dostawa bardzo szybka. Róże zapakowane w czarną folie oraz duży karton. Jestem bardzo zadowolona i z polecam innym klientom. Małgorzata S. Warszawa, 23.11.2021r.

linia

Kolejny zakup i przesyłka zgoda z zamówieniem, profesjonalnie przygotowana. Moja opinia powinna być dla Państwa tym cenniejsza, że w latach 1975 - 1990 hodowałem róże w gruncie. Sam swoimi rękami (i okulizakiem) zaoczkowałem kilkadziesiąt tysięcy krzewów. Były to głównie odmiany: Uncle Walter, Carina, Monica oraz inne mniej popularne jak Sutters Gold, Mercedes. A propos - czy macie Państwo dojście do takich odmian jak Uncle Walter i Carina?? Pozdrawiam Grzegorz K., Warszawa, 23.11.2021r.

linia

Bardzo dziękuję za przysłanie róż błyskawicznie po złożonym zamówieniu. Ocena może być tylko pozytywna. Realizacja zgodna z zamówieniem. Krzewy profesjonalnie zapakowane i zabezpieczone na czas podróży. Ucieszyła mnie instrukcja sadzenia i informacje dotyczące pielęgnacji. Forma ulotki - praktyczna. Oferta  szkółki bardzo bogata, strona internetowa zawierająca dużo informacji  i świetne narzędzia do przeglądania i wybierania róż. Jestem bardzo zadowolona. Elżbieta, Inowrocław, 22.11.2021r.

linia

Witam po raz pierwszy  zamówiłem  kilka sadzonek róż  na tzw  próbę  - jestem pod ogromnym wrażeniem  profesjonalizmu  w całym  łańcuchu od zamówienia  do dostawy. Sadzonki przyszły w terminie podanym przez Was  znakomicie  zapakowane i z instrukcja  sadzenia.  Sadzonki zdrowe z pełną bryła  korzeniową. Szczerze  polecam zakupy w Waszym  sklepie! Adam Z. Radzymin, 21.11.2021r.

linia

Dzień dobry!

Przepraszam, że z opóźnieniem, ale nadmiar prac i niedostatek czasu robi swoje. Róże dotarły w doskonałym stanie i są doskonałej jakości. To prawdziwe, dobrze ukorzenione i wielopędowe sadzonki, a nie wiotkie patyczki, które czasem są sprzedawane jako róże. Długo przeszukiwałam Internet, aby znaleźć wiarygodnego dostawcę i jesteście Państwo na mojej złotej liście firm polecanych z czystym sumieniem dalej. Baaardzo się cieszę, że Państwa odkryłam i kłaniam się z uszanowaniem za widoczną pasję i pracę "z głową" na trudnej przecież szkółkarskiej niwie. Jestem szczęśliwa, że szanujecie też Państwo zamiłowanie klientów do starych odmian, które tak ciężko obecnie zdobyć - np. Casanowa, Mister Lincoln. Już traciłam nadzieję, że po zaprzestaniu produkcji przez szkółkę Wolskich zdobędę te różane cuda. Oby aura sprzyjała i róże rosły Państwu na pociechę nabywców zdrowo i silnie! Z podziękowaniami Agnieszka W. Wrocław, 21.11.2021r.

linia

Dziękuję za przysłanie róż natychmiast po złożonym zamówieniu. Piękne, dorodne krewy i bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone na czas podróży. Na każdej sztuce etykieta a dodatkowo opis sadzenia i uprawy. Firma na najwyższym poziomie obsługi klienta i pod każdym innym względem. Najlepiej prowadzona strona internetowa. Przy każdym opisie jest dokładnie o mrozoodporności, kwitnieniu ciągłym lub powtarzaniu itp. Ja korzystam z usług tej szkółki już wiele lat. Polecam ją wszystkim. Tym bardziej, że ceny prawie najniższe, a jakość najwyższa. Pozdrawiamy Teresa i Marek T. Strzyżów, 15.11.2021r.

linia

Jakość otrzymanych sadzonek - bardzo dobra, zabezpieczenie ich na czas transportu - bardzo dobre, termin wysyłki - szybko, sposób zapakowania - super, poziom obsługi klienta - wysoki. Na pewno jeszcze będę u Was kupował! Pozdrawiam Grzegorz K. Warszawa, 15.11.2021r.

linia

To już kolejne zamówienie w Państwa szkółce. Jak zawsze zarówno materiał roślinny jak dostawa bez uwag. Róże już posadzone zgodnie z Państwa fachowymi zaleceniami. To co mi teraz pozostaje to oczekiwanie na wiosnę i zamówienie kolejnych różanych piękności. Serdecznie pozdrawiam Krystyna T. Warszawa, 14.11.2021r.

linia

Z wielką niecierpliwością oczekiwana przesyłka dotarła w szybkim tempie. Sadzonki opakowane były z wielką dbałością, korzonki były uprzednio namoczone, pędy zdrowe i silne, wyjątkowo dobrze wyrośnięte u sadzonek róż piennych, kształtne, już mogę wyobrazić sobie ich pokrój, na pewno mają zadatki na wspaniałe krzewy różane, do sadzonek dołączona była wyczerpująca ulotka dot. pielęgnacji. Nic dodać nic ująć na tym etapie. A teraz byle do wiosny, ponieważ trudno mi będzie przeczekać zimę, by wreszcie móc obserwować przebudzenie sadzonek i kontemplować ich rozwój. Wybrałam takie róże, że już oczyma duszy widzę je w pełnym rozkwicie.

linia

Z pewnością domówię jeszcze kilka sadzonek, cena jest nadzwyczaj atrakcyjna a oferta róż niesamowita. Na stronie Szkółki opis jest bardzo szczegółowy i wręcz w piękny sposób podkreślone są wszystkie atuty róż. Ma się wrażenie, że mowa o żywych istotach w pełnym tego słowa znaczeniu. Póki co bardzo dziękuję za to, że Państwo działacie w takim wdzięcznym temacie z taką pasją! Arleta R, Poznań, 14.11.2021r.

Przesyłkę otrzymałam, sadzonki ładne, jeszcze nie wiem jak będą rosły. Zabezpieczenie na czas transportu - znakomite, wysyłka błyskawiczna, opakowanie solidne, do każdej rośliny dołączona metryczka, załączony przejrzysty wydruk z wytycznymi dot. sadzenia, pielęgnacji itd. Obsługa klienta profesjonalna i uprzejma- rozmawiałam telefonicznie. Za kilka dni zamówię kolejne krzaki róż, ponieważ nie zauważyłam, że są w ofercie. Szczerze polecam tę Firmę. Barbara T, Ksawerów 14.11.2021r.

linia

Opinia może być tylko bardzo pozytywna. Kontakt telefoniczny życzliwy i profesjonalny, przesyłka natychmiastowa, bezpiecznie zapakowana, dołączona instrukcja posadzenia sadzonek, bardzo polecam. Anna M. Opole, 10.11.2021r.

linia

Nie jest to mój pierwszy zakup u Państwa i tak jak poprzednio, tym razem również przesyłka dotarła w bardzo dobrym stanie, sadzonki bardzo dobrze zabezpieczone, nie wysuszone, dokładnie opisane, więc wiem co i gdzie posadziłam. Dołączona instrukcja sadzenia i pielęgnacji jest bardzo pomocna. Mam nadzieję, że tak jak róże sprzed 3 lat, te także przyjmą się bardzo dobrze i pięknie będą kwitły. Polecam szkółkę każdemu. Joanna F. Przemyśl, 09.11.2021r.

linia

Polecam sklep rozaria kupiłam już kilka razy sadzonki róż są bardzo ładne krzaczki, elegancko zapakowane no i przede wszystkim róże są takie jak w opisie, do tego załączona została instrukcja pielęgnacji róż, polecam jak najbardziej na pewno jeszcze nie raz skorzystam. Odmiany róż są rewelacyjne, oferta bardzo dokładnie opisana, co do zapachu koloru itd. Sklep bardzo ale to bardzo fajny. Również szybka dostawa. Helena B. Lwówek Śląski, 09.11.2021r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Przesyłka przyszła bardzo szybko, róże wyglądają ładnie, zdrowo. Były dobrze zapakowane. Materiał dołączony do przesyłki zawierający podstawowe informacje o uprawie róż był świetnym pomysłem. Monika K. Nakło Śląskie, 09.11.2021r.

linia

Róże w Pana szkółce zamawiałam po raz drugi. Zeszłoroczne róże cieszyły oko już tego lata. Sadzonki są zdrowe, dobrze zabezpieczone na czas przesyłki, obsługa klienta bardzo dobra. Na pewno skorzystam z tej szkółki ponownie i polecę ją znajomym. Pozdrawiam Danuta P. Toruń, 09.11.2021r.

linia

Polecam sklep rozaria kupiłam już kilka razy sadzonki róż są bardzo ładne krzaczki ,elegancko zapakowane no i przede wszystkim róże są takie jak w opisie ,do tego załączona została instrukcja pielęgnacji róż , polecam jak najbardziej na pewno jeszcze nie raz skorzystam. Odmiany róż są rewelacyjne ,oferta bardzo dokładnie opisana ,co do zapachu koloru itd. Sklep bardzo ale to bardzo fajny. Również szybka dostawa. Helena B. Lwówek Śląski, 08.11.2021r.

linia

Sadzonki róży doszły do mnie kurierem dobrze zabezpieczone, są zdrowe i dobrej jakości. Dodatkowy plus za ulotkę z poradami dotyczącymi sadzenia oraz bardzo miłe i rzetelne podejście do klienta. Polecam i dziękuję :) Joanna G. Radzyń Podlaski, 08.11.2021 r.

linia

Jako, że już kilka razy robiłam zakupy w tym sklepie ,z całą odpowiedzialnością mogę go polecić innym .Szybka realizacja zamówienia, jakość sadzonek, obsługa, pakowanie wszystko ????????????????na piątkę. Katarzyna B. Dobre Miasto, 08.11.2021r.

linia

Kontakt telefoniczny z biurem bardzo dobry, Pani miła i kompetentna. Zamówione róże bardzo ładnie zapakowane, szybki transport, dodatkowa ulotka z informacją o sposobie wsadzenia niezwykle pomocna. Polecam serdecznie. Izabela P. Zwoleń, 08.11.2021r.

linia

Jestem zachwycona różami. Są to moje pierwsze róże, a tu taka niespodzianka. Piękne, dorodne, z bardzo dobrze rozwiniętym systemem korzeniowym. Jeżeli tylko przezimują, mam nadzieję, że nadal będę zachwycona zakupem i będę się cieszyć kwiatami. Ula F.-S. Bogatynia, 07.11.2021r.

linia

Róże dotarły do mnie bardzo szybko, świetnie zapakowane w karton. Zdecydowanie polecam tę szkółkę. Poza wszystkim, bardzo dobry kontakt z biurem obsługi klienta. Elżbieta M. Żyrardów, 07.11.2021r. 

linia

Bardzo dziękuję za realizację mojego kolejnego zamówienia. Przesyłka została dostarczona sprawnie i szybko, bez kłopotów. Róże zapakowane w sposób profesjonalny, bez żadnych uszkodzeń, z taśmami znamionowymi – już zostały posadzone! Tak jak w przypadku poprzednich zamówień – oczekuję tylko tego, by cieszyć ich pięknem i zapachem i … już szykuję miejsce na kolejne róże. Poleciłam Państwa Firmę moim znajomym, którzy z wielkim zainteresowaniem i podziwem oglądali Państwa ofertę. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Jola W. Jelenia Góra, 05.11.2021 r.

linia

Dostawa terminowa, sadzonki róż piękne, zdrowe Już się cieszę, że będę te cuda oglądać kwitnące w przyszłym sezonie. Dziękuję, pozdrawiam. Hanka O. Gdańsk, 05.11.2021 r.

linia

Pomimo setek kilometrów moje róże dojechały w bardzo dobrym stanie. Były zabezpieczone odpowiednio i profesjonalnie. Korzonki róż są naprawdę duże  i niektóre mają już "oczka" chętnie do życia. To nie jest mój pierwszy zakup w tej szkółce - polecam gorąco???? Pozdrawiam gorąco Danuta Maria L. Włochy, 05.11.2021 r.

linia

Dziękuje za otrzymane róże zgodnie z zamówieniem. Róże zapakowane były profesjonalnie ; korzenie wilgotne, właściwie przycięte, zapakowane w czarną folię, każda róża miała tabliczkę znamionową. Róże kupiłem u Pana po raz trzeci w ciągu kilku lat i za każdym razem jestem zadowolony z  realizacji zamówienia i otrzymanych róż. Róże, które rosną u mnie kwitną i mają kwiaty zgodnie z zamówieniami i oczekiwaniem. Polecam Pańską szkółkę moim znajomym jaką profesjonalną, wiarygodną i odpowiedzialną. Tą drogą chcę również podziękować Pańskim pracownikom, którzy  codziennie pracują w szkółce począwszy od okulizacji po produkt gotowy - poprzez kompleksową troskę i uprawę, łącznie ze wszystkimi zabiegami. Ponadto dołączona -  otrzymana informacja o sposobie sadzenia, zabiegach ochronnych i nawożeniu jest bardzo pomocna w dalszej uprawie. Pozostaje z szacunkiem i dziękuje tą drogą Panu i pańskim Pracownikom. Antoni Ć. Łuków 04.11.2021 r.

linia

Dzięki piękne za sadzonki róż . Były piękne posadziłam wg wskazówek z instrukcji .Czekam teraz na wiosnę jak będą kwitły jestem bardzo zadowolona z wysyłki doszły b. szybko. Jeszcze raz dziękuje za miłe potraktowanie telefoniczne. Na pewno zamówię więcej. Stenia Sz. Tychy, 04.11.2021 r.

linia

Strona sklepu bardzo czytelna, zamówienie proste i szybko realizowana, krzewy róż bardzo ładne, dobrze zabezpieczone i zapakowane do transportu. Wszystko bez zarzutu, pozdrawiam Halina Sz. Dzierżysław, 04.11.2021 r.

linia

To już moje drugie zamówienie ze Szkółki Rozaria, i jestem zachwycona samymi sadzoneczkami (są zdrowe jak nigdzie indziej) jak i obsługą, jest przemiła rzetelna i bardzo pomocna :) na wiosnę na pewno wrócę po więcej różyczek. Polecam z całego serca. Małgorzata Ł. Żarki, 03.11.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Państwa szkółce. Kontakt telefoniczny był w punkt. Przesyłka dotarła zgodnie z ustaleniami w idealnym terminie. Sadzonki były świetnie zabezpieczone, opisane. Wyglądały zdrowo i dorodnie. W kartonie znalazłam informację na temat uprawy i pielęgnacji róż. Czekam teraz kolejnego lata i na pięknie kwitnące róże okrywowe. Mam nadzieję że faktycznie są mało wymagające i bezobsługowe bo tam gdzie są posadzone bywam tylko kilka razy w roku. Pozdrawiam Dorota K. Wolin, 03.11.2021 r.

linia

Mogę powiedzieć, że jestem stałą  klientką tej szkółki. Róże kupowałam jesienią jak i wiosną z gołym korzeniem. Wszystkie się przyjęły i nawet te wiosenne pokazały swoje kwiaty. Co prawda w pierwszym sezonie nie było to obfite kwitnienie, ale było. Do końca sezonu krzewy ładnie się rozrosły. Każda przesyłka była dobrze zabezpieczona, krzewy róż ładnie ukorzenione. Dlatego też, po raz kolejny( chyba już piąty) zakupiłam następne krzewy. Realizacja mojego zamówienia była szybka i jak poprzednie bardzo dobrze przygotowana. Róże zostały posadzone i czekam na efekty. Chciałam jeszcze dodać, że każdej z otrzymanych paczek asortyment był zgodny ze złożonym zamówieniem. Dziękuję bardzo. Elżbieta M. Drawsko Pomorskie, 03.11.2021 r

linia

Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości róż, kontakt ze szkółką super. Szybki czas realizacji zamówienia. Róże bardzo dobrze zabezpieczone na czas wysyłki.  Jesteśmy bardzo zadowoleni, na pewno za rok powrócimy. Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy. Teresa K. Lubinka, 02.11.2021 r.

linia

Dziękuję za dostarczone róże. Przyszły szybciutko, choć bałam się, że nie zdążę przed mrozami. Szczerze mówiąc, jestem pod wrażeniem. Obsługa zamówień rewelacyjna. Róże przyszły należycie zapakowane, w dobrej kondycji. Posadziłam już i czekam do wiosny. Dołączona instrukcja świetnie wyjaśnia, jak sadzić i pielęgnować róże. Monika G. Kraków, 02.11.2021 r.

linia

Jesteście Państwo, jak dla mnie najbardziej wiarygodną firmą. Wysoki poziom obsługi, bardzo dobry kontakt to są cechy, które ja bardzo cenię. Jakość sadzonek jest na 6+. Wszystkie bardzo ładnie się przyjęły, pomimo, że tym razem nie mogłam od razu ich posadzić. Podobnie jak sadzonki, które zamawiałam wcześniej. Nawet 1 róża z pierwszej dostawy, która zachorowała i nawet wg Państwa była nie do uratowania, odżyła i ma się dobrze. To tylko świadczy o wysokiej jakości otrzymanych sadzonek. Współpraca z Państwem to prawdziwa przyjemność. Bardzo dziękuję. Ewa L. Gdańsk, 02.11.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybko, profesjonalnie bezproblemowo. Polecam wszystkim, którzy nie mogą zdecydować się gdzie kupić sadzonki róż. Kupujcie właśnie w ROZARIA. Ceny przystępne, sadzonki żywe, ładne. Pozdrawiam Grażyna Z. ZAWADA USZEWSKA, 02.11.2021 r.

linia

Łącznie złożyłam 3 zamówienia. Krzaczki są piękne, zdrowe, duże, bezkonkurencyjne. Obsługa miła i pomocna, nie pozostawiła żadnego pytania bez rzeczowej odpowiedzi. Asortyment bardzo bogaty, cudowny i pachnący. Cała strona i każdy produkt opisany wnikliwie i z duszą, pasją. Na pewno jest to najlepsze miejsce na zakup. Gorąco polecam i na pewno będę wracać. Dziękuję i pozdrawiam Agata K. Łęczna, 02.11.2021 r.

linia

Sadzonki róż, które dostałam były bardzo dobrze zapakowane. Korzenie nie wyschły, a pędy były dorodne.  To było moje drugie zamówienie w Waszej firmie. Róże, które kupiłam rok temu pięknie kwitły. Urzekła mnie Barocca i dlatego dokupiłam  jeszcze dwie. Uprawa róż sprawia mi wiele radości. Pozdrawiam. Załączam zdjęcia  róż kupionych w ubiegłym roku Ewa H. Zwierzyniec, 02.11.2021 r.

 

Krzaczki róż dotarły na czas , ale przede wszystkim w bardzo dobrym stanie. Piękne duże korzenie w całości nie ucięte jak to czasem ma miejsce od niektórych producentów. Gęste ładnie rozrośnięte łodyżki . Kwiaty miały wilgoć i naprawdę w dobrej kondycji. Szczerze polecam wszystkim tą firmę i już nie mogę doczekać się gdy zakwitną. Uprzedzam że jest to mój pierwszy zakup, ale na pewno nie ostatni. Dziękuję wszystkim kto pracował przy tych różach. Lucyna N. Pełczyce, 01.11.2021 r.

linia

Zamówione róże otrzymałam w idealnym stanie, zabezpieczone na czas transportu. Współpraca ze sklepem jest na bardzo wysokim poziomie. Róże w tej Szkółce kupuje już nie pierwszy raz. Katarzyna M. Rzeszów, 01.11.2021 r.

róże

linia

Jestem bardzo zadowolona z przesyłki.  Bardzo solidnie zapakowana, do paczki dołączona instrukcja obsługi jak dbać o róże, z czego się bardzo cieszę i będzie to dla mnie bardzo pomocne. Sposób obsługi oraz zapakowania oceniam na 5+. Generalnie całość na 5+. Polecam serdecznie. Sadzonki bardzo, bardzo ładne. Ewa T. Polańczyk, 01.11.2021 r.

linia

Róże  zamówiłam po raz kolejny  w tym roku, ponieważ zamówione wiosną już  kwitły i postanowiłam dokupić następne. W załączeniu zdjęcie z kwitnących późną jesienią  ED SHARAZAN Barbara W. Wielka Wieś, 31.10.2021 r.

ed-sharazan

Bardzo dziękuję z szybką realizację zamówienia. Przesyłka 18 róż z gołym korzeniem przyszła w bardzo dobrym stanie, róże bardzo dobrze zapakowane z mocnymi karteczkami na których widnieje nazwa róży. Co do krzewów  dobrze rozrośnięte z mocnym systemem korzeniowym. Teraz oczekuję tylko wiosny i pięknych kwiatostanów. Szczerze mogę polecić profesjonalną szkółkę róż. Elżbieta D. Pysząca, 31.10.2021 r.

linia

Już od kilku lat kupuję u Was sadzonki róż i jak dotąd się nie zawiodłam. Zawsze są dokładnie zabezpieczone i opisane. Jesienią sądzę je do ogrodu a na wiosnę zaczyna się,, czarodziejski ogród,, świetnie rosną i kwitną, zachwycając swą urodą i zapachem. Nie mam jednakiego koloru a mam ich dużo. Polecam wszystkim takie śliczności kto kocha róże i ich rozmaitości. Nie ma chyba nikogo kto nie byłby czuły na ich piękno i zapach. Pozdrawiam serdecznie???? Janina M. Mechowo, 31.10.2021 r.

linia

Zamówione 16 róż doszło bezpiecznie zapakowane .Wszystkie sadzonki są już posadzone. Myślę, że wszystkie się przyjmą i dobrze będą się u mnie czuły. Miła i sympatyczna telefoniczna obsługa zachęca do ponownego zakupu - Polecam wszystkim - kupujcie TU nie będziecie żałować. Pozdrawiam Stanisław G. Koszalin, 29.10.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z przesyłki.  Bardzo solidnie zapakowana, do paczki dołączona instrukcja obsługi jak dbać o róże, z czego się bardzo cieszę i będzie to dla mnie bardzo pomocne. Sposób obsługi oraz zapakowania oceniam na 5+. Generalnie całość na 5+. Polecam serdecznie. Sadzonki bardzo, bardzo ładne. Regina M. Słupsk, 29.10.2021 r.

linia

Zamówiłam u Państwa 3 róże Hansa oraz mały zestaw róż 6 sztuk (losowo wybranych). Sadzonki dotarły w bardzo dobrym stanie- żadna nie jest uszkodzona, bardzo dobrze zapakowane. Te 6 sztuk róż losowo wybranych- fajnie dobrane kolorystycznie. Obsługa klienta działa sprawnie, szybko odpowiadają na pytania, wątpliwości. Ponieważ jestem początkującą "ogrodniczką" niezwykle przydatna jest dla mnie informacja załączona do wysyłki '"Podstawowe zasady uprawy róż". Po raz pierwszy zamawiam rośliny online i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Na wiosnę zamówię jeszcze mamie i w ogóle będę polecała Państwa szkółkę. Serdecznie pozdrawiam. Edyta Sz., Lublin, 28.10.2021r

linia

Róże z gołym korzeniem kupiłam po raz pierwszy. Posadziłam zgodnie z instrukcja dołączoną do przesyłki.

Paczka z sadzonkami dotarła w terminie, który widniał na stronie. Żadnego opóźnienia i sadzonki bardzo dobrze zabezpieczone, opisane i zdrowe, dobrze nawilżone korzenie. Nie mogę do niczego się przyczepić, wręcz przeciwnie, polecać każdemu miłośnikowi róż, szkółkę, sklep Rozaria. Czekam teraz do przyszłego sezonu żeby podziwiać kwiaty i może powiększać swoją kolekcje krzewów różanych. Pozdrawiam Ewa F. Łukta, 28.10.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z zakupów internetowych w www.rozaria.pl

Zarówno jakość obsługi w sklepie jak i same sadzonki na najwyższym poziomie. Teraz czekam do wiosny żeby móc ocenić siebie, czy dobrze wybrałam kolory róż :) Katarzyna W.-B. Nieporęt, 28.10.2021 r.

linia

Przesyłka dotarła w nienagannym stanie. Nie jest to moje pierwsze zamówienie. Wasze róże już zdobią mój ogród i są fantastyczne, a w całej historii zakupowo - hodowlanej tylko jedna odmówiła "życia". Nowe sadzonki wyglądają doskonale. Znalazły miejsce na głównej rabacie w moim ogrodzie. Czekam na wiosnę....z dwóch powodów: aby cieszyć się ich wyglądem i zapachem oraz ZŁOŻYĆ kolejne zamówienie w w waszym sklepie. Najchętniej zamówiłabym wszystkie róże, które macie w ofercie :) Pozdrawiam. Klientka "na zawsze". Krystyna B. Gryfów Śląski, 28.10.2021 r.

linia

Serdecznie dziękuję za zrealizowane zamówienie. Miła i konkretna rozmowa telefoniczna, rzetelne odpowiedzi na maile. Wysyłka na wysokim poziomie, róże pięknie zapakowane i zabezpieczone, załączona instrukcja. Profesjonalizm w każdym calu! Dziękuję i pozdrawiam Anna T. Pisarzowice, 28.10.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z otrzymanych sadzonek róż. Sadzonki są wyjątkowo duże, system korzeniowy zdrowy i obfity. Przesyłka przyszła bardzo szybko. Moje róże już rosną. Nadmieniam, że zakupu dokonałam już po raz drugi w Waszej szkółce. Ubiegłoroczne sadzonki Amorek Sole kwitły cały rok, jestem nimi zauroczona. Inne gatunki również kwitły pięknie. Pozdrawiam cały zespół i życzę ogromu zadowolonych klientów. Halina R. Zelgniewo, 28.10.2021 r.

linia

Róże kupowane w Szkółce Rozaria są bardzo dobrej jakości; mają zdrowe, grube gałązki, mocno rozwinięty system korzeniowy. Dlatego bardzo dobrze się przyjmują po posadzeniu. Rozaria zapewnia bardzo dobry kontakt z klientem, świetnie działa system powiadomień o dostawach. Rośliny pakowane są zawsze w solidne kartony a najcenniejsze jest to, że każda róża ma przywieszoną karteczkę z nazwą i kolorem co ułatwia ich identyfikację. Również strona internetowa jest profesjonalnie prowadzona i zaprojektowana, możemy zaczerpnąć wszelkich niezbędnych informacji dotyczących uprawy róż. Pozdrawiam Krzysztof N, Koziegłowy 27.10.2021 r.

linia

W skali 1 do 10 oceniam Państwa szkółkę na 10+ !!! Od trzech lat  mój ogród ubogaca się kolejnymi sadzonkami róż zakupionych jesienią . Przesyłka jest zawsze dobrze zabezpieczona i przede wszystkim wszystko pięknie się przyjmuje .Jedyne co szkodzi różom to to że listopad i grudzień są tak ciepłe że np. w 2019 roku posadzone w październiku roże w grudniu miały listki . Podobnie było też w 2020 roku a zimna wiosna też im nie sprzyjała. Pomimo to roże świetnie przetrzymały niedogodne warunki i pięknie kwitły niektóre nawet nadal .Uważa że to zasługa doskonałej jakości sadzonek .W tym roku skusiłam się ceną i zamówiłam dodatkowo  duży zestaw niespodziankę. Bardzo  się ucieszyłam bo pojawiły się w nim takie odmiany które świetnie wkomponowały się w aranżacje w moim ogrodzie. Aneta K. Łomża, 27.10.2021 r

linia

Jestem mile zaskoczona jakością otrzymanych krzewów róż  /z gołym korzeniem / Są piękne wielopędowe ,do tego ta cena!  Porównując z innymi szkółkami są znacznie tańsze. Przesyłka starannie zapakowana, dołączona instrukcja sadzenia i pielęgnacji. Polecam tę szkółkę. Lidia O. Konin, 26.10.2021 r

linia

Profesjonalizm jakich mało, sadzonki, obsługa, zabezpieczenie na czas dostawy na bardzo wysokim poziomie. pozdrawiam Piotr N. Kętrzyn, 26.10.2021 r

linia

Serdecznie polecam! Róże dobrze ukorzenione. Świetnie zabezpieczone na czas transportu. Miła obsługa klienta i doradztwo. Terminowa wysyłka. Czekam na dostępność innych pięknych odmian???? Monika K. Zwoleń, 26.10.2021 r.

linia

Na wstępie pragnę podziękować za sprawną i zgodną z przewidywanym terminem  dostawę sadzonek. Materiał dotarł profesjonalnie zabezpieczony a sadzonki oznakowane fiszką gatunkową  w świetnym stanie. Już zostały posadzone. Miłą niespodzianką okazały się dołączone do przesyłki materiały informacyjne o tym jak sadzić i w dalszym czasie  opiekować się tymi wspaniałymi różami. Z państwa szkółki korzystałam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Już nie mogę doczekać się wiosennego sezonu! Podziękowania dla Państwa i  wszystkich pracowników firmy! Pozdrawiam Krystyna T. Warszawa, 26.10.2021 r.

linia

Dziękuję za piękne róże. szczególnie miłe były róże niespodzianki . Zamówiłam 6 i 12 sztuk. Dorodne zdrowe sadzonki. Wysyłka w terminie, towar zabezpieczony, opatrzony instrukcją obsługi:)  Nie mogę się doczekać nowego zamówienia. Marzena O. Kostomłoty, 26.10.2021 r.

linia

Otrzymałam od Państwa  przesyłkę  z zamawianymi wcześniej  różami.  Bardzo dziękuję  za profesjonalnie przyjęte zamówienie i wysłanie przesyłki. Byłam  na bieżąco informowana o  wysłaniu sadzonek. Były one na czas przesyłki dobrze zapakowane, zabezpieczone przed wyschnięciem  i dotarły do mnie w idealnym stanie. Do przesyłki dołączona  instrukcja sadzenia pozwoliła mi na prawidłowe posadzeniem róż. Mogę  szczerze polecić Szkółkę Róż Rozaria  osobom chcącym wzbogacić swój ogród w przepiękne róże. pozdrawiam Katarzyna  K. Luboń, 25.10.2021 r.

linia

Sadzonki róż duże, zabezpieczenie na czas transportu super. Uważam, że kontakt bardzo szybki z sprzedającym mam nadzieję, że rozkwit róż będzie proporcjonalny. Czas dostawy zgadzał się z datą wyznaczoną przez sprzedawcę. Ewa S. Łańcut, 25.10.2021 r.

linia

Róże dotarły po 15 października, zgodnie z informacją podaną przy zakupie, sadzonko były bardzo dobrze zabezpieczone, zdrowe. A sam proces obsługi  bardzo miły, panie z obsługi dzwoniły dwukrotnie, bardzo kompetentne i uprzejme. Zakupy u Was to czysta przyjemność. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego całej załodze. pozdrawiam Beata H.-A. Lubin, 24.10.2021 r.

linia

Otrzymałam niedawno zamówione róże. Były one bardzo dobrze zapakowane, żadna nie uległa uszkodzeniu. Sadzonki róż były doskonałe. Łodygi i korzenie nie były uszkodzone. Każda róża miała karteczkę z nazwą odmiany. Ponadto z przesyłka otrzymałam informacje: jak posadzić sadzonko róż, jak je pielęgnować i inne informacje przydatne w uprawie róż. Zamawiałam róże na początku września, ale od razu otrzymałam wiadomość, że róże otrzymam w połowie października i tak było. Bardzo polecam: Grzegorz Stypuła Szkółka Róż Rozaria! Iwona S. Wełnica, 24.10.2021 r.

linia

Zakupiłam już ponad czterdzieści róż i wszystkie sadzonki są mocne, dobrze ukorzenione są doskonałe -pięknie się przyjmują i kwitną już w pierwszym sezonie. Zeszłoroczne świetnie przezimowały mimo, że były słabo "zakopczykowane" Wszystkie są świetnie opisane, strona internetowa bardzo dobrze przygotowana, pozwalana na łatwe dobranie właściwych odmian. Dla mnie świetne są zestawy-niespodzianki. Również ważna jest przystępna cena. Pozdrawiam właścicieli Szkółki - Teresa P. Wągrowiec, 24.10.2021 r.

linia

Terminowość oraz opakowanie godne polecenia. Róże przyszły w świetnym stanie. Zobaczymy jak się im będzie u mnie rosło. Bardzo mi się podobają kategorie na stronie. Jestem początkująca w tym temacie więc wybrałam modele z działu łatwych w uprawie. Bardzo miłym dodatkiem jest kartka z instrukcją sadzenia. Zamawiałem już kolejny raz i na pewno nie będzie to ostatni raz.. Wcześniejsze rosną świetnie. pozdrawiam Ryszard M., Kosina, 25.10.2021 r.

linia

Przesyłka doszła w stanie idealnym, wszystkie sadzonki  są piękne i zdrowe, już zostały wsadzone mam nadzieję że wszystko dobrze się przyjmie i na wiosnę zobaczę pierwsze efekty już nie mogę się doczekać aż zobaczę pierwsze kwiaty . Sadzonki były bardzo dobrze zabezpieczone i zapakowane. Pozdrawiam Izabella woj. mazowieckie 25.10.2021r.

linia

Fantastyczna obsługa! Zamówiłam kilka sadzonek, wszystkie były bardzo dobrze zabezpieczone, po odpakowaniu z folii, były wilgotne i zielone. Do zamówienia dołączono informację o sadzeniu i opiece nad moimi roślinkami. A same sadzonki są zdrowe, piękne, z grubymi łodygami. Już nie mogę doczekać się wiosny, aby cieszyć się kwiatami. Polecam szkółkę z całego serca!! Wioletta D. Limanowa, 25.10.2021 r.

linia

Przesyłka dotarła bezproblemowo, zgodnie z ustalonym terminem. Róże dorodne, zdrowe, dobrze ukorzenione. Wszystko starannie zapakowane i zabezpieczone na czas wysyłki. Firma Rozaria to firma profesjonalna, rzetelna i godna zaufania. Dziękuję za piękne sadzonki róż i pozdrawiam. Jerzy B. Sierpc, 24.10.2021 r.

linia

Dziękuję za szybkie zrealizowanie zamówienia. Sytuacja wymagała dostawy praktycznie z dnia na dzień i tak się stało. Róże doszły w bardzo dobrym stanie. Już posadzone. Niestety szkopuł w tym, że mimo że było ich 20, to i tak za mało. Teraz czekam do wiosny. Gorąco pozdrawiam. Irena K. Kamionna 24.10.2021 r.

linia

Róże z Państwa szkółki zamawiałam kilkakrotnie i jestem zadowolona zarówno z sadzonek jak i z obsługi. Róże zapakowane bardzo dobrze i w czasie transportu nie ulegają uszkodzeniu. Przyjmują się dobrze i są zgodne z opisaną odmianą. W ostatnim zamówieniu bardzo zależało mi na szybszej dostawie z powodu koniecznego wyjazdu i zamówienie zostało zrealizowane expresowo. Widać, że potrzeby klienta traktowane są poważnie i zawsze można liczyć na odpowiedź, czy poradę. Polecam niezdecydowanym. Ja jestem zadowolona. Wiesława R. Dołhobyczów, 23.10.2021 r.

linia

Sadzonki  Emillien Guillot 15 szt. oraz Big Purple  dotarły bardzo szybko w cudownym stanie, bardzo dorodne, zdrowe o grubych pędach. Przyznam , że to jak do tej pory moje pierwsze tak  pozytywne doświadczenie  dotyczące wysyłki roślin. Firma Rozaria wykazuje się wysoką jakością usług oraz . Bardzo dziękuję również za spełnienie mojej prośby co do terminu wysyłki , co było bardzo pomocne z uwagi na pracę poza domem. Wierzę , że będą zdobić mój ogród i serdecznie polecam firmę wszystkim miłośnikom róż. Maria M. Kraków, 23.10.2021 r.

linia

Kolejny raz dokonaliśmy zakupu róż u Państwa. Róże, które otrzymaliśmy w ubiegłym roku przyjęły się i zakwitły bardzo ładnie. W tym roku również zamówiliśmy kolejne róże. Mamy nadzieję, że w przyszłym roku będą cieszyć nasze oczy pięknym kolorem i zapachem. Pragniemy podkreślić, że otrzymane kilka dni temu sadzonki są dorodne i zdrowe, profesjonalnie zapakowane i sprawnie i szybko dostarczone. Godne podkreślenia jest również, że każdorazowo dołączacie Państwo do przesyłki informacje dotyczące sadzenia, pielęgnacji i cięcia róż. Szczerze polecamy Państwa firmę i mamy nadzieję, że nasza opinia będzie przydatna innym potencjalnym klientom. Andrzej P. Kraków, 22.10.2021 r.

linia

Róże kupowane już wielokrotnie w Państwa szkółce, i jak zawsze zadowolona jestem z przesyłki i kwiatów w następnym roku. Ładne duże sadzonki, dobrze opisane i zapakowane. Szybka wysyłka i pomocna instrukcja jak się zaopiekować rośliną by cieszyła w ogrodzie. Szczerze polecam i wracam po ciekawe odmiany róż, szczególnie moje ulubione historyczne. Magda S. Łaziska, 22.10.2021 r.

linia

Swoje różane zakupy w Waszej szkółce rozpoczęłam kilka[ -naście?] lat temu i zawsze wracam gdy nachodzi mnie ochota żeby powiększyć swoją kolekcję. Wniosek z tego faktu wynika jeden; towar macie bardzo dobry, obsługę super, zawsze jestem doinformowana o przesyłce. Tegoroczne zamówienie przyszło w bardzo dobrym stanie, rośliny zabezpieczone przed wysychaniem i pięknie rozrośnięte. Już posadzone pozostało czekać na następny sezon i cieszyć oczy i serce gdy zakwitną.????  Pozdrawiam serdecznie cały Wasz zespół i życzę dużo zdrowia Kinga Ch. Trzebnica, 22.10.2021 r.

linia

Bardzo dziękuję za otrzymaną przesyłkę. Trzy pięknie rozrośnięte sadzonki róż,  dobrze zabezpieczone w transporcie. Jestem mile zaskoczona  ich jakością, sposobem pakowania i poziomem obsługi. Róże zostały posadzone i teraz czekam wiosny i tego jak zakwitną. Duży plus za tak bardzo dokładną informację na temat każdej sadzonki. Będę polecać Waszą firmę. Pozdrawiam serdecznie. Danuta B.-K. Łęczna, 22.10.2021 r.

linia

Oczywiście tak jak zwykle - róże przepiękne, dorodne, zdrowe, system korzeniowy bardzo okazały, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona i spakowana. Wysyłka zgodnie z ustalonym wcześniej terminem. Jedyna moja obawa - w Szkółce Rozaria jest jeszcze tyle niesamowitych róż do kupienia, że braknie mi miejsca w ogrodzie !!!Pozdrawiam serdecznie, Dorota B. Brzeźnica, 21.10.2021 r.

linia

Przesyłkę odebrałam. Krzewy bardzo dorodne. Dobrze zapakowane, oznaczone, w doskonałym stanie. Zdecydowanie polecam producenta. 21.10.2021 r. Małgorzata, Szczecin

linia

Bardzo dziękuję za fachowo zabezpieczona przesyłkę z różami. Wszystkie krzewy wyglądają bardzo zdrowo. Przesyłka w nienaruszonym stanie trafiła do mnie błyskawicznie. Podzielę się tez opinia jak róże zakwitną.

I na pewno nie będą to ostatnie zakupy w Rozarii :) Kamila L. Inowrocław, 21.10.2021 r.

linia

Róże dotarły szybko i dobrze zapakowane. Były to sadzonki z gołym korzeniem. Korzenie duże, wilgotne, zdrowy wygląd. Części róży naziemne gęste, ładnie przycięte, zdrowy wygląd. Ogólnie super. Dziękuje :) Paweł P. Stanisławów, 21.10.2021 r.

linia

Dziękuję za rzetelną współpracę. Zamówienie wiosenne 15 sztuk pierwszorzędnej jakości: róże rabatowe, parkowe i pnące. Wszystkie się przyjęły i mają przyrosty ponad oczekiwania, m.in. pnące z pędami ok 2 m już w pierwszym roku. Przed dwoma dniami otrzymałem kolejną przesyłkę z kilkunastoma ????, oczywiście również bez zastrzeżeń. Pozdrawiam i polecam. Witold K. Rąbień, 21.10.2021 r.

linia

Wszystko super! Sadzonki piękne, ich zabezpieczenie, dołączona instrukcja "obsługi", rzetelność i kontakt z klientem  - wszystko EKSTRA! Aż żałuję, że mam tak słabą ziemię i muszę ograniczyć się jedynie do niewymagających gatunków. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję :) Iwona G. Szerominek, 21.10.2021 r.

linia

Kolejna porcja róż, tym razem jesienna dostawa. Długo wyczekiwane odmiany dostępne, więc jakaż radość z przesyłki .Pięknie zabezpieczone, komfortowe warunki dla Królowych Ogrodów. Same w sobie okazy zdrowia bez śladu zmęczenia ???? Na parę dni wcześniej już informacja że Królowe zmierzają w moim kierunku , był czas na poszukanie dla nich właściwego miejsca na ogrodzie. Jak zwykle ukłony po sam pas ???? i do widzenia na wiosnę. Jak dobrze, że jesteście !! Renata K. Piaseczno, 20.10.2021 r.

linia

Zamówione róże otrzymałem w bardzo dobrym stanie, jakość sadzonek bardzo dobra. Termin wysyłki został zrealizowany we wskazanym terminie. Zabezpieczenie sadzonek bardzo dobre. No cóż, polecam tą szkółkę dla wszystkich, solidność i perfekcjonizm. Dziękuję. Stanisław P. Gołdap, 20.10.2021 r.

linia

Po raz kolejny zamawiałam sadzonki róż od Państwa. Te sadzone w poprzednich latach dobrze się przyjęły i pięknie kwitły. Zdecydowałam się ponownie kupić sadzonki od Państwa, ponieważ mają Państwo szeroki wybór, róże są dostarczane w optymalnym terminie, a przesyłka jest bardzo dobrze zabezpieczona. Anna Ch. Lublin, 20.10.2021 r.

linia

Rok temu zamówiłam swoje pierwsze róże z Państwa szkółki. Sadzonki przyszły duże. Wszystkie się przyjęły. Pięknie kwitły. Więc i w tym roku wróciłam do państwa po kolejne róże. Miła obsługa, szybka wysyłka i bezbłędne zapakowanie róż. Piękne sadzonki róż już wczoraj zostały posadzone. Dziękuję i do następnych zakupów. Pozdrawiam serdecznie. Agata P. Tomaszów Lubelski, 20.10.2021 r.

linia

Róże dostałam zgodnie z umówionym terminem, dobrze zabezpieczone i łatwe do odpakowania. Korzenie silne i zdrowe. W paczce znalazłam ulotkę, która ułatwia dalsze postępowanie z różami.  Jednym słowem sadzenie róż z Rozaria.pl to zabawa i przyjemność.  Małgosia Ż. Bruśnik, 20.10.2021 r.

linia

Sadzonki zamawiałam dwa razy i za każdym razem przyszły w nienaruszonym stanie . Zapakowane i zabezpieczone bardzo solidnie. Sadzonki przyjęły się bez zarzutu i już cieszyłam się pierwszymi kwiatostanami. Serdecznie polecam. Monika W., Bobrowniki, dn. 23.08.2021r.

linia

Szanowni Państwo! Z wielką radością pragnę podzielić się moją bardzo pochlebną opinią dotyczącą zakupionych róż w Państwa firmie, w październiku ubiegłego roku. Nie ma w tej opinii żadnej przesady. Muszę z radością przyznać, że Państwa oferta jest niesamowita. Piękno róż, ich odmian, kolorów, zapachów naprawdę sprawia wielką radość a także... dumę, że można je mieć w swoim ogrodzie. Moim marzeniem było założenie rozarium – i dzięki Państwa ofercie to marzenie staje się możliwe! Dodatkowo udzielone porady są bardzo przydatne i pomocne, ponieważ pozwalają na wybranie odpowiedniego miejsca do posadzenia róż. Czekam z niecierpliwością na możliwość złożenia kolejnego zamówienia - wypatrzonych na Państwa stronie internetowej - następnych odmian. A jest tego sporo. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich pracowników, którzy przyczyniają się do spełniania marzeń i oczekiwań klientów. Jola z Jeleniej Góry.29.07.2021r.

linia

Zamówiłam w waszej firmie drugi raz sadzonki róż, z tego co widzę jesteście bardzo rzetelną szkółka. Sadzonki są bardzo dobrej jakości, zapakowane solidnie, dotarły do mnie nienaruszone. Różysie już rosną, czekam na efekty kwitnienia ????????.Dziękuję ...Pozdrawiam serdecznie...Anna S., Węgliniec, 11.07.2021r.

linia

Szanowni Państwo, odpowiadając na pytania co do oceny zamówienia:- sadzonki otrzymaliśmy super zabezpieczone z dokładną instrukcja jak sadzić,- realizacja zamówienia bardzo szybka,- poziom obsługi jak i kontakt z Szkółką bardzo dobry, fachowe doradztwo,- róże posadzone powiedzmy pod koniec kwietnia, w czerwcu zaczęły kwitnąć i tak jest cały czas, a mamy lipiec 09,- polecam Szkółkę jak i piękne różyczki, Lidia S., Cianowice, 09.07.2021r.

linia

Witam, wczesną wiosną zakupiłam sadzonki róż rabatowych oraz róże na pniu. Sadzonki zostały bardzo szybko przesłane oraz profesjonalnie zapakowane. Teraz mamy koniec czerwca. Róże są piękne, liście zdrowe i w kolorze soczystej zieleni. Róże na pniu mają dziesiątki pączków....czekam aż zakwitnie....Polecam!! Profesjonalny sklep!!! Na kolejną wiosnę będę kupować kolejne różyczki..... Marta Ś., Żnin, 24.06.2021r.

linia

Jestem zaskoczona bardzo pozytywnie otrzymana przesyłka. Profesjonalnie zapakowana, róże zabezpieczone, dobrej jakości. Zamawiałam w ciemno, ale jestem bardzo zadowolona z przesłanych egzemplarzy. Jesienią będę zamawiać ponownie. Pozdrawiam serdecznie Janina N., Wielowieś, 20.06.2021r.

linia

Witam. Róże, które od Państwa otrzymałam już posadzone mają się dobrze. Przyjechały pięknie zapakowane co zabezpieczyło je od uszkodzeń w czasie podróży. Bardzo się cieszę że zamówienie zostało tak szybko zrealizowane a płatność internetowa przeszła bardzo szybko pomimo dnia wolnego od pracy. Nie mogę też pominąć kontaktu ze Szkółką, która była konkretna i kompetentna, Będę polecała Waszą szkółkę wśród znajomych. Tak trzymać. Oczywiście odezwę się z zamówieniem wczesną jesienią a tym czasem pozdrawiam serdecznie Jola J., Sępólno Krajeńskie, 20.06.2021r.

linia

Szanowni Państwo, sadzonki dotarły w bardzo dobrym stanie, wzorowo  zapakowane. Wszystkie są zdrowe, pięknie rosną i dwa miesiące po posadzeniu już kwitną. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Serdecznie pozdrawiam. Dorota G., Ryńsk, 17.06.2021r.

linia

Dzień dobry, Zamówienie zrealizowane zgodnie z wcześniejszymi informacjami, przesyłka zabezpieczona bardzo starannie, same sadzonki bardzo zdrowo wyglądające. Przyjęły się bezproblemowo, szybko rozrosły i dziś pięknie kwitną wieloma kwiatami. Bardzo dziękuję :) Katarzyna K. Poznań, 17.062021r.

linia

Róże są posadzone. Przyjęły się. Super zapakowane, dostarczone i najważniejsze - dzięki za instrukcje sadzenia (bardzo przydatna!!!!). Uzyskałam też świetną fachową poradę, jak do Państwa dzwoniłam - dziękuję. Pozdrawiam. Barbara N., Warszawa, 16.06.2021r.

linia

Witam serdecznie. Na szkółkę róż Rozaria trafiłam zupełnie przypadkowo skuszona konkurencyjnymi cenami i pozytywnymi opiniami. Nie myliłam się bo róże oferowane przez Rozarię są zdrowe i posiadają bardzo dobry system korzeniowy. Początkowo obawiałam się jak moje roślinki zniosą transport w upale, ale okazało się że zupełnie niepotrzebnie bo jeszcze nigdy nie otrzymałam tak solidnie zapakowanego towaru. Róże dotarły szybko, całe i pełne wigoru. Otrzymałam również szczegółową instrukcję w jaki sposób je sadzić i pielęgnować. Dodatkowym atutem tej szkółki jest fachowe doradztwo i wysoki poziom obsługi klienta. W mojej ocenie warto. Polecam. Dominika B. Solec nad Wisłą, 12.06.2021r.

linia

Szanowni Państwo, Obecny zakup był już moim kolejnym z kolei. Z każdej dostawy jestem zadowolony. Przesyłki są doręczane w dobrym stanie, nienaruszone. Zakupione róże pięknie sie prezentują. Były niewielkie kłopoty z mszycami, ale zostały pokonane. Najbardziej jestem zadowolony z zakupionych w sierpniu 2019r róż: Flammentanz, Prairie Joy, Sympatia. A moim faworytem jest róża pienna Red Leonardo. Posadzona przez domem, prezentuje się - przynajmniej dla mnie - jak supermodelka na wybiegu! Oczywiście mam w planach kolejne zakupy. Serdecznie pozdrawiam i życzę sukcesów. Witold M. Włocławek, 12.06.2021r.

linia

Wszystkie rośliny przyszły w bardzo dobrym stanie, bardzo dobrze zabezpieczone, wszystkie jak do tej pory się przyjęły. Wysyłka bardzo szybka, a kontakt ze sprzedającym super. Już zamówiłam kolejne róże bo zakupy u Państwa to czysta przyjemność. I polecam ten sklep wielu swoim znajomym. Pozdrawiam serdecznie. Monika S., Sulęcin, 07.06.2021r.

linia

Terminowość oraz opakowanie godne polecenia. Róże przyszły w świetnym stanie. Zobaczymy jak się im będzie u mnie rosło. Bardzo mi się podobają kategorie na stronie. Jestem początkująca w tym temacie więc wybrałam modele z działu łatwych w uprawie. Bardzo miłym dodatkiem jest kartka z instrukcją sadzenia. Pozdrawiam, Anna M. Kalwaria Zebrzydowska 08.06.2021r.

linia

Dzień dobry,

Przepraszam, ale dopiero teraz mogę napisać kompletną opinię. Zamówione sadzonki (Indigoletta, New Down, Moody Blue, Souvenir du dr Jamain) przyszły wiosną 2021 dobrze zapakowane i w dobrym stanie. Mamy początek czerwca, róże pięknie i zdrowo rosną. Zamawiałam też w br. inną odmianę w innym sklepie i niestety tamte róże nie rosną tak dobrze i zdrowo, więc w przyszłości będę wybierać tylko odmiany dostępne w Państwa szkółce. Teraz czekam na pierwsze kwiaty. Jestem bardzo zadowolona z róż zakupionych u Państwa. Dziękuję! Z wyrazami szacunku, Anna L., 03.06.2021r.

linia

Dzień dobry, w październiku kupiłam kilka róż, dopiero teraz odpowiadam na prośbę o opinię, ponieważ czekałam co z nich wyrośnie. Miło mi napisać, że wszystkie róże przyjęły się, wyglądają pięknie i zdrowo, na wszystkich są pąki kwiatowe. Już przeglądam stronę, by dokupić kolejne krzaczki jesienią. Nie mam za wiele miejsca w ogrodzie, ale trudno się powstrzymać, skoro tak dobrze się zaaklimatyzowały. Pozdrawiam Renata K. Poznań, 31.05.2021

linia

Róże bardzo ładne i dobrze zabezpieczone na czas transportu. Szybka i fachowa obsługa. Polecam wszystkim. Dziękuję i pozdrawiam Anna J. Szewce, 24.05.2021 r.

linia

Sadzonki róż przepiękna pięknie są ukorzenione znakomicie zabezpieczone na czas przesyłki, nawet jedna łodyżka nie uszkodzona po wsadzeniu do ziemi pięknie się rozwijają widać, że są zdrowe. Czas realizacji zamówienia oceniam na bardzo szybki. Jestem bardzo zadowolona z kontaktu i obsługą. Z całego serca mogę polecić firmę ja na pewno będę tu wracać. Dziękuję i pozdrawiam Bożena Lech, Trojanów, 23.05.2021 r.

linia

Kolejny raz dokonałam zakupu w Państwa Szkółce i jestem bardzo zadowolona. Jak zawsze róże dotarły do mnie bardzo szybko i profesjonalnie zapakowane. Kontakt mailowy z Państwem jest bez zarzutu. Krótko mówiąc: jakość sadzonek i obsługi na najwyższym poziomie. Wszystkim niezdecydowanym serdecznie polecam zakupy w Szkółce Róż Rozaria :)pozdrawiam, Justyna K. Warszawa, 23.05.2021 r.

linia

Sadzonki wyglądają bardzo zdrowo, bardzo dobrze zapakowane, przyjechały w doniczkach, żadna nieuszkodzona, jedna z róż ma już nawet pączki. Ewa Sikora Lubicz, 22.05.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z państwa róż, przychodzą piękne sadzonki, wszystkie się przyjmują i pięknie rosną! Moja ulubiona szkółka z różami. Pozdrawiam Aneta K.-G. Kupno, 18.05.2021 r.

linia

Jakość otrzymanych sadzonek róż bardzo dobra, wspaniała kondycja roślin, zabezpieczone na czas transportu świetnie, termin wysyłki zgodny z podanymi informacjami. Róże dotarły w bardzo dobrej formie, obsługa klienta na bardzo dobrym poziomie, jestem usatysfakcjonowana z dokonanego zakupu. Serdecznie pozdrawiam Anna B. Czeladź, 18.05.2021 r.

linia

Dziękuję za przesyłkę zamówionych róż, pomimo upałów dotarły szybko w stanie idealnym, w wilgotnym podłożu.  Pewnie to zasługa specjalnego kartonu w którym podróżowały.  Kilka z nich ma już pąki, więc wkrótce będziemy  je podziwiać. Gorąco polecam! Urszula Sz. Niezabyszewo, 18.05.2021 r.

linia

Różę przyjechały pięknie zapakowane, dostawa trwała bardzo szybko . Ku mojemu zdziwieniu sadzonki są naprawdę sporę i z pewnością to nie ostatnie moje zamówienie w szkółce rozaria. Karolina S. Łódź, 17.05.2021 r.

linia

Pragnę poinformować, że sadzonki róż dotarły w idealnym stanie. Były świetnie zabezpieczone przed obsychaniem. Od tygodnia mają nowe miejsce w moim ogrodzie i pięknie się przyjęły. Serdecznie polecam Rozarię. Na pewno jeszcze tu zajrzę. Lucyna T. Bażanowice, 17.05.2021 r.

linia

Bardzo dziękuję za przepiękne sadzonki róż. Przyszły do mnie bardzo dobrze zapakowane, z pięknie rozwiniętymi liśćmi i zdrowym systemem korzeniowym. Jestem bardzo zadowolona z zakupu w Państwa. Teraz codziennie obserwuję jak róże się rozrastają i oczekuję na pierwsze kwiaty :) Serdecznie pozdrawiam, Katarzyna P. Kozłów Biskupi, 17.05.2021 r.

linia

Przesyłka dotarła szybko. Róże dobrze zapakowane, opisane. Sadzonki ładne i zdrowe. Z radością informuję, że wszystkie się przyjęły! Teraz tylko czekam na kwitnienie. Pozdrawiam serdecznie Felicyta D. Targówka, 17.05.2021 r.

linia

Przesyłkę z różami otrzymałam 13.05.2021. Kwiaty bardzo starannie zapakowane, w doniczkach. Rośliny wyglądają na zdrowe, ładne  wybarwienie liści. Róża miniaturka już ma pączki. Polecam wszystkim Państwa firmę. To moje 2 zamówienie u Państwa i myślę, że nie ostatnie. Pozdrawiam Beata P. Pasłęk, 16.05.2021 r.

linia

Zakupów u Państwa dokonałam po raz drugi. 10 lat temu zamówiłam róże pnące na ścianę domu, które teraz tworzą ścianę po samo poddasze, nie chorują i pięknie kwietną. Dlatego szukając róż na nowe stanowisko, przejrzałam Państwa ofertę. Znalazłam tam bardzo profesjonalnie opracowane materiały co do charakterystyki gatunków i ich potrzeb, zasad pielęgnacji - bardzo cenne porady praktyczne. Kupiłam dwie róże parkowe, które przyszły po 3 dniach od zamówienia, bardzo dobrze zabezpieczone, opisane. Sadzonki piękne, dorodne, 40-centymetrowe, w pełnym ulistnieniu, co więcej - z pąkami kwiatów! To będą więc pierwsze róże w moim ogrodzie tego roku! Dodatkiem była bardzo pomocna obszerna broszurka dotycząca zasad sadzenia i pielęgnacji. To naprawdę profesjonalna firma, oferująca nie tylko piękny asortyment, ale i pełną, wiarygodną informację o produktach (bardzo ważne dane nt. mrozoodporności, gleby, miejsca sadzenia, podatności na choroby, wszelkich wymagań). Tak powinno wyglądać doradztwo w każdym innym sklepie ogrodniczym, a wcale tak nie jest! Jestem bardzo zadowolona z obsługi i kontaktu ze szkółką. Życzę samych pięknych odmian i zadowolonych klientów! z pozdrowieniami Magdalena R.-P. Łódź, 16.05.2021 r.

linia

Przesyłka z różami dotarła bardzo szybko. Rośliny są w dobrej kondycji, część już wsadzona. To moje drugie zakupy w Państwa szkółce. Jestem bardzo zadowolona, na pewno złożę kolejne zamówienie jesienią. Polecam Rozarię. Małgorzata G.-O. Zawiercie, 14.05.2021 r.

linia

Zamówione sadzonki róż dotarły bardzo szybko. Zapakowane w kartony i zabezpieczone przed uszkodzeniem. Sadzonki zdrowe, w dobrej kondycji. Obsługa klienta znakomita. Jesienią zamierzam kontynuować zakupy- dokupić sadzonki, których zabrakło oraz z nowego sezonu. Firma godna polecenia. Marzenna L.-M. Hrubieszów, 14.05.2021 r.

linia

Czas wysyłki błyskawiczny, rośliny zabezpieczone perfekcyjnie, a same sadzonki po prostu kosmos. Od czterech lat urządzam ogród, zamawiam wiele roślin, ale takich dorodnych sadzonek nigdy nie otrzymałam. Niewątpliwie wrócę tu za rok, bo tworzę w ogrodzie zakątek różany. Pozdrawiam serdecznie :-) Marta R. Pilzno, 13.05.2021 r.

linia

Róże dotarły w b dobrym stanie, odpowiednio zapakowane. Sadzonki piękne, mam nadzieję że przyjmą się i będą pięknie kwitnące. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam Bożena U. Wrocław, 13.05.2021 r.

linia

Rośliny dostarczone w terminie. Dobrze zapakowane i zabezpieczone na czas wysyłki. Polecam Szkółkę Róż Rozaria Jerzy B. Rajsko, 13.05.2021 r.

linia

Zamówione róże otrzymałam w stanie idealnym b. dobrze zapakowane, dostarczone w terminie. Róże są duże mają pięknie rozwinięte liście. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim miłośnikom róż. Pozdrawiam Marzenna W. Radomsko, 12.06.2021

linia

Przesyłkę otrzymałam zapakowaną w super sposób, nie było możliwości aby uległy uszkodzeniu. Jakość sadzonek bez żadnych uwag, już puszczają listki. Sadzonki dosyć duże,  nie same gołe łodygi. Będę tam zamawiać jeśli jeszcze coś będę potrzebowała, ceny przystępne. Polecam i pozdrawiam Jolanta W. Świdnica, 12.05.2021 r.

linia

Dziękuję za terminową dostawę zamówionych róż. Dotarły w dobrym stanie, starannie zapakowane. Kontakt telefoniczny ze szkółką "Rozaria" rzeczowy i bardzo uprzejmy. Napiszę więcej, gdy sadzonki się przyjmą i zakwitną. Z wyrazami szacunku - Violetta R. Warszawa, 12.05.2021 r.

linia

Polecam zakupy. Wszystko zgodnie z opisem, rośliny bardzo profesjonalnie zapakowane, dojechały nietknięte. Teraz już posadzone i czekam na pierwsze kwiaty:) Anna G. Jaktorów, 11.05.2021 r.

linia

To moje drugie zamówienie w firmie Rozaria. Przesyłki były perfekcyjnie zapakowane, róże dotarły w idealnym stanie. Już rosną. Wszystkie się przyjęły, a było ich kilkanaście. Sadzonki ładne, dorodne, zdrowe. Spodobało mi się jak poszczególne odmiany są opisane na stronie sklepu. Mam nadzieję, że te informacje się potwierdzą i moje róże będą zdrowo rosły. Polecam sklep, obsługa na profesjonalnym poziomie. Gdy kwiaty zakwitną, napiszę jak wyglądają, czy są zgodne z opisem. Maria B. Strączno, 11.05.2021 r.

linia

Przesyłka ekspresowa. Róże zapakowane i zabezpieczone w bardzo dobry sposób, same sadzonki  ładne i dorodne. Instrukcja "obsługi" bardzo fajny pomysł. Sadzonki przyjęły się od razu. Dziękuję i na pewno jeszcze tu wrócę. Konrad K. Mogilany, 10.05.2021 r.

linia

Z każdej zamówionej przesyłki jestem bardzo zadowolona, dlatego polecam Państwa szkółkę innym moim znajomym i wiem, że korzystają z Waszej oferty. Wszystkie sadzonki są w bardzo dobrym stanie, wyglądają zgodnie z ofertą katalogową (i to jest najważniejsze!!!!) i jeszcze nigdy nie miałam problemu po posadzeniu, a mam ich 15 szt. Wszystkie spełniły moje oczekiwania. Państwa szkółka jest godna polecenia w 100%. Pozdrawiam Barbara K. Toruń, 10.05.2021 r.

linia

Bardzo się cieszę, że znalazłam w Internecie Szkółkę Róż Rozaria. Jakość otrzymanych sadzonek oceniam bardzo wysoko (piękne, świeże róże w wysokich doniczkach), sposób pakowania (porządne, sztywne pudełko z otworami) i zabezpieczenie ich na czas transportu są perfekcyjne, a termin wysyłki natychmiastowy. Sklep oceniam na szóstkę i gorąco polecam. Justyna M. Warszawa, 09.05.2021 r. 

linia

W tym roku po raz pierwszy skorzystaliśmy z Waszej oferty. Jestem pod wrażeniem tempa realizacji zamówienia, profesjonalnego zapakowania roślin, by nie uległy uszkodzeniu i jakości sadzonek róż. Teraz z niecierpliwością oczekuję aż zakwitną i będą cieszyć oczy. Bożena D. Giżycko, 07.05.2021 r.

linia

Sadzonki róży otrzymałam dobrze zapakowane i przesłane w terminie. Sadzonki w porządku, są już wsadzone w ogrodzie. Czekam z niecierpliwością na pojawienie się kwiatów. Polecam szkółkę. Pozdrawiam Edyta K.-J. Sosnowiec, 07.05.2021 r. 

linia

Otrzymałam zamówienie. Dotarło bez szwanku/ piękne róże, bardzo dobrze zapakowane. Po raz kolejny: dziękuję. Serdecznie pozdrawiam Mirka Ś. Chotomów, 07.05.2021 r.

linia

Zamówienie zostało zrealizowane szybciej niż podano na stronie. Przesyłka dotarła w ciągu 24 godzin od nadania. Róże były bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone przed transportem. Sadzonki dorodne, zdrowo wyglądające. Szczerze polecam róże w doniczkach, jak i te z gołym korzeniem, które sadzi się jesienią (wszystkie się pięknie przyjęły i puściły dużo pędów). Magda S. Wrocław, 06.05.2021 r.

linia

Dziś otrzymałam przesyłkę i jestem ogromnie zadowolona. Miałam już do czynienia z różnymi firmami sprzedającymi rośliny przez Internet, prawie za każdym razem z przesyłką było coś nie tak. Róże od Państwa dotarły w stanie nienaruszonym, profesjonalnie zapakowane, uniknęły jakiegokolwiek urazu w podróży. Dziękuję bardzo :) Pozdrawiam serdecznie Basia R. Warszawa, 06.05.2021 r.

linia

Zamówione róże otrzymałem następnego dnia po złożeniu zamówienia. Sadzonki pięknie zapakowane, nie ma żadnych uszkodzeń. W tym samym dniu zostały posadzone. Wszystkie pięknie się przyjęły. Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa usługi. Będziemy polecać Państwa firmę wszystkim naszym znajomym. Teraz czekamy na efekty w naszym ogrodzie. Pozdrawiamy. Teresa i Zenon B. Milejowice, 05.05.2021 r.

linia

Bardzo dziękuję za realizację zamówienia.. sadzonki róż dotarły do mnie bardzo starannie zapakowane w stanie nienaruszonym... już rosną na rabatach, pochwalę się zdjęciami kiedy zakwitną...Państwa firma jest godna polecenia miłośnikom kwiatów... pozdrawia ???? Anna W. Węgliniec, 05.05.2021 r.

linia

Dostawa ekspresowa, sadzonki róż profesjonalne zapakowane, wszystkie dotarły w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolona i myślę, że te piękne sadzonki równie pięknie zakwitną. Pozdrawiam - Ania I. Marylin, 05.05.2021 r

linia

Wiele róż w moim ogrodzie pochodzi z Państwa szkółki, wszystkie bujnie rosną - dostawy zawsze solidne i terminowe - dziękuję - do następnego razu. Ola Ch. Świebodzin, 04.05.2021 r.

linia

Otrzymałam bardzo ładne, zdrowe sadzonki, wszystkie się przyjęły i zaczynają ślicznie puszczać listki, na pewno na jesień zamówię więcej róż. Dziękuję Agnieszka P. Skokówka, 04.05.2021 r.

linia

Róże urody przepięknej, przesyłka wysłana błyskawicznie, zabezpieczona genialnie, dołączona świetna instrukcja dla początkujących, jestem pewna, że to nie są ostatnie zakupy w tej Szkółce. Dorota B. Brzeźnica, 04.05.2021 r.

linia

Róże dotarły całe i zdrowe. Bardzo starannie zapakowane nie uległy zniszczeniu. Zdecydowanie polecam zakupy w Rozarii. Byłam pełna obaw o to, w jakim stanie dotrą róże ponieważ zamówiłam kilkanaście i bałam się o sposób zapakowania. Moje obawy były bezpodstawne. Załączam zdjęcie róż po rozpakowaniu ???? Anna H. Przemyśl, 03.05.02021 r.

linia

Zamówione róże otrzymam jak zwykle bardzo szybko (nadmienię, że  nie były to sadzonki zamawiane po raz pierwszy w sklepie Rozaria), starannie zabezpieczone, bez uszkodzeń. Niedługo po posadzeniu zaczęły puszczać nowe pędy. Teraz z niecierpliwością czekam na pierwsze kwiaty. Polecam robienie zakupów w tym sklepie. Pozdrawiam Bogumiła B. Strzyżewice, 03.05.2021 r.

linia

Rewelacyjny dostawca. Punktualny, niezawodny, produkt z najwyższej półki, dorodne sadzonki zapakowane profesjonalnie. Polecam Zdzisław P. Częstochowa, 02.05.2021 r.

linia

Zakupy w szkółce sukcesywnie robię od czterech lat. Każdą dostawę zarówno sadzonki, zabezpieczenie na czas podróży jak i obsługę oraz doradztwo oceniam bardzo wysoko. Z całą pewnością nie będą to ostatnie zakupy.???? Szczerze polecam. Pozdrawiam Joanna B. Kotórz Mały, 30.04.2021 r.

linia

Przesyłka dotarła idealnie zapakowana. Krzewy róż; z dużym systemem korzenia oraz częścią nadziemną. Dwie z z czterech zamówionych zostały zasadzone kolejne jeszcze czekają na wybrane odpowiedniego stanowiska. Pozdrawiam Krystyna S. Myślibórz, 29.04.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z przesyłki: zamówienie dotarło ekspresowo, sadzonki ładne, idealnie zapakowane, nieuszkodzone. Już wybieram róże na zakup jesienny ;))) Agnieszka M. Rudnik Nad Sanem, 29.04.2021 r.

linia

Róże dostałam w ciągu dwóch dni, świetnie zabezpieczone, zdrowe, o zaskakująco dużym systemie korzeniowym. Nie mam wątpliwości, że się przyjmą się. Jeżeli będę kiedykolwiek jeszcze rozważać zakup róż, to na pewno tutaj. Dziękuję! Małgorzata B. Michałów-Reginów, 26.04.2021 r.

linia

Sadzonki róż dotarły w czasie ekspresowym .Bardzo dobrze zabezpieczone i zapakowane. Obsługa klienta profesjonalna .Po raz pierwszy zakupu sadzonek dokonałam przez Internet i się nie zawiodłam myślę ze do sklepu jeszcze wrócę. Pozdrawiam. Grażyna Z. Kraków, 26.04.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Sadzonki dotarły do mnie bardzo szybko i w bardzo dobrym stanie. Pozytywnie zaskoczyła mnie ich wielkość, system korzeniowy mocno rozbudowany więc myślę, że się przyjmą i będą pięknie rosły ???? Polecam Barbara G. Zamość, 25.04.2021 r.

linia

Róże zamówiłam po raz pierwszy w Państwa szkółce, jestem bardzo zadowolona. Róże dobrze rozkrzewione, z pięknym korzeniem. Rośliny świetnie zapakowane, dotarły w bardzo dobrej kondycji. Polecam zakupy w tej szkółce. Anna H. Marki, 25.04.2021 r.

linia

Z całego serca polecam wszystkim Szkółkę Róż Rozaria. Uprawiane są w niej różnorodne odmiany. Każdy znajdzie tutaj różę jaką zapragnie. Już od kilku lat zaopatruję się w tej Szkółce i sadzonki zawsze były bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i wiem, że do tej Szkółki wrócę. Pozdrawiam serdecznie Ania P. Bolesławiec, 24.04.2021 r.

linia

Róże przyszły szybko, znakomicie zabezpieczone. Szczególnie miłą niespodzianką było znalezienie krótkiej instrukcji, jak róże sadzić i pielęgnować. Sadzonki w znakomitej kondycji - zwłaszcza w porównaniu z tymi z marketów, po prostu dwa razy więcej i to grubych pędów. Rośliny posadzone. Teraz czekamy na ocieplenie i z pewnością ruszą. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Maria G. Drezdenko, 23.04.2021 r.

linia

Róże zakupione u Państwa przyszły do mnie świetnie zapakowane i zabezpieczone. Jeśli chodzi o róże bardzo ładne i zdrowe sadzonki. Już posadzone teraz tylko czekać aż zakwitną. Szczerze polecam. Małgorzata T. Okuniew, 23.04.2021 r.

linia

Polecam szkółkę Rozalia w 100%. korzystałam już wcześniej z jej oferty. Sadzonki w idealnym stania, zapakowane doskonale, termin realizacji zgodny z ofertą. Agnieszka P. Lubartów, 23.04.2021 r.

linia

Przesyłka perfekcyjnie przygotowana i zapakowana, róże zdrowe, z dobrze rozwiniętym systemem korzeniowym. czekam kiedy zakwitną. Pozdrawiam serdecznie Wiesia G. Lublin, 23.04.2021 r.

linia

Kolejna przesyłkę otrzymałam w ciągu trzech dni od zamówienia. Róże dotarły w idealnym stanie, fachowo zapakowane. Sadzonki dorodne, pięknie ukorzenione i co ważne z etykietami informującymi o gatunku i nazwie róży. W tym sezonie wsadziłam do ogrodu ponad 30 róż z państwa firmy. Mam nadzieję, że wszystkie przyjmą się, zakwitną i będą cieszyły zmysły wzroku i węchu przez wiele lat! Już je pokochałam. Mirosława W. Nowe Polaszki, 23.04.2021 r.

linia

Róże dotarły w bardzo dobrym czasie i stanie. Silne, mocne pędy i korzenie. Zabezpieczone folią, zaopatrzone ulotką  o pielęgnacji róż, co jest cenne. Jestem bardzo zadowolona. Na pewno u Państwa kupię jeszcze nie jedną różę.  Pozdrawiam serdecznie :D Danuta R.-T. Poznań, 22.04.2021 r.

linia

Witam serdecznie zwolenników róż którzy poszukują przepiekne okazy i sadzonki. Szkółka Rozaria ma te wymagania o które ja bardzo sobie cenie. Ostatnio zamówiłam róże angielskie, realizacja mega szybka, sadzonki w dobrej kondycji, odpowiednio zabezpieczone i niespodzianka to taka, że trzecią różę dostałam w prezencie, szkółka godna polecenia. Pozdrawiam szkołkę Rozaria i tych którzy kochają róże. Bernarda M. Zgierz, 22.04.2021 r.

linia

Bardzo dziękuję za dostarczone sadzonki. Jakość sadzonek, ich zabezpieczenia na czas transportu oraz czas oczekiwania – dla mnie bez zastrzeżeń. Jestem początkującym „ogrodnikiem”, to moje pierwsze róże, z pewnością będę chciała mieć ich więcej, bo są przepiękne. Do miłego kolejnego kontaktu. Dorota B. Oleśnica, 22.04.2021 r.

linia

Profesjonalne podejście do wysyłki róże bardzo dobrze zabezpieczone bardzo miła obsługa firma kurierska bardzo dobra dziękuję bardzo. Czesława Cz. Tczew, 22.04.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, róże przyszły już na drugi dzień po zamówieniu. Sadzonki unikalnej róży polskiego pochodzenia Św. Tereska, na którą czekałam 3 lata.  Najpierw dostałam email za już są. Polecam tę firmę, zamawiałam już wiele róż z tej firmy. Joanna Z. Olsztyn, 21.04.2021 r.

linia

Z przyjemnością dzielę się opinią i każdemu, kto ma zamiar upiększyć swój ogród różami polecam aby sadzonki upragnionych roślin nabył  w Szkółce Róż Rozaria. Asortyment przebogaty, wszystkie odmiany skrupulatnie opisane. Ja niestety spóźniłam się z zakupem niektórych roślin, ale dzięki możliwości zgłoszenia zainteresowania dana odmianą dostanę informację kiedy będę mogła ją nabyć .Czytając opisy i oglądając portrety roślin chciało by się mieć niemal wszystkie odmiany .Ja zaczynam ,a właściwie wracam do dziecięcych wspomnień, kiedy ogród dziadziusiów tonął w różanych kwiatach. W Szkółce Rozaria kupiłam cztery sadzonki. Od momentu złożenia zamówienia dokładnie wiedziałam jak wygląda jego realizacja, a ta przebiegała błyskawicznie. W ciągu kilku dnia dotarła do mnie pięknie zapakowana przesyłka. Wszystkie rośliny wspaniale przygotowane do transportu, sadzonki doskonałej jakości .Dziś już rosną w moim ogrodzie , wsadzone wg wskazówek umieszczonej na ulotce dołączonej do przesyłki .Czekam aż wiosenne ciepło pozwoli im w pełni się zazielenić ,a potem letnie słońce otworzy ich pąki ,a ja będę mogła zachwycać się pięknem kwiatów...Z pozdrowieniami Małgorzata G. Wieluń, 21.04.2021

linia

Róże przyszły dobrze zabezpieczone, wysyłka zgodnie z terminem. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, do tego stopnia, że ponownie zamówiłam sadzonki. Monika C. Mierzęcice, 20.04.2021 r.

linia

Jak najbardziej jestem zadowolony z zamówienia. Paczka zabezpieczona w odpowiedni sposób, sadzonki od razu zasadzone, puszczają pąki. Teraz tylko czekać na kwiaty. Polecam Państwa firmę i pozdrawiam Henryk C. Czerwionka-Leszczyny, 20.04.2021 r.

linia

Kilkakrotnie już zamawiałam róże w szkółce Rozaria - za każdym razem jestem zadowolona z sadzonek, przesyłki i współpracy. Ceny róż są konkurencyjne i przystępne, szczególnie jeśli potrzeba wiele roślin, aby stworzyć swój wymarzony różany ogród. Szczerze polecam te szkółkę. Magdalena T. Izabelin, 19.04.2021 r.

linia

Dziękuję pięknie. Jakość otrzymanych sadzonek róż po prostu super. Fachowo przycięte, gotowe do sadzenia, zabezpieczone prawidłowo na czas przesyłki, roślinki zdrowe, duże, opisane. Jestem fanką Państwa szkółki. Wysoki poziom obsługi i jestem bardzo, bardzo zadowolona, polecam wszystkim. Halina K. Elbląg, 19.04.2021 r.

linia

Dziękuje za sprawne zrealizowanie mojego zamówienia. Transport i zabezpieczenie przesyłki oceniam na 5 w skali 1/5. Sadzonki wyglądają na zdrowe i są naprawdę ładne, korzenie nie przesuszone. Sadzonki wysadzone - czekam w pozytywnym nastawieniu na efekty. Rafał D. Tomice, 19.04.2021 r.

linia

Polecam Szkółkę Róż Rosaria. Kupiłam różne gatunki róż. Wszystkie były dobrze przygotowane do wsadzenia, z zielonymi zdrowymi pędami. Zostały także dobrze przygotowane na transport. Dotarły bez najmniejszych uszkodzeń. Barbara W. Warszawa, 19.04.2021 r.

linia

Zakupiłem u Was 26 krzaków róż I otrzymałem takie jakie chciałem. Wszystko począwszy od zamówienia a skończywszy na dostawie odbyło się sprawnie. Róże posadzone I teraz czekam na efekt. Zamierzam na jesień jeszcze dokupić . Polecam tego sprzedawcę Ja jestem bardzo zadowolony Dziękuję pracownikom tej szkółki. Zygmunt W. Gdynia, 18.04.2021 r

linia

Róże pienne dotarły w opakowaniu, które zapewniało ich nieuszkodzenie. Po wsadzeniu różanego drzewka do ziemi pierwsze młode gałązki ładnie już rosną. Pozdrawiam Anetta N. Bydgoszcz, 18.04.2021 r.

linia

Róże zdrowe, pięknie ukorzenione. Dotarły szybko i w bardzo dobrym stanie. To już kolejny mój zakup w tej szkółce. Kupując róże, zawsze korzystam z jej oferty. Magdalena M. Bydgoszcz, 18.04.2021 r.

linia

Róże ,które zamówiłam dotarły do mnie bardzo dobrze zabezpieczone na czas podróży. Po rozpakowaniu zobaczyłam pięknie ukorzenienie sadzonki. Niestety musiałam poczekać kilka dni z sadzeniem z powodu złej pogody. Za  radą z ulotki przetrzymałam owinięte mokrą ścierką w ciemnym miejscu. Teraz już są w ziemi i czekam na kwiaty. Dziękuję za dostawę i polecam państwa sklep. Pozdrawiam .Bogusia M. Iskrzyczyn, 17.04.2021 r.

linia

Zamówiłam w sklepie Rozaria róże Bonaventura i Pink Fairy. Bardzo jestem zadowolona zarówno z kontaktu ze sprzedawcą jak i z przesyłki. Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, a róże były  dobrze zabezpieczone na czas podróży. Otrzymałam kwiaty w świetnej kondycji z bardzo dobrze rozwiniętym systemem korzeniowym. Dopiero zaczynam przygodę z różami w moim ogrodzie, dlatego planuje dalsze zakupy w sklepie i już nie mogę się doczekać pierwszych pąków kwiatowych na krzaczkach. Bardzo polecam zakupy w sklepie Rozaria :) Marta M. Krempachy, 17.04.2021 r.

linia

Pierwszy raz zamówiłam u Państwa róże - dotarły do mnie bardzo szybko, doskonale zapakowane i zabezpieczone na czas transportu. Sadzonki są świeże, wilgotne, duże z dużym systemem korzeniowym. Każda sadzonka oznakowana a załączona ulotka z instrukcją sadzenia oraz uprawy róż na pewno się przyda. Posadziłam róże i mam nadzieję że pięknie się przyjmą i latem będą cieszyć oczy. Pozdrawiam Małgorzata K. Wrocław, 16.04.2021 r.

linia

Serdecznie dziękuję za przesłane róże. Przyznam że jestem pod ogromnym wrażeniem jakości sadzonek. Krzewy duże  i co najważniejsze piękne zdrowe korzenie. Termin wysyłki wzorowy. Pani z którą rozmawiałam bardzo pomocna i uprzejma. Z pewnością nie są to ostatnie róże które u Państwa zamówiłam. Serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Izabela W. Łódź, 15.04.2021 r.

linia

Chciałam serdecznie podziękować za przesłane róże, przesyłka starannie zapakowana, róże przyszły w doskonałej kondycji, z pięknie rozbudowanym systemem korzeniowym. Miłym zaskoczeniem była dołączona instrukcja ( dla mnie amatora to ważna informacja). Gorąco polecam tę szkółkę oraz z pewnością skorzystam w przyszłości, już zapisałam się na powiadomienia o dostępności. Serdecznie pozdrawiam Dorota D. Bartoszyce, 15.04.2021 r.

linia

Zamówione przeze mnie sadzonki otrzymałam i jeśli chodzi o ich jakość, zabezpieczenie na czas transportu, termin wysyłki, sposób zapakowania, poziom obsługi klienta wszystko oceniam bardzo pozytywnie. Wszystkie opinie zamieszczone na Państwa stronie są w pełni zasłużone. Dziękuję również bardzo za załączoną ulotkę z radami jak posadzić i pielęgnować róże. Dla tak mało doświadczonego ogrodnika jak ja jest to rzecz bezcenna. Z niecierpliwością oczekuję pierwszych kwiatów i możliwości czerpania radości z efektów naszej współpracy. Elżbieta W. Częstochowa, 14.04.2021 r.

linia

Zamawiałam pierwszy raz róże drogą  wysyłkową. Miałam obawy jak one zniosą transport. Jestem jednak pod wrażeniem, ponieważ  wysokiej klasy krzaczki, idealnie zapakowane dotarły do mojego domu w idealnym stanie. Paczka dotarła terminowo,  o każdym „ruchu” paczki byłam powiadamiana e-mailowo. Polecam szkółkę innym klientom. Grażyna K. Poznań, 14.04.2021 r.

linia

Przesyłkę otrzymałam w stanie idealnym. Korzystając z załączonej instrukcji (to moje pierwsze róże) wsadziłam do ziemi i z niecierpliwością czekam na kwiaty. Po zakwitnięciu pochwalę się zdjęciami . Podsumowując: wszystko na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm, wykazana troska o właściwe postępowanie z otrzymanymi sadzonkami. Polecam z pełnym przekonaniem i bardzo dziękuję. Bożena N. Kozienice, 14.04.2021 r.

linia

Róże dotarły w bardzo dobrym stanie. Paczka była odpowiednio zabezpieczona więc sadzonki nie ucierpiały podczas transportu. Korzenie sadzonek dobrze zabezpieczone przed wyschnięciem. Róże posadzone mam nadzieję, że się dobrze przyjmą. Obsługa zamówienia na bardzo dobrym poziomie , udzielono mi wszystkich potrzebnych informacji dotyczących terminu realizacji zamówienia. Pozdrawiam Jolanta W. Grążowice, 14.04.2021 r.

linia

Drugie  w tym roku zamówienie i ponownie wielka radość. Pięknie zapakowane i zabezpieczone róże, każda z opisem nazwy i koloru. Dział obsługi informuje o realizacji zamówienia i wysyłce z parodniowym wyprzedzeniem więc absolutnie nie ma zaskoczenia. Jest czas na dzierżawę kolejnego fragmentu ogrodu od sąsiada ???? Jesteście naprawdę doskonali w tym co robicie. Dla nas , tych i początkujących i zaawansowanych stanowicie mocny , pewny grunt by spełniać własne marzenia. Kolejne ukłony po sam pas. Renata K. Piaseczno, 14.04.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z usług Firmy Rozaria. Róże były spakowane i dostarczone idealnie, towar dotarł nienaruszony. Dziękuję również za dodatkową informację w przesyłce dotyczącą sadzenia i pielęgnacji kwiatów. Firma godna polecenia. Na pewno skorzystam ponownie ze strony Rozaria. Pozdrawiam Joanna M. Tomaszów Mazowiecki, 14.04.2021 r.

linia

Ze Szkółki Róż Rozaria róże zamówiłam po raz trzeci. Za każdym razem otrzymałam sadzonki ładnie ukorzenione w bardzo dobrej kondycji. Te z roku 2019 bardzo ładnie się rozkrzewiły i w ubiegłym roku już mogłam się cieszyć ich urokiem. Za każdym razem róże były takie jak zamówiłam, dlatego chętnie korzystam z tej szkółki. Zwracam na to uwagę, ponieważ miałam takie zdarzenie, że zamówienie realizowane w w innej szkółce, nie tylko rodzaj róży nie był zgodny, ale także jej  kolor, co dla mnie było rzeczą istotną. Dlatego dziękuję za wielką staranność w przygotowaniu i zabezpieczeniu przesyłki. Paczka została wysłana w terminie i co ważne, kurier przyjechał w określonych godzinach poprzedzając swój przyjazd telefonicznie. Dziękuję bardzo i polecam Szkółkę Róż Rozaria każdemu kto jest zainteresowany kupnem róż, bo naprawdę jest duży wybór i dokładny opis krzewów. Serdecznie pozdrawiam i na pewno jeszcze się odezwę. Elżbieta M. Drawsko Pomorskie, 14.04.2021 r.

linia

Przesyłka została bardzo dobrze zapakowana. Róże dojechały w stanie nienaruszonym, w kartonowym pudle. bardzo miła obsługa, która udzielała mi szczegółowych informacji na każde pytanie. nie było żadnych problemów z kontaktowaniem się z pracownikami firmy. Do róż była dołączona szczegółowa instrukcja, jak dalej z krzewami postępować. Serdecznie Państwa pozdrawiam. Na pewno będą firmę polecać znajomym. Małgorzata J.-Ć. Zawada, 12.04.2021 r.

linia

Róże dotarły znakomicie zabezpieczone, bez uszkodzeń w folii oraz kartonie. Wykształcony piękny system korzeniowy i duża liczba oczek. mam nadzieję ,że będą cieszyć oko. Przesyłka dotarła w ustalonym terminie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam jak najbardziej. Aneta J.-T. Lewin Brzeski, 13.04.2021 r.

linia

Zakup róż z Państwa strony www to prawdziwa przyjemność. Przejrzyście posegregowane i opisane. Bez trudu wybrałam interesującą mnie odmianę. Kontakt po sprzedaży bardzo szybki. Wysyłka tak jak było w opisie. Sadzonki dobrze zabezpieczone, każda z nazwą. I fajnie, że jest dołączona ulotka jak sadzić. Mimo, że wcześniej przestudiowałam bogatego bloga na Waszej stronie to takie info z sadzonką jest przydatne. Planuję dalsze zakupy i polecam szkółkę Rozaria. Pozdrawiam Gosia K. Łaz, 13.04.2021 r.

linia

Przysłane sadzonki róż są piękne. W czasie transportu bardzo dobrze zabezpieczone. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Róże już posadzone i mam nadzieję, że będą pięknie rosły i kwitły. Pozdrawiam Agnieszka B. Teresin, 13.04.2021 r.

linia

Na "Rozarii" na pewno się nie zawiedziesz. Nawet jeśli zdarzy się coś nieprzewidzianego "Rozaria" natychmiast to skoryguje. Tak było w moim przypadku. Róże dobrze zapakowane.  Posadzone. Kurier  bez zarzutu.  Czekamy na efekty. Pozdrawiam i dziękuję. Elżbieta N. Bydgoszcz, 13.04.2021 r.

linia

Sadzonki róż są bardzo dobrej jakości. otrzymałam je w bardzo dobrym stanie. Były świetnie zapakowane, po rozpakowaniu całe były wilgotne. Czas wysyłki i transportu zgodne z informacjami zawartymi na stronie szkółki. Polecam zakupy roślin w tej szkółce. Pozdrawiam Danuta W. Zembrzyce, 12.04.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z sadzonek. Wszystko porządnie zapakowane, korzenie nie wysuszone. Na pewno jeszcze do was wrócę. Pozdrawiam serdecznie. Beata Sz. Gaszowice, 12.04.2021 r.

linia

W ubiegłym roku zamówiłam sadzonki róż, które posadzone wiosną pozwoliły mi cieszyć oko pięknymi kwiatami już tego samego lata, a krzewy rozrastały się ładnie i proporcjonalnie. Zabezpieczone, w opisany przez Państwa sposób, wszystkie krzewy przetrwały wyjątkowo mroźną zimę. W tym roku zakupiłam kolejne sadzonki i ponownie ich jakość, zabezpieczenie ich na czas transportu oraz wysyłka spełniły moje oczekiwania. Z niecierpliwością czekam na kolejne zakupy w Państwa szkółce.  Z poważaniem Barbara P. Kanie, 12.04.2021 r.

linia

Sadzonki dotarły w ciągu 24 godzin od otrzymania informacji o wysyłce w bardzo dobrym stanie. Nie sadziłam od razu, zostały zadołowane na 9 dni, zaczęły już pięknie puszczać listki. Sadzonki kupione u Państwa w poprzednich latach bardzo dobrze się zaaklimatyzowały u nas i wspaniale  kwitną. pozdrawiam Izabela Król Gdańsk, 12.04.2021 r.

linia

Polecam róże z Rozaria ,kontakt super ,towar wysłany na czas ,odpowiednio zapakowany. Perfekcja na 100%. Wioletta B. Pracownia Florystyczna Green Art Bisztynek, 11.04.2021 r.

linia

Pragnę poinformować, że przesyłka z zamówionymi różami dotarła w idealnym stanie. Róże są w doskonałej kondycji. Krzaki dobrze ukorzenione. Szkoda tylko, że pogoda pokrzyżowała plany nasadzeń. Spadł śnieg, zrobiło się mroźno. Róże przykopałam, okryłam stroiszem i agrowłókniną. Wyglądają dobrze. Po raz pierwszy korzystałam z oferty Państwa firmy. Mam już plany jesiennych zamówień. Jestem amatorem w uprawie róż, zakochałam się w tych kwiatach kilka lat temu. Już na zawsze. Dziękuję. Na pewno będę ponawiała zakupy w Szkółce Róż Rozaria. Pozdrawiam, Małgorzata G.-O. Zawiercie, 10.04.2021 r.

linia

Dziękujemy za przesyłkę. Sadzonki otrzymaliśmy w terminie właściwym do sadzenia, bardzo dobrze zapakowane, w bardzo dobrej kondycji. Polecamy Szkółkę Rozaria wszystkim miłośnikom róż. Anna & Wojciech M. Dębica, 10.04.2021 r.

linia

Po raz pierwszy kupowałam u Was róże, wybór opierając na szczegółowych opisach na stronach szkółki. Róże dotarły w bardzo dobrym stanie, bezpiecznie zapakowane, w terminie adekwatnym do pogody, czyli kiedy można już kopać. Dziękuje, pozdrawiam. Kasia, Opole, 9.04.2021 r.

linia

Otrzymałam przesyłkę z doskonałymi sadzonkami róż, dobrze zapakowane i zabezpieczone dotarły w idealnym stanie. Jestem zadowolona z przepięknych kwiatów, miłej obsługi i terminowych dostaw. Co roku wracam do Was po nowe okazy. Dziękuję i pozdrawiam. Ewa W. Milanów, 08.04.2021 r.

linia

Po raz trzeci kupiliśmy od Państwa sadzonki róż, z których jesteśmy bardzo zadowoleni. Dostarczane róże z opisanym  paszportem, w 100 % się przyjęły w naszym ogrodzie i spełniły nasze oczekiwanie. Strona internetowa bardzo dobrze przygotowana co ułatwia wybór sadzonek. Dziękuję i do następnego zamówienia jesienią. Anna S. Inowrocław, 08.04.2021 r.

linia

Dotarła do mnie kolejna przesyłka z różami. Rośliny w doskonałym stanie, korzenie wilgotne, dobrze zapakowane. Z poprzednimi moja kolekcja róż z Waszej szkółki liczy już ponad sto odmian. Wszystkie doskonale rosną i kwitną. Nie mogę się doczekać kwitnienia najnowszych. Pozdrawiam - Anna Cz. Bogdaniec, 07.04.2021 r.

linia

Moja przygoda z różami a konkretnie z Waszą szkółką zaczęła się już w 2015 roku,  to Eden Rose była pierwsza i jest w moim ogrodzie królową która wzbudza każdego roku podziw ; oczywiście są też inne okazy, które zachwycają a wszystkie zawsze otrzymywałam w stanie nienaruszonym , zdrowe i okazałe. Odmiany które zamówiłam w tym roku z pewnością ubogacą kolorem i zapachem mój ogród. Polecam szczerze , myślę że każdy znajdzie tu dla siebie odpowiednią różę. pozdrawiam Brygida Sz. Strzelce Opolskie, 07.04.2021 r.

linia

Dzięki różom jakie zakupiłam mam najpiękniejszą działkę w całej okolicy . Wszystkie krzewy przyszły w bardzo szybkim terminie , porządnie zapakowane , bez żadnych uszkodzeń ani chorób . Po posadzeniu wszystkie egzemplarze się przyjęły i już w drugim roku były wielkości jak z katalogu , zakwitły w całej swojej krasie . Teraz czasami dokupuje kolejny krzew tylko z tej szkółki , aby uzupełnić kolekcje tych przepięknych roślin które cieszą moje oczy .Szczerze polecam zakupy u tego sprzedawcy . Gwarantuję za jakość. Lucyna W. Szczecin, 07.04.2021 r.

linia

Jestem bardzo zadowolona z jakości sadzonek, obsługi i terminu realizacji zamówienia. Jest to kolejny zakup i na pewno nie ostatni. Polecam z czystym sumieniem. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie całą ekipę dzięki, której wszystko poszło sprawnie, szybko i profesjonalnie. Izabela Sz. Rzeplin, 07.04.2021 r.

linia

Sadzonki róż przyjeżdżają od Państwa zawsze solidnie zapakowane i w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa bo mam od Państwa przecudne odmiany wymarzonych róż. Dziękuję i pozdrawiam:) Anna D. Gdańsk, 06.04.2021 r.

linia

Na pewno jeszcze odwiedzę Państwa sklep internetowy. Macie taki wybór róż, że nie potrzebuje szukać nigdzie indziej. Jestem z tego bardzo zadowolona. A przesyłka, którą do mnie dotarła tylko to potwierdza. Sadzonki róż były zabezpieczone bardzo dobrze . Prosty i przejrzysty sposób składania u Was zamówień też zachęca. Moje róże, posadzone w dniu ,którym przyszły codziennie oglądam i czekam. Czekam na ciepło i piękne kwiaty. Cieszę się, że znalazłam taki sklep. Polecam każdemu miłośnikowi róż . Cenne porady, przystępne ceny i profesjonalizm. Pozdrawiam. Monika M. Myślibórz, 06.04.2021 r.

linia

Zamówione sadzonki róż dotarły zgodnie z ustalonym terminem, były dobrze zabezpieczone na czas transportu oraz dobrze zapakowane. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym zakupy w Szkółce Róż Rozaria. Poziom obsługi klienta zasługuje na najwyższą ocenę. Róże posadzone zostały zgodnie z załączona instrukcją. Pozdrawiam Magdalena A. Stęszew, 06.04.2021 r.

linia

Jestem miło zaskoczona otrzymanymi sadzonkami róż. Bardzo dobrze zabezpieczone w transporcie. Krzewy zdrowe, silne z mocnym systemem korzeniowym. Wszystko czytelnie podpisane. Instrukcja sadzenia róż dołączona do przesyłki jest bardzo pomocna. Atrakcyjne ceny. Dziękuję. Pozdrawiam Edyta S. Pisz, 05.04.2021 r.

linia

Trafiłam na Waszą firmę z polecenia. „Fajne mają ,warto zajrzeć ‘’. Weszłam na stronę, oniemiałam, zakochałam się bez granic, poczyniłam pierwsze zakupy. Zawartość paczki zabezpieczona niczym skarb. Róże w stanie rewelacyjnym, zielone, żywe,  podpączkowane, aż się rwą do sadzenia. No i fantastyczna instrukcja dla początkujących. Z obrazkami. Zostaję z Wami drogie Rozarium. Na zawsze. Wasza strona sama w sobie jest majstersztykiem. Teraz naciągam ogród jeszcze bardziej by zmieściło się to, co mam zamiar kupić następnym razem, tyle wspaniałości u Was. A ogrodzenie jak stoi tak nie chce się przesunąć ???? Pięknie dziękuję że jesteście. Pozdrawiam Renata K. Piaseczno, 05.04.2021 r.

linia

Róże przyszły w dobrym stanie z rozbudowanym, zdrowym systemem korzeniowym i już z lekko rozwiniętymi młodymi pędami. Do róż jak zawsze dołączono instrukcje sadzenia róż. To nie pierwsze róże przeze mnie zamówione i zawsze jestem z nich zadowolona. Obsługa perfekcyjna. Szkółka ma bardzo szeroki wybór róż i każdy znajdzie tam cos dla siebie  Polecam Ania T. Mirosławice, 05.04.2021 r.

linia

Róże są przepiękne. Bardzo solidnie zapakowane. Są zdrowe, piękny kształt, świetnie przebyły podróż. Jestem bardzo zadowolona i mile zadziwiona z tak przepięknych okazów. Dziękuję serdecznie. Pozdrawiam Teresa G. Konin, 04.04.2021 r.

cień po datę róze

rok: 20232022 - 2021 - 202020192018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012

Produkt dodany do Ulubionych

Niniejsza witryna wykorzystuje pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie i w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w urządzeniu końcowym. Jeśli nie akceptujesz opuść tę stronę internetową.